eitaa logo
منتظران ظهور
1.6هزار دنبال‌کننده
12.2هزار عکس
3.6هزار ویدیو
836 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 ادمین ♻️تاسیس : سال 1397 پایان : ظهور امام زمان عج♻ امام زمان(عج) خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله): گناه پی در پی، قلب را می میراند. 📕مجموعه ورام؛2:118
💫 شروع خوب ✅ برای بهتر طی کردن یک مسیر، خیلی مهم است که شروع خوبی داشته باشید. 🌸رهبر معظم انقلاب: حضور قلب در نماز شروع خوبی است؛ نماز اول وقت همین جور؛ نماز به جماعت همین جور؛ نوافل همین جور؛ این فهرست را میشود انسان ذره ذره در زندگی خودش وارد کند.
✅ اموری که را تقویت می‌کند 💡 خلاصه بحث عقل: در روایات آمده که عقل مانند چراغی عمل می‌کند که در سر است ولی نور آن در تمام بدن وجود دارد. عقل یعنی قدرت درک، عقل در انسان مانع می‌شود که انسان به دنبال شهوات مخرب و کارهای زیان آور برود و سبب می‌شود که انسان حد و مرزها را رعایت کند. ⚡️ اموری که عقل را تقویت می‌کند: ✅ سرکه « خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید.» (مستند الشیعه ج ۱ ص۳۳۳) ✅ خرفه «بر شما باد ، این انسان را سنگین و باوقار (عاقل) می‌کند و اگر چیزی عقل را زیاد کند خرفه است.» (المحاسن ج۲ ص۵۱۷) ✅ کدوتنبل « عقل را زیاد می‌کند.» (المحاسن ج۲ ص۵۲۰) ✅ برگ چغندر «همانا عقل را تقویت می‌کند و خون را صاف می‌کند.» (المحاسن ج۲ ص۵۲۰) ✅ حجامت « بدن را سالم می‌کند و عقل را تقویت می‌کند.» (الخصال ص۶۱۱) ✅ کندر «بر شما باد زیرا گرمی از قلب پاک می‌کند همان‌گونه که انگشت عرق پیشانی را پاک می‌کند و کمر را تقویت می‌کند و عقل را زیاد می‌کند و ذهن را تیز می‌کند و بینایی را جلا می‌دهد و فراموشی را برطرف می‌کند.» (طب النبی ص۲۵) ✅ گیاه سداب « عقل را زیاد می‌کند.» (المحاسن ج۲ ص۵۱۵)
🌷امام على عليه السلام: تا جايى كه توانايى بر كار خوب داريد، خوبى كنيد؛ زيرا خوبى، [آدمى را ]از مهلكه ها و مرگ‌هاى ناگوار نگه مى دارد. (میزان الحکمه ج۷ ص۲۹۹) ✅ بهتر است کارهای خوب را با اخلاص کامل فقط برای خشنودی خدا انجام بدیم.
✅ آثار زیاد خوابیدن در روایات اسلامی 💠 پیامبرصل الله علیه وآله: زیاد خوابیدن، باعث می شود انسان در روز قیامت فقیر و تهی دست باشد. 💠 امام صادق علیه السلام: زیاد خوابیدن، دین و دنیای انسان را از بین می برد. 💠 امام صادق علیه السلام: زیاد خوابیدن سبب بیماری، فقر و ناراحتی می شود. 💠 امام علی علیه السلام: زیاد خوردن و زیاد خوابیدن، نفس انسان را فاسد و خراب می کنند و ضرر به همراه خود می اورند. 💠 امام صادق علیه السلام: زیاد خوابیدن،معلول زیاد نوشیدن است و زیاد نوشیدن معلول زیاد خوردن است. 💠 پیامبر صلی الله علیه وآله: در این زمان ها (غروب آفتاب و بین الطلوعین) بسیار به یاد خدا باشید، زیرا این دو زمان، زمان غفلت است که انسان آسیب می بیند از جایی که غافل است.
✔️یکی از عوامل زیاد شدن طلاق، بالا رفتن سن ازدواج است! ✔️افزایش سن ازدواج باعث بالا رفتن توقعات طرفین میشود. ✔️هماهنگی و همانندی در سنین پایین بهتر صورت میگیرد. 🔸 پسر و دختری که در ابتدای سن بلوغ قرار دارد انتظاراتش از فرد مقابل و همسرش بسیار کم است و به کمترین چیزها راضی میشود . 🔹 شاید بعضی ها این طور بگویند که این مزیت حساب نمیشود و ممکن است سر پسر و دخترکلاه برود اما این طور نیست چرا که هیچ انسانی در این دنیا کامل نیست و همه ی انسان ها دارای نقصان هستند این ویژگی کم بودن توقعات باعث میشود که به راحتی انتخاب همسر کنند و بعد از گذشت چند سال از ازدواج که دو طرف بهم عادت کرده و باهم سازگار شد نتیجه این پایین بودن توقعات معلوم میشود. 🔶 دیگر فایده پایین بودن توقعات راحت تر شدن خانواده ها در انتخاب مورد است. ازدواج در سنین پایین تر با حمایت خانوادها انجام میشود و لذا مشکلاتی مثل اشتباه در انتخاب به دلیل احساسات شدید اتفاق نمی افتد.
☀️ معامله با خدا رهبر معظم انقلاب: خداوند به کسانی که ثابت قدم در راه او ایستادگی کنند، وعده یاری و پیروزی داده است و البته تحقق این وعده الزاماتی دارد که از مهم‌ترین آنها جهاد و مبارزه و تلاش خستگی ناپذیر در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، فکری، اقتصادی و نظامی است.
❓چه‌کار کنیم که همۀ زندگی‌مان لذت‌بخش شود؟ استاد پناهیان: 🔸 انرژی و نشاط ما در انجام هر کاری، به نوع نگاه و نیت ما بستگی دارد. اگر معشوق کسی به او بگوید «یک لیوان آب به من بده!» او از انجام همین کار ساده چه حس خوبی پیدا می‌کند! مهم این است که تو برای چه کسی و در محضر چه کسی این کار را انجام می‌دهی؟ حالا تصور کن که در محضر بزرگترین معشوق عالم هستی! 🔸ما که هنوز عاشق خدا نشده‌ایم چه؟ یک مدت از سرِ «احترام خدا» کارهایت را به‌خاطر خدا انجام بده؛ کم‌کم عاشقش می‌شوی! وقتی عاشق خدا شدی، یک زندگیِ عالی خواهی داشت که از هر لحظه‌اش لذت‌ها می‌بری! 🔸منتظر نباش یک شیرینی خاصی در زندگی‌ات پیدا شود تا لذت ببری؛ کاری کن از همین زندگیِ عادی‌ات خیلی نشاط پیدا کنی! هر کار ساده‌ای را هم «به‌خاطر خدا» انجام بده تا از آن لذت ببری! 🔸امام صادق(ع) می‌فرماید: «اگر خانمی یک لیوان(یک جرعه) آب به شوهرش بدهد، ثوابش بالاتر از یک‌سال عبادتی است که روزهایش روزه بگیرید و شبها نماز بخواند» پیامبر(ص) می‌فرماید: اگر یک مردی پیش خانمش بنشیند و گپ بزند، ارزش این کار از اعتکاف در مسجدالنبی بالاتر است. همۀ اینها در صورتی است که این کارها را به‌خاطر خدا انجام دهیم.
💠آیت الله مصباح یزدی رحمه‌الله 🔸تأکید شده اگر همه نمازشب را نمی توانید بخوانید حداقل و را بخوانید و اگر آن را نیز نمی توانید کامل بجا بیاورید حداقل با یک سوره حمد بخوانید؛ حتی می گویند بهتر است اگر موفق به نماز شب نشدید آن را بجا آوردید. @mzohor