eitaa logo
منتظران ظهور
1.7هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
3.5هزار ویدیو
836 فایل
لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/3626500098Cc8859ed4b4 ادمین ♻️تاسیس : سال 1397 پایان : ظهور امام زمان عج♻ امام زمان(عج) خانه ی تک تک تان را زده ام ولی اثر از یاری ما در دلتان نیست که نیست😔
مشاهده در ایتا
دانلود
اعمال توصیه شده روز 👆 💫 شب و روز جمعه بسیار باعظمت و بافضیلت است ، قدر بدانیم.
💫 از برکات صلوات
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم. هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۴۴۴ نفر شرکت کردند و حدود ۱۹۶ هزار صلوات فرستاده شد. طبق بیانات بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد. ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثواب‌ها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره‌مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم. برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود. https://EitaaBot.ir/counter/x6oi8n
مردى از اهل «رى» با امام هادى عليه السلام ديدار كرد و امام از او پرسيد كجا بودى؟ گفت: در زيارت امام حسين عليه السلام. حضرت به او فرمودند: آگاه باش! اگر قبر حضرت عبدالعظيم را كه پيش شماست زيارت مى كردى، همچون كسى بودى كه حسين بن على(عليه السلام) را زيارت كرده است. (بحارالانوار ج۹۹ ص۲۶۸)
🌼 آیت الله بهجت(ره) : آقای عزیز، ظلم نکن. معصیت هم ظلم به نفس است، معصیت مانند آن است که انسان لب چاه هزارمتری برود و بگوید: می‌توانم خود را به داخل چاه بیندازم، و به نظرش معصیت کار آسانی است، ولی عاقبت و فرجام آن چه؟ و چه‌بسا انسان را به اسفل‌سافلین و دَرَکات جهنم برساند. (در محضر بهجت، ج١، ص١٩١)
4_5825723468842273997.ogg
9.11M
🏴 روایت عشق ( از عاشورا تا اربعین به روایت تاریخ ) قسمت پنجم (آخر)
⛔️ پاسخ دادن به سوال مردم بدون دانش و آگاهی کافی ممنوع
☀️دعای هر روز ماه صفر ✅ در مفاتیح الجنان آمده است که اگر کسی خواهد که محفوظ ماند از بلاهای نازله در این ماه در هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند يا شَدِيدَ الْقُوىٰ وَ يَا شَدِيدَ الْمِحالِ، يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ، ذَلَّتْ بِعَظَمَتِكَ جَمِيعُ خَلْقِكَ فَاكْفِنِى شَرَّ خَلْقِكَ، يَا مُحْسِنُ يَا مُجْمِلُ يَا مُنْعِمُ يَا مُفْضِلُ، يَا لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذٰلِكَ نُنْجِى الْمُؤْمِنِينَ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ ای سخت نیرو و سخت کیفر، ای عزیز، ای عزیز، ای عزیز، همه آفریدگانت در برابر عظمتت خوارگشته، مرا از شر آفریدگانت کفایت کن، ای نیکوکار، ای زیبا کار، ای نعمت‌بخش، ای افزون کن، ای که معبودی جز تو نیست، منزّهی تو، من از ستمکارانم، پس دعایش را مستجاب کردیم و او را [اشاره به رهایی حضرت یونس از دل ماهی] از اندوه نجات دادیم و این‌چنین مؤمنان را نجات می‌دهیم، درود خدا بر محمّد و خاندان پاک و پاکیزه‌اش.
📝 بخشی از نصایح امام خمینی به فرزند خود در مورد حمایت از مظلومین و محرومین که همه ما باید به آن توجه کنیم.
🌼 آیت الله انصاری شیرازی (ره) : انسانی که ابدیت در پیش دارد نباید این حیات اندک دنیوی را بر حیات اخروی اش ترجیح دهد و برای آخرت خود برنامه ای نداشته باشد. (کتاب حکمت ناب ص۲۸)
💥 خیلی مهم(حتما بخونید) ⛔️ اتلاف وقت و حکم آن و راهکار بیشترین بهره مندی از وقت یکی از محرمات الهی،اتلاف وقت و مشغول شدن به لهو ولعب است (آنچه مایۀ سرگرمی،بازی وبیهودگی باشد و انسان باآن خود را مشغول و سرگرم کند) شما به بیان امام رضا(ع) در مورد گناهان کبیره در جلد۱۵ وسائل الشیعه ص۳۲۹ نگاه کنید،حضرت در شمارش گناهان کبیره که ۳۴ گناه را میشمارند در سی وسومین گناه میفرمایند: و الاشتغال بالملاهی:یعنی مشغول شدن به لهو ولعب هر چیزی که انسان را از یک مقصد عالیتر و والاتر باز دارد آن لهو و لعب است. لهو یک وقت غنا، موسیقی، رقص، فیلمهای مبتذل،صحنه های نامشروع و شهوت انگیز است. اینها همه حرام و لهو و لعب است یک وقت کارهایی است که ثمره چندانی ندارد وقت گیری پای بعضی از فیلمها،بازی کردن با کامپیوتر و موبایل امروز دختر و پسر و پیر و جوان فکر میکنند اینکه حرام نیست،سرگرمی است! اتلاف و اسراف وقت، گناه کبیره است،چون از یک مقصد والاتری انسان را بازمیدارد. من توصیه میکنم که وقت خودتان را نگیرید با این بازی کردنها ولو به حسب ظاهر مشروع است. عمرتان تباه میشود حیف است و اسراف عمر است. چیزی بدتر و جرمی سنگین تر از اسراف عمر نداریم. جوانی را تباه نکنید. جوانها از این دقایق و لحظه های عمرتان بهره های مفید بگیرید. انسان نباید آن قدر خودش را در مقابل این صنعت و تکنولوژی ببازد و این مقدار عمر و وقتش تلف شود. 💫 الدّارُالْآخِرَة خَيرٌ لِلَّذين يَتَّقون أفَلا تَعقِلون(سوره اعراف آیه۱۶۹) سرای آخرت بهتر است برای کسانی که تقوا پیشه گیرند(گناه نکنند و واجبات را انجام بدهند) 🌷 چند نمونه کارهای بسیار مهم که باعث خشنودی خدا و ثواب الهی میشود و مصداق استفاده عالی از وقت است و همچنین عامل رسیدن به سعادت حقیقی در دنیا و آخرت میباشد اینها را با نیت خشنودی و تقرب به خدا و ثواب الهی و در یک کلام برای خدا انجام بدید👇 1️⃣نیکی کردن و کمک به پدر و مادر و اگر فوت کردند انجام کارهای نیک به نیابت از آن ها تا علاوه بر خودمان آنها هم ثوابی ببرند و روحشان شاد شود. 2️⃣خواندن نماز های واجب روزانه در اول وقت و با آرامش و با حضور ذهن و حضور قلب ترجیحا به جماعت. همچنین خواندن نماز شب که بسیار توصیه شده و ثوابش اینقدر زیاد است که قابل شمارش نیست. 3️⃣ خواندن کتاب های ارزشی و مذهبی ، حدیثی، شهدا و... 4️⃣محاسبه نفس به این صورت که ضعف ها و عیوب خود را مینویسیم و سعی میکنیم آنها را برطرف کنیم. ✅این مطلب را برای دیگران هم بفرستید تا ثواب انجام کارهای بالا توسط آنها برای شما هم نوشته شود و بتوانید تاثیر بسیار مثبتی در زندگی آنها داشته باشید.
🌷امیرالمؤمنین(ع): نصیحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است. 🌹امام عسکری(ع): كسى كه دوستش را در خلوت نصیحت كند او را آراسته و كسى كه آشكارا او را نصیحت كند عيوب او را برملا كرده است. 📗بحار ج۷۸ ص۳۷۴