eitaa logo
مجله هنر و سرگرمی
400 دنبال‌کننده
8هزار عکس
3هزار ویدیو
21 فایل
ایدی ارتباط مدیر کانال https://eitaa.com/Madar1230 @n1z2r3e4g5h6e7e8h7
مشاهده در ایتا
دانلود
23.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک فوری همه دیگه لواشک بلدین ولی اگه افتاب نداری یا هوا الوده س ابن روش عالیه و خوشمزه میشه میزان نمکش سلیقه ایه اگه شیرین دوس داری شکر بزن هرچه مواد غلیظ تر باشه لواشک بهتر میشه
⚖📌 بیشتر بدانیم: اگه تصادف کردیم، چیکار کنیم؟ 🔹اولین گام : تماس گرفتن با 110 است. 📌مراقب باشید : اگر طرف مقابل شما مقصر بود و به شما گفت خودش صافکاری، نقاشی دارد یا فلان جا آشنا دارد یا خلاصه با این جمله های ابتکاری از شما خواست به پلیس زنگ نزنید به نفع تان است زیر بار نروید. 🔹دومین گام : دومین اقدام به کناربردن اتومبیل از مسیر سواره هاست. یعنی اگر وسط بزرگراه و خیابان پرتردد تصادف کردید لزومی ندارد دقیقا همان نقطه بمانید تا پلیس از راه برسد و مقصر را تعیین کند درصورتی که پلیس ببیند راه را بند آورده اید قطعا هر دو طرف را به دلیل سد معبر جریمه خواهد کرد. اگر مقصر مشخص است و حاضرین سر صحنه می توانند برای پلیس توضیح دهند که مشکلی نیست اما اگر طرف مقابلتان مقصر است و شک دارید بعدا بخواهد ماجرا را وارونه جلوه دهد با موبایل تان از وضعیت خودروها عکس بگیرید و بعد مسیر را باز کنید. 🔸نکته مهم :  تصادف ها به دو دسته خسارتی و جرحی تقسیم می شوند. وقتی حتی از بینی کسی خون جاری شود دیگر تصادف جرحی محسوب می شود و ماجرای دیگری دارد. ناگفته نماند اگر تصادف منجر به فوت رخ داد نباید موقعیت خودروها را به هم بزنید و تا آمدن پلیس و اورژانس باید صبر کنید. 🔹سومین گام : خیلی ها فکر می کنند که برای هر تصادفی باید کارشناس کروکی بکشد. در صورتی که اصلا این طور نیست. طبق آخرین قانون که از اسفندماه سال 90 اعمال می شود شرکت بیمه موظف است تا سقف دو میلیون و 250 هزار تومان خسارات «تصادفات خسارتی سازشی» را بدون کروکی پلیس پرداخت کند. بد نیست بدانید کروکی ها دو نوع هستند: 🔸کروکی سازش : در بیشتر موارد و مخصوصا تصادف های داخلی شهری از این برگه ها استفاده می شود. وقتی تصادف خسارتی اتفاق می افتد و دو طرف ماجرا آدم های معقولی هستند و قبول می کنند که چه کسی مقصر است و با هم به توافق می رسند، اگر مدارک هر دو طرف (گواهینامه – کارت خودرو – کارت بیمه شخص ثالث و برگه معاینه فنی) کامل بود، برگ کروکی سازش می گیرند و عین انسان های متمدن به بیمه مراجعه می کنند. 🔸کروکی عدم سازش : این کروکی در مورد تصادف های جرحی و فوتی چون نیاز به مراجعه به مراجع قضایی است و تصادف های خسارتی که طرفین در تصادف با هم سازش نمی کنند یا فکر می کنند حتما دیگری مقصر است، استفاده می شود. اگر هم مدارک تان ناقص باشد، کروکی، این مدلی تنظیم می شود. اگر یکی از مدارک همراهتان نبود و کارشناسی که سر صحنه آمده کمی مهربان بود، زنگ بزنید تا مدارک را برایتان بیاورند؛ این جوری برگه کروکی سازش پر می شود که دردسرش کمتر است. 🔹چهارمین گام : آخرین اقدام بعد از رسیدن پلیس و مشخص شدن مقصر مراجعه به بیمه است. 🔸نکته جالب : قبلا وقتی تصادفی صورت می گرفت طرفین تصادف باید با هم به مراکز تعیین خسارات بیمه مربوطه مراجعه می کردند ولی هم اکنون نیاز نیست هر دو طرف به مراکز بیمه مراجعه کنند. فرد خسارت دیده می تواند به تنهایی با کوپن طرف مقابل به شرکت بیمه برود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹آبان گذشته یک پیرزن ۸۳ ساله در منزل خودش به قتل رسید و طلاهاش به سرقت رفت. 🔹الان قاتل و طلاها پیدا شدن، طلاها بدل بوده!
🌱 روزی کسی در کوچه پس گردنی محکمی به ملانصرالدین زد و سپس شروع به عذرخواهی کرد که ببخشید اشتباه کردم و شما را بجای کس دیگر گرفته بودم. ملا قانع نشد ، گریبان او را گرفت و پیش قاضی برد و ماجرا را باز گفت. قاضی حکم کرد: ملا در عوض یک پس گردنی به آن شخص بزند. ملا به این امر راضی نشد. قاضی حکم کرد به عوض پس گردنی یک سکه طلا بایستی آن مرد به ملا بدهد. ناچار تسلیم شده و برای آوردن سکه از محکمه بیرون رفت. ملا قدری به انتظار نشست. بعد در حالی که داشت در محکمه قدم میزد نگاهش به پس گردن کلفت قاضی افتاد پس درنگ نکرد و پس گردنی محکمی نثار قاضی کرد و گفت: چون عیال در خانه منتظر من است و من زیاد وقت نشستن ندارم هر وقت آن مرد سکه را آورد شما در مقابل این پس گردنی آن سکه طلا را بگیرید...:)))))))))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر بدی را به دشمن نرسان که ممکن است روزی دوستت گردد❤️ و هر رازی را با دوستت در میان نگذار که ممکن است روزی دشمنت گردد❤️ | شـــعر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸دومین جشنواره ملی پسته 🔸۲۵ لغایت ۲۷ مهرماه 🔸یزد، اردکان،احمدآباد، بوستان نشاط
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم: 📖حدیث امروز: ✳️امیرالمومنین علیه السلام: گناهی که تو را پشیمان کند ؛بهتر از کار نیکی است که تو را مغرور سازد. 📗نهج البلاغه حکمت ۴۶
🔺بیاموزیم... چهل مورد از کم هزینه ترین لذت‌های دنیا 1- گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم. 2 - سعی کنیم بیشتر بخندیم. 3- تلاش کنیم کمتر گله کنیم. 4 - با تلفن کردن به یک دوست قدیمی، او را غافلگیر کنیم. 5 - گاهی هدیه‌هایی که گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا کنیم. 6 - بیشتر از خدا تشکر کنیم و با او حرف بزنیم. 7 - در داخل آسانسور و راه پله و... باآدمها صحبت کنیم. 8- هر از گاهی نفس عمیق بکشیم. 9- لذت عطسه کردن را حس کنیم. 10- قدر این که پایمان نشکسته است را بدانیم. 11- زمزمه کنیم و آواز بخوانیم. 12- سعی کنیم با حداقل یک ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم . 13- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم. 14- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم. 15- برای انجام کارهایی که ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی کنیم! 16- از تفکردرباره تناقضات لذت ببریم. 17- برای کارهایمان برنامه‌ریزی کنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته کار مشکلی است! 18- مجموعه‌ای از یک چیز (تمبر، برگ، سنگ، کتاب و... )برای خودمان جمع‌آوری کنیم. 19- در یک روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم. 20- گاهی در حوض یا استخر شنا کنیم، البته اگر کنار ماهی‌ها باشد چه بهتر. 21- گاهی از درخت بالا برویم. 22- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم. 23- گاهی کمی پابرهنه راه برویم!. 24- بدون آن که مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی کنیم. 25- گاهی نیمه شبها از خواب بیدار شویم و از خدا بخاطر نعمتهایش تشکر کنیم 26- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا کنیم. 27- سعی کنیم فقط نشنویم، بلکه به طور فعال گوش کنیم. 28- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم . 29- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس کنیم. 30- بیشتر کتاب بخوانیم. 31- کمتر حرف بزنیم و بیشترگوش کنیم .. 32- قبل از آن که مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم . 33- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم. 34- اگر توانستیم گاهی کنار رودخانه بنشینیم و در سکوت به صدای آب گوش کنیم. 35- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم. 36- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نکنیم. 37- به دنیای شعر و ادبیات نزدیک تر شویم. 38- گاهی از دیدن یک فیلم در کنار همه اعضای خانواده لذت ببریم. 39- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه کنیم. 40- از هر آنچه که داریم خود و دیگران استفاده کنیم ممکن است فردا دیر باشد.