eitaa logo
مجله هنر و سرگرمی
400 دنبال‌کننده
8هزار عکس
3هزار ویدیو
21 فایل
ایدی ارتباط مدیر کانال https://eitaa.com/Madar1230 @n1z2r3e4g5h6e7e8h7
مشاهده در ایتا
دانلود
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دکتر محسن میلانی، استاد تمام علوم سیاسی در دانشگاه فلوریدا: 🔷دعوا بر سر قدرت ایران است؛ اسرائیل و آمریکا خواهان ایران قوی در منطقه نیستند؛ آن‌ها ایرانی تجزیه‌شده می‌خواهند. 🔷اسرائیل اگر در موقعیتی بود که می‌توانست ادامه دهد، این کار را انجام می‌داد و پیشنهاد آتش‌بس نمی‌داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احترام نظامی زنان ملی‌پوش هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان
مجله هنر و سرگرمی
#نظرات‌مردمی سلام یه خواهشی داریم از کارشناسان مسائل سیاسی و اعتقادی و مذهبی شهرمون 👇👇 بعضی نوجوون
سلام آقای قاسمی این روحانیون شماره ای ازشون دارین که برنامه ای تربیت اخلاقی هماهنگ بشه به صورت دورهمی مهارتی ویژه نوجوانان دختر و پسر مجزا برگزار بشه تو احمدآباد؟
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان افغانی تازه اخراج شده کار نیست ،کشته شدن در مرز‌های ایران را به جان میخرم ولی شده باز برمی‌گردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺دختران کنکور تجربی را قبضه کردند 🔹نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ برای داوطلبان گروه علوم تجربی از صبح امروز در ۴۱۱ شهرستان کشور آغاز شد. 🔹بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند. در مجموع تعداد ۴۲۲ هزار و ۱۱۹ نفر در این گروه آزمایشی متقاضی هستند.
حضور کاظم صدیقی در نماز جمعه حتی صدای مجری صدا و سیما را هم در آورد
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️ رئیس سازمان سنجش: نتایج اولیه نوبت دوم آزمون سراسری نیمه دوم مرداد و نتیجه نهایی آزمون، نیمه اول مهر اعلام می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک‌ خانم نویسنده آمریکایی از سفری که به مصر داشت خاطراتی نوشت به این شرح: در داخل اتوبوس داخل شهری در مصر نشسته بودم دیدم جوان مصری وارد شد، ایستاد و میله اتوبوس رو گرفت بعد از چند دقیقه دیدم توجهش به دختری که نشسته بود جلب شد. دقت که کردم دیدم دخترک طوری نشسته که بین جورابش و پاچه شلوارش فاصله افتاده و اون پسر جوان به همون چند سانتی که عریان بود داشت با دقت و حالتی خاص نگاه میکرد. نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا حسرت خوردم که چرا هیچ وقت شوهرم به من همچین توجهی نداره. همونجا به ذهنم رجوع و گذشته رو مرور کردم. این خانم در ادامه میگه: در بین مرور گذشته ام متوجه شدم در جامعه غربی مثل کشور من، وقتی یک مردی مثل شوهر من که از منزل بیرون میره تا وقتی که میخواد برگرده ناخواسته با صدها زن بدون حجاب و پوشش مواجهه داره و ناخواسته در ذهنش من رو با این صدها زن مقایسه میکنه و طبیعتا اونی که در این مقایسه شکست میخوره من هستم چون قطعا توان رقابت با صدها زن رو ندارم. در ادامه میگه: درجوامع غربی وقتی یکی مثل شوهر‌ من از سرکار به خونه برمیگرده اینقدر با زنهای مختلف و بزک کرده با پوشش نامناسب غربی صحبت کرده که وقتی به من میرسه دیگه میل و علاقه ای برای صحبت با من براش نمیمونه چون اشباعه. مثل کسی که از صبح به غذاهای مختلف ناخنک بزنه وقتی ظهر شد دیگه میلی برای غذای اصلی نداره. نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا بود که به فلسفه حجاب در اسلام پی بردم و فهمیدم چرا در اسلام گفته شده خداوند حجاب رو برای تحکیم بنیان خانواده ها مقرر کرده.