eitaa logo
مجله هنر و سرگرمی
401 دنبال‌کننده
8هزار عکس
3هزار ویدیو
21 فایل
ایدی ارتباط مدیر کانال https://eitaa.com/Madar1230 @n1z2r3e4g5h6e7e8h7
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مجهز شدن نانوايي سجاد به موتور برای ساعت قطعی برق در شبکه ایشالله این عمل زیباو مدیریتی الگويي باشد برای نانوایی‌های دیگر شهر و شهرستان
1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙🛠 ترفند تشخیص طلا اصل از تقلبی________🌹
🔴 شکایت دادستانی بابت یک کاریکاتور ⚖ دادستانی تهران علیه هادی حیدری کاریکاتوریست، اعلام جرم و شکایت کرد 🔹️دلیل این اقدام، طراحی و انتشار یک کاریکاتور توسط هادی حیدری است که مسعود پزشکیان برعکس، نشسته بر یک الاغ را نشان می‌دهد و روی الاغ هم نوشته شده: وفاق! 📝 هادی حیدری این کاریکاتور را فقط در صفحات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است. 🔹️ هادی حیدری کاریکاتوریست قبل از این با حذف کاریکاتور از صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی، توضیح داد و نوشت: دیروز کارتونی از صاحب این قلم در نقد لایحه‌ای که اخیرا از سوی دولت به مجلس فرستاده شده، منتشر شد. این استعاره متاسفانه از سوی برخی به گونه‌ای خلاف مقصود تصویر، جلوه داده شده که زمینه سوء‌استفاده را به وجود آورده است. از این رو بنا به توصیه دوستداران ایران و میهن عزیزمان، این کارتون از صفحات شخصی اینجانب در شبکه‌های اجتماعی حذف شد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ زن که آدم نیست! قیمت دختراتون چند؟!!! این فیلم رو برای دوستانتون بفرستین... بدونید دشمن که وارد بشه سؤال نمی کنه مخالف بودی یا موافق. نیروهای داعشی خطاب به مردان عراقی و سوری: زن که آدم نیست، قیمت دختراتون چند؟!! خانم‌های معترض ایرانی؛ اگه امنیت کشور به خطر بیفته به بزرگ و کوچکتون رحم نخواهند کرد.
❌حکم اعدام برای قاتل الهه حسین‌نژاد رئیس کل دادگستری استان تهران: 🔺در روز‌های اخیر دادگاه رسیدگی به پروندهٔ الهه حسین‌نژاد برگزار و حکم آن صادر شد. 🔺در حال حاضر رأی دادگاه مبنی بر محکومیت متهم به قصاص نفس صادر شده که این رأی ظرف ۲۰ روز قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگ درب هر اب معدنی به چه نشانه هست ؟ 😐👀
اعضا گرامی ومحترم اگ تو این مدت از من خطایی دیدین😔😔😔😔 حتما خطای دید دارین. من خیلی گلم😎😂😁
✍سوال:شرب مشروبات الکلی زندانی داره؟ ✅پاسخ:مطابق ماده۷۰۱قانون مجازات اسلامی تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده:هر کس متجاهراً و به نحو علنی در اماکن و معابر و مجامع عمومی مشروبات الکلی استعمال نماید، علاوه بر اجرای حد شرعی شرب خمر به دو تا شش ماه حبس تعزیری محکوم می‌شود.