15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃
#بذر
#توت_فرنگی 🍓
با بذرای توت فرنگی میتونی بوته توت فرنگی رو تو باغچه یا گلدون بکاری فقط باید محیطش گرم و ملایم و خاکش مرطوب باشه خاکشم خاکباغچه و کود دامی نیازه خاک نباید خشک بمونه وگرنه گل و میوه خشک میشه و بوته ازبین میره تو سایه با نورآفتاب نگه دارید با کودهای پتاسیم هم کمک میکنید به گلدهی برسه.بذر ها رو میتونید هم تو یخچال هم بیرون یخچال جوانه دار کنید دستمال بذرها باید مرطوب بمونه معمولا تا ده روز جوانه میزنه🌱
🔴اطلاعیه فراجا درباره وضعیت حجاب: با هرگونه رفتار و کُنش اشتباه احتمالی ماموران نیز برخورد خواهد شد
🔹فراجا در اطلاعیهای ضمن اعلام اینکه «وضعیت حجاب در جامعه مطلوبتر شده» خاطرنشان کرد: همچنین برخی شیطنتهای رسانهای توسط جریانسازی معاندین در اجرای سناریوهای ساختگی بر عزم و ارادهٔ پلیس تاثیری نخواهد داشت.
🔹ناگفته پیداست که پلیس عاری از خطا و اشتباه نبوده و با هرگونه رفتار و کُنش اشتباه احتمالی مأموران هم برخورد خواهد شد. فضای فعلی و راهبرد فراجا در شرایط کنونی، حفظِ نظم و انضباطِ اجتماعی در قالبی ایجابی و تذکرهای است و صرفاً با هنجارشکنانی که به حریم و حُرمتِ شهروند ایرانی تعدی میکنند برخورد قانونی توام با دقت و حساسیت خواهد کرد.