فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍جنگ شناختی به زبان ساده!
📍بگومگوی آیتالله خامنهای با قذافی درباره خلیج فارس(سال ۶۳)
قذافی گفت: پیشنهاد میکنم برای اینکه مشکل بین عربها و ایران حل بشود، به جای خلیج فارس بگوییم "خلیج اسلامی"
آیتالله خامنهای بلافاصله گفت: فعلا که خلیج آمریکایی است. شما اول کشورهای آنطرف را اسلامی بکنید بعد راجع به اسم خلیج فارس که غیرقابل تغییر است، با هم حرف بزنیم... ساحل ما از مجموع همه آن کشورها بیشتر است.
▪️خاطرات محسن رفیقدوست
نصب تصاویر افراد گمشده در درگیری های داخلی سوریه در میدانی در دمشق
@BisimchiMedia
مهم/ آیت الله شب زنده دار در درس خارج خود، به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب اشاره و گفتند:
🔹شب پنجشنبه در جلسه ای که خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان بسیار با آرامش قلب در قبال برخی از دوستان که در جریانات اخیر دغدغه خاطر داشتند و ناراحت بودند، مواجه شدند.
🔹 رهبر انقلاب با قلبی مطمئن فرمودند: «هیچ مسأله ای نیست ، از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون از این فراز و نشیب ها فراوان داشته ایم، امروز جنگ اسلام و کفر است، کفر می خواهد مسلط شود و جلوی پیشروی اسلام و ارزش ها و آرمان های الهی را بگیرد، دشمنان ناراحت هستند و این کارها را انجام می دهند و افرادی هم در داخل دارند، اما هیچگونه دغدغه خاطری نباید داشته باشیم.». «اگر به وظیفه الهی خود عمل کنیم خداوند یاری خواهد کرد»
🔹همانگونه که توکل به خداوند متعال و ایمان به نصرت الهی در قلب امام راحل وجود داشت در قلب رهبر معظم انقلاب هم وجود دارد. تا وقتی که چنین رهبری وجود دارد که دل به خدا بسته و با توکل الهی کار می کند و قصد و نیت ایشان خالص بوده و با خداوند و اولیای الهی پیوند دارد مسائلی که پیش می آید از بین خواهد رفت که البته برای عده ای هم امتحان خواهد بود.
🔹 رهبر معظم انقلاب فرمودند: «هرکس از دستش کاری برای نصرت اسلام و نظام بر می آید حرام است که سکوت کند و کاری نکند».
هدایت شده از شرح آتش دل
💠 روز تجلی بصیرت
رویید دوباره فرصتی در تهدید
شد در رگ ما خون دیانت تشدید
روز نُه دی ملت بیدار و بصیر
مشتی به دهان فتنهگرها کوبید
✍️#محمدتقی_عارفیان
📌حضرت امام خامنهای روحیفداه:
مردم ما در مقابلۀ با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنهگران زد (۱۳۸۹/۱۰/۰۸).
#نُه_دی
#روز_بصیرت
#یومالله_نهم_دی
#میثاق_امت_با_ولایت
#مشت_محکم_بر_دهان_فتنهگران
@SharheAtasheDel
🔴 دیماهی های خاص
🔻دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔻دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔻عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله #مصباح_یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان در معرفی و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔻سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است.
رفتار او مکتب بود چون #حاج_قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔻چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔻دکتر سعید #کاظمی_آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فیلم لحظه جدایی فرزندان اعضای مجاهدین از والدینشان به دستور رجوی
پس از پایان جنگ ایران و عراق، بیش از ۸۷۰ کودک در گروهک مجاهدین خلق به دستور مسعود رجوی از والدینشان جدا و به کشورهای اروپایی و آمریکایی به منظور سوءاستفاده فرستاده شدند.
بسیاری از این کودکان ناپدید و هرگز پدر و مادرشان را ندیدند.
https://eitaa.com/westanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی:
کارتر شبیه شیری است که هم فرياد میزند و هم از آن طرفش چيزی بيرون میآيد
😅
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره متفاوتی به چند حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در برخی دیدارها و برنامههای خاطرهانگیز با رهبر انقلاب
👆 از اهدای درجه سرتیپی در دهه ۶۰ تا نشان ذوالفقار در سال قبل از شهادت؛ از لبخند در نماز عید فطر تا اشکهای فراق به یاد شهدای دفاع مقدس
💻 Farsi.Khamenei.ir