🏴
🌹دوباره حجله ماتم بپا شد
🌹امیرالمومنین(ع)صاحب عزا شد
🏴13 جمادی الثانی سالروز شهادت مادر سوگ نشین نهر علقمه حضرت ام البنین سلام الله علیها و شیر زن حیدر کرار علی مرتضی علیه السلام تسلیت باد
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌱🌷🌱🌷🌱🏴🚩
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
*🤔 فـاطمـه امالبنیـن کیست؟؟*
*✨نامش فاطمه بود.*
*از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگآوری، هم پای پسران قبیله بود.*
*اولین مربی شمشیر زنی و تیراندازی پسرش ابالفضل عباس (علیه السلام) و برادرانش هم خود او بود!*
*👈نه اینکه تنها او اینچنین باشد،*
*تمام قبیلهاش در شجاعت و دلیری زبانزد بودند؛*
*اما چیزی که او را متمایز می کرد، حجب و حیای مثال زدنی و زیبایی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگآوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود*.
*❇️ کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش میگذاشتند،*
*همگی از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمیشد.*
*⁉️ وقتی از او میپرسیدند که چرا ازدواج نمیکنی،*
*✨می گفت: «مردی نمیبینم، اگر مردی به خواستگاریام بیاید، ازدواج میکنم!»*
*👹معاویه از خواستگاران پر و پا قرصش بود، ولی هربار دست خالی باز میگشت.*
*🌠تا اینکه یک شب خوابی دید.*
*صبح فردا، وقتی «عقیل»، برادر و فرستادهی علی بن ابیطالب (علیه السلام)، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد،*
*فاطمه لبخند معنا داری زد؛*
*فهمید که رویایش صادقه بوده است.*
*🎉از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت*:
*«خدا را سپاس!*
*من به «مرد» راضی بودم*
*ولی او «مرد مردان» را نصیب من کرد.»*
و بی درنگ، *پس از موافقت پدر و* *مادرش، موافقت خود را اعلام کرد*
*و شد همسر علی بن ابیطالب (ع)، جانشین رسول خدا (صلی الله علیه و آله).*
*🔹بارزترین ویژگی اش، ادب بود.*
*🔸 به جا و به موقع حرف می زد.*
*🔹حد خودش را میدانست*
*🔸و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت.*
*✨روزی که پا در خانهی امیرالمومنین(ع) گذاشت،*
*اولین جملهاش به فرزندان ایشان این بود:*
*نیامده ام جای مادرتان را بگیرم،*
*من کجا و فرزندان زهرا(س) کجا؟*
*من آمدهام تا کنیزتان باشم.*
*✅ و به حق نشان داد که راست میگفت؛*
*همان روز اول، حسن و حسین (علیهما السلام) بیمار بودند.*
*فاطمه، بلافاصله به بالین آنها رفت*
*و با محبت تمام، به آنها رسیدگی کرد*
*و چند روز اول زندگی مشترکش، به پرستاری از فرزندان زهرا (سلام الله علیها) گذشت؛*
*کاری که آن را افتخاری برای خود میدانست.*
*📜می گویند تا وقتی که فرزندان امام علی(ع) خردسال بودند، بچه دار نشد تا مبادا به خاطر مادر شدن، در حق آنها کوتاهی کند.*
*🔅از امام(ع) هم خواسته بود تا او را «فاطمه» خطاب نکند تا مبادا دل بچهها از شنیدن نام مادرشان در خانه، بشکند*.
*♥️وقتی عباس(علیه السلام)،*
*نوزاد شیرین ام البنین به دنیا آمد*،
*بچه های زهرا(س) را جمع کرد،*
*آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد*
*و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه(س) چرخاند*
*تا به همه بگوید که فرزندان امالبنین، بلاگردان فرزندان فاطمه(س) اند.*
*✳️همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری میکرد که*:
*«مبادا حسن و حسین (علیهما* *السلام) را برادر و همتای خود بدانید،*
*آنها تافتهی جدا بافتهاند،*
*آسمانیاند*،
*نوادگان پیامبر(ص) اند.»*
*و همین تربیت بود که نتیجهاش را در کربلا نشان داد..*.
*✨او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد*،
*با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند،*
*به تمام کاروان اینطور سفارش میکرد:*
*⚡️چشم و دل مولایم امام حسین (ع) و فرمان بردار او باشید.*
ام البنین *از حضرت علی (ع)،* *صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای*
*🔮 عباس،*
*🔮عبدالله،*
*🔮 جعفر*
*🔮و عثمان*
*شد که همگی در کربلا به شهادت رسیدند.*
*🌷درود ورحمت خداوند بر آنها🌷*
*🚩 التماس دعا*
*👈 ۱۳ جمادیالثانی سال ۶۴ھ.*
واین بانوی شهید پرور شد الگوی خیلی از مادران ایران که ۴ و۵ فزند خود را تقدیم راه انقلاب وعاشورای حسینی کردند.
👏⬛🖤
وزیر امور خارجه که به چین سفر کرده با همتای چینی خود دیدار کرد. سفر حسین امیرعبداللهیان در شرایط سیاسی روز جهان از اهمیت بالایی برخوردار است و میتواند افقهای جدیدی را در برابر کشورمان بگشاید. هر چند پادوهای غرب از این سفر بدون شک ناراحت و عصبانی هستند، اما واقعیت این است کشوری در حوزه دیپلماسی و رسیدن به قدرت بازدارندگی موفق است که اصول ویژهای را هم دنبال کند. پیگیری منابع معتبر، متعدد و توانمند قدرت در سطح جهان شاید یکی از این اصول باشد، اما داشتن برنامهای دقیق و حسابشده هم در رسیدن به موفقیت بسیار مهم است.
امیر عبداللهیان در یادداشتی که روز جمعه در رسانههای چینی بنام وی منتشر شد، به نکات متعددی اشاره کرده که بیانگر برنامه اساسی کشورمان برای برقراری روابط گسترده با طرف چینی است. به عبارت دیگر، این یادداشت را میتوان برنامه و نگاه آیندهنگرانه تهران به روابط با پکن دانست. به باور من، باید به این سفر با افق دیده بازتر و بیشتری پرداخت. سفر وزیر امور خارجه به چین و سفر رئیسجمهور به روسیه دو اتفاق مهم در حوزه دیپلماسی در کشور ما به شمار میرود.
ادامه در پست بعد...
@syriankhabar
🌹وقتی شهید نواب با شاه ملاقات کرد به او چه گفت؟
♦️#شهید_نواب_صفوی به جهت لغو حکم اعدام یکی از شاگردانش به دیدار محمدرضا پهلوی میرود. در مورد این دیدار میگوید: وقتی به دربار رفتم آقای جم وزیر دربار به من گوشزد کرد ملاقات با اعلیحضرت عرفی دارد، از جمله تعظیم به وی، رعایت زمان ملاقات و...، ولی من گوشم بدهکار این حرفها نبود، به نزد شاه که رسیدم تعظیم نکردم بلکه سلام دادم و سر جایم ایستادم، به ناچار شاه دستش را دراز کرد و با من دست داد و پرسید: آقای نواب صفوی چه میخوانید؟ من شنیده ام شما طلبه هستید و درس میخوانید، ما آمادگی داریم هزینه تحصیل شما را تأمین کنیم.
شهید نواب صفوی در ادامه میگوید: دستم را محکم بر روی میز کوبیدم و گفتم: من درس هستی و سیاه مشق زندگی میخوانم، من به شما نصیحت میکنم باید از فلسطین حمایت کنید و همراه با مردم مظلوم و فقیر باشید.
👌پس از پایان وقت ملاقات، شاه به وزیر دربار میگوید: این سید مثل یک افسر که با سرباز صحبت میکند با من صحبت کرد و اصلا انگار نه انگار شاهی وجود دارد.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
https://eitaa.com/nabaaa
یک قطره نفت هم نمیفروختیم
اما خیلی زیاد میفروختیم(!)
اظهارات مقامات دولت سابق درباره میزان فروش نفت ظاهرا از قاعده خاصی پیروی نمیکند.
دیروز پس از آنکه اعلام شد صادرات نفت ایران 40 درصد افزایش پیدا کرده و تمام درآمد آن هم به کشور بر میگردد، آقای همتی رئیسکل بانک مرکزی در دولت سابق گفت: میتوان حدس زد که منظور سال 1400 نسبت به سال گذشته بوده است. این موضوع از این منظر که میتواند تاثیر تحریمها را بر بودجه و اقتصاد کشور را کمتر کند، خبر امیدبخشی است. اما نکته مهم این است که در سال 2021 نسبت به سال 2020 قیمت جهانی نفت و فرآوردههای نفتی بیش از 60 درصد رشد داشته است بنابراین اگر هیچ تلاشی هم نمیکردیم، با همان صادرات سال قبل میتوانستیم نزدیک 60 درصد رشد در آمد داشته باشیم. بنابراین سؤال مهم من از دولت سیزدهم این است که سهم تلاش دولت سیزدهم در خنثیسازی تحریم چهاندازه بوده است؟
این سخنان و القای اینکه اگر دولت روحانی هم سرکار بود، درآمد نفت افزایش یافته بود(!) در حالی است که آقای نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه، سال گذشته گفته بود «شدیدترین مرحله تحریم نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم بهفروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد».
البته همین آقای نوبخت،۲۴ تیر ۹۵ هنگام بزک کاری برجام ادعا کرده بود: «اگر برجام نبود، امروز باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم»!
یادآور میشود بیژن زنگنه وزیر نفت هم ۲۸ خرداد ۹۸ در مجلس گفته: «امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم».
همچنین محمد جواد ظریف سه سال قبل در پاسخ خبرنگار روزنامه سوئیسی تاگس انسایگر که پرسید «صادرات نفت ایران از 2.5 میلیون بشکه در روز به بیش از یک میلیون کاهش یافته؛ آیا این در دراز مدت کافی است؟»، گفته بود «خیر، این کافی نیست و کمتر از میزانی است که ما در دوران تحریمهای سازمان ملل و قبل از توافق (برجام) می فروختیم».
مجموعه این اظهارات، درستی سخنان آقای همتی را رد میکند. اما حتی اگر فرض بگیریم سخن او درست است، باید پرسید چگونه است که هر گاه عناصر غربگرا در ایران سر کار میآیند قیمت نفت در دنیا سقوط میکند، اما وقتی که آنها کنار میروند (مثلا پس از دولت خاتمی یا روحانی)، قیمت نفت سیر صعودی پیدا میکند؟!
در واقع، ادعای تنش زدایی یکطرفه به جای منطق تهدید زدایی، و رویکرد منفعلانه «بهانهزدایی» به جای دیپلماسی فعال و تهاجمی، نوعا به نفع غرب و ضد منافع اقتصادی ایران عمل کرده است.
گفتنی است دولت روحانی پس از خروج آمریکا از توافق و در مذاکره با اروپا، ضمن تنازل از حقوق برجامی، به راهاندازی کانالهای موهنی مثل اس پی وی و اینستکس هم رضایت داده بود، اما اروپا حتی به همان وعده هیچ و پوچ هم عمل نکرد. طبق این وعدهها قرار بود اروپا درآمد فروش نفت ایران به طرف ثالث را دریافت کند و در ازای آن، غذا و دارو به ایران بفروشد!
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
https://eitaa.com/nabaaa
بر اساس شواهد موجود در حمله پهپادی و موشکی روز دوشنبه ارتش یمن به زیرساختهای اقتصادی امارات، فقط امیرنشین ابوظبی هدف قرار گرفت و هیچ یک از این پهپادها یا موشکها به شش امیرنشین دیگر از جمله دبی اصابت نکرد. این موضوع دقت و هوشیاری رهبران سیاسی و نظامی یمن را میرساند، چرا که در وهله نخست عامل حضور نظامی و مشارکت مستقیم در جنگ یمن را بر گردن محمد بن زاید ولعیهد ابوظبی و در واقع رئیس این امیرنشین میدانند و بر آن هستند تا موضوع را به صورت حرفهای مدیریت کنند.
نکته بعد، اطلاع دقیق مقامات یمنی از اختلافنظر شدید امیران شش منطقه دیگر با سیاستهای جنگطلبانه محمد بن زاید است. شیخ محمد بن راشد آل مکتوم ماجراجویی بن زاید را خطرناک دانسته بود و با پافشاری زیاد باعث بازگشت نظامیان اماراتی از خطوط نبرد شد، اما او موفق به خارج کردن کامل امارات از جنگ نشد. حالا یمنیها این فرصت را به شش امیر دیگر داداند تا از فرصت استفاده کرده و با توهمات بن زاید مقابله کنند. مشخص است که اگر اماراتیها پایشان را از یمن بیرون نکشند، هدف بعدی دبی خواهد بود.
@syriankhabar
https://eitaa.com/nabaaa
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*«ایرادی ندارد عدهای در زیر چرخ های توسعه اقتصادی له شوند*»
انگار نه انگار
که چنین روزی هم بوده!
♦️رسانههای بزککننده برجام، دیروز را در سکوت و سانسور خبری برگزار کردند. دیروز 27 دیماه، طبق «برنامه جامع اقدام مشترک/ برجام»، سالگرد «روز اجرای توافق» بود. تیم مذاکرهکننده ظریف، برخلاف نام غلطانداز «برنامه اقدام مشترک»، پذیرفت که ابتدا طرف ایرانی تمام تعهداتش را به شکل نقد، یکجا، غیرقابل برگشت (یا با امکان بازگشت طولانیمدت) و در کمتر از دو ماه انجام دهد.
🔹این روند که از جمله شامل انتقال 9700 کیلو گرم (97 درصد ذخائر) اورانیوم غنیشده به خارج از کشور، اوراق کردن و ازهمگسیختن 15هزار سانتریفیوژ از مجموع 19هزار سانتریفیوژ، و بتنریزی در رآکتور اراک بود، 27 مهرماه 94 آغاز و تا 26 دیماه به انجام رسید.
♦️تازه پس از واگذاری نقد همه این امتیازات قرار بود، روز 27 دیماه 94، «روز اجرای توافق» برای لغو تحریمها باشد؛ روزی که هرگز فرا نرسید؛ نه در دولت اوباما و نه در دوره ترامپ و بایدن! دولت آمریکا از همان ابتدا به تعبیر آقای صالحی که خود از مذاکرهکنندگان بود، «دبّه» کرد.؛ تعلیق را جایگزین لغو تحریمها کرد و در ازای نمایش تعلیق یک تحریم، یک یا چند تحریم دیگر را به اجذا گذاشت!
🔹تحریمهای آیسا، سیسادا، ویزا و همچنین تدارک تحریمهای کاتسا، محصول این دوره دغلکاری دولت آمریکاست. پس از آن هم که ترامپ روی کار آمد، به واسطه کسب اطمینان از اینکه دولت روحانی در صورت خروج آمریکا و بازگرداندن تحریمها، از توافق خارج نمیشود، اقدام به خروج از برجام و زیرپا گذاشتن تمام تعهدات کرد. خانم موگرینی میگوید او این تضمین را از روحانی گرفته بود!
♦️مرور زمان آشکار کرد که برخلاف تبلیغات دهانپرکن درباره فتحالفتوح بودن برجام، این توافق پر از خسارت برای کشور بوده و منافذ بسیاری دارد. از جمله اینکه فاقد تضمین، و مکانیسم شکایت موثر برای مطالبه حقوق و خسارات ایران است، توازن ندارد، تکلیف لغو تحریمها در آن معلوم نشده بلکه به نحوی تنظیم شده که طرف مقابل توانسته در همین دوره اجرا، تحریمها را از 800 مورد به بیش از 1700 مورد افزایش دهد!
🔹این فاجعه در حالی رقم خورد که آقای روحانی چندبار گفته بود همه تحریمها در روز اجرای توافق لغو خواهد شد؛ از جمله:
♦️۲۰ فروردین۹۴ در مراسم روز ملی فناوری هستهای: «ما هیچ توافقی را امضاء نخواهیم کرد، مگر آنکه در اولین روز اجرای توافق، تمامی تحریمهای اقتصادی، همان روز و بالمرّه (یکجا) لغو شود».
🔹۲۳ تیر ۹۴ در گفتوگوی مستقیم به مناسبت امضای برجام: «عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا ... امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق توافق، در روز اجرا (دیماه ۹۴) تمامی تحریمها لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق».
♦️روزنامههای بزککننده برجام، شش سال قبل در تاریخ 27 دی ماه، تیتر و عکس تمام قد صفحه اول خود را به عناوین اغواکننده اختصاص داده بودند؛ تیترهایی مانند: «اعتماد: صبح بدون تحریم»، «شرق: اینک بدون تحریم»، «قانون: خلاص شدیم»، «ایران: فروپاشی تحریم»، «آفتاب یزد: تحریم رفت»، «آرمان: تحریمها به تاریخ پیوست»، «همدلی: تحریم تمام شد»، «ابتکار: تحریمها هم رفت»، و...
🔹این روزنامهها اما دیروز در ششمین سالگرد «روز اجرای برجام» ترجیح دادند رویشان را سمت دیگری بچرخانند و به یاد مخاطبان نیاورند که چگونه به کلاهبرداری آمریکا کمک رساندند.
♦️روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جزئیات دیدار ٣ ساعته آیت الله رئيسي و پوتين
♦️ جلالی: این ملاقات بیش از سه ساعت بصورت بسیار صمیمانه ای انجام شد و در حوزه های مختلف گفتگو صورت گرفت
♦️موضوعات بین المللی مانند یکجانبهگرایی آمریکا و همکاری در اقدامات منطقه ای که نگاه هر دو کشور به هم خیلی نزدیک بود مورد بحث قرار گرفت
♦️در روابط دو جانبه هم بحث سرعت گرفتن کریدور شمال جنوب، بحث انرژی، بحث افزایش صادرات و واردات آن هم بصورت ریز با جزئیات و نیز پروژه های عمرانی مانند ساخت نیروگاهها و راهآهن بین دو رئیس جمهور رد و بدل شد.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
https://eitaa.com/nabaaa
💠 اینکه هنجارها و سنتها و ارزشهای ملی و دینی ما مثل خانواده و حیا و عفاف و پوشش ملی و دینی و... با سابقهای چند صد ساله و گاهی چند هزار ساله‼️ بهراحتی توسط رسانههای اونور آبی که اینور آب آزادنه فعالیت میکنند، تخریب شود و آب از آب تکان نخورد، نشانه بیتعهدی و بیغیرتی مسئولان مربوطه نسبت به بنیانهای فرهنگی و اجتماعی این تمدن کهن است.
🔺مسئولان محترم فضای مجازی❗️ لطفاً و خواهشاً و التماساً آزادی دشمنان این آب و خاک و تمدن کهن
در به منجلاب کشیدن فضای فرهنگی و روانی کشور ما در فضای مجازی را مسدود کنید‼️
⛔️ از بین رفتن گذشته پرافتخار ملی و دینی ما تحت عنوان آزادی افتخار ندارد‼️
آزاد گذاشتن دشمن در تهاجم، هنر نیست❗️
نشانه خیانت است‼️
لطفاً کمی #غیرت_دینی‼️
✍ محمد تقی احمدی پرتو
👨🏫 اطلاعات بیشتر در دوره👇
👉 https://24on.ir/g/1/9
#⃣ #صیانت_از_خانواده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebhehhttps://eitaa.com/nabaaa
☑️ مثل انگلیسی ها فداکار باشید!!!
حاضرن با پول مالیاتشون برای ما برنامه پخش کنن ولی تن کادر درمانیشون کیسه زباله و مشما باشه
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
https://eitaa.com/nabaaa