📡🖋
صدای معترضان را بشنوید
🔹 میگویند «جمهوری اسلامی صدای معترضان را بشنود»؛ این جمله ای است که در چند روز اخیر به کرات از سوی برخی چهره های سیاسی و رسانهها شنیده شده است.
🔹مسئولان کشور هم بارها بر این موضوع تاکید کرده اند که بین اعتراض و اغتشاش تفاوت وجود دارد و آماده هستند که صدای معترضان را بشنوند.
🔹اما معترض که هیچ، جمهوری اسلامی حاضر است صدای اغتشاشگر را هم بشنود وگرنه مانند پلیس امریکا کار او را یکسره میکرد نه آنکه نیروهای انتظامی چندین برابر اغتشاشگران زخمی و مجروح شوند.
اما اگر بخواهیم حرف آخر را اول بزنیم باید گفت که اساسا در طول یک ماه اخیر درخواست و مطالبه معقولی از سوی جماعت اغتشاشگران حاضر در خیابان جز هتاکی و چند شعار مبهم درباره زنان و یا علیه نظام در خیابان دیده و شنیده نشد.
🔹 ضمن اینکه اگر اغتشاش گران و فعالیت های آنها را کنار بگذاریم، عملا تعداد خاصی در تجمعات اخیر جز چند نوجوان هیجانی و جوان فریب خورده باقی نمی ماند.
🔹 در این میان گفتگو با نوجوانان نشان داده که چالش و هیجان بخش عمده آنها را به خیابان کشانده است. اما در رفتار برخی جوانان دانشگاه رفته، آنها هم که در وقایع اخیر حاضر بودند چیزی جز تکرار چند شعار که حتی نمی خواهند درباره آن گفتگوی علمی با دیگر دانشجویان داشته باشند، دیده نمی شود.
🔹حتی در تجمع به اصطلاح تعدادی از دانشجویان دانشگاه شریف که عنوان نخبگی را هم یدک میکشند هتاکی وجه بارز آن تجمع بود. یا در تجمع دانشگاه علامه طباطبایی مطالبه برخی دانشجویان دختر، یکی شدن سلف غذای آنها با دانشجویان پسر بود!
بار دیگر باید تاکید کرد و صحه گذاشت که اعتراض با اغتشاش تفاوت دارد. مسئولان آماده شنیدن اعتراضات و مطالبات هستند به شرط آنکه واقعا مطالبه جدی عاقلانه و اعتراض درستی وجود داشته باشد.
🔹 برای نمونه به همه ابهامات فوت مهسا امینی با تمام جزئیات و مستندات پاسخ داده و مشخص شد فوت او به دلیل بیماری زمینهای بوده است.
🔹اعتراض به ضروریات دین، قانون اساسی و... توسط چند ده نفر اعتراضی نیست که عاقلانه محسوب شود و قابلیت گفتگو داشته باشد. به علاوه آنکه در مقابل این دهها نفر، میلیونها نفر بارها به صحنه آمدهاند و اتفاقا همه موارد فوق را به صورت پررنگ خواسته اند که طبق قاعده پذیرش رای اکثریت، تکلیف مشخص است.
این را هم باید اشاره کرد که
قطع به یقین در بین همین تعداد معدود هم که شعار می دهند و مثلا معترض هستند اختلافات جدی در سطع اعتقادی شان وجود دارد که مشخصا به خیلی از موارد مدنظر عموم جامعه معتقد و علاقهمند هستند.
این به آن معنا هم نیست که اعتراض و مطالبه ای وجود ندارد.
🔹حتی بسیاری از مردم حامی پروپاقرص جمهوری اسلامی نظیر نگارنده هم از برخی موارد سوال داشته و مطالبات جدی منجمله پیرامون مسائل اقتصادی و یا پرسش از رفتار برخی مسئولان و چرایی کارهای بر زمین مانده دارند. و البته که در بسیاری از موارد این اعتراضات شنیده شده و تغییرات لازم صورت گرفته است.
🔹باید برای جوانان و به ویژه نوجوانان به عنوان آینده سازان کشور برنامه ویژه ریخت چراکه همین روزمرگی ها، قصور و کم کاریها، دشمن را برای بهره برداری از آنان جری کرده است.
ا------🌍🌎🌏------ا
🖋 نبرد اراده ها📡
🔸در ایتا
https://eitaa.com/nabardeeradahha
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا درباره سردار قاآنی
🔹 قاآنی ماموریت های بزرگتری نسبت به قبل برای نیروی قدس تعریف کرده است. ایران رقیب اصلی منافع آمریکا در منطقه است.
ا------🌍🌎🌏------ا
🖋 نبرد اراده ها📡
🔸در ایتا
https://eitaa.com/nabardeeradahha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ورود رهبر انقلاب به حسینیهی امام خمینی(ره) در ابتدای دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎞 #بسته_خبری | دسترسی سریع به متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
📥 دسترسی👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=51177
🎞 #گزارش_تصویری | تصاویری از دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
📸 تصاویر به مرور تکمیل میشود در👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=51178
🔰 نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند / ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است / میگفتند تصاویر پهپادهای ایرانی فتوشاپ است! حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است
🔻بدون مبالغه باید بگوییم نخبگان دانشگاهی ما مایهی آبروی ایران شدند. شما نسلِ جوانِ نخبگان هستید. قبل از شما هم نخبگان زیادی، نسلهای قبل از شما، در این چهل سال وجود داشتند که آبرو دادند به کشور. در هر مسئلهای دانشمندان ما ورود کردند و متمرکز شدند، کاری کردند که در محافل علمی جهان مورد تحسین واقع شد. حالا من چند نمونهاش را اینجا بگویم که البتّه همهی شما هم میدانید:
🔹 تحقیقات و دستاوردهای پژوهشگاه رویان؛ نه فقط در مسئلهی سلولهای بنیادی، در شبیهسازی حیوان زنده، این در دنیا یک چیز کمیابی بود، این اتّفاق افتاد.
🔹 انتقال ماهواره به فضا. این مال چند کشور است. همهی کشورها این را ندارند. خیلیها ماهواره در فضا دارند، ولی مال خودشان نیست، خودشان پرتاب نکردند. آنهایی که خودشان پرتاب میکنند تعداد معدودی کشورند. ما البتّه عقبیم، امّا پرتاب کردیم، توانستیم، رفتیم. دانشمندان ما متمرکز شدند.
🔹 ساخت رباتهای انساننما در دانشگاه تهران مهم است.
🔹 دستاوردهای بنیادین در صنعت هستهای؛ ما به مسائل بنیادین در صنعت هستهای دست پیدا کردیم. ما دنبال سلاح و بمب اینها نمیرویم امّا خود این صنعت خیلی برکات دارد. ما توانستیم دست پیدا کنیم.
🔹 ساخت تجهیزات پیشرفتهی موشکی و پهپادی که چند سال پیش از این وقتی که عکسهایش منتشر میشد، میگفتند این فتوشاپ است. حالا میگویند که پهپادهای ایرانی خیلی خطرناک است. چرا به فلان کس میفروشید، به فلان کس میدهید.
🔹 ساخت واکسن های پیچیده به خصوص واکسن کرونا و امثال اینها.
🔺 خب اینها کارهایی است که نخبهی ایرانی انجام داده. این برای کشور آبروست.۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 روایت تاریخیِ رهبر انقلاب از تلاشِ دشمنان و برخی عناصر داخلی برای بُنبستنمایی از اوضاع و سیاه نشان دادن وضعیت کشور:
👈🏻 از اول انقلاب تلاش کردند نشان دهند نظام اسلامی رو به زوال است / ما ایستادیم و باز هم خواهیم ایستاد
🔻 دشمن سعی میکند در مورد نقاط ضعف ما اغراق گویی کند، نقاط قوّت ما را بپوشاند، نباید بگذاریم، ما نباید به دشمن در این زمینه کمک کنیم.
🔹 از اوائل انقلاب اسلامی غربیها در تبلیغاتشان اینجور وانمود میکردند که نظام جمهوری اسلامی که بر اثر انقلاب بوجود آمده رو به زوال است، از همان روزهای اول رو به زوال است. گاهی میگفتند دو ماه دیگر، گاهی میگفتند یکسال دیگر، گاهی میگفتند پنج سال دیگر، زمان معیّن میکردند. یک عدّهای هم در داخل متأسّفانه حالا یا از روی غفلت، بعضیها هم از روی بدخواهی همین را ترویج میکردند. زمان امام یک روزنامهای که اسم نمیآورم برداشت یک مقالهی مفصّلی نوشت به نظرم تیتر هم زدند از آن تیترهای درشت صفحهی اولی که مضمونش این بود که خلاصه نظام در حال فروپاشی است! امام(ره) آن وقت جواب دادند گفتند خودتان در حال فروپاشی هستید، نظام محکم و مستحکم ایستاده. بعد از رحلت امام(ره) در سال ۶۹ یک اعلامیهای دادند بعضی از موجّهین، آدمهای موجّهی بین آنها بودند، چهرههای معروف نظام و موجّه، سابقهی کاری هم در نظام داشتند، اعلامیه دادند که نظام در لبهی پرتگاه است. کی؟ سال ۶۹. یعنی همین روزها است که خلاصه تمام بشود. در سال ۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده، یک نامهی واقعاً غیر منصفانهای بود، خیلی غیر منصفانه بود. یک چیزهایی را گفتند، یک سئوالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند چون هم مجلس دست خودشان بود، هم دولت دست خودشان بود، باید آنها جواب میدادند، از من سئوال کرده بودند. آن وقت آن نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است. مال سال ۸۲ است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: یک رکن مهم پیشرفت کشور دانشگاه است و در دانشگاه هم عمدتاً نخبگان علمی هستند.
🏷 #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: نخبگان تواناییشان را در خدمت حلّ مسائل کشور قرار دهند / نمیگویم مهاجرت نکند، درس نخواند، فلان کشور فلان دانشگاه برتر یا فلان مرکز نرود، نه، برود اما برای مردمش برود، برود برای اینکه برگردد اینجا برای مردمش و کشورش کار کند
🔻 اولین انتظار از نخبگان این است که ظرفیت برتری را که خدای متعال به شما داده این را تبدیل کنید به ظرفیت ملّی؛ بایستی نخبه، این توانایی شخصی را تبدیل کند به توانایی ملّی. یعنی چه؟ یعنی این توانایی را در خدمت حلّ مسائل کشور قرار بدهد.
🔹 متأسفانه بعضی این کار را نمیکنند؛ بعضی از نخبهها ــ یعنی دارای استعداد حالا تعبیر نخبه شاید با توضیحی که دادیم برایشان درست نباشد ــ اینها در اینجا رشد میکنند، وقتی نوبت ثمردهی میرسد میروند میوهشان را به دیگری میدهند. گاهی هم آن دیگری دشمن است. گاهی میروند میشوند پیچ و مهرهی استکبار جهانی برای تصرّف ملّتها و دشمنی با ملّتها، میشوند ابزار او، میشوند پیچ و مهرهی او. بعضی اینجورند. خب، اینها ناشکری میکنند البته خیر هم نمیبینند اینها. درواقع به نظرم اینهایی که اینجور پشت کنند به مردم خودشان خیر نمیبینند. نخبه باید در کنار مردم خودش بماند. نمیگویم مهاجرت نکند، درس نخواند، فلان کشور فلان دانشگاه برتر یا فلان مرکز نرود، نه، برود اما برای مردمش برود، برود برای اینکه برگردد اینجا برای کشورش کار کند. نرود برای اینکه برای او ابزار و مهره بشود. نخبگان ما باید در محضر وجدان خودشان و در محضر خدا این مسئله را حل کنند. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار نخبگان: اکثریت نخبگان از ظرفیتهای عظیم کشور مطلع نیستند / روگردانی دنیا از صنعت هستهای یک دروغ بزرگ است
🔻نخبههای کشور از ظرفیتهای عظیم و وسیع کشور مطلع هستند؟! من فکر نمیکنم یعنی میدانم که اکثر مطّلع نیستند. یک روزی یک آقایی گفته بود که ما از لحاظ سلاح در مقابل آمریکا صفریم، میتواند مثلاً با یک ساعت فلان کند؛ من اینجا گفتم که این آقایان را یک تور گردشگری بگذارید بروند صنایع تسلیحاتی ما را ببینند تا از این اشتباه بیرون بیایند. حالا این تور را برای همهی شماها باید گذاشت. یکی از کارهای مهم این است. من میدانم که خیلیها مطّلع نیستند. بعضی از این ظرفیتها را حتّی انکار میکنند، مثل آن شاه نادان که به او گفتند یک مادهی بدبوی سیاهرنگ منحوسی به نام نفت از یک جاهایی جوشیده، این خارجیها بیچارهها حاضرند بیایند این را بردارند ببرند، اجازه بدهید ببرند. آن هم گفت خیلی خب ببرند راحت بشویم. حالا هم به ما میگویند که یک چیز زحمتدار مشکلی به نام صنعت هستهای وجود دارد در کشور، بگذارید جمعش کنند ببرند، نماند! میگویند این حرف را. به دروغ ادعا میشود که دنیا از صنعت هستهای و از انرژی هستهی روگردان شده؛ دروغ محض. روز به روز دارند پایگاههای هستهایشان را، نه پایگاههای نظامی؛ پایگاههای صنعتی دارند اضافه میکنند. ما هم احتیاج داریم. ما امروز اگر شروع نمیکردیم؛ یعنی آن روزی که شروع کردیم اگر شروع نمیکردیم بایستی ده سال دیگر شروع میکردیم و سی سال دیگر نتیجه میگرفتیم. یعنی این چیزی نیست که یک کشور بتواند از آن صرفنظر کند. ۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir