ماهوارهٔ ثریا با موفقیت پرتاب شد
🔹ساعتی پیش، ماهوارهبر قائم۱۰۰ باموفقیت محمولهٔ خود را در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار داد.
🔹این اولین بار است که ماهوارهبرهای ایرانی به مدار ۷۵۰ کیلومتری دست پیدا میکنند.
#جبهه_انقلابی_جنوب
┄┅┅┅┅❀jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://chat.whatsapp.com/DJydDgcMKyvB4y0cnMZBzm
واتساپ ☝🏻
🌹شهادت حاج صادق امید زاده فرمانده اطلاعات نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه و جانشین ایشان (حاج محرم)در حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به پایتخت سوریه
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🔴 بیانیه سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی به دمشق: 4 تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران شهید شدند
🔹روابط عمومی کل سپاه: بار دیگر رژیم ددمنش و جنایتکار صهیونیستی اقدام به تجاوز به شهر دمشق پایتخت کشور سوریه نمود و طی حمله هوایی جنگندههای رژیم متجاوز و غاصب تعدادی از نیروهای سوری و ۴ تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
🔹اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
☫ اخبار دقیق فلسطین در کانال سردار قاآنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2972123219C5b728b290b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لحظه پرتاب ماهواره ثریا به وسیله ماهوارهبر قائم ۱۰۰ سپاه پاسداران به مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین
☫ اخبار دقیق فلسطین در کانال سردار قاآنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2972123219C5b728b290b
🔴 دو مستشار بلندپایه سپاه قدس در بمباران صگیونیستها در سوریه به شهادت رسیدن.💔
🔹این بار تل آویو و حیفا مقصدهای جذاب تری برای موشک های ما خواهد بود!
✍ علی آگاه
☫ اخبار دقیق فلسطین در کانال سردار قاآنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2972123219C5b728b290b
🔴️روابط عمومی کل سپاه: شهادت شهیدان حجت الله امیدوار ، علی آقازاده ، حسین محمدی و سعید کریمی را به حضرت ولیعصر (عج ) ، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) ، خانواده های معظم شهیدان و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی تبریک و تسلیت می گوییم.
☫ اخبار دقیق فلسطین در کانال سردار قاآنی👇
https://eitaa.com/joinchat/2972123219C5b728b290b
🔴چاپلوسی؛ درد بی درمان حکومت پهلوی
🔹چاپلوسی از مهمترین مشکلاتی بود که دامن حکومت پهلوی را گرفت. هیچ یک از مقامات پهلوی از این قاعده مستثنی نبودند. اما شاه در این زمینه متفاوت بود. او از چاپلوسی لذت می برد. مسئله ای که به تدریج در میانه متملقان می رفت تا دامن زن او را نیز بگیرد
«نتیجه ی تملق گوییهای بی حد همین مقامات بود که شاه را به هوس انداخت تا در سال 1967 مراسم مجلل تاجگذاری، در سال 1971 جشنهای عظیم تخت جمشید یا در موقعیتهای دیگر برنامه هایی پر هزینه و جاه طلبانه را به اجرا در آورد. و به دنبال برگزاری چنین مراسم و جشنهایی بود که شاه باورش شد واقعا می تواند «ایران را بدون توجه به نارساییهای موجود به صورت یک کشور متمدن امروزی در آورد. ضمنا عارضه ی چاپلوسی نسبت به شاه چنان فراگیر بود که مقامات کشور شهبانو را نیز از این امر بی نصیب نمی گذاشتند و همواره او را – بخصوص از زمانی که توسط شاه لقب نایب السلطنه گرفت– به چشم بتی می نگریستند که می بایست در مقابلش جز تعظیم و تکریم کار دیگری انجام ندهند»1
📚1-مینو صمیمی،پشت پرده تخت_طاووس، ترجمه: حسین ابوترابیان، تهران،انتشارات اطلاعات، 1386، ص 194
✅گذری بردوران پهلوی
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
🔴 یار غار محمدرضا پهلوی در سالهای آخر عمر+ عکس
🔹اسدالله_علم، یار غار شاه سالهای آخر عمر و همچنین بیماری صعب العلاج خویش را در اقامتگاه شخصی خود در شهر بیرجند گذراند. این شهر پایگاه سنتی و مرکز قدرت اسدالله علم بود . پدرانش بیش از ده قرن بر قائنات حکومت کرده بودند و نام آنان همواره در پشت قباله این منطقه دیده می شد. این شهر یکی از استراحت گاه های محمدرضا پهلوی بود . همین موضوع موجب شده بود شهری که بی شباهت به یک روستای بزرگ نبود، فرودگاه داشته باشد. دیگر شهرهای هم تراز آن از چنین امکانی برخوردار نبودند . علم چند باغ بزرگ و قدیمی در بیرجند داشت که محل اتراق و استراحت او و شاه بود. " باغ هایی که شراب های کهنه اش و طباخان زبردستش شهرة آفاق بود. "
✅گذری بردوران پهلوی
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
🔴شاه چگونه نمایندگان مجلس را بر می گزید؟!
🔹از زمان #پهلوی_اول انتخابات #مجلس شورای ملی با تقلب تام انجام می شد. به این ترتیب که دو شاه پهلوی به طور کامل و با کمک تعدادی معدودی از نزدیکان خود و با مشاوره دستگاه های امنیتی به انتخاب و گزینش نمایندگان مردم اقدام می کردند و آنگاه مردم را به صندوق ها می کشاندند:
🔹«روش و تصمیم شاه در مورد #انتخاب_نمایندگان چنین بود بود که فهرست همه ی نامزدها را برای #ساواک می فرستاد. سازمان امنیت فرمهای مخصوصی تهیه کرده بود که سوابق اشخاص در آن درج شده بود و مستقیما در اختیار شاه قرار می داد. این فرمها ستون ملاحظاتی داشت و گرایشات سیاسی، خصوصیات اخلاقی و سوابق اشخاص توسط سازمان امنیت در همین ستون درج می شد. کلیه گزارشات در حضور شاه خوانده می شد و شاه با استناد به گزارشهای ساواک، نظر نهایی را اعلام می کرد و سپس به وزارت کشور ابلاغ می شد و بقیه ی کارها و مقدمات رای گیری فراهم می آمد. اکثریت کسانی که برای مجلس رای آوردند متعلق به کدام گروه بودند؟ اکثریت نمایندگان متعلق به گروهی بودند که منصور در راس انان بود یعنی کانون مترقی.»
📚منبع: احمد نفیسی، گفتگو با احمد نفیسی، به کوشش مرتضی رسولی پور، تهران، موسسه مطالعات تاریخ معاصر، 1394، ص 98
✅گذری بردوران پهلوی
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
🔴عیاشی اشرف از کیسه بیت المال
🔹شاه و درباریان با مسافرتهای پرخرج به داخل و خارج از کشور هزینهی سرسامآوری را به بودجه کشور تحمیل میکردند. دختران شاه به سفارتخانهها دستور میدادند تا از همسرانشان با بودجه کشور پذیرایی کنند. طبق اسناد منتشر شده هزینههای اشرف در مسافرتها به خارج رشد تصاعدی داشته است. در حالی که در سال 1349 در مسافرتش به آمریکا فقط 00/10 هزار دلار بابت مخارج از وزارت دربار دریافت نموده، در سال 1356 در سفری به آمریکا نیم میلیون (000/500) دلار هزینه به بیتالمال تحمیل کرده است.
🔹در این تصویر صورتحساب ارسالی شرکت ورنیچی میلسی برای اشرف پهلوی دیده می شود.
✅گذری بردوران پهلوی
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
🔴 چرا #فرح پیش عَلَم «چوقولی» خواهران شاه را می کرد؟
🔹مسائل خانوادگی در زندگی سیاسی خاندان #پهلوی اثر بسیاری داشت. به نوعی که می توانست باعث سقوط کسی و یا بر عکس اوج گیری دیگری شود. از این رو ائتلاف ها و روابط میان نیروهایی که با دربار در رفت و آمد بودند بسیار دارای اهمیت بود. در این میان اینکه #اسدالله_علم در کدام طرف بازی قرار بگیرد برای موافقان و مخالفان او از اهمیت بسزایی برخوردار بود. از همین روست که فرح تلاش می کرد تا او را به سمت خود بکشد:
🔹«در پروازمان به تهران، #شهبانو خواست مرا تنها ببیند و مدت یک ساعت با هم حرف زدیم. از رفتار خواهرهای شاه و فعالیتهای خانواده ی او که به نظرش نسبت به ولیعهد تعصب آمیز است، گله داشت. منتهی شخصا جرات نمی کند مسئله را با شاه مطرح کند و از من خواست در این مورد به او تذکر بدهم. بیشتر چیزهایی که می گوید حقیقت دارد ولی فراموش می کند که یکی از اقوام خود او با استفاده از نام خانوادگی آنها دست به چه دلال بازیهایی زده است. سعی کردم با ظرافت به این مطلب اشاره کنم و یادآوری کردم طرفداری از قوم و خویشها ، هر نوعش بد است و باید از آن اجتناب کرد.»1
📚1-امیراسدالله علم، گفتگوی من با شاه، تهران، طرح نو، 1371، ص 235
✅گذری بردوران پهلوی
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha
📡
🔴مرموزترین چهره ی دربار #پهلوی
🔹تاریخ ایران چهره های مرموز و ناشناخته متعددی دارد که در وقایع تاریخی نقش آفرینی کرده اند. اما برخی از چهره های مرموز از این آب و خاک نبوده اند. مثل #ارنست_پرون. فردی که مشخص نیست چگونه توانست خود را به شخص شاه پیوند بزند و به او نزدیک شود؛ علیرغم آنکه #رضاشاه هیچ علاقه ای به او نداشت. سوالات متعدد دیگری نیز هست که می تواند نقش ارنست پرون در تاریخ ایران در دهه 1320 را مسئله خیزتر نیز بکند:
🔹«در آن سالها در گنجایش فکری من نبود که به کنه قضیه ی ارنست پرون پی ببرم و فکر کنم که چرا او به چنین کاری، که به هیچوجه با شخصیت و سطح معلوماتش منطبق نیست، اشتغال دارد؟ چرا یک ادیب و شاعر (در سطح تحصیکرده های دانشگاهی اروپا) نظافت چی ساده ی مدرسه ی له روزه است؟! چرا مدت کوتاهی قبل از ورود ما به «له روزه» در آنجا استخدام شد؟ چرا فقط به نظافت راهرویی اش اشتغال داشت که اتاق ولیعهد در آن بود؟ چرا همه اوقات فراغت خود را در اتاق ولیعهد می گذرانید؟! در اینجا مسئله مدیر مدرسه هم مطرح است، که چرا اجازه می داد چنین فردی با چنین معلوماتی نظافت چی شود و چرا تسهیلات لازم را برای روابط گسترده ی او با محمد رضا، علیرغم مغایرت آن با مقررات مدرسه فراهم می سازد؟! امروزه مشخص است: مدیر مدرسه، که یک بلژیکی بود، همسر آمریکایی داشت و یک فرد سیاسی بود و آنچنان که از صحبت هایش به یاد دارم مشخص بود که با انگلیسی ها میانه ی خوبی دارد. روشن است که پرون قبل از ورود ما، با موافقت مدیر مدرسه و شاید با هدایت مستقیم خود او، توسط سرویس اطلاعاتی انگلیس، در مدرسه "کاشته" شده بود، تا بعدها به مرموزترین و موثرترین چهره ی پشت پرده ی دربار ایران تبدیل شود!»
📚منبع: حسین #فردوست، ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، به کوشش: #عبدالله_شهبازی، تهران، نشر اطلاعات، 1393، ص 46 – 47
✅گذری بردوران پهلوی
📡 نبرد اراده ها 🖋
https://eitaa.com/nabardeeradahha