📡🖋
🔴نقد کوروش در کلام شهید مطهری
♦️فرق است میان آزادی تفکر و آزادی عقیده. آزادی تفکر ناشی از همان استعداد انسانی بشر است که میتواند در مسائل بیندیشد. این استعداد بشری حتما باید آزاد باشد. پیشرفت و تکامل بشر در گرو این آزادی است.
♦️اما آزادی عقیده، ناشی از تفکر صحیح و درست نیست. منشا بسیاری از عقاید، یک سلسله عادتها و تقلیدها و تعصبها است.عقیده به این معنا نه تنها راهگشا نیست بلکه زیانبارترین اثرات را برای فرد و جامعه بدنبال دارد.
♦️آیا در مورد انسانی که یک سنگ را میپرستد باید بگوئیم چون فکر کرده و بطور منطقی به اینجا رسیده و نیز به دلیل اینکه عقیده محترم است، پس باید به عقیده او احترام بگذاریم و ممانعتی برای او در پرستش بت ایجاد نکنیم؟ یا نه، باید کاری کنیم که عقل و فکر او را از اسارت این عقیده آزاد کنیم؟ یعنی همان کاری را بکنیم که ابراهیم خلیل الله کرد.
♦️حال آنکه در کتابهای تاریخ خودمان نوشته اند کوروش چه مرد بزرگ و بزرگواری بوده که وقتی به بابل رفت و آنجا را فتح کرد تمام بتخانه ها را محترم شمرد. از نظر یک فاتح که سیاست استعمارگری دارد، این کار، امری عادی و یک نقشه معمولی است ولی از نظر بشریت چطور؟ آیا خود جناب کوروش به آن اعتقاد داشت؟ یقینا نه، اما #کوروش فکر میکرد این اعتقاد که مردم را در بیخبری نگاه داشته عامل خوبی برای دربند ماندن آنهاست. این بود که دست به ترکیب آنها نزد.
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
📡🖋
🔴 بودجه ۵٣ میلیون دلاری ویژه اغتشاشات از طرف سازمان CIA برای رسانه های تروریستی و سلبریتی ها
♦️بر اساس گزارش مشترک سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات، سازمان سیا پیش از شروع اغتشاشات با ترک تشریفات بودجه ای معادل ۵۳ میلیون دلار را به هزینه های رسانه ای و تبلیغاتی اغتشاشات اختصاص داده است.
♦️ پکیج تبلیغاتی پویش های ضد ایرانی در ۴۰ روز اخیر از رباتهای فضای مجازی تا استیج های کنسرتها و پیج های سلبریتی ها نشان می داد که هزینه نجومی ویژه ای برای این شرارت های رسانه ای صرف شده است.
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در تجمع براندازان خارج از کشور یک نفرشان میگوید "برای ناموس مون..."
ناگهان با صدای داد و فریاد بقیه، حرفش قطع میشود. میگویند ناموس چیه؟
برای این جماعت"بی ناموس" فحش نیست، توصیفی از یک حقیقت است و نبرد ما با اینها دقیقا نبرد با یک مشت بی ناموس است.
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
افشای بودجههای هنگف و میلیون دلاری آمریکا برای جنگ رسانهای و هیبریدی با ایران
55 میلیون دلار
131/3 میلیون دلار
353 میلیون دلار
295 میلیون دلار:
بودجه برای مقابله و از بین بردن ظرفیت هستهای صلح آمیز ایران
برشی از بیانیه مشترک سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زیرساخت امنیت
#امام_خامنه_ای :
امنیّت زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است، یک زیرساخت عمومی است؛ از مسائل شخصی بگیرید، تا مسائل اجتماعی، تا مسائل عمومی، تا مسائل خارجی.
پینوشت:
➡️ امنیت در فضای مجازی هم، همین اندازه مهم و حیاتیست.
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | دفاع جانانه از ولی فقیه
🎙برشی از سخنرانی حجتالاسلام #حامد_کاشانی در مسجد مقدس جمکران
#روز_بیعت
#نشر_حداکثری
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
هدایت شده از ایتا توییت
روزنامهنگاری، نه جرم است نه ممنوع ولی جاسوسی و وطن فروشی چرا
نه روزنامهنگاری جرم است و نه مطبوعات را تعطیل کنید فقط جاسوسی و وطن فروشی را کنار بگذارید. روزی در باره شیادی به نام علینژاد و بقیه مزدوران و جاسوسانی که دور تا دور مردی با عبای شکلاتی حلقه زده بودند و برایش آواز میخواندند و... هم همینطور تیتر میزدید.
🗣 حمید رسایی
➺ @Twitter_eita
سید هاشمی:
شکست اخلاقی اغتشاش گران
اغتشاشگران ابتدا با پوششِ اعتراض به خشونت روی آوردند آنها تخریب ، آتش زدن ، فحاشیهای رکیک ، سربریدن مامور ، تیراندازی کور ، آتش زدن وپایین کشیدن پرچم ملی ایران، شکستن شیشه بانک ها و خودروها و مغازه های مردم ، کشتار مردم عادی، مامورین پلیس، بسیجیان، پاسداران، سربازان وظیفه و اعمال شکنجه علیه نیروهایی که به دست آنها گیر افتادند مبادرت کردند.
اغتشاش گران هیچ شعار علمی ، اجتماعی و سیاسی، فرهنگی وجامعه شناسانه نداشتند، محوری ترین شعارشان فحاشی های بسیار رکیک و پیرامون زیر نافشان بود و هیچگاه شعارهای شان فراتر ازشرمگاهشان نرفت . آنها هیچ طرح و برنامه ای برای آینده پیشنهاد نکردند و هیچ گفت و گویی را نپذیرفتند و هیچ منطقی در رفتارهای شان بروز ندادند . خشونت حداکثری محور اقدامات شان بود .
آنها شعار مرگ بر دیکتاتور دادند اما خودشان از همه دیکتاتور تر بودند . گویی مرگ بر خودشان می گفتند .
آنها در چهره اوباش و لاتِ کوچه بازاری ظهور کردند و امنیت مردم را به هم ریختند و طمع دشمنان را بر انگیختند و مورد تنفر مردم واقع شدند.
آنها تماماً از خارج ازکشور و توسط شبکه های معاند همچون بی بی سی فارسی، من وتو، ایران اینترنشنال، voa, لوس آنجلسیها، دولت های آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، کانادا، اسرائیل، عربستان و کانالهای خاص در شبکه های مجازی هدایت شده و خط میگرفتند ولیدرهای داخلی آنها با وعده ووعیدهای بظاهر شیرین و رؤیایی که از مأموران مخفیِ موساد و سیا و MI6 دریافت میکردند و همچنین شارژ داخلیِ برخی سلبریتی های کم سواد و بی بصیرتِ ورزشی، هنری، فرهنگی و سیاسی با نهایتِ بی عقلی و خام اندیشی، نهایتِ بی اخلاقی و خشونت را در رگ نوچه هایشان تزریق کردند.
هرچند که از رأفتِ نظام جمهوری اسلامی در چهل روز گذشته نهایت سؤء استفاده کردند و دهها نفر از مردم بیگناه و حافظان امنیت را بشهادت رساندند و خساراتی به اموال خصوصی و عمومی وارد آوردند، امّا از نظر اخلاقی و اجتماعی و افکارعمومی جامعه ی فهیم ایران و وجدانهای بیدار مردم جهان شکست سختی خوردند.
فاعتبروا یا اولی الابصار
سید هاشمی:
⁉️چرا آشوبگران در ماجرای اخیر به سرعت سراغ «آتشافروزی و اقدامات خشن و جنایتکارانه و ایجاد هیاهو» و «حمله به حجاب، مساجد، حسینیهها و پرچمهای عزای سالار شهیدان» رفتند؟
👇
💡قاطبه مردم، کمترین همراهی با طراحان آشوب نکردند. بنابراین، آشوبگران مأموریت یافتند با صحنهسازیهای تند و خشن خلأ بزرگ «حمایت مردم» را بپوشانند.
🔸 پشتصحنه ماجرا از برنامهریزی گسترده برای عقدهگشایی علیه ایران اسلامی حکایت میکند که سد راه یاغی¬گری غرب در منطقه و در مقابل کشورمان بوده است.
🔹مستندات فراوان میگوید ایران قوی و قدرتمند، خار چشم رژیمهای یاغی مانند آمریکا، اسرائیل و انگلیس است. آنها تجزیه ایران و به تحلیل بردن قدرت آن را همواره در دستور کار داشتهاند.
🔸علت دیگر شرارت و اقدامات خشن آشوبگران، نیاز غرب به تحریف واقعیت ایران قوی در نگاه ناظران جهانی است تا از اثرگذاری منحصربهفرد ایران در معادلات جهانی بکاهد. توضیح اینکه سیاستمداران ارشد غرب، بارها در چند سال اخیر گفتهاند پروژه «قرن جدید آمریکایی» در میدان عمل جای خود را به «قرن جدید آسیایی» داده است و در این میان، مقاومت ایران توانسته به قدرتهایی مثل چین و روسیه، جرئت نقشآفرینی بیشتر در تغییر معادلات جهانی را بدهد. ایران بود که جبهه آمریکا، اسرائیل و ناتو را در دو جنگ موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم به هزیمت کشاند¬، هرچند که موضوع اصلی پروژه ویرانیطلبانه و تجزیهطلبانه «خاورمیانه جدید» بود. ایران نگذاشت سرنوشت رقتبار جنگ داخلی و تجزیه لیبی در لبنان، سوریه، عراق و یمن تکرار شود و از تحریمشدگی در جنگ تحمیلی صدام (در حد سیم خاردار) به تولیدکننده و صادرکننده پهپادهای فوقمدرن و موشکهای دوربرد نقطهزن تبدیل شد. ایران نشان داد که بدون بستن با کدخدا و معطل ماندن در قبال عهدشکنی او، میتوان موانع تحریمی را به تدریج از پیش پا برداشت و به سمت رونق اقتصاد حرکت کرد.
🔹تلاش برای ایجاد ناآرامی خشونتبار در ایران، رفتاری از سر درماندگی غرب است تا شاید به زور حُقّههای رسانهای و به خیابان آوردن چندهزار نفر در خیابان، «مردمربایی» کند و اشرار جنایتکار یا برخی عناصر فریبخورده را جای یک ملت ۸۵ میلیونی یا پایتخت هشت میلیون نفری جا بزند و تصور «ایران ضعیف» را جای حقیقت «ایران قوی» بنشاند. این جنگ روانی، همان واقعیتی است که «کیت کلارنبرگ» روزنامهنگار تحقیقی، تحت عنوان «رمزگشایی از جنگ آنلاین پنتاگون علیه ایران» بدان پرداخته است. درست در دورهای که دولت غربگرا و وزارت ارتباطات در ایران سرگرم واگذاری شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به بیگانگان بود، جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، چهارم مرداد ۱۳۹۴ در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: «به ایران امروز نگاه کنید... ۲۵ درصد جوانان آنها بیکارند. اگر به تهران بروید- من نرفتم ولی دوستانم که رفتهاند به من گفتند که- جوانان به دنبال گوشیهای هوشمند هستند و میخواهند بخشی از دنیا باشند.» اما آیا «مالیا» و «ساشا»، دختران ۱۰ و ۱۴ ساله باراک اوباما حق نداشتند بخشی از همین دنیایی باشند که کری میگفت؟! پاسخ اوباما منفی بود. او اواخر آذر ۱۳۹۰ گفت: «دخترانم را از استفاده از شبکه اجتماعی فیسبوک منع میکنم. این مکانی امن برای گذران اوقات فراغت دخترم نیست. چرا باید بخواهیم با افرادی روبهرو شویم و از امور ما باخبر باشند، در حالی که آنها را نمیشناسیم. این عاقلانه نیست.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | مهمتر از پدیدآمدن نظام اسلامی چیست؟
👈🏻 رهبر انقلاب: امروز جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی سی سال قبل و چهل سال قبل نیست؛ امروز بحمدالله آن نهالِ تازهروییده به یک درخت کهنی تبدیل شده و این یک الگو است.
🚨 غلط میکند فکرِ کندنِ آن را هم کسی بکند!
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/51226
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha
💗جوانان عزیز من ؛ شما هم مانند «حسین فهمیده» میتوانید نقش ایفا کنید
🔻رهبرانقلاب: جوانان و نوجوانان عزیز من! همه شما میتوانید در کشورتان نقش پیدا کنید.
🔹یک روز نقش، نقش «حسین فهمیده» بود؛ یک روز نقشهای دیگر است.
🔹در زمینه مسائل دینی، مسائل فرهنگی، مسائل سیاسی، مسائل اخلاقی، آیندهنگری، امیدبخشی، نشاط دادن به محیط پیرامون خود و تعبّد و تقیّد و پایبندی به شریعت اسلامی -که سرمایه سربلندی فرد و جامعه است- میتوان مجاهدت کرد.البته در آنها، دادنِ جان مطرح نیست؛ اما همّت و اراده و تصمیم لازم دارد.
🔹همه میتوانید در مدارس، در دانشگاهها، در محیطهای کار و غیره، نقش ایفا کنید.
🔺جوانِ زنده و بانشاط و پُرامید و پاکدامن، میتواند یک تاریخ را بیمه کند. ۷۷/۸/۸
🌹هشتم آبانماه؛ سالروز شهادت #حسین_فهمیده و #روز_نوجوان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📡🖋
🔰 #تحلیل_و_تبیین | «ایران قوی» با «ورزش قهرمانی قوی» محقق میشود
👈 گفتوگو با آقای محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک و پارالمپیک
🔻زمانی که از بازیهای پارالمپیک توکیو برگشتیم، رئیس پارالمپیک آسیا به ما گفت تعداد مدالهای شما با لندن برابر است؛ اما کیفیت مدالهایتان در این دوره بالاتر رفته، معلوم است یک برنامهریزی مستحکم دارید. امکان ندارد شما در این سیچهل سال، یک کشور را پیدا کنید که در سه المپیک متوالی، ۲۴ مدال آورده باشد.
🔹قهرمانی ورزشکاران در سطح گستردهای تأثیرگذاری دارد. یادمان رفته که اینها بچههایمان هستند. فقط نباید در میدان ورزشی به آنها توجه شود. فقط این نیست که توجه کنیم که چطور تمرین کنند. بعد از آن باید یادشان بدهیم که چطور زندگی کنند، چطور ازدواج کنند، چطور درس بخوانند، چطور در جامعه حاضر بشوند، چطور صحبت بکنند. چطور در آینده مربی بشوند، چطور الگو بشوند. در همه این زمینهها میتوانستیم برایشان سرمایهگذاری بکنیم و کارمان به نتیجه هم میرسید.
🔸در دهه ۷۰ رهبر انقلاب در دیداری گفتند اعتقادشان این است که ایران در میدانهای بینالمللی ورزشی باید یکی از سه کشور اوّل در جهان باشد. من در دلم گفتم ایشان چطور میگوید ما اول جهان بشویم؟ اما شدیم!
🔹بعد از انقلاب، پایه محکمی در ورزش ایجاد شد. جوانهای ایرانی خودشان را پیدا کردند. ظرفیتهای بینالمللی ما، در زمینه داورها، مربیها، ورزشکارها، مدالها، اصلاً با دوره قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.
🔸ورزشکاران و جامعه ورزشی ما حتی کانون هم ندارند. هنرمندها کانون دارند، وکلا کانون دارند، مهندسین کانون دارند، نگاه کنید همه کانون دارند. ورزشکارها چه دارند؟ یکیدوتا انجمن هست، انجمن صنفی دارند و دور همدیگرند؛ ولی از آن شاخص بیرون نیامده است.
🔺 آقا راه را روشن کرده و گفته است که برویم به طرف قله و قهرمانی. اینکه قلهای باید باشد که دامنهاش همگانی است و مردم باید به طرف قله حرکت بکنند. حالا انتظارمان این است که آقا هر سال راجع به قهرمانی، یک تعریف جدید و کلیدواژه جدید و کلید طلایی به ما بدهد. ما نسبت به آن چهکار کردیم؟ ورزش همگانیمان دارد درجا میزند. آقا دوباره روی این موضوع تأکید کردند و ما میرویم سراغ تشریفات!
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید:
https://khl.ink/f/51170
🌐 کانال سیاسی ، اجتماعی و سواد رسانهای
🖋 نبرد اراده ها📡
https://eitaa.com/nabardeeradahha