AUD-20210502-WA0021.m4a
9.29M
نفوذی های خطرناک
(سید محمود نبویان )
به بهانه برداشتها از بیانات رهبر انقلاب/ چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد و محصول عملکرد آن، همان چیزی است که سیاست گذار از او خواسته است، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
گروه سیاسی خبرگزاری فارس؛ احد شیرزاد: سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارتخارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارتخارجه و دولت.
نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارتخارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند، امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟ پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد. اینجاست که غفلتی دیگر، یعنی عدم نگاه یکپارچه به بیانات رهبر انقلاب خود را نشان میدهد. برای رسیدن به قضاوتی درست و کامل درباره برجام و نقش دستگاههای مختلف در آن، باید به دیگر بیانات رهبر انقلاب رجوع کرد.
رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: «آمریکاییها گفتهاند که ما تحریمها را برمیداریم و روی کاغذ هم برداشتند امّا از طرق دیگر جوری عمل میکنند که اثر رفع تحریمها مطلقاً بهوجود نیاید و تحقّق پیدا نکند... ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد و محصول عملکرد آن، همان چیزی است که سیاست گذار از او خواسته است، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
مرور برخی دیگر از بیانات رهبر انقلاب درباره برجام، مؤید همین نکته است. رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ یکبار دیگر پای برجام به وسط کشیده شد. ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود. البتّه اگر چنانچه این شرایط و این خصوصیّات اجرا نشد، اِعمال نشد، وظیفه رهبری این نیست که بیاید وسط و بگوید برجام نباید اجرا بشود».
نکته بعد، نقش دولت در مجامعی است که نقش سیاستگذار را در سیاست خارجی ایفا میکنند. شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند و در نهایت با قید برخی شروط، زیر بار برجام میروند. بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
نکته دیگر اما این است که وزارتخارجه در دولت حسن روحانی، اختیارات ویژهای داشته است، چنانچه در دولتهای قبل، مسئولیت پرونده هستهای با دبیر شورایعالی امنیت ملی وزیر نظر این شورا بود، اما پس از روی کارآمدن حسن روحانی و درخواست وی از رهبر انقلاب، مسئولیت مذاکرات هستهای به وزارتخانه سپرده شد.
سؤال بعد این است که آیا سیاست مذاکره و توافق، سیاست نظام بوده، امّا وزیر خارجه آن را بهدرستی اعمال نکرده است؟
پاسخ این سؤال نیز روشن است؛ صرف توافق، هیچگاه سیاست نظام و رهبری نبوده است، بلکه اصولاً توافق زمانی معنا دارد که منجر به دستیابی کشور به منافع خود باشد. در موضوع ب
رجام، آنچه منافع کشور را شامل میشد، رفع تحریمها و حفظ دستاوردهای هسته ای کشور بود که اکنون و پس از گذشت چند سال از امضای برجام، آنچه پیش روی ملّت ایران قرار دارد، عدم رفع تحریمها و درمقابل، از دست دادن بخش قابل توجهی از ظرفیتهای هستهای کشور است.
از نگاه رهبر انقلاب، توافق نکردن، شرف دارد بر توافق بد: «البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است ــ که این حرف را آمریکاییها هم میزنند ــ این فرمول، فرمول درستی است؛ توافق نکردن از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود [بهتر است]، توافق نکردن شرف دارد بر یک چنین توافق کردنی».
┄┄┅┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅┅┄┄
*اللهم صل علی محمد و آل محمد، بعدد ما أحاط به علمک و عجل فرجهم*
سلام و درود بر جنابعالی، روز دوشنبه شما؛ بیستمین روز از ضیافت الهی، به خیر و سعادت. *اللهم العن قتلة امیر المؤمنین*
ذکر روز، صد مرتبه:
*یا قاضی الحاجات*
*آخرین سفارش های روزهای زندگی امام علی (ع)*
*سفارش امام به عیادت کنندگان*
عيادت كنندگانى به نزد امام(ع) آمدند و از وى خواستند تا سفارش هايى به ايشان بكند.
او خداى راستايش كرد و سپاس گزارد و بر پيامبر(ص) درود فرستاد و گفت :
*أَيُّهَا النَّاسُ! كُلُّ امْرِئٍ لاَقٍ مَا يَفِرُّ مِنْهُ فِي فِرَارِهِ* .
*وَ الاَْجَلُ مَسَاقُ النَّفْسِ، وَالْهَرَبُ مِنْهُ مُوَافَاتُهُ* .
*كَمْ أَطْرَدْتُ الاَْيَّامَ أَبْحَثُهَا عَنْ مَكْنُونِ هذَا الاَْمْرِ* ،
*فَأَبَى اللهُ إِلاَّ إِخْفَاءَهٌُ*
*أَمَّا وَصِيَّتِي: فَاللهَ لاَ تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا، وَ مُحَمَّدًا [صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ]، فَلاَ تُضَيِّعُوا سُنَّتَهُ. أَقِيمُوا هذَيْنِ الْعَمُودَيْنِ، وَ أَوْقِدُوا هذَيْنِ الْمِصْبَاحَيْنِ. وَخَلاَكُمْ ذَمٌّ مَا لَمْ تَشْرُدُوا. حَمَلَ كُلُّ امْرِئٍ مِنْكُمْ مَجْهُودَهُ، وَ خَفَّفَ عَنِ الْجَهَلَةِ. رَبٌّ رَحِيمٌ، وَ دِينٌ قَوِيمٌ، وَ إِمَامٌ عَلَيمٌ. أَنَا بِالاَْمْسِ صَاحِبُكُمْ، وَ أَنَا الْيَوْمَ عِبْرَةٌ لَكُمْ، وَ غَدًا مُفَارِقُكُمْ. غَفَرَ اللهُ لِي وَ لَكُمْ! إِنْ تَثْبُتِ الْوَطْأَةُ فِي هذِهِ الْمَزَلَّةِ فَذَاکَ، وَ إِنْ تَدْحَضِ الْقَدَمُ، فَإِنَّمَا كُنَّا فِي أَفْيَاءِ أَغْصَانٍ، وَ مَهَبِّ رِيَاحٍ، وَ تَحْتَ ظِلِّ غَمَامٍ اضْمَحَلَّ فِي الْجَوِّ مُتَلَفِّقُهَا، وَ عَفَا فِي الاْرْضِ مَخَطُهَا. وَ إِنَّمَا كُنْتُ جَارًا جَاوَرَكُمْ بَدَنِي أَيَّامًا، وَ سَتُعْقَبُونَ مِنِّي جُثَّةً خَلاَءً؛ سَاكِنَةً بَعْدَ حَرَاکٍ، وَ صَامِتَةً بَعْدَ نُطقٍ؛ لِيَعِظْكُمْ هُدُوِّي، وَ خُفُوتُ إِطْراقِي، وَسُكُونُ أَطْرَافِي، فَإِنَّهُ أَوْعَظُ لِلْمُعْتَبِرينَ مِنَ الْمَنْطِقِ الْبَلِيغِ وَ الْقَوْلِ الْمَسْمُوعِ. وَ دَاعِي لَكُمْ وَدَاعُ امْرِئٍ مُرْصِدٍ لِلتَّلاَقِي! غَدًا تَرَوْنَ أَيَّامِي. وَيُكْشَفُ لَكُمْ عَنْ سَرَائِرِي، وَ تَعْرِفُونَنِي بَعْدَ خُلُوِّ مَكَانِي، وَ قِيَامِ غَيْرِي مَقَامِي* .
*فراری ازمرگ نیست*
مردم! هر كس مرگى را كه از آن گريزان است، ـ به هنگام فرار ـ خواهد ديد. دوران زندگى انسان،
ميدانِ رانده شدن اوست در جهان،
و گريختن از مرگ، رسيدن است بدان. چندان كه روزها را از پى هم به پيش راندم،
و براى دست يافتن به راز نهفته اين فرمان (مرگ) كاوش كردم،
ولى خدا جز پنهان نگاه داشتنش را نخواست.
بسى دور است دانستن اين راز از توان ما ! دانشى است در گنجينه هاى دانايى پروردگار نهفته!
*شریکی برای خدا نیارید*
و اكنون سفارش من: خداى را! چيزى را شريك او مياريد،
و محمد [ که درود خداوند بر او و خاندان او باد ] سنّت او را ضايع مگذاريد! اين دو ستون را برپا بداريد،
و اين دو چراغ را افروخته نگه داريد؛
و نكوهشى بر شما نيست تا آن گاه كه پراكنده نيستيد و بر اين دو پايه پايداريد.
هر كس به اندازه توانِ خود بكوشد،
و بر نادانان آسان گيرد و مخروشد،
كه پروردگارتان مهربان است،
و دينتان راست،
و پيشوايتان داناست. من ديروز يارِ شما بودم،
و امروز براى شما مايه پند ؛
و فردا از شما جدا و به كنار.
خدا مرا و شما را بيامرزاد! اگر پاى در اين لغزشگاه بر جاى ماند كه هيچ،
و اگر بلغزد و مرگ در رسد،
شيوه روزگار است، و روزگار ناپايدار است.
ما در سايه شاخساران و وزشگاه بادهاى وزان و زير سايه ابرهاى گران به سر برديم كه توده هاى آن در فضا نابود گرديد و نشانه هاى آن در زمين ناپديد.
و من براى شما همسايه اى بودم، كه چند روزى تنم مجاورتان گرديد،
و به زودى از من كالبدى خواهيد ديد؛ آرامْ پسِ آن كه در جنبش بود،
و خاموش،
از آن پس كه گفتگو مى نمود.
پس پند دهد شما را آراميدن من،
و از گردش افتادنِ ديدگانم،
و بى جنبش ماندن پاها و دستانم،
كه اين براى پند پذيران بهتر است از گفتارِ رسا، و سخنِ شنيدنى و شيوا. شما را بدرود مى گويم،
بدرود كسى كه آماده ديدار است ـ و ديدارش با پروردگار است ـ .
فردا كه جاى من خالى ماند،
و ديگرى بر آن نشست، رازِ درونم را خواهيد دانست و اين كه چه كسى را داديد از دست.
نهج البلاغه ، کلام ۱۴۹
*ازهمه عزیزان التماس دعا دارم*
🔴سخنان قاضی زاده هاشمی نائب رئیس مجلس در مورد ظریف: ظریف را که می بینم یاد یاران معاویه می افتم/ اگر میدانی که شهدای والامقام احمدی روشن در هسته ای، طهرانی مقدم در موشکی و سلیمانی در منطقه بوجود آوردند نبود ، اصلا قدرتهای جهانی امثال ظریف را برای مذاکره به حساب نمی آوردند/ باید به نظام لیبرال و غرب تبریک گفت که فدائیان انتحاری مثل ظریف دارد
💠صحبتهای تکان دهنده قاضی زاده داوطلب کاندیدای ریاست جمهوری در سفر به قم در حوزه علمیه شهید صدوقی فاز۵:
🔶شک نکنید صوت ظریف به صورت تعمدی لو رفت و پخش شد، این صوت برای ایجاد فاصله نظام و مردم منتشر شد و دقیقا سناریوی انتشار صوت ظریف شبیه سناریوی انتشارصوتی ست که قبل از انتخابات سال ۹۶ پیرامون اعدام ها منتشر شد.
🔶آمدند با انتشار صوت ظریف دوگانه دیپلماسی و میدان، دوگانه جنگ و صلح طراحی کردند و خواستند این گونه به مردم القا کنند که امثال حاج قاسم میخواستند جنگ درست کنند و ما دنبال صلح بودیم.
🔶ظریف با سخنانش در این صوت به خودش بمب بست و به صورت انتحاری خودش را منفجر کرد تا بتواند به اسطوره بزرگی مثل حاج قاسم آسیب بزند.
🔶باید به نظام لیبرال تبریک گفت که سربازان فدایی همچون ظریف دارد که حاضر است به خودش بمب ببندد و خودش را منفجر کند تا به حاج قاسم آسیب بزند و ظریف به شکلی خود را فدای سیستم باطل لیبرال و غرب کرد که انسان را یاد یاران معاویه و آن جمله امیرالمومنین علی(ع) می اندازد که ای کاش چند نفر از یاران معاویه را داشتم....
🔶شما محبوب تر از حاج قاسم سراغ دارید؟ درگیر شدن با حاج قاسم و زدن چنین اسطوره بزرگی از کسی جز ظریف بر نمی آمد و به دنبال این بودند که با این کار در یکی از مقدس ترین اسطوره نظام که امتداد یک مبنای فکری ست و یک اجماع عمومی ایجاد میکند علامت سوال و شبهه ایجاد کنند.
🔶عناصر اصلی دولت همگی امنیتی هستند و مسئول برنامه آقای ظریف هم که آقای آشناست خودش از افراد امنیتی ست و این موضوع که می گویند صوت لو رفت بیشتر شبیه یک شوخی ست.
🔶آمده ام که #میدان را توسعه دهم، میدانی که حاج قاسم علمداری اش را میکرد. آمده ام میدانی که شهدای والامقام احمدی روشن در هسته ای، طهرانی مقدم در موشکی و سلیمانی در منطقه بوجود آوردند را تقویت کنم. اگر اینها نبودند اصلا قدرتهای جهانی امثال ظریف را برای مذاکره به حساب نمی آورند.
✍️بیداری ملت
◾️پرسش های جنجالی نبویان از وزیر امور خارجه
حجت الاسلام نبویان، نماینده دوره نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی:
▫️من صریح عرض میکنم، کسی که قبل از گرفتن دیپلم به آمریکا رفته و پوست و گوشت او در کشور کفر روییده، مبنای متفاوتی دارد. این فرد در این فضا پرورش پیدا کرده. بعد ما انتظار داریم وقتی جان کری حرفی میزند، او گوش نکند؟
▫️اما حاج قاسم تا چشمش را باز کرد در حسینیه بود، در مسجد بود، برای انقلاب مبارزه کرد و در جنگ تحمیلی زیر بمباران بود. چرا وقتی جنگ شد، ظریف در ایران نبود؟ شما اصلا دغدغه ایران و ملت ایران را دارید؟
#دولت
#برجام
#نامرد_میدان
🆔 @rasanewsagency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ| آقای ظریف باید پاسخگو باشد
◽️حجت الاسلام محمود نبویان در این کلیپ با طرح پرسش از وزیر امور خارجه سوالاتی را از جزئیات طرح FATF مطرح میکند؟
#سیاست
#حجتالاسلام_نبویان
#ظریف
🆔 @rasanewsagency
جدیدترین نشانههای توبه آمریکا/ بایدن در دیدار یک ساعته با رئیس موساد: راه طولانی تا بازگشت به برجام داریم!
اجماعسازی علیه ایران مهمترین هدف طولانی کردن مذاکرات توسط آمریکاییها
شواهد نشان میدهد آمریکاییها سعی دارند تا با اتلاف وقت، هماهنگی بیشتری با سایر اعضای مذاکرات برای افزایش فشار بر ایران و متقاعد کردن تیم مذاکرهکننده جهت چشمپوشی از رفع همه تحریمها بوجود بیاورد.
گروه سیاسی-رجانیوز: خبرها و شواهد گوناگون حکایت از آن دارد که روند مذاکرات وین آهنگی کند و آهسته دارد و برخلاف پروپاگاندای دولت مبنی بر «هل لی من توبه» گفتن دولت بایدن، رژیم آمریکا اراده لازم برای برداشتن تحریمها را ندارد. در آخرین مورد اطمینان خاطر بایدن به رئیس موساد در همین خصوص نشان میدهد که آمریکاییها از نشست وین ثمرات دیگری را پیگیری میکنند.
به گزارش رجانیوز؛ جو بایدن رییس جمهوری آمریکا روز جمعه در دیدار با رییس سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی(موساد) در کاخ سفید به او گفته توافق با ایران نزدیک نیست و هنوز راه درازی برای رسیدن به یک توافق احتمالی با ایران در پیش است.
وب سایت خبری «اکسیوس» به نقل از یک منبع مطلع اسراییلی نوشت: بایدن روز جمعه به «یوسی کوهن» رییس موساد گفت که ایالات متحده هنوز تا رسیدن به توافق کامل با ایران برای بازگشت به توافق هسته ای (برجام) راهی طولانی در پیش دارد.
در همین خصوص یک مقام آمریکایی هم پنج شنبه گذشته گفت که نه تنها آمریکا با لغو همه تحریمها و سپس راستی آزمایی آن توسط ایران مخالف است، بلکه حتی ضمانتی هم برای باقی ماندن در برجام نمیدهد!
شواهد نشان میدهد آمریکاییها سعی دارند تا با اتلاف وقت، هماهنگی بیشتری با سایر اعضای مذاکرات برای افزایش فشار بر ایران و متقاعد کردن تیم مذاکرهکننده جهت چشمپوشی از رفع همه تحریمها بوجود بیاورد.
همچنین سواستفاده از فضای انتخاباتی ایران بر انگیزه دولت آمریکا برای فرسایشی کردن مذاکرات افزوده است. آمریکا نه تنها تاکنون لغو همه تحریمها را نپذیرفته، بلکه حتی با لغو موثر همان تحریمهای ناقص هم موافقت نکرده است. آمریکا قصد دارد تحریمهای اصلی اقتصادی ایران را صرفا در بازه های ۴ ماه و ۶ ماه به صورت موقت متوقف کند که در این صورت هیچگونه گشایش اقتصادی و روابط اقتصادی خارجی جدی شکل نخواهد گرفت و صرفا هیجانات کاذب در هفتههای پایانی نزدیک به انتخابات میتواند به غربگرایان داخل ایران تنفس مصنوعی بدهد.
جزئیات دیدار رئیس موساد با بایدن، سالیوان و برنز
یوسی کوهن که از سال 2016 رییس موساد است روز جمعه در کاخ سفید با مشاور امنیت ملی بایدن و رییس جمهوری آمریکا دیدار کرده است. محور مذاکره رییس موساد در واشنگتن مذاکرات جاری آمریکا برای بازگشت به برجام بوده است.
به نوشته اکسیوس؛ کوهن در جریان دیدار روز جمعه خود با بایدن موضع اسرائیل را در مورد احیای برجام و مذاکرات با ایران، بیان کرد و به بایدن گفت که بازگشت ایالات متحده به برجام کنونی بدون تغییر مفاد آن یک اشتباه استراتژیک خواهد بود؛ در مقابل بایدن به رییس موساد اطمینان داده که ایالات متحده به دنبال جلب نظراسرائیل خواهد بود.
سخنگوی شورای امنیت ملی ایالات متحده درباره این جلسه گفته: جلسه کوهن در کاخ سفید روز جمعه با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کابینه آمریکا بوده و در ادامه بایدن برای ابراز تسلیت به مناسبت کشته شدن دهها اسراییلی در فاجعه روز پنج شنبه کوه مرون برای دقایقی با یوسی کوهن دیدار کرده است.
به گفته منابع کاخ سفید این دیدار کوتاه پس از تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو به منظور ابراز تسلیت بایت فاجعه کوه مرون انجام شده است.
اما منبع اسراییلی بر خلاف این ادعا به اکسیوس گفته دیدار بایدن و کوهن از قبل برنامه ریزی شده بوده و به مدت 1 ساعت به طول انجامیده است. به گفته منابع اسراییلی این دیدار قبل از ظهر جمعه و مدتی پس از تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو به مدت 1 ساعت به طول انجامیده است.
به گفته منبع اسراییلی، بایدن در جریان دیدار با کوهن پس از شنیدن نظرات مقام اسراییلی درباره مذاکرات با وین به منظور احیای برجام، به او تاکید کرده هنوز اتفاقی نیفتاده و راه درازی برای رسیدن به یک توافق نهایی با ایران در پیش است.
او ابراز اطمینان کرده که نظرات اسراییل را درباره ایران مورد توجه قرار خواهد داد.
کوهن در دیدار با بایدن تنها مقام اسراییلی حاضر در جلسه بوده و در این جلسه علاوه بر بایدن «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا و «بیل برنز» رییس سیا نیز حضور داشتند.
*اللهم صل علی محمدوال محمد*
*اعظم الله اجورکم*
باسلام وادب خدمت باسعادت عزیزان روزه دار وشب زنده داران ماه خدا
روز سه شنبه بیست و یکمین روز ضیافت الهی بر همه بزرگواران ختم بخیر و نیک بختی
ذکر روز: صد مرتبه
*یا ارحم الراحمین*
*آخرین سخن امام علی (ع) پیش از شهادت*
چون هنگام جان دادن اميرمؤمنان(ع) فرا رسيد، فرزندانش را گِرد خود فراخواند:
حسن، حسين، محمدبن حنفيّه، و فرزندان كوچك را؛
و سفارش هايى به آنان كرد،
و در پايان گفت :
*خَالِطُوا النَّاسَ مُخَالَطَةً إِنْ مُتُّمْ مَعَهَا بَكَوْا عَلَيْكُمْ، وَ إِنْ عِشْتُمْ حَنَوْا إِلَيْكُمْ.*
با مردم چنان بياميزيد كه اگر مرديد بر شما بگريند،
و اگر زنده مانديد
با مهربانى به سويتان آيند.
پس از اين آخرين سفارش ها،
على(ع) پيوسته مى گفت:
*«لاَ إِلهَ إِلاَّ اللهُ، لاَ إِلهَ إِلاَّاللهُ* »
تا آن كه به رفيق اعلا پيوست؛
و اين زمان، بيست و يكم رمضان سال چهلم هجرى بود.
وچه نیکو حیاتی وچه فرخنده شهادتی براستی این محصول اوج شایستگی دربندگی خدابود که نصیب امام المتقین گردید
پیوسته به فرزندانش نسبت به بندگی خدا وتسلیم درمقابل اوامرالهی سفارش می کرد
خدایا بحق عظمت این ماه قدسی ومبارک همه ما را ازپیروان خالص امیرالمؤمنین قراربده وازشفاعتش محروم مگردان
مقتل الامام أمیرالمؤمنین علی بن أبی طالب ، ابن أبی الدنیا ، ص ۴۷
نهج البلاغه ، حکمت ۱۰
*التماس دعا*
🔰 آمریکا بر حفظ تحریم های فلج کننده اصرار دارد
🚨 تحریمهای بانکی و اقتصادی لغو نمیشوند/ برجامی دیگر در راه است؟
شبکه پرس تی وی به نقل از منابع آگاه:
🔹️ آمریکا تاکنون نه تنها انجام اصلاحاتی را که باعث کاهش ریسک همکاری اقتصادی و بانکی با ایران میشود، نپذیرفته است، بلکه عملا ریسک همکاری با ایران را بالاتر برده است.
🔹️ آمریکا بر حفظ ساختار تحریمهای فلج کننده و به ویژه عدم لغو قانون کاتسا اصرار دارد. همچنین آمریکا رفع تحریم از نهادها و افراد باقی مانده در لیست تحریم SDN را به میزان زمان اجرای برجام رد کرده است.
🔹️ عدم لغو قانون کاتسا و ادامه تحریمهای افراد و نهادهای ایرانی به بهانههای مختلف به معنی فلج شدن تعاملات بانکی و اقتصادی در خارج و حتی در داخل ایران است و منجر به نوعی خود تحریمی در داخل کشور میشود.
🔹️ در حالی که کاتسا از جمله قوانین تحریمی است که در دوره ترامپ در ادامه تحریمهای فلج کننده وضع شده، تاکنون نشانهای از تمایل آمریکا به لغو آن دیده نشده است. هیئت مذاکره کننده ایرانی در وین نیز بارها بر ضرورت لغو همه تحریمهای بعد از اجرایی شدن برجام و اجرای کامل برجام تاکید کرده و آقای عراقچی تحریمهای موسوم به برنامه ویزا، آیسا و کاتسا را از جمله این تحریمها ذکر کرده که باید لغو شود.
🔹️ آمریکا با حفظ این تحریمها به بهانه های مختلف درصدد تحمیل برجامی به مراتب ضعیف تر از برجام سال ۲۰۱۵ به ایران است که عملا هیچگونه گشایشی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد.
🔹️ آمریکا باید با اجرای کامل بند ۲۹ برجام تمامی موانع عادی شدن روابط تجاری و اقتصادی ایران با جهان را بردارد.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های بسیار شنیدنی از حاج قاسم که گویا برای امروز و در جواب یاوهگویان است
🔹 سردار سلیمانی: اگر بعضی از کارها با دیپلماسی قابل حل بود، هیچ کس مصلحتر از امیرالمؤمنین(ع) نبوده، هیچکس مصلحتر از امام حسین(ع) نبوده است.
🔹چرا امام حسین با خون از اسلام دفاع کرد چون آن منطق، منطق دیپلماسی نبود...
🔰 رهبر انقلاب: شبهای قدر، قله ماه رمضان است؛ از فرصت بینظیر این شبها باید استفاده کنیم.
این دعا و توسل شما، این اشکی که میریزید، اینها همه ضیافتهای پروردگار است؛ قدر اینها را بدانید و برای خودتان و کشور و جامعهتان دعا کنید و مطمئن به اجابت باشید.
از همه عزیزان، التماس دعا دارم. ۱۴۰۰/۲/۱۲
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
📹 استوری | #بهار_قرآن
🔺️ رهبر انقلاب: این شبها دعا برای تعجیل فرج مهم است، دعا برای وجود مبارک امام زمان (سلام الله علیه و عجّل الله فرجه و ارواحنا فداه) خیلی مهم است؛ آن بزرگوار هم شما را دعا خواهند کرد؛ وقتی شما دعا میکنید ایشان را، ایشان هم شما را دعا میکنند و دعای آن بزرگوار دعای مستجابی است؛ انشاءالله خداوند ما را از دعای آن بزرگوار برخوردار کند.
🌙 @Khamenei_ir
📹 استوری | #بهار_قرآن
🔺️ رهبر انقلاب: در روایت هست که وقتی دعا میکنید، اطمینان داشته باشید که این دعا مستجاب میشود؛ از طرف پروردگار هیچ قصوری وجود ندارد، او کَرَم محض است؛ [امّا] گاهی هست که ظرفِ ما آمادگی ندارد برای گرفتن آن لطف و رحمت الهی؛ سعی کنیم با استغفار، با توجّه و تضرّعِ بیشتر، خودمان را آمادهی دریافت رحمت الهی بکنیم.
🌙 @Khamenei_ir
🔰 شب قدر را قدر بدانید
🔺️ رهبر انقلاب: امشب را که #شب_قدر است، قدر بدانید. مشکلات عمومی مسلمین، مشکلات کشور، مشکلات شخصیتان و مشکلات دوستان و برادرانتان را با خدای خودتان مطرح کنید. به ولیّعصر، ارواحنافداه، توجّه کنید؛ به در خانه خدا - مسجد - بروید و به برکت امام زمان از خدای متعال خواستههایتان را بگیرید. بنده هم از همه شما ملتمس دعا هستم. ۱۳۷۱/۰۱/۱۰
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir