برای آنهایی که رستم را نمی شناختند
🔸️آنهایی که سردار سرتیپ رستم قاسمی را می شناختند بی تردید ۲ قابلیت بارز در وی برجسته بود؛ ابتدا نداشتن تکبر و روحیه خودمانی و کوچک نفسی و دیگر ، کوشش و پشتکار فراوان همراه با توکل و به رسمیت نشناختن بن بست ها .
🔸️شاید کمتر کسی بداند رستم قاسمی ابتدا کارش را با رانندگی خودرو در سپاه بوشهر آغاز کرد اما آهسته و پیوسته با تلاش های خستگی ناپذیرش در مهندسی - رزمی سپاه به جایی رسید که در اوج تحریم ها، رئیس دولت دهم راه چاره مقابله با تحریم را اعتماد به وی دانست .
🔸️سردار سلیمانی نیز به او اعتماد خاصی داشت تا جایی که وی را با یک هواپیما به یمن فرستاد ، اما جنگنده های سعودی آنها را رهگیری کردند و قصد داشتند با تهدید خلبان ، او را مجبور به تغییر مسیر و فرود در عربستان کنند تا رستم قاسمی را زنده به چنگ بیاورند.
🔸️سردار قاسمی به خلبان دستور می دهد که به هر شکلی در فرودگاه صنعا بنشیند اما هواپیماهای آل سعود با بمباران باند فرودگاه مانع از آن شدند و هواپیما به مبداء بازگشت.
🔸️جالب اینجاست که رستم به خلبان گفته بود ولو به قیمت سرنگونی هواپیما حق تسلیم نداریم.
#رستم_قاسمی
eitaa.com/nabavian
کارنامه سوابق مرحوم رستم قاسمی
eitaa.com/nabavian
✍️ سید محمود نبویان:
محسن شکاری محارب که جان و مال و امنیت مردم را شکار میکرده است، توسط قوه قضائیه شکار شد. ضمن تشکر از قوه قضائیه که امنیت را با نا امن کردن قاتلان و اغتشاشگران به ملت ایران هدیه کرده است، لازم است در برخورد با قاتلین مردم سرعت بیشتری به خرج دهد و از هیاهوی شیاطین انس نهراسد.
#پایان_مماشات
eitaa.com/nabavian
📌 سرکرده گروهک تروریستی کومله همزمان با اغتشاشات در کردستان وارد آمریکا شد
🔹️ تنها دو هفته پس از اتحاد رسمی دو شاخه گروهک تروریستی کومله، سرکرده این گروهک، به آمریکا رفت!
🔹️ به اذعان عبدالله مهتدی سرکرده گروهک تروریستی کومله، این گروهک، نقش بسیار مهمی در اغتشاشات چند ماه اخیر در کردستان ایفا کرده است.
🔹️ آتش زدن اموال عمومی و دولتی، حمله به ساختمان های دولتی و شهرداری ها و تصرف شهرداری بوکان، حمله به نیروهای مدافع نظام، به شهادت رساندن مدافعان امنیت، آتش زدن خانه مردم مخالف گروهکهای ضد انقلاب و... از مهم ترین اقدامات گروهک تروریستی کومله در شهرهای کُردنشین کشورمان است.
🔹️ همزمان با حوادث اخیر در کردستان، عبدالله مهتدی سرکرده گروهک تروریستی و جنایتکار کومله عازم واشنگتن شد و با همراهی صلاح بایزیدی نماینده رسمی این گروهک در آمریکا، دیدارهایی با برخی مقامات آمریکایی انجام داد.
🔹️ نماینده رسمی گروهک تروریستی کومله در آمریکا پیش از این نیز، ترتیب دیدار عبدالله مهتدی با جان بولتون و مایک پامپئو را داده بود.
🔹️ هنوز مشخص نیست علت سفر ناگهانی و غیرمنتظره عبدالله مهتدی به واشنگتن چیست اما برخی منابع مطلع از دیدار سرکرده گروهک تروریستی کومله با مقامات سرویس جاسوسی سیا خبر می دهند
🔹️ نکته قابل توجه این است که آمریکا تا پیش از این، اعلام کرده بود با سران گروهکها دیدار نخواهد کرد و پیش شرط ملاقات را اتحاد کومله ها اعلام کرده بود و به محض انجام این اتحاد، سرکرده گروهک تروریستی کومله عازم آمریکا شد!
🔹️ پیش بینی میشود دولت آمریکا از گروهک تروریستی کومله برای اجرای سیاستهای دولت کنونی در کردستان ایران بهره برداری کند. جزییات بیشتر این خبر بزودی منتشر میشود.
✔️ @SiyasatOnline | 1401/9/18
📌 از نقاط قوت هم زخم میسازند
🔹️ دستگاه براندازی برای ویران و تباه کردن کشور منتظر نقصان ها نمیماند، حتی از فرصت ها و آزادی ها هم زخم میسازد.
🔹️ تجربهای که در سالهای پس از ۸۸ از «دستگاه براندازی» به دست آوردهایم چنین است که میتوانند از قیافهتان هم بهانه بسازند تا بخشی از مردم را عصبانی کرده و به خیابان بریزند، نقاط قوت را چنان تخریب کنند که مایه ننگ و سرافکندگی به نظر برسد، از هر میزانی از آزادی برای شدیدتر و خشنتر کردن حملات استفاده میکنند، هر نوع مدارا را شکست تلقی کرده و برای ادامه جنگ در رسانه و در خیابان از آن روحیه میگیرند.
🔹 اگر کسی به چنین دریافتی از «دستگاه براندازی» نرسیده بهتر است ادامه این نوشته را رها کند.
🔹️ در واقع با پدیدهای مواجهیم که تابع هیچ واقعیت بیرونی و منطق قابل بحثی نیست. همه توانش بر سیاه کردن وضع موجود و ترور کردنِ طرفداران ثبات (نه فقط نظام) متمرکز شده و با قدرت به کارش ادامه میدهد. بدون هیچ نوع پردهپوشی موفقیتهای چشمگیری هم به دست آورده و به تعبیر مدافعانِ نظام: ریزشها زیاد بودهاند.
🔹️ وقتی با چنین نیرویی پوچگرا و فاقد ارزش (نیهیلیست) درگیر هستیم هر نوع تحلیل علّی و مشروط (که اگر فلان نمیکردیم بهمان نمیشد) گُم کردن صورت مسئله است.
🔹 ذکر آسیبها و اشتباهات حکومت در جایی که بحث از «دستگاه براندازی» در میان است معنایی جز باج دادن پیدا نمیکند. در عمل نوعی کمک به توجیه ویرانیخواهان و تبرئهشان از جنایتهایی است که مرتکب میشوند. شبیه صداوسیما که به جانیان اجازه بهانه تراشیدن میدهد.
🔹 طرفداران ثبات میتوانند بین خودشان بحث کنند که دشمن روی زخم مینشیند پس هر چه میتوانیم باید از اندازه و تعداد زخمها کم کنیم اما در برابر براندازها چرا باید به زخمها علیت داد؟ مگر معطل زخم میمانند؟
🔹️ رابطه با روسیه به سود ایران بوده یا به زیانش؟ عضویت در شانگهای افقی از منافع بلندمدت دارد یا خیر؟ «دستگاه براندازی» همین موفقیتها را با عنوان مستعمره شدن به زخم تبدیل کرده است.
🔹 از صنعت هستهای تا ساخت موشک و پهپاد مثالها فراوان هستند، حتی از خواندن سرود ملی توسط ورزشکاران هم ننگ میسازند.
🔹️ قوانین و محدودیتها همیشه بهانه شورش بودهاند اما اگر آزادی بدهید از همان فرصتی میسازند برای زخم زدن و تخریب.
🔹نمونه بارز انتخابات ۸۸ است: آزادانه در خیابان رئیس جمهور کشور را کوتوله، چیتوز، حمومنرفته، مردمفریب، و دیکتاتور خواندند و مرگش را خواستند (تناقض با فحش دیکتاتور را ببینید) نظام را هم به قیامت در روز شنبه تهدید کردند. آن آزادی چه حاصلی داشت؟ انتخابات تمام نشده حرکت صعودی کشور متوقف و دوره بحران و نزول آغاز شد که هنوز هم از آن خارج نشدهایم.
🔹 هیچ کدام از روسای دولت در دوره پس از جنگ سختگیری در حجاب را نمیخواستند بر عکس بدون اینکه فشار و جنبش درونی در میان باشد خودشان قانون را به اصطلاح عوام شُل کردند (اینجا با خوب یا بدش کاری نداریم) نتیجه چه شد؟
🔹️ اگر نرمش نشان بدهید میگویند یک مرحله شکستشان دادیم و عقب نشستند پس مبارزه باید شدیدتر شود، اگر مقاومت کنید میگویند چون کوتاه نیامدید و حرفهای ما را نشنیدید آتش به پا کردیم.
🔹 هدف سوزاندن است، آنچه ساخته شده و بسیار هم آسیب دیده اما هنوز سرپا است باید تبدیل به خاکستر شود.
🔹️ هر چه بکنید یا نکنید «دستگاه براندازی» متوقف نخواهد شد. دائم کار میکند و گروههایی از مردم را هم به خودش جذب خواهد کرد. اینکه شما فلان کردید که آنها توانستند بهمان کنند (والا نمیتوانستند!) صرفا روایتی در لفافه از کلیشه «تقصیر نظام» و «باد کاشتید» است که در شورشها نیز پشتبند هر جنایتی تکرارش میکنند.
🔹️ اگر طراحی کلان را ببینیم چنین باجی به براندازان نخواهیم داد. آسیبشناسی فقط در میان کسانی معنی دارد که رویکرد درمانگر داشته باشند نه ویرانگر.
🔹 واضح است که هیچ حکومتی بدون زخم وجود ندارد و از آن روشنتر اینکه اگر نظام بهترین عملکرد ممکن را نشان بدهد باز بیشترین فشار ممکن را میآورند تا مردم را عاصی کرده و به خیابان بریزند. همه چیز بستگی به اتفاقات و جرقهها دارد.
🔹️ آیا نظام طبقه برخورداری نساخته که زندگی در مناطق مرفه و توسعه یافته، خودروهای گرانقیمت، ویلاهای دوم در مناطق خوش آب و هوا، و سفرهای تفریحی به ترکیه و امارات برایشان فراهم بوده است؟
🔹 پس چرا همین برخورداران هر بار که دولتی از طیف دینمداران به قدرت میرسد مثل ۸۸ و ۱۴۰۱ سر به شورش میگذارند؟ چرا وقتی قدرت به سلیقهشان نزدیک میشود طبقات فقیر را مثل دوره هاشمی یا مثل ۹۶ و ۹۸ عاصی میکنند؟...
✔️ @SiyasatOnline | 1401/9/18
📌 یک اعدام و چند نکته
🔹️ محسن شکاری اغتشاشگری که به چنگ قانون گرفتار شده بود، صبح دیروز اعدام شد. درباره این اقدام قوه قضاییه که واکنش های متفاوتی بدنبال داشت- چند نکته عرض میکنم:
🔹️ اقدام قوه، کاملا قانونی و در مقابل اقدام شخص معدوم، مصداق بارز محاربه بود. برخی که میکوشند آن را به زخمی کردن و وارد کردن خراش و... تقلیل دهند، یا قصد فهمیدن ندارند و همسو با جبهه دشمن حرف میزنند و یا از قانون بی اطلاعند.
🔹 سلاح کشیدن در جامعه و ایجاد رعب و وحشت، به تنهایی و بدون نیاز به هیچ جرم دیگری، مصداق محاربه است و قانون به آن تصریح دارد.
🔹️ اینکه برخی، اقدام محسن شکاری را «ترساندن ماموران» میدانند و نه ترساندن مردم! نشانه بی سوادی و جهل به مبانی قانون است، حتی اگر استاد دانشگاه و وکیل دادگستری باشند! و اگر بی سوادی در کار نباشد، اغراض و اهداف دیگری را باید در نظر گرفت. اینها چیزهایی است که یک دانشجوی سال های اول کارشناسی حقوق در درسهایش میخواند.
🔹 در جرم محاربه، قتل و زخم و .... ملاک نیست. ملاک ارعاب یعنی ترساندن و ترسیدن مردم و ایجاد ناامنی در محیط است که در ماده ۲۷۹ قانون مجازات اسلامی به روشنی ذکر شده : «محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد»
🔹 ماده به توضیح بیشتری نیاز ندارد بخصوص این قسمت آخر یعنی «به نحوی که موجب نا امنی در محیط گردد» کدام عاقلی است که معتقد نباشد قمه عریان در دست یک جنایتکار، موجب ترسیدن مردم و ایجاد ناامنی میشود!؟ اگر کسی معتقد است که حمله فرد قمه به دست، موجب رعب نمیشود و به «انگیزه سازی» برای جنایتکاران مشغولند، خوب است یک شب آنها و خانوادهاش را با چند قمه بدست وحشی مواجه کنند، اگر نترسیدند و قالب تهی نکردند، میشود انگیزه دیگری برای جانی در نظر گرفت! اما حقیقت این است که این اقدام جانی در هر شرایطی موجب رعب و وحشت مردم میشود و در این نمیتوان شکی داشت.
🔹 بعضی ها به سرعت صدور و اجرای این حکم ایراد میگیرند و آن را دلیلی بر ناعادلانه بودن آن میدانند. حال آنکه تاخیر و تعجیل در رسیدگی قانونی معنایی ندارد، مهم رعایت آیین دادرسی و انطباق حکم با موازین قانونی است که در این فقره، از اقرار صریح متهم و بازسازی صحنه جرم تا شهادت شهود و تصاویر و.... جایی برای انکار باقی نگذاشته و از قضا باید از سرعت عمل و حقیقت جویی دستگاه قضایی تشکر کرد و انتظار داشت در همه پرونده ها چنین باشد.
🔹️ فراموش نکنید، عمده کسانی که الان هیاهو راه انداختهاند، همانهایی هستند که در ماجرای قتل عمد توسط نوید افکاری و اقرار صریحش، هشتگ نه به اعدام راه انداخته بودند!گویی باهر حق طلبی و عدالت خواهی مخالفند!
🔹 و در آخر، افزون بر تصریح قانون، مطالبه عمومی مردم برای برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت، پشتوانه اقدام موثر و به موقع قوه قضاییه است.
✍🏻 حسین شمسیان
✔️ @SiyasatOnline | 1401/9/18
🔻واقعیّتهای کمّی و کیفیِ جامعه
🖊 مهدی جمشیدی
۱- فرض کنید تعداد اغتشاشگران، بسیار بیشتر از صد هزار نفر باشد؛ حتّی یک میلیون نفر. اما این نسبت را با جمعیّت ایران بسنجید؛ نگرانکننده و غیرعادی نیست. در جامعهشناسیِ سیاسی، بحث جالبی وجود دارد دربارۀ «حد طبیعیِ تعدادِ مخالفان یک حکومت». عددها و درصدهایی که بیان میشود، برای ما که تصوّر میکنیم حتّی یک میلیون نفر زیاد است، مایۀ شگفتی است. درصدهایی که برای وجود مخالفان یک حکومت اعلام میشود، بسیار بیش از اینهاست. همچنین وجود و حضور مخالفان سیاسی، خاصِ حکومت دینی و نظام جمهوری اسلامی نیز نیست، بلکه همۀ حکومت دارای حجم درخور توجّهی از مخالفان سیاسی هستند که اصل و اساس حکومت را برنمیتابند یا نسبت به سیاستهای بنیادین آن، مخالفت دارند. اما وقتی میخواهند دربارۀ نظام جمهوری اسلامی قضاوت کنند، از همان «رقمهای طبیعی» و «درصدهای عادی»، وجود «بحران» را نتیجه میگیرند و حکم به زوال و فروپاشی نظام میکنند، درحالیکه در دولتهای خود، میکوشند با «سازوکارهای بازدارنده» و به صورت رسمی، این جمع را مهار کنند.
۲- این مخالفان، «نوپدید» نیز نیستند. شهید بهشتی در یک سخنرانی در سالهای آغازین انقلاب میگفت از میان «بیستویک میلیون نفر» که واجد شرایط رأیدادن هستند، «شانزده میلیون نفر» به قانون اساسی رأی دادند و «پنج میلیون نفر» با آن مخالفت دارند. این رقم در آن سالها که سرشار از شور و حرارت انقلابی بود و امام خمینی نیز مقبولیّت اجتماعیِ آنچنانی داشت، جالب است. شهید بهشتی در مقابل این تعداد، تصریح میکند که چون اینان در این جامعه زندگی میکنند و اکثریّت افراد این جامعه نیز این قانون اساسی را پذیرفتهاند، باید به «قانون» گردن بنهند و «سرکشی» نکنند. انقلاب از همان «آغاز» نیز مخالفانی داشته است و اینگونه نبوده است که «سیاستهای نظام»، دشمنتراش و مخالفساز باشد. در همان زمان نیز وقتی امام خمینی از مردم سخن میگفت، مقصودش «اکثریّت مردم» بود، نه «همۀ مردم». بنابراین، حتّی «مخالفان چند میلیونی» نیز نباید ما را نگران کنند. اینان چهلوچند سال است که بودند و کاری از پیش نبردند.
۳- نکتۀ دیگر اینکه نباید «هیجانزدگان» و «فریبخوردگان» را جزو مخالفان قلمداد کرد؛ چون اینان پس از مدّتی که حقایق آشکار شدند، «ریزش» خواهند کرد و از دایرۀ جریان اغتشاش، «خارج» خواهند شد. این قبیل جریانها که در مقابل انقلاب شکل گرفتهاند، همواره با گذر زمان، «افولِ کمّی» و «سقوط عددی» پیدا میکنند، بدون آنکه این امر ناشی از سرکوب باشد. در دورۀ اخیر که قدرت «کجروایت» و «تحریف» و «دروغپراکنی» بهشدّت افزایش یافته است، این وضعیّت برجستهتر و عمومیتر هم شده است. ازاینرو، باید بر روی «ریزشها» و «جداشدنها»ی برخاسته از «روشنگریها» و «تبیینها»، حساب جدّی باز کرد.
۴- از این گذشته، نباید همۀ اعتراضها را «یکسان» و «مشابه» انگاشت و تصوّر کرد که نظام با یک «جماعت بههمپیوسته» و «جبهۀ همگون» روبرو است و همه، «یک سخن» و «یک مطالبه» دارند. آنان که در پی شعار «زن، زندگی، آزادی» هستند، اقلیّت بسیار اندکی هستند و بدنۀ اجتماعی ندارند. مسألهای که عمومی و تودهای و اعتراضِ جدّی و مطالبۀ فراگیر است، «وضع معیشتی» است. اکثریّت مردم، نگران وضع اقتصایِ خویش هستند و بهسختی زندگی میگذارند. سیاستهای دولت اعتدالگرا، آتش سوزندهای بود که به جان سفرۀ مردم افتاد و نانشان را ربود. البتّه این امر نیز مبتنی بر مردمسالاری بود و نتایج انتخاب اشتباه بخشی از مردم، به همۀ مردم بازگشت. این عدّۀ انبوه، معترض هستند، ولی «مخالف سیاسی» و «برانداز» و «دگراندیش» نیست، بلکه مردمی هستند که فارغ از جریانهای سیاسی، فقط خواهانِ اصلاحِ وضع معیشت هستند. اگر هم «فریاد» میزنند، فریادشان «ماهیّت اقتصادی» دارد و به محض اینکه گرههای معیشتیشان گشوده شود، «خاموش» میشوند. پس نارضایتیشان، «عمیق» و «ریشهای» نیست. ما وارث تلخترین دوران انقلاب هستیم که به دست نیروهای تکنوکرات در دولت اعتدالگرا رقم خورد و با آمدن دولت جدید نیز، به سرعت وضع تغییر نخواهد کرد.
۵- درعینحال، این عدّه به دولت کنونی، «امید» بستهاند و «در انتظارِ» بهثمرنشستن سیاستهای جدید آن هستند؛ یعنی احساس نمیکنند که در تعلیقاند و آیندهای ندارند و نظام، تحرّکی ندارد. این امر، تکلیف «دولت انقلابی» را بسیار سنگین و تاریخی میکند. این دولت میتواند با «چرخشهای شتابانِ» خویش، در نقش «ساختارِ مولّدِ پیچ تاریخی» عمل کند و جامعه را از این چالش عبور دهد و «موقعیّت اجتماعیِ انقلاب» را برای همیشه در گسترۀ جامعه، تثبیت کند. تمام انتخابها و جهتگیریهای این دولت، تعیینکننده هستند و نسبت مستقیم با وضع تمدّنی ما دارند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔹️ برخورد با برانداز در همه جای دنیا یک شکل است حتی اگر برانداز آلمانی باشد و دولتش ژست حقوق بشر و احترام به آزادی بیان بگیرد.
🔹 آلمانیها برای بازداشت ۲۵ برانداز که قصد حمله به پارلمان و به دست گرفتن قدرت را داشتند سه هزار افسر به کار گرفتند یعنی برای هر برانداز ۱۲۰ افسر امنیتی.
✍🏻 مهدی کشت دار
✔️ @SiyasatOnline | 1401/9/16
📌 داروهای استامینوفن، آموکسیسیلین و ... در اروپا به خصوص در انگلیس و فرانسه، کمیاب شدند
🔹️ تاکنون ۹ کودک در اروپا به دلیل کمبود آموکسیسیلین در آستانه زمستان، جانباختهاند؛ گفته شده است که جنگ اوکراین، این بار منجر به افزایش هزینههای انرژی و گرانی مواد خام برای تولیدکنندگان دارو شده است./یورونیوز/ایندیپندنت
✔️ @SiyasatOnline | 1401/9/17