نبویان در گفتگوی مشروح با مهر:
تحریمها با راستیآزمایی عجلهای میماند/ از آمریکا تضمین بگیریم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: راستیآزمایی در کوتاهمدت شدنی نیست و آمریکا باید تضمین دهد که همه تحریمهای ایران را لغو میکند.
حجتالاسلام سید محمود نبویان در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور درباره اینکه راستیآزمایی زمانبر نیست، گفت: نمایندگان مجلس در دفاع از حقوق ملت ایران، قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها را به تصویب رساندند که بر اساس آن باید تحریمهایی که علیه ملت ایران وضع شده است، به طور کامل و یکجا برداشته شود و بر این موضوع مصر هستیم.
تحریمها باید یکجا برداشته شود
وی بیان کرد: تحریمها باید یکجا برداشته شود نه اینکه امروز آمریکاییها یکی از تحریمهای ما را لغو کنند و چند ماه بعد آن هم اگر تمایل داشتند، تحریم دیگری را بردارند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی قرار بود که پنجم اسفند ماه ۹۹ کل تحریمها برداشته شود اما دولتمردانی چون روحانی، ظریف و صالحی مذاکرهای را انجام دادند و سه ماه دیگر موعد لغو تحریمها را تمدید کردند و ما از این موضوع گلهمند هستیم.
پیام دولت به غرب برای ادامه تحریمها!
نبویان ادامه داد: سوال ما از این افراد آن است که چرا در مذاکره با گروسی، لغو تحریمهای جمهوری اسلامی ایران را ۳ ماه دیگر تمدید کردند؟ این کار دولتمردان ما پیامی به غربیها بود مبنی بر اینکه شما میتوانید تا سه ماه دیگر تحریمها علیه ایران را ادامه دهید.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور باید پاسخ دهد که چه اصراری دارد که تحریمهای ایران ادامه داشته باشد، گفت: در حال حاضر هم تیم مذاکره کننده ما در جریان مذاکراتی که در حال انجام است، طرح گام به گام برای لغو تحریمها را مطرح میکنند و سپس واژه گام به گام را تغییر دادند و به جای آن گفتند که منظور ما آن است که تحریمها به توالی و به ترتیب حذف شود که این کلمات هم معنایی جز همان طرح گام به گام ندارد.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: افرادی چون ظریف و روحانی به دنبال لغو تحریمها به صورت گام به گام هستند که به معنای آن است که آمریکاییها در حال حاضر یکی از تحریمهای ما را بردارند و چند هفته و یا چند ماه بعد، یکی دیگر از تحریمهای ما را لغو کنند. سوال ما از رئیسجمهور و وزیر امور خارجه آن است که چرا اصرار دارند تحریمهای ایران به صورت کامل و یکجا برداشته نشود؟
طرفداری از طرح گام با گام با اهداف انتخاباتی
وی افزود: ظاهراً دولتمردان به دلیل انتخابات ۱۴۰۰ به دنبال لغو تحریمها به صورت گام به گام هستند با این هدف که تا زمان انتخابات بخشی از تحریمها برداشته شود.
نبویان تاکید کرد: ۱۵ بار آژانس بینالمللی انرژی اتمی تایید کرد که جمهوری اسلامی ایران به تعهدات برجامی خود پایبند بوده است اما طرف مقابل تعهداتشان را انجام نداد. سوال ما این است، زمانی که آمریکا از برجام خارج شد، آیا برای خروج از برجام با ایران مذاکره کرد؟ آیا نظر کمیسیون مشترک برجام را در این باره اخذ کرد؟ آیا با کشورهای ۱+۵ مذاکرهای در این باره داشت؟ خیر. آمریکا بدون هیچ گونه مذاکرهای از برجام خارج شد و در این شرایط، چه ضرورتی به انجام مذاکره برای بازگشت آمریکا به برجام وجود دارد و در حال حاضر مذاکره با چه هدفی در حال انجام است؟
اختلاف ایران و آمریکا بر سر تعداد تحریمها
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده چندی پیش با عراقچی صحبت کردم و وی گفت که ما میگوییم در دوران اوباما و ترامپ ۱۶۰۰ تحریم علیه ایران اعمال شده است اما حرف آمریکاییها این است که تعداد تحریمها ۱۵۰۰ مورد است و ما باید مذاکره کنیم و بگوییم که تعداد تحریمها ۱۶۰۰ مورد است. بنده در همان زمان به معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفتم که ضرورتی به انجام مذاکره نیست و شما میتوانید در قالب نامهای این موضوع را مطرح کنید و بگویید که تعداد تحریمهای ظالمانهای که آمریکا علیه کشورمان وضع کرده است، ۱۶۰۰ مورد است و به هیچ وجه نیازی به انجام مذاکره نیست.
آمریکا به دنبال گرفتن امتیاز از ماست
نبویان افزود: آمریکا به دنبال مذاکره برای مذاکره است و هدفش از انجام مذاکرات این است که از ایران امتیاز بگیرد. تاکنون هم اینگونه بوده است و هر زمانی که ظریف و تیم مذاکرهکننده ما مذاکراتی را انجام دادند، در همه موارد به ضرر ملت ایران تمام شد.
وی با تاکید بر اینکه در این شرایط مذاکره به هیچ وجه ضرورتی ندارد، تصریح کرد: اگر ما بخواهیم به تعهداتمان در برجام بازگردیم، آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ایران حضور دارد و تعهدات برجامی مشخص است و آنان میتوانند ارزیابی کنند که آیا ما به تعهدات خود در برجام بازگشتهایم یا خیر و این موضوع احتیاجی به مذاکره ندارد. نیروهای آژانس
هم طرفدار آمریکا هستند و قطعاً این کار را انجام خواهند داد. از سوی دیگر برای لغو تحریمهای ایران هم نیازی به مذاکره نیست.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریمها باید به صورت کامل و یکجا برداشته شود، گفت: از سوی دیگر لغو تحریمها هم باید ارزیابی شود و اینگونه نیست که بایدن بگوید که تحریمهای ایران لغو شد و ما هم بدون راستیآزمایی آن را بپذیریم.
لغو تحریم نفتی، بدون برداشتن تحریم بانکی فایدهای ندارد
نبویان با اشاره به اینکه متاسفانه مذاکرهکنندگان ما افراد متخصصی را به همراه خود نمیبرند، اظهار داشت: درباره راستیآزمایی لازم است که مثالی را مطرح کنم. فرض کنیم که آمریکا بگوید تحریمهای ایران درباره فروش نفت لغو شده است و ما هم بتوانیم دو میلیون بشکه نفت به فروش برسانیم. در مرحله بعدی، لازم است که پول حاصل از فروش نفت، وارد کشور شود. در این شرایط، قطعاً آمریکاییها میگویند که ما گفتیم تحریمهای فروش نفت ایران لغو شده است و حرفی از لغو تحریمهای بانکی نزدیم! بر این اساس، لغو تحریم نفتی، بدون لغو تحریم بانکی فایدهای برای ما ندارد و بینتیجه است.
وی بیان کرد: از سوی دیگر فرض کنید که تحریم بانکی ایران هم برداشته شود، تمام کشتیهای حامل نفت باید بیمه داشته باشند که در این شرایط، آمریکاییها میگویند که ما درباره لغو تحریم بیمه وعدهای به شما نداده بودیم.
مذاکره کنندگان ما تخصص لازم را ندارند
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این مسائل به معنای آن است که یک تحریم با دهها تحریم دیگر مرتبط است و مذاکره کنندگان ما هم تخصص لازم را ندارند و متاسفانه ما افراد ضعیفی را برای مذاکرات فرستادهایم.
نبویان متذکر شد: زمانی که گفته میشود تحریمها لغو شد، باید این موضوع به طور کامل محقق و تاثیر آن در زندگی مردم مشخص شود. آمریکاییها حتی اگر برخی از تحریمهای ایران را لغو کنند، سراغ شرکتهای گوناگون میروند و آنها را تهدید میکنند که با ایران ارتباط نداشته باشند. به دلیل همین مسائل است که ما میگوییم باید لغو کامل تحریمهای ایران راستیآزمایی شود.
وی تصریح کرد: راستیآزمایی لغو تحریمها از نظر ما این است که باید همه تحریمهای ایران اعم از تحریم نفتی، بانکی، حمل و نقل، هستهای و موشکی برداشته شود. همچنین بازرگانان ما باید بتوانند مبادلات نفتی و غیر نفتی خود را انجام دهند.
تحریم سوئیفت باید برداشته شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریم سوئیفت باید برداشته شود و پولهای ما به کشور بازگردد، ادامه داد: لغو این تحریمها فقط روی کاغذ نیست و باید آمریکا در عمل این اقدام را انجام و تضمینهای لازم را هم دهد.
نبویان با بیان اینکه آمریکاییها باید تضمین دهند که به بهانههای دیگر ایران را تحریم نکنند، یادآور شد: بعد از برجام، آمریکا به تعهدات خودشان پایبند نبود، به گونهای که دهها شرکت بزرگ را به جهت ارتباط با ایران تهدید و حتی جریمه کرد. موید این مسئله آن است که آمریکا یکی از بانکهای فرانسه را به جهت ارتباط با ایران، ۹ میلیارد دلار جریمه کرد.
وی گفت: سوال ما این است که در این شرایط، کدام بانک میتواند با ایران ارتباط داشته باشد؟ راستیآزمایی به این معنا است که ارتباط تمام بانکهای دنیا با جمهوری اسلامی ایران عادی شود و این موضوع هم باید همیشگی باشد نه اینکه در مقطعی آمریکاییها اجازه ارتباط با ایران را به بانکها بدهند و سپس به دلیل دیگری ایران را تحریم کنند و به آن بانکها اجازه ارتباط با کشورمان را ندهند.
منافع ملی فدای مسائل سیاسی و انتخاباتی نشود
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جای تاسف است که رئیسجمهور و وزیر امور خارجه به دنبال لغو کامل تحریمها نیستند و طرح گام به گام برای لغو تحریمها را مطرح میکنند. از سوی دیگر سوال ما از آنان این است که چه عجلهای برای مذاکرات دارند؟ آیا به دلیل انتخابات عجله میکنند؟ آیا ارزش دارد که به دلیل مسائل سیاسی و اینکه فقط در قدرت بمانید، منافع ملت ایران را نابود کنید؟
نبویان خطاب به دولتمردان، تصریح کرد: این جهنم و بلای اقتصادی را با سیاستهای غلط تان سر مردم آوردید و آیا دنبال آن هستید که این شرایط در کشور تداوم داشته باشد و صف مرغ و تخم مرغ و گرانیها ادامه پیدا کند؟ متاسفانه ضعف عملکرد دولت و ضرباتی که روحانی و ظریف به کشور زدند، باعث شد همه چیز در این مملکت نابود شود و ۵۰ سال طول میکشد وضعیت کشور به حالت عادی بازگردد.
دولت با هدف انتخاباتی دنبال توافقات جدید است
وی گفت: ظریف در آستانه انتخابات سال ۹۶ گفت که هر گونه توافقی بهتر از توافق نکردن است و هر گونه توافق به معنای آن است که حتی اگر به ضرر ملت ایران باشد، ما باید این توافق را انجام دهیم تا در انتخابات پیروز شویم و در حال حاضر هم آنان با هدف پیروزی در انتخاب
ات ۱۴۰۰، به دنبال توافقات جدیدی هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه راستیآزمایی اقدامی معقول است، تصریح کرد: برای مثال ما میگوییم که باید عادیسازی روابط ایران با بانکهای دنیا راستیآزمایی شود. خوب است که روحانی و ظریف پاسخ دهند که راستیآزمایی عادی شدن روابط بانکها با ایران چند ماه طول میکشد؟
نبویان اظهار داشت: حرف ما این است که بازرگانان ما نباید هیچگونه مشکلی در واردات و صادرات به کشورهای دنیا داشته باشند. مشکل ما فقط تحریم بانکی نیست و الان به ما دارو هم نمیدهند و سوالمان این است که فرق بایدن دموکرات با ترامپ در چیست که رئیسجمهور جدید آمریکا هم تحریمهای دارویی را هنوز برنداشته است؟
وی ادامه داد: دولتمردان باید پاسخ دهند که چه اصراری دارند تحریمهای ایران یکجا لغو نشود؟ در مقابل، حرف مجلس شورای اسلامی این است که باید همه تحریمها به صورت یکجا برداشته شود. البته این موضوع فقط از سوی نمایندگان مجلس مطرح نمیشود و ۹۰ درصد مسئولان نظام به این مسئله معتقد هستند و صرفاً عده کمی مثل روحانی، ظریف و عراقچی به دنبال طرح گام به گام برای لغو تحریمها هستند.
راستیآزمایی حداقل ۶ ماه زمان میبرد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما اصرار داریم که منافع ملت ایران تامین و تحریمها به صورت کامل و یکجا لغو شود، تمام بانکهای دنیا با کشورمان بتوانند ارتباط داشته باشند، هر گونه صادرات نفتی و غیرنفتی ما باید تسهیل شود و بازرگانان ایران باید به ما گزارش دهند و بگویند که دیگر مشکلی در این زمینه ندارند. راستیآزمایی این مسائل حداقل ۶ ماه زمان میبرد اما ظریف و برخی دیگر از اطرافیان وی اصرار دارند که تحریمهای ایران یکجا برداشته نشود و حتی به دلیل منافع انتخاباتی میگویند که لازم نیست راستیآزمایی هم انجام دهیم!
نبویان درباره تبعات راستیآزمایی عجلهای و روی کاغذ، گفت: ما میخواهیم که حداقل ۶ ماه روند عادی سازی و ارتباط ایران با کشورهای دنیا برای همه ملموس شود و راستیآزمایی در کوتاهمدت شدنی نیست.
راستیآزمایی عجلهای به معنای باقی ماندن تحریمهاست
وی بیان کرد: راستیآزمایی عجلهای، معنایی جز باقی ماندن تحریمها ندارد و اینکه یک یا دو بانک با ایران ارتباط داشته باشند و یا اینکه فقط ۵ میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده کشورمان آزاد شود، برای ما ارزشی ندارد.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی خطاب به روحانی، ظریف و تیم مذاکرهکننده کشورمان، گفت: حرف ما به شما این است که عجله نکنید و دوباره منافع ملت ایران را به دلیل مسائل سیاسی و انتخاباتی نابود نکنید.
🔺️آمریکا قصد لغو کامل هیچیک از تحریمها را ندارد
🔹️ در پایان دور چهارم گفتگوهای وین شبکه پرس تی وی مطلع شده است امریکا قصد لغو کامل هیچیک از تحریمهای نفتی، بانکی، مالی و انرژی را ندارد و دستورالعمل آمریکا صرفا توقف موقت این تحریمها است.
🔸️ بر اساس اطلاعات موثق پرس تی وی آمریکا قصد لغو یکجای تحریمهای موضوعی نفتی، بانکی، مالی و انرژی ... را ندارد و قصد دارد در مدت زمانی طولانی و طی مراحل متعدد و گام به گام اقدام به توقف موقت برخی تحریمها آن هم در بازههای زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه کند.
🔹️ بنابر اطلاعات پرس تی وی از جمله تحریمهایی که آمریکا هنوز لغو آنها را نپذیرفته است که در صورت عدم لغو، ایران هیچ سود اقتصادی از برجام نخواهد برد، دستورات اجرایی ۱۲۹۵۹ و ۱۳۵۹۹ و ۱۳۸۷۶ و ۱۳۹۴۹ رئیس جمهور آمریکا و قوانین کاتسا، ISA و ویزا و قانون میهن پرستی پاتریوت بخش ۳۱۱ و U Turn دلار است.
🔸️ پرستیوی همچنین مطلع شده است آمریکا تاکنون مدت زمان راستیآزمایی معقول و لازم را که برای معاملات نفتی و بانکی حداقل ۳ تا ۶ ماه است، نپذیرفته و تاکنون هیچ تعهدی به عدم تحریم مجدد و یا عدم خروج از برجام نداده است. اطلاعات شبکه پرستیوی حاکی است قصد آمریکا در مرحله فعلی صرفا بازگشت به برجام و امکان استفاده از مکانیزم بازگشت تحریمهای بین المللی موسوم به مکانیسم ماشه است.
🔹️ در صورت عدم لغو کامل و راستی آزمایی شده تحریمها و صرفا بازگشت آمریکا به برجام و برخورداری آن از مکانیسم ماشه علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن انتظار تمدید موقت برخی تحریم ها، خواستههای دیگر خود موسوم به برجام 2 و 3 را به ایران تحمیل کند. اطلاعات پرس تی وی از منابع مختلف مورد اطمینان در وین و تهران کسب شده است و بسیاری از موارد آن مورد تصریح روشن مقامات آمریکایی نیز قرار گرفته است.
🔻گستاخی دوسویه ...
💢این نکته تلخ را دیگر باید براحتی پذیرفت که یک جریانی مخوف و خطرناک که مسئول بسیاری از مشکلات و بحران های فعلی کشور هستند، برای ماندن در اریکه قدرت و دست یازی به ته مانده های ثروت ملی و از همه بدتر تکمیل خرابی ها و ویرانی های خود در کشور از هیچ اقدام مخربی غفلت نمی کنند، و با فراکنی های متعدد و بی پروایی هر چه تمام از موضع طلبکار ظاهر شده و برای از بین بردن اعتماد مردم به خادمین صدیق و دلسوز و تلاشگر دست به تهمت های ناروا و ناصواب زده و میزنند.
🔻جوسازی هوچیگرانه منفور ترین فرد سالیان اخیر این جریان قلدر، نسبت آقای دکتر رئیسی و مهندس نیکزاد و متهم سازی بی پایه و اساس نسبت به یکی از پرافتخارترین دستاوردهای چهل سال اخیر یعنی مسکن مهر ، نمونه بارز این بی اخلاقی های آمیخته به تهمت و دروغ و افترا است که باید هر چه سریعتر دهان این گستاخان را از مجاری قانونی بست و حتی نسبت به جنایات آنان در عرصه اقنصاد ملی بویژه بورس در دو سال اخیر ورودی قدرتمندانه نمود.
💢و گرنه عملکرد این طیف از آدمها از ستاد آشوب کروبی از ۸۸ به این سمت نشان دهنده خیز مجددآنان برای ایجاد آشوبي دوباره در کشور است.
🔻زیرا نشانه های واقعی شکست این طیف مساله دار در انتخابات ۲۸ خرداد نمایان شده و تنها راه باقی مانده برای اینها در پیش گرفتن مسیرهای خطرناک است و برای ماندن در قدرت و تشدید دو قطبی سازی، دست به هر اقدامی خواهند زد.
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ سید محمود نبویان:
بنده در توییتر هیچگونه فعالیتی ندارم و اکانت های منتشر شده دروغ و جعلی میباشد.
رهبر معظم انقلاب(۹۵.۳.۳):
«امام(ره) فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد! این مهم است؛ معنای این چیست؟ معنای این آن است که اگر شما مجاهدت کردید، قدرت خدا میآید پشت شما... با این منطق همهی دنیای مسخرِ استکبار را هم خدا میتواند آزاد کند.»
سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد.
... اوج گرفت!
🔹بورس، امروز هم #اوج گرفت! شاخص کل بورس تهران، امروز ریزش ۲۶ هزار واحدی را تجربه کرد و به عدد یک میلیون ۱۲۸ هزار واحد سقوط کرد. این عدد، نُه ماه قبل، بالای ۲ میلیون واحد بود. ریزش نیمی از ارزش سهام، موجب خسارات هنگفت به سهامداران شده است.
♦️چهارشنبه گذشته بود که آقای روحانی گفت "بازار بورس و سرمایه را ما به #اوج رساندیم". اما درست در همین روز، بازار سرمایه یک "اوج" دیگر را با ریزش ۱۸ هزار و ۷۴۶ واحدی تجربه کرد!
🔹آقای روحانی همچنین در هشت سال گذشته، چند بار بیل به کمر تحریم ها زده و همه آنها را شکسته؛ اما در عین حال وقتی خواسته کارنامه مطلقا منفی دولت را توجیه کند، گفته که دولتش با بی سابقه ترین تحریم ها دست به گریبان است! حالا طوری شده که وقتی روحانی از موفقیت های دولتش می گوید، مردم به شوخی و جدی می گویند؛ پناه بگیرید، که آقای روحانی دوباره اوج گرفته!
♦️او ادعا کرده دولتش، رکورد های رشد اقتصادی را در دنیا جا به جا کرده، اما مطابق آمار ها، اقتصاد ایران در دوره وی، حداقل بیست درصد کوچک تر شده و در رتبه بندی جهانی، شش پله پسرفت داشته است.
🔹او و معاون اول و رئیس سازمان برنامه و بودجه اش، درباره رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال ادعا کرده اند "کاری کارستان کردیم"؛ اما دولت روحانی نسبت به دولت قبل از خود، هفتصد هزار شغل کمتر ایجاد کرده و قدرت خرید مردم نیز در همین دوره، یک هفتم شده است.
♦️روحانی اول امسال گفت دیگر تا آخر دولت (مرداد ماه) هیچ گرانی نخواهیم داشت و دستگاه های دولتی نباید دستور جدید گرانی صادر کنند، اما مردم در همین مدت، برای چندمین بار با گرانی روغن و شکر (و آرد و نان) و سایر اقلام رو برو شده اند.
🔹او سال گذشته، پس از پنج سال کوتاهی، چند بار وعده کرد "سامانه جامع تجارت" برای شفافیت، مبارزه با قاچاق کالا و مقابله با حیف و میل ارز های اختصاص یافته به واردات، راه اندازی شود، اما در هفتاد روز مانده به پایان مسئولیتش هم این وعده را عمل نکرده است.
♦️هم اکنون، شش میلیون تُن کالای اساسی در بنادر و گمرکات دپو شده و ترخیص و توزیع نمی شود. سال گذشته هم هشت میلیون کالای مشابه دپو شده بود و تصادفا چند میلیون تُن آن، مقارن روی کار آمدن بایدن در آمریکا و از سرگیری مذاکرات ترخیص شد!
🔹حالا هم احتمالا ظرف یکی دو هفته آینده، یک توافق سر هم بندی شده -بدون لغو تضمین شده تحریم های اصلی- رونمایی می شود و تصادفا چند میلیون تُن کالا ترخیص می گردد، تا همه خسارت دیدگی و تلخکامی های مردم را در آستانه انتخابات بشورد و ببرد! شعبده بازی جالبی نیست؟!
تعلل کافی است؛
پای ضرب الاجل بایستید
🔹کانال "نور نیوز"، مطلبی منتشر کرده با این مضمون: "یک مقام مطلع در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی گفت با توجه به پایان یافتن ضربالاجل سه ماهه به آژانس، #احتمال تمدید مشروط آن برای مدت یک ماه وجود دارد ".
♦️این خبر فاقد منبع روشن، در حالی منتشر می شود که مهلت سه ماهه، دیروز تمام شده و رئیس مجلس، امروز به درستی گفت "آژانس از اول خرداد، حق دسترسی به تصاویر مراکز هسته ای را ندارد. مصمم هستیم قانون راهبردی مجلس اجرا شود؛ چرا که مورد تاکید رهبری است. بر همین اساس از اول خرداد و بر اساس پایان مهلت سه ماهه، حتما آژانس حق دسترسی به تصاویر را نخواهد داشت".
🔹تصویب قانون مهم "اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها"، سال گذشته به خاطر ملاحظه تصمیم گیری اجماعی و حاکمیتی، چند ماه به تاخیر افتاد و با تایید دبیرخانه "شُعام" (شورای عالی امنیت ملی) نهایی شد؛ هر چند که پس از آن هم، آقایان روحانی و واعظی و ربیعی انکار کردند و پاسخ خود را با بیانیه رسمی دبیرخانه گرفتند.
♦️پس از بالغ بر دو سال معطلی در برابر کارشکنی های آمریکا و تروئیکای اروپایی، قانونی بازدارنده و متقابل به دست آمده که باید اجرایی شود و تعلل در اجرای این ضرب الاجل، می تواند ناقضان توافق را گستاخ تر کند.
🔹پیش از نهایی شدن قانون مجلس، یک بار، مهلت "یک ماهه" مندرج در طرح (برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در صورت لغو نشدن تحریم ها) به "دو ماه" اصلاح شد.
♦️پس از آن هم، به هنگام اجرای قانون، سازمان انرژی اتمی با آژانس (هیچ کاره در لغو تحریم ها) توافق کرد که برای اجرای کامل مصوبه مجلس درباره توقف نظارت های فراپادمانی آژانس (دوربین ها)، سه ماه مهلت بدهد.
🔹حالا هم کانال نزدیک به دبیرخانه شعام، از احتمال تمدید توافق منقضی با آژانس خبر می دهد! مجموعه این رفتار ها تحت فشار دولت، موجب کاهش اعتبار ضرب الاجل جدی یی می شود که با دو سال و نیم تاخیر صادر شده است.
♦️ضمن این که "شعام" مسئول مطالبه 28 شرطی است که "رهبری، مجلس و شعام" برای اجرای مشروط برجام به دولت ابلاغ کردند؛ اما دولت، اهتمام کافی برای اجرای اغلب آنها نداشته است.
🔹مسئولیت اصلی، مطالبه جدی این 28 شرط است. در غیر این صورت، حتی در کوتاه مدت (پس از انتخابات) شاهد تشدید خباثت های غرب (و نه کاهش آن) خواهیم بود
*هر دم از این شیخ بری می رسد*
فتنه برقی و بورسی و غیره!
شاید عده ای از شما دوستان یادتان باشد، دقیقا آخرین روزهای دولت اصلاحات (خاتمی)، همین اتفاق خاموشی های گسترده برقی در کشور اتفاق افتاد که با هدف نارضایتی مردم و کاهش مشارکت در انتخابات کلید خورده بود. الان هم همان روش قدیمی و آخرین تیر در جهت نارضایتی شدید مردم و به حداقل رساندن مشارکت در انتخابات شکل گرفته، اون هم از طرف دولت دست نشانده اصلاحات به نام تدبیر وامید. اوضاع این روزهای بورس هم به همین دلیل هست. خانواده بورس الآن یک خانواده حدودا چهل میلیونی است و اینها با افزایش شدت ریزش بورس، می خواهند این خانواده ۴٠ میلیونی را از مشارکت، مأیوس کنند.
قطعا هرچه مشارکت در انتخابات کمتر شود، به نفع همین بی تدبیر ها می شود. فراموش نکنیم که شیخ حسن، تلویحا مشارکت کمتر از ٧٠ درصد را پایان انقلاب تعبیر کرد. اینها وقتی مطمئن می شوند که بازنده انتخابات هستند و حذف خواهند شد، شروع به بحران آفرینی برای افزایش نارضایتی مردم می کنند تا مردم به جان بیایند و پای صندوقها حضور پیدا نکنند. مطمئن باشید که اینها تا انتخابات، از هر وسیله ای برای کاهش مشارکت سود خواهند برد. بعد از انتخابات هم دائما بر این طبل خواهند کوبید که رئیس جمهور و دولتی که مثلا با ۴٠ درصد یا ۴۵ درصد تشکیل شده، دولت مردم نیست و مشروعیت ندارد.
از نمایندگان مجلس عاجزانه تقاضا داریم جلوی این خیانت های دولت را بگیرند و با کشوندن وزرای اقتصاد و نیرو به مجلس به هیچ عنوان اجازه ندهند این وضعیت بورس و خاموشی ها اون هم در آستانه انتخابات عملی شود، وضعیت برق کشور در شرایطی نیست که در بهار، نیاز به خاموشی باشد، مگر اینکه فتنه ای در پشت آن باشد که هست.
این روزها فصل امتحانات دانش آموزان است و همه آنها از طریق گوشی و اینترنت خانگی آزمونها را انجام میدهند. خاموشی ها باعث اخلال در امر آموزش و امتحانات میشود، و همچنین در مناطق گرمسیری، خاموشی ها گسترده که از دو روز قبل شده و موجی از نفرت و خشم را در مردم بوجود آورده است. نماینده های مجلس باید به شدت جلوی این کار زشت دولت را بگیرند.