📂شریف، دغدغه آزادی یا …؟
💢شگفت زدگی افراد از وقایع هفتههای اخیر در «انستیتو سند۲۰۳۰» یا همان دانشگاه «شریف سابق»، به علت ناآگاهی از فضای «نخبگانی» دانشگاههای کشور و فساد و ابتذال علمی/فرهنگی در آنها است!
☑️اینکه عده ای با مباحث سخیف و کودکانه، سعی در تقلیل مسئله به موضوع «نوع پوشش» یا «تفکیک جنسیتی» در دانشگاه دارند، یا عامدانه است یا از روی ناآگاهی؛ زیرا نقش این دانشگاه در افزایش تورم و ابتذال فرهنگی به مراتب بیشتر و پیچیدهتر است. کافی است تیم تصمیمسازان اقتصادی در دولتهای مختلف از دوره هاشمی رفسنجانی تا امروز را بررسی و مطالعه کنید تا ببینید تورم افسار گسیخته و آزاد گذاشتن دست بازار برای چریدن در سفره رعیت را چه کسانی هدایت میکنند!
☑️رفتار دانشجویان، تا حد زیادی بیانگر افکار اساتید و مسئولین دانشگاهها و البته نظام آموزشی کشور است، و به بیان دیگر از سلف دانشگاه همان تراود که در مغز مسئولین دانشگاه است! غربزدگی و بیهویتی در بین بسیاری از اساتید دانشگاهها رایج و نشانه «کلاس و شعور» آنها میباشد که احتمالاً نمونههای آنرا طی این چند سال مشاهده کردهاید.
☑️برخی از دانشگاهها و بخصوص دانشگاه صنعتی شریف، اتاق فکر و بازوی اجرای #سند۲۰۳۰ هستند! رفت و آمد با دانشگاههای امریکایی/انگلیسی به بهانه تبادل علمی، دستآویزی شده برای ورود اتاقهای فکر آن سوی آبها به یکی از مهمترین حیاط خلوتهای جامعه، جایی که در واقع شکل دهنده آیندهء کشور است.
برای درک بهتر مطلب بد نیست نگاهی به موضوع Health Diplomacy که اتفاقاً از طریق برادران علایی نیز پیگیری میشد بیاندازید! کامیار علایی، مقالهای با عنوان «تقویت رابطه ایران و امریکا از طریق دیپلماسی سلامت» در مجله لنست نوشته است!
☑️یکی از اساتید دانشگاه شریف که اتفاقاً بسیار دم از صداقت و آزادیهای مدنی میزند از بازیگران مهم در کرونا هراسی و محدود کردن آزادیهای مدنی جامعه بوده و بهزودی در مورد «دروغهای علمی» این فرد بهطور مستند صحبت خواهیم کرد! همزمانی مسئولیت این فرد با حکم «شهید زنده» در پستی خطیر در اوج «داستان کرونا» و عضویت/سهامداری وی در یکی از استارت آپهای «….»، احتمال تعارض منافع را بسیار بالا میبرد! همکاری سرمایهداران بزرگ/بانکها با افرادی که عنوان نخبه را یدک میکشند، حول محور «منفعت حداکثری» برای سرمایهگذار، باعث بهوجود آمدن «فاشیسم علمی»، بسیار شبیه به آنچه در ۳سال گذشته شاهد آن بودیم گشته، که میتواند بسیار خطرناک باشد!
☑️حمایت مافیای اقتصادی، سیاسی و رسانهای از این تکنوکراتها باعث شده تا برخی از آنها بر خلاف رویهء سالهای گذشته، از آزمایشگاهها و کلاسهای درس، نقش لیدری اغتشاشات را نیز ایفا کنند! البته این مهم بدون حمایت تکنولوژیای که از آنسوی مرزها هدایت میشود میسر نمیشد!
☑️اتفاقات این روزهای دانشگاه شریف تنها یکی از میوههای درختی است که سالهاست آنرا با تفکرات مسموم و با برچسب پیشرفت و نخبگی آبیاری میکنند.
❌در پایان لازم است یادآور شویم که همین تکنوکراتها که امروز دغدغهمند آزادیهای مدنی (صرفاً نوع پوشش و آزادی در ابتذال) جوانان هستند، در حال ساخت و تکمیل «مخوف ترین و غیر انسانی ترین» زندان بایومتریک برای بشریتند!
🆔@MizPodcast
بيچاره فرزند آدم!
مرگ او پنهان،
بيماريهايش پوشيده،
اعمالش همه نوشته شده،
پشه اي او را آزار مي دهد،
جرعه اي گلوگيرش شده و او را میکُشد،
و عرق كردني او را بدبو میسازد.
#آقایسخنامیرالمومنینعلیهالسلام
📚نهجالبلاغه،حکمت۴۱۹
🚨 خطرات #رمزریال
⚠️ اجرای كل مفاد سند 2030، منوط به اجرای ارزهای رمزپایه است و بدون آن، کل اهداف سند 2030 شکست میخورد بر اساس متن سند «peaple's money» ایرادات و خطرات این پروژه را بررسی میکنیم.
🔗 لینک سند:
https://unsdg.un.org/resources/peoples-money-harnessing-digitalization-finance-sustainable-future
📑 صفحه 65 و 69 سند؛ هدف این پروژهها، ایجاد حاکمیت بینالمللی در حوزه پولی تا سال 2030 است. یعنی تمام کشورها موظفاند سیستم مالی خود را تا سال 2030 به مرکز جهانی (CBDC) متصل نمایند. این شفافیت، به معنی اتمام دور زدن تحریمها است. زیرا هیچ تراکنشی انجام نمیشود، مگر با شفاف شدن برای «مرکز جهانی»!
📑 صفحه 48 و 64 سند: البته اهداف این پروژه باید گام به گام محقق شود. یکی از اهداف اصلی این پروژهها بعد از اتصال جهانی، توانمندی شهروندان در مورد نحوه استفاده از پول است. آنگونه که «استانداردها و هنجارهای بینالمللی» مبنای عملکرد شهروندان میشود!
این کلمات برای شما آشنا نیست?
بله! این همان سیستم اعتبار اجتماعی چین است که باید در تمامی کشورها اجرا شود.
📑 صفحه 58 سند: اتفاقا در همین سند از کشور چین به عنوان کشور نمونه به علت «اندازهگیری اخلاق، رتبهبندی، ردیابی و ایجاد چهارچوب برای نظارت بر شهروندان» نام برده میشود! اما آیا این انتهای کار است? هنجار و استاندارد بینالمللی چیست که شهروندان میبایست آن را رعایت نمایند? چه کسی آن را مشخص میکند?
📑 صفحه 49 و 70سند؛ سازمان ملل وظیفه تعیین استانداردها و هنجارهای بینالمللی را به عهده دارد و در این خصوص، موظف است از گروههای مختلفی مانند «گروه ویژه اقدام مالی» یا همان FATF# مشورت بگیرد!
حالا متوجه علت کاهش فشار بینالمللی بر روی کشورمان برای پیوستن به FATF شدید? با اجرای رمزریال چه نیازی به FATF?
⚠️ البته میتوان به راحتی حدس زد که منظور از هنجارهای بینالمللی چیست! تفاوت تعریف آنها از هنجارهایی مانند برابری، شفافیت، رفع خشونت و حقوق بشر نیاز به توضیح ندارد.
اما اگر خطر اجرای این پروژه منوط به ارائه اطلاعات از داخل کشور به خارج است، پس نگرانی کجاست?
📰 خطر را در اخبار چند ماه گذشته کشورمان میتوان یافت. مثلاً رئیس ستاد امر به معروف از اعمال جریمه افراد بدحجاب بر اساس دوربینهای «تشخیص چهره» خبر دادهاند. نتوانستهاند هدف خود از تعجیل در اجرای پروژه را مخفی کنند. بخشی از این هدف، شناسایی «متخلفين اجتماعی» از طريق دوربینهای تشخیص چهره و اجرای سیستمی شبیه سیستم اعتبار اجتماعی چین است. با اجرای این پروژه، روزی میرسد که آرزوی #طرح_صیانت را بکنید.
🏦 خطرناکتر از این خبر، خبر درخواست رئیس بانک مرکزی از صندوق بینالمللی پول برای اجرای پروژه رمزریال است! خطر واقعی اینجاست.
در اینکه هم اکنون در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با غرب هستیم شکی نیست. آن وقت جناب رئیس از اتاق فکر طرف مقابل خود، تقاضای کمک فنی میکند تا «نرمافزار و سخت افزار» حساسترین پروژه مالی کشور را تأمین کند?
⁉️ وقتی خیلی اتفاقی همهچیز در زمانبندی سند 2030 پیش میرود و همزمان از دشمن تقاضای کمک فنی میشود، دو حالت دارد؛ یا حماقت محض است یا خیانت محض! شاید هم هر دو!
🔴تو سوریه هم حملات تروریستی انجام میدادن و میگفتن کار خود بشّار اسده، تا اینکه داعش نصف سوریه رو گرفت.
🟣 یعنی اگر گاو بود میفهمید برنامهای که برای ایران چیدن قدم به قدم از روی سوریه ورژن ۲۰۱۱ست
#شاهچراغ
#پروژه_سوریه_سازی
استارتاپها و مدیرانشان حادثه غمانگیز فوت #مهسا_امینی که به مرگ طبیعی درگذشت را در اولین فرصت تسلیت گفتند، اما ۱۸ ساعت از حادثه تروریستی #شاهچراغ_شیراز گذشته و خون ۱۵ زن، مرد و کودک بیگناه به زمین ریخته اما ظاهرا نفع و سود آنها در سکوت است.
آقای جمهوری اسلامی حواست هست؟
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلبانان #کمتریل در حال گرفتن فیلم از یکدیگر! آیا آنها فکر می کنند که به خود و عزیزان خود نیز آسیب می زنند؟
و چگونه به ما به خاطر دادن آگاهی در مورد شیمی تریل ها خندیدند، توهین کردند، محکوم کردند ... و گفتند نه، چیزی به نام کمتریل وجود ندارد!
آنها به این کار می گویند مهندسی زمین! و جامعه گنگ و بی تفکر نیز این فریب را باور می کنند...