🍃راه رفع #بوی_دهان چیست؟🔎
✍ برای رفع بوی بد دهان چوب دارچین بجوید
✍ دارچین محیط دهان را از هر نوع باکتری پاک کرده و فورا بوی بد دهان را خوشبو می کند
🍃 #خنک_کننده_پوست
‼️ناشی از سوختگی پوست‼️
⇦✨در موضع سوختگی یا آفتاب زدگی روغن زیتون بمالید
⇦✨همچنین از این روغن می توان علاوه بر سوختگی برای درمان گزش حشرات نیز استفاده ڪرد
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضا: کمتر شهری در ایران است که پایگاه موشکی نداشته باشد. به گفته او شهرهای موشکی ایران ۵۰۰ متر زیر زمین هستند.
🔸️به گفته ی سردار حاجی زاده اینقدر شهر های موشکی ما زیاد است که اگر بخواهند شناسایی کنند، قادر به مقابله نیستند.
🔹️تونل های موشکی ایران نوین ترین رادار های جاسوسی دنیا را خسته می کنند.
#ایران_مقتدر
#ایران_سرزمین_قدرت
#ایران_جان_فدای_رهبر
┄┄┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
❤️مهم❤️
۲۸ اسفند ۱۳۹۲
#رحیم_پور_پدر
قسمت اول
دو قسمت بعد ۱۱:۳۷و ۱۲:۳۵
در کانال روشنگری 👇
@Roshangaree1
رحیم پور ازغدی از پدرش می گوید
حاج حیدر، از پژوهشگران و نویسندگان سرشناس کشورمان است و در میان اهالی علم و فرهنگ شناخته شده است.
یک جوانِ هشتاد ساله سراغ دارم
(مردی که پیر نمیشود)
بسما... الرحمن الرحیم. ایشان در همه ابعاد زندگی، استاد و الهامبخش بنده و سایر اعضاء خانواده بودهاند. بی آنکه جلسة رسمی موعظه یا تدریس و هدایت تشکیل داده باشند، جریان طبیعی سبک زندگی پدر ما، عملاً بر ذهن و رفتار خانواده تأثیر گذارده است.
در معرفت و سیاست و زاویة نگاه به زندگی و بینش دینی و اجتماعی، معلّم حقیر که سرخطها را در دست من گذاردند، ایشان بودهاند و همچنان در مسایل مهم زندگی شخصی و اجتماعی از ایشان میپرسم و میآموزم. اگر هدایتهای علمی و فکری ایشان و حمایتهای روحی و مادّی ایشان و مادر بزرگوار بنده نبود، بنده قطعاً به مسیر دیگری میرفتم و هیچ تردید ندارم که مسیر زندگی من متفاوت بود.
گرچه تملّق فرزند به پدر و شاگرد به معلّم، هر دو جایز، بلکه مستحبّ است اما بنده بدون تملّق یا مبالغه عرض میکنم که مدل رفتاری و احساس مسئولیتهای دائمی ایشان به من و ما همیشه نیرو و جهت داده است و همچنان به دانستن تحلیل و نظرگاه ایشان در مسایل مختلف، خود را نیازمند میبینم.
در این فرصت کوتاه، تنها به چند خصوصیت ایشان که مورد نیاز این جامعه است و دانستن آن برای نسل جدید و جامعة جوان ما، فایده، بلکه ضرورت دارد اشاره میکنم، گرچه ایشان راضی نباشند. به دلایل اجتماعی (نه شخصی) ذکر چند نمونه را مفید میبینم:
1- هرگز به یاد ندارم هنگام میوهچینی یا برداشتهای اجتماعی و احیاناً تقسیم غنائم یا توزیع امکانات حتّی حلال، ایشان خود را جلو انداخته باشند بلکه بارها دیدهام که در چنین مواردی، خود را میان جمعیت مخفی کردهاند.
بر سر اغلب یا همة دوراهیها، اطمینان تجربی دارم که انتخاب سختتر و کمسودتر را ترجیح میدهند. چه در مسایل انقلابی و اجتماعی و چه در مسایل درون خانواده، هرگز لذتطلبی و سودگرایی شخصی را در شخصیت ایشان، غالب ندیدهام. وظیفهگرایی، وجه اصلی در شاکلة روحی ایشان بوده و هست.
2- شفافیّت، صداقت و صراحت، و دوری مطلق از ریا و تظاهر در همة امور از مسلمات شخصیت ایشان است و همه حتّی منتقدین ایشان، آن را قبول دارند. تنفّر ایشان از هر نوع تظاهر و نفاق و ظاهرسازی جهت ارضاء این و آن، باعث میشود که گاه حتّی ملامتی باشند و احتیاطاً در جهت جوّشکنی، حتّی تندتر از دیدگاه خود را هم اظهار میکنند و همین هم بسیاری رااز ایشان متعجّب یا عصبانی میکند.
همواره بر خلاف مذاق حاکم و جوّشکنانه در دفاع از مظلوم و آنچه حق میدانند به صراحت موضع گرفته و میگیرند. با هیچ کس – تأکید میکنم هیچ کس- اهل تعارف و رودربایستی نیستند.
روحیه ساختارشکن دارند و من خاطرات شیرینی از این بُعد از شخصیت ایشان سراغ دارم که در فرصت دیگری عرض خواهم کرد.
3- اعتقاد عمیق و التزام عملی به اصالت «کار» و «تولید»، ویژگی دیگر روحی پدر ماست. علیرغم آنکه همواره ادارات دولتی را مانع تولید دانستهاند ولی هرگز جبهه کار و تولید را رها نکردهاند. سیرة ثابت ایشان، خدمت اقتصادی به جامعه به نحو عامّ بوده است، بویژه خدمت به طبقات محروم (و غالباً از طریق ایجاد اشتغال و آموزش توربافی (نه هدیه یک ماهی) را مؤلفه دیگر در ایشان میدانم که خاطرات بسیاری در این جهت نیز در ذهن دارم که در آینده انشاءا... عرض خواهم کرد.
4- ایشان از ابتداء همین اقتصاد مقاومتی را که این روزها مطرح میشود در خانواده اجراء میکردند. ما هرگز دچار فقر نبودهایم ولی پدر ما هرگز اجازة اسراف و ریخت و پاش در خانه نمیدادند.
ایشان حتی در مورد دانههای برنج که ته ظرفها میماند حساس بودهاند. دور نریختن حتّی یک لقمه نان و هدر ندادن حتّی یک استکان آب، اصل ثابت اقتصاد در خانة ایشان بوده است.
هنوز هم همواره دو سطل خالی کنار دستشویی آشپزخانه بطور ثابت قرار دارد که باید زیر شیر آب باشند تا آب مصرف شده هم بازیافت شود و هدر نرود و با سطل روزی چندبار، در باغچههای حیاط تخلیه و مجدداً مصرف شود. از این جهت در منزل ما همواره از قبل انقلاب هم اقتصاد مقاومتی اجراء میشد و سختگیری علیه اسراف، یک اصل حاکم بوده است.مصرفگرایی و ریخت و پاش و تجمّلگرایی و هر نوع اشرافیگری در سبک زندگی همواره از سوی ایشان، مورد هجوم سختگیرانه قرار داشته است. با گدابازی اشتباه نشود اما حساب دقیقی در خانه همواره در جریان بوده است.
به روشنگری با کلیپهای مستند ومعتبر
رحیم پور از پدر می گوید
قسمت دوم
قسمت اول و سوم امروز در کانال ارسال شده
چند خصوصیت از پدر.....
5- بحث و استدلال بدون تحکّم استبدادی؛ از کودکی در منزل ما بر سر همه چیز، از ایمان دینی و احکام اسلامی تا مسایل سیاسی، سنّت مباحثه و گفتگو، یک سنّت ثابت بوده و هست و لذا دیدگاههای ما غالباً در تضاد با یکدیگر شکل نگرفته بلکه گفتگوی انتقادی توأم با آزادی، در جریان بوده و هست. در هیچ بحث نظری یا سیاسی بیاد نمیآورم که ایشان "باید و نباید" گفته باشند. البته گاهی شده است که نظر ایشان در موردی تغییر کرده باشد ولی اعتراف نکرده باشند چنانچه خود بنده هم بارها چنین کردهام؛ اما جریان بحث و گفتگو (تا حدّ مناظره و مشاجره) در منزل ما همواره برقرار بوده است.
جرأت انتقاد، تعصّب بر سر حقّ، شفافیت بامخالف بدون مجامله، قدرت "نه" گفتن و گاه "آری" گفتن، قصدفریب نداشتن، ریاکارانه سخن نگفتن را در حدّ عالی در ایشان بارها تجربه کردهام.
6-شجاعت وغیرت درعین حریّت و سعة صدر؛ از ایشان آموختهام که دقیقاً آنگاه که همه یا اکثریت میترسند یا ساکت و شرمنده میشوند میتوان و باید فضا را شکست و هزینهاش را پرداخت
اولاً ازکودکی ودرسالهای سخت تبعید امام هم نام وتصویر و رسالة امام خمینی درمنزل ما علنی بود. در کنار تصویر و نام مرحوم حاج شیخ مجتبی قزوینی (استاد پدر)که ایشان اتفاقاً به لحاظ مباحث نظری درعرصة فلسفه و عرفان، منتقد تفکر صدرایی و ابنعربی وخط فکری امام ولی به لحاظ شخصیتی، شبیه امام و به لحاظ سیاسی نیز در خط امام بود، از طرف دیگر منزل پدری ما همواره محل ملاقات و چهارراه دیدگاههای گوناگون سیاسی بوده است و تقریباً از کودکی ما همة حرفهای همه اطراف جناحهای دینی و سیاسی و حتّی غیر دینی را میشنیدیم. یعنی از مرحوم استاد محمدتقی شریعتی (کانون نشر حقایق اسلامی) و مرحوم دکتر علی شریعتی تا روحانیون رسمی متعلّق به سنّت فقاهتی و معارف حوزه علمیه مشهد، از نام آیتا... میلانی و آیتا... بروجردی تا مصدّق و جمال عبدالناصر و ملّیون و انقلابیون عَرَب و سیدجمال و نوّاب و کاشانی و... همه را میشنیدیم و برخی را حضوراً میدیدیم. از فدائیان اسلام و حزب ملل اسلامی تا مجاهدین خلق و فدائیان خلق و جبهه ملی و نهضت آزادی و حتّی تودهایها و انجمن حجّتیه و جریانهای سیاسی و غیر سیاسی، مذهبی و غیر مذهبی، انقلابی و غیر انقلابی، التقاطی و ارتجاعی، همه را از کودکی میدیدیم و یا سخنانشان را میخواندیم و میشنیدیم زیرا غالباً همه این تیپها با پدر ما، قبل و پس از انقلاب، رفت و آمد داشتند امّا جالب است که ایشان در همة این جلسات بر یک موضع و اصول واحد بودند و هرگز دو شخصیتی یا چندگانه عمل نمیکردند. همیشه، در ظاهر و باطن، همان بودند که بودند.
با همه، استدلال میکردند و با همه صریح و منتقد بودند.
به لحاظ شجاعت و فداکاری هم از کودکی و رژیم قبل، هرگز من در چهره و رفتار و یا قلم ایشان "ترس" ندیدهام.بسیاری شبنامههای ضدّرژیم در مشهد و خراسان به قلم ایشان بود و برخی در سطح کشور و حتّی خارج کشور منتشر میشد. هم به چریکهای مسلّح، کمک میکردند و هم به روحانیون غیر مسلّح.
با همة رئیسجمهورها و مقامات کشور، در همة این سالها بارها گفتگو یا نامههای انتقادی داشتهاند.ایشان هنوز هم سنّت شبنامهنویسی را ترک نکردهاند و مقالاتی را که هیچ نشریهای منتشر نمیکند به شکل اعلامیه و به روش توزیع نفر به نفر وگ شهر به شهر، تکثیر و منتشر میکنند.
درشرایط سخت اقتصادی،بیشتر و شجاعانهتر،انفاق میکردند،از هیچ کس درحضور اوتعریف و تجلیل نکردند، در نهضت ملی، در حضور آیتا... کاشانی، ایشان را و در حضور نواب صفوی، ایشان را نقد کردهاند. نماینده ناظر دکتر مصدّق در انتخابات مجلس نهضت ملّی نفت بودند و اولین فریاد "یا مرگ یا مصدّق" در 30 تیرماه را در مشهد سر دادند ولی در عین حال، نامة انتقادی و اعتراضی صریحی به مصدّق نوشتند که ایشان هم جواب عاطفی داد.
در جلساتی که مرحوم دکتر شریعتی در منزل ما در دهة پنجاه برگزار میکرد، مکرّر علیرغم دوستی عمیقشان بحثهای جدّی و انتقادی با یکدیگر میکردند. به یاد دارم جلسهای را که با شهید مطهری هم وارد بحث جدّی انتقادی شدند.
معتقد بودند که نه توافقهای متملّقانه و نه مخالفتهای لجوجانه، هیچ یک به نفع انقلاب و اسلام نیست.
با جبهه ملّی و نهضت آزادی و لیبرالهای مذهبی و غیر مذهبی و ملیگراها و سازمان منافقین و فرقانیها و کمونیستها در اوج قدرت آنها درگیر شدند و بارها در خطر یا تهدید فیزیکی قرار داشتند.
به کانال روشنگری باکلیپهای مستند و معتبر
دل بی تاب اومده.mp3
4.07M
دل بی تاب اومده
🎙حاج سید مجید
#بنی_فاطمه
به روشنگری باکلیپهای مستندو
معتبر
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه پخت و توزیع غذا تو زندانهای ژاپن!
به روشنگری باکلیپهای مستند
معتبر
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدر رئیسی دانسته نشد
مستند تازه پخش شده از اعترافات جهانگیری از شرایط بحرانی در اواخردولت روحانی
تا می تونین اینو پخش کنین
برخی می گن شرایط زمان روحانی بهتر بود
این کلیپ اعتراف دولتمردانه خود روحانی خصوصا معاون اول روحانی یعنی اسحاق جهانگیری هست
به کانال روشنگری باکلیپهای مستند
معتبر
#رحیم_پور
قسمت سوم
مرحوم بازرگان و مرحوم سحابی در جلسات مشهد معمولاً میهمان جلسات پدر و دوستان ایشان بودند ولی ایشان اولین جریان انتقادی و انشعابی از ملی مذهبیها را در کشور و در همین مشهد در دفاع از امام و خط امام، سازمان دادند.
اولین فریاد علیه "نفت ایران و انگلیس" و پایین کشیدن تابلوی انگلیسیها و بالا بردن تابلوی "نفت ملی ایران"، کار ایشان بود. تابلوی حزب توده در مشهد را ایشان پایین کشیدند.
در فضای سیاه پس از 28 مرداد 32 و خفقان پس از تبعید امام در سال 1343، ایشان هرگز در خط فکری خود، تردید یا تجدید نظر نکردند.
وقتی اوباش و چاقوکشهای دربار و شعبان بیمخهای مشهد وارد جلسة انقلابیون در مهدیه حاجی عابدزاده شدند تا در حضور بزرگان و علماء، نیروهای نهضت ملّی را مرعوب کنند و گروه چماقدارها و عربدهکشها وارد جلسه شدند و حتّی جمع را ارعاب کردند، ایشان به تنهایی بپا خاسته و چنان سیلی محکم به سردستة آنها زده بود که او از حال رفت و بقیهشان گریختند و کودتای کوچک آنها در مشهد شکست خورد.
پس از اعدام و شهادت نواب صفوی و در فضای سنگین پس از 28 مرداد 1332، وقتی قهوهخانهای کنار کلانتری، با صدای بلند موسیقی مبتذل گذاشته بود تا علناً شعائر اسلامی را مسخره کند، ایشان، پس از تذکر و بیاعتنایی طرف، رادیو را برداشته و بر زمین زد و وقتی صاحب مغازه گفته بود به کلانتری میگویم. ایشان مجدّداً رادیو را برداشته و به حیاط کلانتری و مرکز شهربان بُرده و آنجا، دوباره رادیو را به زمین زده و شکسته بود و البته هدف، رادیو نبود بلکه مبارزه با "تجاهر به فسق" و نوعی شکستن جوّ پس از کودتا در محل بود.
ایشان همیشه به ما الهام دادهاند که نترسید و اهل خطر باشید و خودشان چنین بوده و هستند. خبر خوب دیگر، اینکه انرژی و امید در ایشان در سن بیش از هشتاد سالگی از امثال بنده بسیار بیشتر است.
به فضل خدا، روح بسیار جوان و شادابی دارند و هماکنون هم علیرغم بیماریهای هشتاد سالگی و مشکلات روحی که در اثر برخی مسایل حاشیهای پیش آمده، معمولاً روزی ده – دوازده ساعت، نشستهاند و مینویسند و هرگز خسته یا مأیوس نشدهاند. این از علائم قطعی ایمان معنوی و اخلاص در انگیزه است. نه از کف زدن و تشویق، خوششان میآید و نه از هُو کردن و تمسخر و مخالفت کسی ناراحت میشوند. به قدری جوانند که بنده را گاهی "لیبرال"، و گاهی "محافظهکار" و گاه "مرتجع"، لقب میدهند.
این آقا، یک آدم مخصوصی تشریف دارند که هنوز هم وقتی به ایشان خیره میشوم، گاه تحسین و تعجّب، گاه لبخند شوق، گاه عصبانیت و غالباً دلتنگی شدید به من دست میدهد. گمان میکنم ایشان را بیش از ظرفیت خودم، دوست دارم.
چیزهای گفتنی و ناگفتنی از ایشان و مادر بزرگوار و مجاهدم، بسیار دارم که برخی از گفتنیها را شاید در فرصت دیگری عرض کنم. متشکرم.
در فرصت بعدی انشاءا... خاطرات عینی یا سمعی بیشتر در این موارد را به عرض میرسانم که میدانم برای افکار عمومی، بویژه جوانان، بسیار مفید خواهد بود.
به کانال روشنگری باکلیپهای مستند و معتبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سردار_حاجی_زاده
این موشک، یک موشک شلیک میشه ، ولی در منطقه هدف ۸۰ هدف رو مورد اصابت قرار میدهد
به کانال روشنگری باکلیپهای مستند و معتبر
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ الله اکبر از اخبار یمن!
🔰 اینجا یمن است! یمنی که سالهاست پنجه در پنجه سعودی دارد اما اینطور برای حمایت از مسلمانان فلسطین به میدان آمده.
آیت الله بهجت رحمت الله علیه همواره میفرمود: اگر میخواهید اوضاع ظهور را بررسی کنید، اخبار یمن را دنبال کنید!
TABEIN_14از کانال
به کانال روشنگری باکلیپهای مستند و معتبر