6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنایه جدید میثم مطیعی به پایان دولت تدبیر و امید:
🔹️ وقتشه امید رو پس بگیریم!
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
🔴نتیجه گیری برخی نزدیکان قالیباف از تخریبگری های امروز علیه سعید محمد
پورمختار عنصر بازداشتی در سال گذشته و ردصلاحیت شده در انتخابات مجلس در سایت آخرین خبر منتسب به جریان قالیباف میگوید کار انتخاباتی سعید محمد به پایان رسید....
آقای پورمختار شما توضیح دهید ارتباطات شما با تیم قالیباف چیست ؟به کدام دلیل در انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدید و به کدام دلیل توسط قوه قضائیه اخیرا بازداشت شدید .....؟ بعد برای سعید محمد نتیجه گیری انتخاباتی کنید.
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جواب دقیق و کارشناسی #سردار_سعید_محمد به کسانی که معتقدند ؛ در عرف جهانی پذیرفته نیست که نظامیان وارد عرصه اقتصادی شوند .
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
✉️ #توییت
🔻واکنش تهیهکننده گاندو ۲ به اظهارات ظریف:
🔹«گاندو» صدای در گلو مانده مردم است. دروغ، تضمین امضای "جان کری" و وعده آمریکا برای برداشته شدن تحریمها بود.
🔹 اسناد پژوهش فیلمنامه گاندو را در مستندی در اختیار مردم قرار میدهیم.
✅ کانال نبض معرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سلبریتی های اونها ؛ سلبریتی های ما
🔻کریستیانو رونالدو: خانواده، بزرگترین دارایی در جهان است!!!
✅ کانال نبض معرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
♨️حتما تا آخر بخونید و نشر بدید🔻
♨️ #اطلاعیه دفتر سعید محمد در مورد اظهارات نادرست پاسدار یدالله جوانی است:
بسمه تعالی
ملت شریف ایران
💢براساس اخبار منتشر شده از قول پاسدار یدالله جوانی مبنی بر برکناری سعید محمد بدلیل تخلف از قوانین سپاه برای ورود به عرصه انتخابات که پیش از این نیز توسط حمیدرضا ترقی عضو اصولگرای شورای موتلفه اسلامی نیز تکرار شده است به استحضار ملت شریف ایران می رساند؛
❌فارغ از اینکه این قبیل اخبار با شیطنت رسانه ای تنطیم و نشر گردیده است، آقای دکتر سعیدمحمد هیچ گونه تخلفی در خصوص فعالیت های انتخاباتی ننموده تا جایی که ایشان علت استعفای خود را عدم شائبه حمایت و استفاده از موقعیت مسئولیت فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه را عنوان نموده است، مهمی که با واکنش رسمی قرارگاه خاتم الانبیاء همراه گردید همه ما را به این مطلب رهنمون میسازد که آقای جوانی مسئولیت سخنگویی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را ندارند و تحلیل شخصی خود را بعنوان یک شخصیت حقیقی عنوان نموده است که متاسفانه مورد سوء استفاده رسانه های معاند برای ضربه زدن به ساحت مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز شده است.
♨️به کرات اعلام داشتیم تکرار چنین مصاحبه هایی با توجه به علایق شخصی و حزبی برخی افراد منجر به عدم اعتماد عمومی و همچنین مشارکت حداکثری مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهد گردید.
💠از خداوند سبحان گشایش مسیر سعادت ملت بزرگ ایران را تحت توجهات امام عصر “عج” مسالت دارد.
#صدقه_جاریه
#نشر
پشت پرده توقف گاندو - استاد پورآقایی .mp3
5.58M
💢پشت پرده امنیتی و انتخاباتی از توقف سریال گاندو
♦️چرا پخش سریال به بعد از انتخابات موکول شد؟!
♦️چه رابطه ای بین توقف سریال و مذاکره با آمریکا وجود دارد؟!
📢استاد پورآقایی
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
🔴واکنش سعید قاسمی به تخریبگری علیه کاندیداهای جبهه انقلاب : تخریبگری جریان خودی مرگبار است....
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 تلگرام به دنبال ترور روانی و جنگ ناامیدی
🔻جریان خودکشی سربازان آمریکایی 😱
📢 استاد فروهر
#جنگ_روانی
#تله_گرام
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازار داغ داروهای تقلبی در فضای مجازی که سلامت مردم را هدف گرفتهاند.
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
🔴این پارگی با Club House رفع نمی شود
🔹کسی "کلاب هاوس" بازی تیم عملیات روانی مدعیان اعتدال و اصلاحات با بازیگری امثال ظریف و صالحی را جدی نمی گیرد. در میان خیلی ها تحلیل این است که این هم، یک شعبده بازی انتخاباتی با استفاده از ظرف رسانه است.
🔹اما مشکل از ظرف نیست که مثلا چون تلگرام و اینستاگران دِمُده شده اند، Club House بخواهد جورش را بکشد. مسئله این است که طیف مدعی اصلاحات و اعتدال، نه حرف حسابی دارد تا درباره اقتصاد و مدیریت به مردم بزند و نه کارنامه قابل قبولی، که بخواهد عرضه کند.
🔹تکرار حرف های نخ نمای سیاسی چند هزار بار گفته شده در کلاب هاوس (درباره برجام و نظایر آن) دردی از این جماعت دوا نمی کند. اگر با مردم صادق هستند تیم اقتصادی دولت را به کلاب هاوس -یا هر هاوس و روم دیگری!- فرا بخوانند و توضیح بخواهند که چگونه توانستند بلای اقتصادی هفت هشت سال اخیر را سر مردم بیاورند؟ یا درباره نقش خسارتبار برجام در این پسرفت اقتصادی بی سابقه بپرسند.
🔹و گرنه هزار بلندگوی رسانه ای دیگر هم که علم کنند، نمی شود نخ نمایی و فرسودگی گفتمان "آویزان شدن از غرب و دیگر هیچ" را رفو کرد.
✍️ محمد ایمانی
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c
🔴صفحه نخست #وطن_امروز، ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰
✅کانال نبضمعرفت
https://eitaa.com/joinchat/2565210156Cacffe62e5c