⭕️ اطلاعیه دستگاه امنیتی لبنان:
سرویس های امنیتی حزب الله و اطلاعات ارتش لبنان بسیاری از دستگاه های بمبگذاری شده را شناسایی و خنثی کرده اند که در ساعات آینده منفجر خواهند کرد.
🔹صداهایی انفجاری که در ساعات آینده در لبنان ممکن است شنیده شوند در اثر انهدام دستگاه های آسیب دیده خواهند بود.
رئیس شهرک مطله درباره حملات امشب حزب الله لبنان: تخریب گسترده، آتشسوزی و آسیب مستقیم به ساختمانها که از ابتدای جنگ تاکنون چنین چیزی ندیدهام.
امشب بزرگترین حمله هوایی ارتش تروریستی اسرائیل از آغاز هفت اکتبر تاکنون در جنوب لبنان انجام شد. جنگنده های رژیم صهیونیستی برای اولینبار در چندماه گذشته تا عمق 7 کیلومتری لبنان نفوذ کردهاند.
دفتر ریاست جمهوری آمریکا: بایدن بر این باور است که راهکار دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ میان اسرائیل و حزبالله امکانپذیر است!
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️نظامیان ارتش تروریستی اسرائیل پیکر مبارزان فلسطینی که به شهادت رسیده بودند را از پشت بام ساختمانی در شهر قباطیه کرانه باختری به پایین پرتاب کردند!
ارتش اسرائیل با انتشار بیانیهای به تعدادی از شهرک ها در شمال اراضی اشغالی دستور داد که به دلیل احتمال نفوذ نیروهای حزب الله در حالت آماده باش باشند و درب منازل خود را قفل کنند.