🔶حکم انتصاب سردار سلامی به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔅بسم الله الرحمن الرحیم
🔸سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی
نظر به ابراز ضرورت جابجایی در فرماندهی سپاه از سوی سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری و با سپاس از یک دهه خدمت باارزش و پرحجم و ماندگار معزیالیه، با توجه به شایستگیها و تجارب ارزنده جنابعالی در مدیریتهای کلان و مسئولیتهای گوناگون نهاد انقلابی و جهادی و مردمی سپاه، شما را با اعطای درجه سرلشکری به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب میکنم.
🔸انتظار دارد ارتقاء توانمندیهای همه جانبه و آمادگی در همه بخشها و نیز تقویت گوهر درونی سپاه یعنی تقوا و بصیرت و همچنین گسترش مدیریتهای برخوردار از بنیهی معنوی و تواناییهای کارشناسی و اعتلاء فرهنگی که در مدیریت سردار جعفری بدان پرداخته شده است، با ابتکارات جنابعالی افزایش یابد و سپاه در حرکت خود به سوی تکامل گامهای بلند بردارد.
🔸توفیقات شما و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سید علی خامنهای
۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
💠 @nafastazeh 💠
۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
🌼🍃
💚امام مَهدی (عج):
❣برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید!
که فرج من، #فرج و گشایش کار شماست.
📘کمال الدین، ص ۴۸۵❣
تعجیل در #ظهور گل نرگس صلوات 🌼🍃
👉 @nafastazeh
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
📩
#وصــیتنامــهشهــید
🌷شهــید عــمار بهـــمنی:
اگر خــــبر #شـــهادت من را شنیدید
صـــبور باشـید و بر من گریه نڪنید
و بر حسین(ع)و حضرت زینب(س)
و اهـل بیت و مصیبت هایشان گریه
ڪنید بنـــده جـــــان ناقـابلی در راه
اســــلام داده ام امام حسین (ع) نه
تنها جـان خود بلڪه #تــــــمام اهل
بیتش را فــدای دین و جــهاد در راه
خـــدا ڪرد.
@nafastazeh
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
🔴کشف پیکر مطهر ۱۲ شهید در روز نیمه شعبان
🔸به گزارش روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین: در شرایطی که بخشی از توان مهندسی کمیته جستجوی مفقودین از دو هفته اخیر تا کنون به کمک سیل زدگان عزیز خوزستان آمده است، با تلاش گروه تفحص مستقر در استان میسان عراق، در سالروز ولادت دوازدهمین امام شیعیان، حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه، پیکر مطهر ۱۲ شهید در محور زبیدات و شرق دجله، کشف گردید.
💠 @nafastazeh 💠
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
🔴طرح اقدام متقابل علیه آمریکا به کمیسیون امنیت ملی ارجاع شد
🔺طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، جهت اصلاح برخی مواد به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد.
💠 @nafastazeh 💠
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
توی دوران کودکی با بچه هاتون" صحبت کنید"
تا اونام تو دوران نوجونی با شما "صحبت کنن".
اصولاً دوران نوجوانی زمان صحبت کردن با فرزندان نیست
زمان گوش دادنه.
کاری که ما کاملا برعکس انجام میدیم؛
دوران کودکی رو مورد غفلت قرار میدیم
و تو دوران نوجونی با نصیحت کردن قصد جبران داریم ...!
💠 @nafastazeh 💠
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
🔴تذکر به رئیس جمهور درباره لزوم تسریع پرداخت اضافه حقوق کارگران در سال ۹۸
🔸نماینده مردم اهر در تذکری به رئیسجمهور عنوان کرد که خواهشمند است دستور فرمایید با توجه به گرانیهای اخیر افزایش حقوق سال ۹۸ در مورد کارگران، کارکنان و بازنشستگان سریعا عملی شود.
💠 @nafastazeh 💠
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
🔵 نقش کاهش وزن ملایم در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت
اگرچه کاهش وزن امری چالش برانگیز و نیازمند تلاش است. اما کاهش وزن به طور کل تأثیر چشمگیری در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن از جمله دیابت و بیماری قلبی دارد. محققان دریافته اند که در صورتی که افراد بتوانند کاهش وزنی هر چند اندک داشته باشند و آنرا در طول زمان حفظ کنند می توانند شاهد تأثیر چشم گیر آن در کاهش عوامل خطر مرتبط با بیماری قلبی و دیابت مانند کلسترول تام، LDL، HDL، تری گلیسرید، انسولین، گلوکز و شاخص های التهابی داشته باشند.
طی این مطالعه محققان بر آن شدند تا تأثیر کاهش وزن تدریجی و نگهداری طولانی مدت را بر کاهش عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت بررسی نمایند. نتایج این مطالعه در سال 2013 در Journal of the American Heart Association منتشر شده است.
💠 @nafastazeh 💠
۲ اردیبهشت ۱۳۹۸