#ظهـــور
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
ظُهور در لغت به معنای آشکار شدن و پیدا و ظاهرشدن است..و در اصطلاح مذهب تشیع به ظهور مهدی موعود (امام زمان) شیعیان بهکار میرود. مفهوم ظهور در یهودیت و مسیحیت (با نام تجلی مسیح) و آیین زرتشتی وجود دارد.
منظور از نشانههای ظهور:
شیعیان، آن دسته از رخدادها، که براساس پیشبینی امامان شیعه، پیش یا در آستانه ظهور مهدی(عج)، پدید خواهند آمد را نشانههای ظهور مینامند. به باور شیعیان، بروز هر یک از این نشانهها، علامتی از نزدیک تر شدن ظهور مهدی (قائم) است، به گونهای که با بروز مجموعه رخدادهای پیشگویی شده و به دنبال آخرین نشانه ظهور، مهدی(عج) قیام خواهد کرد.
به باور شیعیان پدیدار شدن یک یا چند نشانه از مجموعه نشانههای ظهور، چیزی جز نزدیک تر شدن زمان ظهور را نمیرساند. گرچه بسیاری از رویدادها و دگرگونیهایی را که امامان شیعه پیدایش آنها را در دوران غیبت کبری پیشبینی کردهاند، یا شماری از آنها را به عنوان نشانه ظهور شناساندهاند، پیش از این به وقوع پیوستهاند. مانند این که، شیعیان باور دارند در روایات، از اختلاف در میانامت اسلام،انحراف بنی عباس و از هم گسستن حکومت آنان،جنگهای صلیبی، فتح قسطنطنیه به دست مسلمانان درآمدن پرچمهای سیاه از خراسان خروج مغربی در مصر و تشکیل دولت فاطمیان، وارد شدن ترکها در منطقه جزیره، در میان رودان و عراق امروزی، وارد شدن رومیان در منطقه رمله و شام، رها شدن کشورهای عرب از قید استعمار، بالا آمدن آب دجله و سرازیر شدن آن به کوچههای کوفه، بسته شدن پل بر روی دجله، بین بغداد و کرخ، اختلاف بین شرق و غرب و جنگ و خون ریزی فراوان خبر داده شدهاست، که ظاهراً به جز پنج نشانه قطعی و حتمی، که از شش ماه قبل از ظهور یک به یک شروع به رخ دادن میکنند، همه یا بسیاری از نشانههای دیگر تا به کنون، رخ دادهاند.
#ادامه_دارد...
الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
🌺 سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 از شب زنده داری غافل نشوید. 🍂
🔶يَا أَيُّهَا الْمُزَّمِّلُ
قُمِ اللَّيْلَ إِلَّا قَلِيلاً
نِصْفَهُ أَوِ انقُصْ مِنْهُ قَلِيلاً
أَوْ زِدْ عَلَيْهِ وَرَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِيلاً
(مزمل/۱ تا ۴)
⚡️ شب، بهترين زمان براى عبادت است.
🍁خداوند در مقدار عبادت شبانه انسان را آزاد گذاشته است تا افراد بيشترى توفيق آن را بيابند و هركس به مقدار توانايى اش از فيض آن بهره مند شود.
💫اقامه نماز وتلاوت قرآن از بهترين آداب شب زنده دارى است.
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
✅خواندن نماز و قرائت قرآن در شب بهترين وسيله براى ايجاد آمادگى روحى و كسب انرژى است.
باور نداری.mp3
3.54M
🔰در مسیر بندگی ۷۸۱
#احتمال_هم_کافی_است
#عبادت_عامل_یقین
#داستان_شیخ_جعفر_شوشتری
🎙 ۱۰ درصد احتمال به قیامتی هست.
✔برزخ تا قیامت
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
❤️ زندگی یعنی چه؟ ❤️
از خیاط پرسیدند: زندگی یعنی چه؟
گفت: دوختن پارگی های روح با نخ توبه؛
از باغبان پرسیدند: زندگی یعنی چه؟
گفت: کاشت بذر عشق در زمین دلها
زیر نور ایمان؛
از باستان شناس پرسیدند: زندگی یعنی چه؟
گفت: کاویدن جانها
برای استخراج گوهر درون؛
از آیینه فروش پرسیدند: زندگی یعنی چه؟
گفت: زدودن غبار آیینه ی دل
با شیشه پاک کن توکل؛
از میوه فروش پرسیدند: زندگی یعنی چه؟
گفت: دست چین کردن خوبی ها
در صندوقچه ی دل؛
و...
ــــــــــــــــ
☑️http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
🌺سبک زندگی قرآنی:🌺
🍂مراقب سخنانی که به زبان می آورید، باشید.🍂
🔶مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ
(ق/۱٨)
💥انسان هيچ سخنى به زبان نمى آورد، مگر آنكه در كنارش فرشته اى نگهبان، حاضر و آماده ثبت است.
🍁یعنی:
انسان، نه فقط در برابر كردار، بلكه در برابر گفتار خود مسئول است و مورد محاسبه قرار مى گيرد.
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
❌در ميان اعضاى بدن، زير نظر بودن زبان مطرح شده است، شايد به خاطر آن كه عمل زبان، از همه ى اعضا بيشتر، آسان تر، عمومى تر، عميق تر، دائمى تر و پر حادثه تر است.
این که در روایاتی آمده است که با لذت ترین چیزی که در دنیا وجود دارد لذت #جنسی است⁉️⁉️ یا پیامبر می گوید لذت من در دنیا رابطه زناشویی است به چه معناست ⁉️⁉️⁉️❗️این شبهه ذهن خیلی ها را درگیر کرده ❗️❗️
👌پیامبر گرامی فرمود ؛
« روشنی چشم من در نماز و لذت من در رابطه زناشویی است »
📚الکافی ج5 ص321
در نقل دیگری امام رضا علیه السلام فرمود ؛
« سه چیز از سنت های پیامبران است ، عطر زدن و گرفتن موهای زائد بدن و زیادی آمیزش »
📚الفقیه ج3 ص382
این روایات و مضمون شبیه به آن در جهت مقابله با تفکری به نام رهبانیت #مسلکی صادر شده است .❗️
در زمان پیامبر گرامی و ائمه علیهم السلام افراد متعددی بودند که به بهانه عبادت و بندگی خداوند ، دنیا و لذات دنیوی و همسران خود را ترک کرده و در معبد و عبادتگاه و مسجدی به عبادت و بندگی می پرداختند و خانواده و همسر خود را در مضیقه یا در معرض گرفتاری به انحرافات جنسی قرار می دادند .
پیامبر گرامی و ائمه با بیان تعابیر فوق این نکته را به مردم می فهماندند که 👈بهره گیری از لذات دنیوی و جنسی منافاتی با عبادت خداوند ندارد ، بلکه با آرامشی که از این لذات دنیوی برای جسم حاصل می شود و شهوت تحت کنترل در می آید ، بهتر و با خاطری آسوده تر می توان در آسمان معنویت و بندگی خداوند #پرواز کرد ، اضافه بر این ازیاد نسل و افزایش محبت بین زوجین و مصونیت از آلودگی جنسی و فساد و فحشاء، بی تاثیر از این عمل جنسی مشروع نمی باشد ، به خاطر همین است که مضمون فوق مورد تاکید پیشوایان دینی قرار گرفته است تا جایی که رابطه زناشویی یکی از سنت های انبیاء بیان شده است تا همگان بدانند اگر این رابطه منافاتی با عبادت خداوند داشت ، پیامبران به آن تن نمیدادند .✅✅
در حديث معروفى مى خوانيم" عثمان بن مظعون" فرزندش از دنيا رفته بود، بسيار غمگين شد، تا آنجا كه خانه اش را مسجد قرار داد و مشغول عبادت شد (و هر كار را حتی رابطه زناشویی جز عبادت را ترك گفت) اين خبر به رسول خدا ص رسيد، او را احضار كرده، فرمود:
« اى عثمان خداوند متعال رهبانيت را براى امت من مقرر نداشته، رهبانيت امت من جهاد در راه خدا است »
📚بحار الانوار ج 67 ص114
👌در نقل دیگری آمده است ؛
« عثمان بن مظعون قسم خورد که تا ابد #رابطه زناشویی نداشته باشد و مشغول عبادت باشد ، همسر عثمان با این که زن زیبایی بود ، نزد عایشه رفت ، عایشه گفت چرا خود را زینت نمی کنی ، گفت برای چه کسی زینت کنم ، همسرم دیگر نزدیک من نمی آید ...پیامبر از جریان مطلع شد و منبر رفت و گفت چرا عده ای حلال های خداوند را بر خود حرام می کنند ، من با همسرانم رابطه زناشویی برقرار می کنم هرکس بر اساس سنت من رفتار نکند از من نیست ...»
📚همان مدرک ص116
👌در حديث ديگرى از امام موسى بن جعفر علیه السلام آمده است كه برادرش على بن جعفر از محضرش پرسيد آيا براى مرد مسلمان سزاوار است دست به سياحت بزند، يا رهبانيت اختيار كند، و به #همسرش نزدیک نشود و در خانه اى بنشيند و از آن خارج نگردد؟ امام در پاسخ فرمود: نه »
📚همان مدرک ص119
👌در روایت دیگری آمده است فردی به نام علاء به علی علیه السلام عرضه داشت اى امير مؤمنان از برادرم «عاصم بن زياد» نزد تو شكايت مى آورم.
امام عليه السّلام فرمود:
👌مگر چه كرده؟ عرض كرد عبايى پوشيده و از دنيا ( و همسر ) كناره گيرى كرده است، امام عليه السّلام فرمود: او را نزد من آور، هنگامى كه «عاصم» نزد امام عليه السّلام آمد حضرت به او فرمود اى دشمن حقير خويشتن شيطان تو را (فريب داده و در بيابان زندگى) سرگردان ساخته (اگر بر خود رحم نمى كنى) چرا به خانواده و فرزندانت رحم نكردى؟ تو گمان مى كنى خداوند طيبات را بر تو حلال كرده ولى #دوست ندارد كه از آنها بهره ببرى...»
📚نهج البلاغه خطبه 209
لذا اهل بیت علیهم السلام برای مقابله با این طرز تفکر و سیره رفتاری رهبانیتی فرمودند ؛
« لذت بخش ترین چیز ( مادی و جسمانی ) در دنیا و آخرت ، لذت جنسیy و زناشویی است »
📚وسائل الشیعه ج20 ص23
👈البته بر اساس قاعده کلی « بهترین امور حد میانه آنها است »( خیر الامور اوسطها ) باید از افراط در این لذت جنسی پرهیز کرد و به اندازه نیاز به آن تن داد چنان که پیامبر گرامی فرمود ؛
« هر کس طالب طول عمر است ...
مجامعت با زنان را کم کند ( و در حد میانه نگاه دارد )»❗️❗️
📚الفقیه ج3 ص555
⛔️ حق الناس در آخرت ⛔️
🖊روايت داريم حق الناس در برزخ انسان را اسير میكند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است.
در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روی پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد.
💟 رسول اكرم صلی الله علیه فرمودند:
بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحرای محشر شود
مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد،
اما زمانی كه قصد ورود به بهشت میكند گروهی از مردم مانع میشوند.
علت را جويا میشود و میشنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است.
در آن لحظه از فرشتگان كمك میطلبند و آنها میگويند: حلاليت بگير
يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند وقتی اين كار را میكنند متوجه میشوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ میدهند كه از نظر پيامبر بيچاره ترين بنده ها هستند.
✍ حجت الاسلام رفیعی
•✦•┈┈❁❁┈┈•✦✦•┈┈❁❁┈•✦•
ادله ی عدل الهی:
متكلمین، برای اثبات عدل الهی، به دلایلی استناد كردهاند از جمله:
(برهان یکم):
در نظر عقل، عدل كارى شایسته و ظلم عملى ناشایست است. از طرف دیگر خداوند متعال، حكیم است؛ یعنی کار لغو و بیهوده نمی کند، کجا رسد که کار زشت انجام دهد. پس خداوند هیچ گاه مرتكب ظلم نمى شود و عدل در مقابل ظلم است.
(برهان سوم):
خدا یعنی وجود محضی که هیچ نقصی در او نیست. چون هر نقصی، نیازی را در پی دارد. و هر موجودی که نیازمند باشد، بالا دستی دارد که نیاز او را برآورده می سازد. پس آن بالا دست، خدا خواهد بود، نه خود او. لذا از فرض نقص داشتن خدا، لازم می آید که خدا، خدا نباشد.
پس خدا یعنی وجود محضی که نقصی در او نیست. از طرف دیگر، ظلم، از اوصاف نقص می باشد. پس خدا بودن، با ظالم بودن، در تقابل می باشد. لذا ظلم از خدا منتفی است؛ و عدل، در مقابل ظلم می باشد. پس خدا عادل است؛ به این معنی که صدور ظلم از او محال می باشد.
اقسام كلى عدل الهى:
با توجه به حوزه هاى اصلى عدالت خداوند، مى توان عدل الهى را به اقسام كلى زیر تقسیم كرد:
(1): عدل تكوینى:
خداوند به هر موجودى، به اندازه ی شایستگى هاى او، از مواهب و نعمتها عطا مى كند، و هیچ استعداد و قابلیتى را، در این حوزه، بى پاسخ و مهمل نمى گذارد. به دیگر سخن، خداوند متعال به هر یك از مخلوقات خویش، به اندازه ظرفیت وجودى آن، افاضه مى كند و آنها را به قدر قابلیت و استعدادشان از كمالات بهره مند مى سازد.
(2): عدل تشریعى:
خداوند از یك سو، در وضع تكالیف و جعل قوانینى كه سعادت و كمال انسان در گروه آن است، فرو گذار نمى كند؛ و از سوى دیگر، هیچ انسانى را به عملى كه بیش از استطاعت اوست، مكلف نمى سازد. بنابراین، شریعت الهى، به هر دو معناى یاد شده، عادلانه است.
(3): عدل جزایى:
خداوند، در مقام پاداش و كیفر بندگان خود، جزاى هر انسانى را متناسب با اعمالش مقرر مى كند. بر این اساس، خداوند در مقابل اعمال نیک نیكوكاران، آنان را پاداش مى دهد و بدكاران را به سبب كارهاى زشتشان، كیفر كند.
همچنین، عدل جزایى خداوند اقتضا دارد كه هیچ انسانى به سبب تكلیفى كه به او ابلاغ نشده است، مجازات نشود. بخشى از این پاداش و كیفر در دنیا و بخش دیگرى در آخرت واقع مى شود.
البته با توجه به حقیقت مجازات اخروى و رابطه ی تكوینى آن با اعمال، عدل جزایى، در نهایت، به عدل تكوینى خداوند باز مى گردد.
🌾🌸🌸🌾ســـــــــــــلام بر شمــــــــــــــــــا دوستان با معرفت🌾🌸🙏🌾🌸🌾
🌾🌸🙏🌾🌸🙏🌾
سپاس بیکران از حضور سبز شمـــــــا🌸🌸
لحظه لحظه هایتان آرام 🌾😊😊🌾
برگ برگ زندگیتان پر از عشق🌾😍😍🌾
لایک به صبور بودن شمــــــا دوستان👏🌸👏🌸👏🌸👏🌾
تداوم حضور شمــــا نشان از معرفت بی بدیل و مایع خشــــــــنودی ماست🌾🌸😍🌾
بهترین ها را برایتان آرزومنـــــــــــدم🌷🌷🌺🌺🌺وقتتون بخیر🌷