کارم اینست که هرروز همان اول #صبح
یک #سلامی طرف کرببلایت بکنم
دست برسینه وبادیده ی پراشک خود
طلب دیدنِ آن صحن وسرایت بکنم
#صَلَّى_اللَّهُ_عَلَیْکَ_یَا_أَبَا_عَبْدِ_اللَّهِ
اَلسَّلامُ عَلى اَبِي الحَسَنِ عَلِيِّ بنِ اَبي
طالِب وَرَحمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُهُ
️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
134147_-210799.mp3
312.5K
#احکام_نموداری
اگر غسل واجبی رو انجام دادیم آیا این جای بقیه غسل هایی که گردن مون هست هم حساب می شه؟
نمودار در تصویر بالا👆
✍#صف اول
🌷همراه پدر برای #نماز_جماعت به #مسجد رفت. #صف_اول، کنار پدر ایستاد. بزرگترها اعتراض کردند که شاید #احکام_نماز را بلد نباشد و نماز جماعت بقیه خراب شود.
👈 پدر به آنها گفت: بیایید و هر سؤالی میخواهید، از این #پسر بچه بپرسید. اگر نتونست جواب بده، صف اول نایسته.
🌹آیتالله میلانی هم آنجا حضور داشتند. جلو آمدند وسؤالاتی را پرسیدند. سیدمصطفی در کمال آرامش همه را پاسخ داد! آن عالم وارسته که از جوابهای او حیرتزده و متعجب شده بود، #تشویقش کرد و رویش را بوسید. ده تومان هم به او هدیه داد و اجازه دادند صف اول بایستد.
🌹شهید سیدمصطفی معزی
📚«فرمانده! فرمان قهقهه!»، ص۲۷
👈حضرت محمد صلوات الله علیه وآله:
هركه برای شركت در نماز جماعت به مسجدی برود، برای هر #قدمی كه بر میدارد، هفتاد هزار #حسنه نوشته میشود، و به همان اندازه درجاتش بالا میرود؛ و اگر در آن حال بمیرد، خداوند هفتادهزارفرشته بر او میگمارد كه در #قبرش به دیدار او بروند و انیس تنهایی او باشند، و تا هنگامی كه برانگیخته شود، برایش آمرزش بطلبند.
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
📚بحارالانوار؛ ج ۷۳، ص ۳۳۶،
#_نماز_شب
✍#علل اجتماعى #غفلت نوجوانان از نماز(۱)
🌹هر عمل و رفتار درست يا نادرست افراد #جامعه به نحوى يا مربوط به فرد است يا مربوط به #خانواده و يا مربوط به #اجتماع .
👨👨👧👦#اجـتماع و تاءثيراتى كه افراد از آن مى پذيرند، مى تواند منشاء #صلاح يا #فساد گردد وافق هاى سعادت يا تيرگى و شقاوت را به دنبال داشته باشد.
🌷اگـر #شـرايـط، زمـيـنه ها، عملكرد افراد جامعه و به طور كلى فضاى عمومى و فضاى خاص هر مـحيط، #سالم و به دور از گناه ، فساد، خرافه و مانند آن باشد، قطعاً #رشد_كودك و #نوجوان در چنين جامعه اى به سوى معنويت ، ايمان و عبادت پروردگار سبحان سوق پيدا مى كند.
⭕️جامعه سالم كه از آلودگى ، ظلم و فساد به #دور است ، شخصيت فرزندانمان به بهترين وجهى رنگ الهى به خود گرفته و به سوى #كمال_الى ا... و رسيدن به قله هاى معرفت انسانى آسان خواهد بود.
📖در اين مختصر برخى از مهم ترين علل اجتماعى #غفلت كودكان و نوجوانان به نماز را يادآور مى شويم :
🔰 دوستان و معاشران
بـسـيـارى از رفتارها و افكار كودك و نوجوان متاءثر از فكر و #رفتار_دوستان آنها است . وقتى كودك و نوجوان هم سن و سالان خود را در كوچه ، #مدرسه ، محلّه_مسجد_پارك و... مى بيند و يا بـا آنـهـا آشـنـا مى شود، خواسته يا ناخواسته از آنان تاءثير مى پذيرد و خود را همچون آنان قـرار داده و عمل ديگران را براى خود #الگو قرار مى دهد.
✅لذا دوستان ، خصوصاً با آنهايى كه #صميمى ترند، نقش بسزايى در ترغيب كودك و نوجوان به نماز يا غفلت و ترك نماز دارند.
✍تـحـقـيقات نشان مى دهد، هر قدر نزديك ترين دوستان افراد در #سنين_نوجوانى به انجام رفتار نـمـاز #پـاى بندى بيشترى داشته باشند، بر روى آنها تاءثير مستقيم گذاشته و نقش مؤ ثرى در #تـشـويـق و تـرغـيـب آنـهـا خـواهد داشت.
❌ و به عكس هر چه نزديك ترين دوستان افراد در دوران نوجوانى نگرش #منفى نسبت به نماز داشته باشند بر روى آنها نيز تاءثير منفى گذاشته و از گرايش آنان به نماز خواهد كاست
📚( فصلنامه تعليم و تربيت ، شماره 47، ص 79.)
✅بـنابراين والدين با مراقبت #منطقى و صحيح ، لازم است كودك و نوجوان را از #دوستى با كسانى كـه بـه نـمـاز بـى اهـمـيـت انـد بـرحـذر دارنـد و دليـل ايـن عـمـل را نـيـز بـرايـشـان بـيـان كـنـند تا با رغبت و ميل باطنى از دوستى با چنين افرادى پرهيز نمايند.
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832
❤️کانال نماز شب ❤️
.....ان شاءالله
#_نماز_شب