eitaa logo
قصه و نقاشی و کاردستی و بازی و ایده کودکانه
8.6هزار دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
9.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
#قصه ها و کلیپ های کودکانه ایده و #نقاشی و #کاردستی #دستورزی مورد استفاده در پایه ابتدایی قابل استفاده برای معلمان و اولیا و دانش آموزان ✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛ @teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @naghashi_ghese
مشاهده در ایتا
دانلود
لیست وسایل کمک اموزشی .pdf
631.3K
💥لیست لوازم آموزشی 💥 اول تا ششم ابتدایی ✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛ @teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @naghashi_ghese
💢 روش‌های انشا نویسی 🍀 گسترشــی: در این روش، معلم یک جمله را می‌گوید و دانش‌آموزان با استفاده از درک خود انشا را گسترش می‌دهند. مثال: شیری در جنگل زندگی می‌کرد؛ ناگهان... 🍀 کیسه‌ی جادویــی: در این روش آموزگار تعدادی شئ را در کیسه قرار داده و از سرگروه‌های دانش‌آموزان می‌خواهد که تعدادی از اشیا را از کیسه خارج کرده و هر گروه با توجه به اشیائی که در اختیارشان قرار گرفته، جمله یا انشا بنویسند. حتی می‌شود این اشیا در ارتباط با درس‌های دیگر باشد مثل ریشه‌، ساقه، برگ و... 🍀 بازی با تــاس: دانش آموزان به گروه‌های دلخواه تقسیم شده و هر کدام به صورت تصادفی شماره‌گذاری می‌شوند (در صورتی که تعداد بچه‌ها از شش نفر بیشتر باشد، می‌توان از تعداد تاس‌های بیشتری استفاده کرد). سپس موضوعی در اختیار آن‌ها گذاشته می‌شود. پس از افتادن تاس، هر شماره‌ای آمد، دانش‌آموزی که شماره‌ی آن را دارد باید در ارتباط با موضوع، جمله بسازد. 🍀 خلاصه نویســی: داستان کوتاهی برای دانش‌آموزان خوانده می‌شود و از آن‌ها می‌خواهیم تا خلاصه‌ی داستان را در چند جمله بنویسند. 🍀 پازلــی: تعداد محدودی جمله را در ارتباط با یک موضوع به صورت جابه‌جا در اختیار دانش‌آموزان قرار داده و از آن‌ها می‌خواهیم جمله‌ها را مرتب کنند. 🍀 تصویر خوانــی: چند تصویر مرتبط به هم را به دانش‌آموزان نشان می‌دهیم و از آن‌ها می‌خواهیم تصاویر را مرتب کنند و سپس عبارات کوتاه (داستانک) بنویسند. به این صورت که تصویری را روی تابلو می‌چسبانیم یا از تصویر کپی گرفته و به تعداد دانش‌آموزان می‌دهیم و از دانش‌آموزان می‌خواهیم هر چیزی را که در تصویر می‌بینند، با یک خط به بیرون کشیده و نام آن را بنویسند. بعد از این که همه‌ی موارد نامگذاری شد، از دانش‌آموزان می‌خواهیم با استفاده از کلمات موجود در تصویر، یک انشا بنویسند.
چرا فكر مي كنيد پاداش و تشويق حتماً بايد يك چيز مادي و خريدني باشد؟ ممكن است ده دقيقه بازي با كودك مهم ترين پاداش براي او باشد. هر كودكي اگر از تمام پاداش هاي دنيا خسته شود و برايش بي اهميت باشد، مطمئن باشيد ارتباط با شما و انجام دادن يك بازي و فعاليت لذت بخش با شما بزرگترين پاداش دنيا براي اوست. برای کودکتان وقت بگذارید . انها کپی ما در آینده هستند
🔥8 اشتباه رایج که برخی معلمان دچار آن هستند، شما چطور؟🔥 👇👇👇
1⃣ تکرار زیاد برخی اصوات کلمات یا عبارت‌هایی مثل ععع، آآآآ، اممم و … که معنی خاصی ندارند و صرفاً برای مکث در تدریس یا گفت‌وگو استفاده می‌کنیم. البته اگر این عبارت‌ها بیش ازحد تکرار نشن، ایرادی به تدریس وارد نمی‌شه.
2⃣ صحبت‌کردن به‌صورت یکنواخت اگر قصد دارید حواس دانش‌آموزان رو به سمت تدریس خودتون جلب کنید، از صدای بلند یا پایین در جای خودش استفاده کنید. اینطوری دانش آموزان تمرکز از دست‌رفته خودشون رو دوباره به دست میارن. مثلاً در ابتدای بیان عناوین یا موارد، میزان صدای خودتون رو افزایش بدید.
3⃣ عدم کنترل سرعت بیان مطالب باید بتونید برخی مواقع مطالب رو سریع یا آهسته بگید. مثلاً قسمت‌های مهم و ویژه یک درس رو باید آهسته‌تر بگید تا مخاطب اونها رو به طور کامل درک کنه.
4⃣ عدم ایجاد انگیزه ایجاد انگیزه در دانش آموزان، در ابتدای تدریس باعث میشه اونها عمیقاً به مطالب گوش کنن.
5⃣ عدم تشویق‌های ملموس می‌دونستید که برای گروهی از دانش‌آموزان، تشویق‌های کلامی و زبانی هیچ تاثیری نداره ولی تنها یک تشویق فیزیکی مانند لمس کردن شانه‌شان، می‌تونه دنیای اون‌ها رو عوض کنه؟
6⃣ برداشت‌های شخصی از رفتارهای نادرست دانش‌آموزان این نوع از برداشت‌های شخصی، باعث می‌شه که در مواجهه با سایر چالش‌های کلاسی واکنش‌های احساسی نشون بدید؛ بیشتر از قبل سر شاگردان فریاد بزنید یا اون‌ها رو سرزنش کنید. یادتون باشه که واکنش‌های شما در موقعیت‌های خاص، میزان اعتماد به نفس شما رو نشون می‌ده و بالا بودن این اعتماد تمایل بیشتری در دانش آموزان برای پیروی کردن از قوانین و انتظارات‌ شما رو ایجاد میکنه
7⃣ استفادۀ بیش از حد از روش‌هایی مانند دادن زدن و تهدید کردن افراط در این نوع واکنش، نشون‌دهندۀ ضعف و ناتوانی معلم در مدیریت کلاسه و در مدت طولانی و تکرار مداوم، تأثیر خودشون رو از دست می‌دن.
8⃣ برخوردهای متفاوت در مقابل تخلّفات یکسان دقت کنید که دانش‌آموزان به طور معمول معلّمان خود را محک می‌زنند تا ببینند در چه حد می‌توانند در کلاس درس، آزادانه رفتار کنند. حالا اگر معلم به قوانینی که خود وضع کرده، پایبند نباشد، فرصتی برای برخی دانش آموزان فراهم میشه تا این مقررات رو جدی نگیرند.