آیا حکم قصاص برای پدر بازدارندگی دارد؟.mp3
3.03M
🔈 قصاص کردن پدری که فرزندش را به قتل رسانده تا چه حد میتواند جلوی تکرار اینگونه جنایات را بگیرد؟
"قصاص پدر رومینا اشرفی" آری یا خیر؟
بخش اول :
این بحث، ادامه دارد...
☑️ @naghdeelhad
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌پاسخ معاند را که مدعی است روایات ما زبان مردمان اهل دوزخ را فارسی معرفی می کند را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/963
#سایت_ما
ipasookh.ir
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌پاسخ معاند که محدودیت هایی را که اسلام در ارتباط با بانوان قائل است را دلیلی بر توهین به شخصیت زن می داند را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/1259
#سایت_ما
ipasookh.ir
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
👌پاسخ معاند را که مدعی است پیامبر اسلام به خاطر قطع شدن وحی ، قصد خودکشی داشت را در ذیل بخوانید ؛
💠https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/2755
ناموس یعنی چی؟
از چند روز پیش کم قصه لیلی و مجنون نخواندیم و کم انسان فرصت طلب ندیدیم.
پدر قاتل را چسباندند به اسلام و مسلمین و فرهنگ و قانون و نظام. حاشا و کلا! اتفاقاً اگر بنا به نسبت دادن باشد، آن پسر 29 ساله بیشتر به شما و تفکراتتان شبیه است که زن را برای تمتع مرد یله و رها و بی قید و بی خانواده می خواهید.
در اردوگاه فمینیست ها و روشنفکرنماهای کاسب، به جای حلوا و خرما دارند شیرینی و شربت پخش میکنند. نشسته اند کنار قبر آن دختر و دارند عوض فاتحه ماهی میگیرند. چرا باید باور کنیم شما عزادار رومینا و نگران رومیناها هستید؟ شما کمین کرده بودید چماقتان را یک چنین روزی بر سر اسلام و مفاهیم مقدس اسلامی و فرهنگ ایرانی بکوبید. نه! اجازه نمیدهیم ناموس و غیرت و حیا و کانون خانواده و ... را لگدمال سیاسی کاری تان کنید.
نوشته رومینا یکی از بی شمار #قتل_ناموسی در ایران است. میگوئیم خب بی شمار یعنی دقیقاً چند؟ چند تا باشد باید گفت فرهنگ ایرانی و اسلامی مؤید #فرزندکشی است؟ چطور می شود این قدر مبتذل یک جنایت را این قدر راحت فرهنگی دید؟ می گوئیم بر اساس کدام پژوهش علمی؟ میگوید این آمارها انتشار پیدا نمیکند! خب اگر منتشر نمی شود تو از کجا خبر داری؟
نوشته قانون تسهیل گر قتل است. معنایش این است که پدر چون می دانسته بعد از قتل قصاص نمی شود با خیال راحت رفته دختر را سر بریده! آن هم با داس! اما اگر محکوم به قصاص می بود می رفت دخترش را نوازش و با او به منطق صحبت میکرد. گویا نمی دانند قتل یعنی چه؟ نمیدانند قتل برای بار اول یعنی چه؟ نمیدانند سر بریدن یعنی چه؟!
نوشته در ایران زن ناموس مرد است. یعنی مایه آبرو پس اگر بی آبرویی کرد و غیرت مرد خدشه دار شد، طبق این فرهنگ ناموسی باید دمار از روزگار او در آورد. نخیر! رفتار این پدر هیچ نسبتی با ناموس پرستی و غیرت ندارد. ناموس مایملک مرد و زن تحت سلطه او نیست. این تفکر سنتی را اسلام خیلی وقت است که مردود اعلام کرده. ناموس هم در ادبیات سنتی ایرانی و هم در سیره اسلامی به معنای زنانی است که مرد حفظ حریم و حرمت و عصمت آنها را به عهده دارد. مراقبت از لطافت و ظرافت طبع و رقت و زنده بودن احساسات در زن به عهده مرد است. استعداد جلالی این هم به مرد داده شده. کما این که مراقبت از جنبه های روحی و عاطفی مرد هم به زن سپرده شده است و ظرفیت های جمالی زن هم به همین جهت به او اعطا شده. نه این کسر شأن و تنزیل جایگاه مرد است و نه آن تبعیض علیه زن. یک تقسیم وظایف خانوادگی که ریشه در طبیعت خلقت زن و مرد دارد.
بحث بسیار است...
☑️ @naghdeelhad
.
#مصی _علینژاد نوشت: "این اولین کودکی نیست که قربانی قوانین ضد زن شده و آخرین هم نخواهد بود"
مسلما رفتار وحشیانه ی پدر #رومینا نه تنها قابل توجیح نیست بلکه هیچ قانونی هم اون رو تایید نمی کنه اما ماجرا اونجا جالب تر میشه که همین خانوم افشون و سلبریتی های گرامی چندی پیش هشتگ نه به اعدام برا ی آرمان عبدالعالی می زدن; پسری که یه دختره رو کشوند خونه شون و بعد از درگیری اونو به بدترین شکل کشت و تکه تکه کرد.....
اینا خودشون مروجان اصلی خشونت علیه دخترا هستن و دارن تو کشوری علیه مردم خودشون فعالیت می کنند که دخترا تو 15 سالگی سقط جنین میکنن و به تنهایی سرپرست بچه هاشون میشن. قانون ضد زن همه جا بده. تو همه ی دنیا!
☑️ @naghdeelhad
4_5899909395269027734.pdf
275K
📄 بررسی و اسقاط شبهه ی حمله به کاروان های تجاری در صدر اسلام توسط سپاهیان پیامبر (ص) و افشای سیاه نمایی اسلام ستیزان...
☑️ @naghdeelhad
کانال نقد الحاد
💥 مقایسه آثار مصرف مشروبات الکلی با ادرار شتر استعمال مشروبات الکلی موضوعی عادی در دنیاست، و حتی
💥 مقایسه آثار استفاده از مشروبات الکلی و ادرار شتر
Alcohol consumption is a causal factor in more than 200 disease and injury conditions. Drinking alcohol is associated with a risk of developing health problems such as mental and behavioural disorders, including alcohol dependence, major noncommunicable diseases such as liver cirrhosis, some cancers and cardiovascular diseases, as well as injuries resulting from violence and road clashes and collisions.
مصرف الکل در بیش از 200 بیماری و آسیب دیدگی یک عامل مهم است.
نوشیدن الکل با خطر ابتلا به مشکلات سلامتی مانند اختلالات روانی و رفتاری از جمله وابستگی به الکل، بیماریهای مهم غیر واگیر مانند سیروز کبدی، برخی سرطانها و بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین صدمات ناشی از خشونت و تصادف و برخوردها در جاده ها همراه است.
Alcohol consumption can have an impact not only on the incidence of diseases, injuries and other health conditions, but also on the course of disorders and their outcomes in individuals
مصرف الکل نه تنها در بروز بیماریها، صدمات و سایر شرایط سلامتی بلکه در روند اختلالات و پیامدهای آنها در افراد تأثیر دارد.
💻 سازمان بهداشت جهانی
🌐 https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/alcohol
Alcohol is responsible for more than 5% of all deaths worldwide, or around 3 million a year, new figures have revealed
آمارهای جدید نشان داده كه الكل بیش از 5 درصد كل مرگ و میرها را در سراسر جهان یا حدود 3 میلیون در سال مسئول می كند.
💻 گاردین
🌐 https://www.theguardian.com/society/2018/sep/21/5-of-all-deaths-due-to-alcohol-who-says
Background and Objective: Camel urine contains many active components and essential inorganic elements which plays a protective role as antibacterial, antifungal, antiviral and anticancer agents...
in vitro antioxidant activities of the camel urine components that contribute to the hepatoprotective activity against CCl4-toxicity were identified
ادرار شتر شامل بسياری از مؤلفه های فعال و عناصر معدنی اساسی است كه به عنوان عوامل ضد باكتريایی، ضد قارچی، ضد ويروسی و ضد سرطان نقش محافظتی دارند.
در شرایط آزمایشگاهی فعالیت های آنتی اکسیدانی اجزای ادرار شتر که به فعالیت محافظت کننده کبد در برابر سمیت CCl4 کمک می کند، شناسایی شدند.
💻 مجلات علمی پژوهشی scialert
🌐 https://scialert.net/fulltext/?doi=ijp.2019.696.705
☑️ @naghdeelhad
❌ پاسخ به یک شایعه کهنه و قدیمی ❌
👈 چند صباحی هست جریان ضد انقلاب این عکس را در فضای مجازی دست به دست می کنند و می گویند این فرد کراواتی که نزدیک #امام_خمینی هست ، سر جان گراهام سفیر انگلستان هست !!!
🔰 یعنی می خواهند بگویند امام تحت حمایت #انگلیس بوده و ...
👈 قابل توجه این آقایان باید گفت که با ذره ای تحقیق متوجه می شوید که این فرد ، #کریم_سنجابی ، رئیس جبهه ملی ایران بوده است ‼️ نه فردی که شما ادعا دارید
کمی تحقیق کنید بد نیست 😊
☑️ @naghdeelhad
🔆متن شبهه:
یعقوب لیث صفار یکی از آزادگان و فرماندهان وطنپرست ایران بود که در هنگام جنگ با لشکر خلیفه عباسی در دزفول به علت بیماری درگذشت. یعقوب لیث با لشکری جنگید که فرمانده آن لشکر متجاوز، محمد بن جعفر بود و این فرمانده هم در این جنگ کشته شد.
تاریخ نویسان در مورد زمان مرگ محمد ابن جعفر نظرات مختلفی دارند ولی هرچه هست محمد ابن جعفر از اعراب و فرماندهان متجاوز به خاک ایران و کشتار ایرانیان بوده است.
اکنون قبر این دو نفر چنان تفاوتی با هم دارد که هر کس که تاریخ نداند و نخوانده باشد گمان میکند که یعقوب متجاوز به این کشور بود و محمد بن جعفر مدافع. وای بر نادانی ما... اگر وقت کردید و گذرتان به دزفول افتاد حتما به قبر این دو نفر سر بزنید. قبر محمد بن جعفر در غرب دزفول با شکوه و عظمت خاصی همه روزه پذیرای زائرانی است که اجدادشان را به خاک و خون کشیده و به نوامیسشان تجاوز کرده و در شرق دزفول در مسیر جاده شوشتر قبری مخروبه و دورافتاده، قبری که اکثر مردم شهر او را نمی شناسند وجود دارد. در این قبر یکی از شجاعترین، متعصب ترین و وطنپرستترین فرماندهان تاریخ این سرزمین یعقوب لیث صفار آرمیده است.
ملتی که تاریخ نمیخواند محکوم به فناست...
🔆پاسخ شبهه:
🔮 این اولین بار نیست که نزدیکان و محبین آل محمد، مورد هجمه قرار میگیرند. این رفتار سابقهای ۱۴۰۰ ساله دارد.
1⃣شخصیت یعقوب لیث:
یعقوب لیث، بر اساس اسناد و مدارک تاریخی و آثار باستانی کشف شده (از قبیل سکهها و...) یک مسلمان راسخ و متعصب بود و شدیداً نسبت به شعائر اسلامی پایبند بود و چهره مذهبی او بسیار پررنگ تر از چهره ملی او بود.[1] این در حالی است که جماعت کذابِ اسلامستیز، هیچ اشارهای به وجهه مذهبی یعقوب لیث نمیکنند.
2⃣شخصیت محمد بن جعفر طیار:
محمد بن جعفر طیار، برادرزاده حضرت علی(ع) و فرزندِ جعفر طیار (پسرعموی پیغمبر) بود. مادر او اسماء بنت عُمَیس نام داشت. محمد بن جعفر در حبشه (در زمان هجرت مسلمین به آن سرزمین) متولد شد.[2] در روایات تاریخی بیان شده است که وقتی خبر مرگ جعفر بن أبيطالب (جعفر طیار) به پيغمبر رسيد، به خانه او رفت و فرمود فرزندان او را بياوريد، در این هنگام محمد (همین محمد بن جعفر) نزد پیغمبر رسید و حضرت او را بر دامن نشانيد و گفت من دوست او در دنيا و آخرتم و این محمد (محمد بن جعفر) به عمويم أبوطالب شبيه است.[3] منابع تاریخی او را شخصیتی صاحب کرامت و فضیلت دانسته اند.
3⃣آیا محمد بن جعفر در فتح شوشتر و یا در مقابل یعقوب لیث کشته شد؟!
برخی از شایعهسازان و مُغرِضین، میگویند که محمد بن جعفر طیار، در فتح شوشتر -در زمان عمر بن خطاب- حاضر بود و جنایت بسیاری مرتکب شد، و خون مردم بیگناه را بر زمین ریخت! و در همان جنگ هم کشته شد! ولی امروز مردم نادان برای او مقبره و بارگاه ساختند! در پاسخ به این جماعت کذاب، باید بگوییم که بنا بر اسناد موجود، «محمد بن جعفر طیار» (با وجود اختلاف در منابع تاریخی) با امّ کلثوم ازدواج کرد.[4] پس نمیتوان پذیرفت وی در شوشتر و در جنگ با ایرانیان کشته شده باشد. یعنی او سالها پس از عمر بن خطاب زنده بوده است و در ماجرای مذکور، کشته نشد.[5] همانطور که برخی مورخین، به صراحت کشته شدن محمد بن جعفر در جنگ شوشتر را انکار کرده اند و آنرا نظری نادرست دانسته اند.[6]
همچنین به فرض حضور او در این جنگ، علت آن انجام وظیفه و ترویج و تعلیم سیره اهل بیت (ع) در میان مسلمانان و پرهیز دادن ایشان از رفتارهای ناصحیح بوده است؛ نه به معنای کشتار و خونریزی. گذشته از همه این سخنان، منابع تاریخی گویای این هستند که او در جنگ صفین حاضر بود و شهید شد.[7] پس محمد بن جعفر طیار در شوشتر کشته نشد و از جهت عقلانی این قابل پذیرش نیست.
به هر صورت (و با وجود اختلاف در منابع تاریخی) این نکته قابل اهمیت است که یعقوب لیث صفار حدود 200 سال پس از محمد بن جعفر میزیست! به این صورت که محمد بن جعفر طیار در قرن اول هجری و یعقوب لیث در قرن سوم هجری زندگی میکرد! از همینجا دروغگویی و کمعقلی نویسنده شایعه روشن است که دو انسانی که بیش از 2 قرن با یکدیگر فاصله زمانی داشتند را روبروی هم در میدان جنگ قرار داده است!!! پس اصولاً یعقوب لیث و محمد بن جعفر طیار، ابداً در مقابل هم نبودند.
#قرارگاه_پاسخ_به_شبهات
☑️ @naghdeelhad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎آنچه که در نشریات جهاني درمورد #قرآن ميخوانیم:
The book teaches Muslims how to live good lives and follow God.
«قرآن به مسلمانان "شیوه خوب زندگی کردن و پیروی از خدا" را ميآموزد»
🌐بیبیسیانگلستان
https://www.bbc.com/teach/class-clips-video/the-quran/z4p8mfr
☠آنچه که در کانالهاي آتئیستي درباره قرآن ميگویند:
🧟♂«بر ضدّ منافعِ انساني و مغایر با اخلاق و انسانیّت است»
✍🏻 البته حقیقت را هم بیان کردهاند!
تعالیمِ قرآن برخلافِ منافع و اخلاقیّات مورد قبول بيدینان است وقتي آیه صادر ميکند که:
📑«لا تقربوا الزّنيٰ: به فحشا نزدیک نشوید!»
📑«الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ...فَاجْتَنِبُوهُ: از شرابخواري و قمار دوري کنید!»
↺اصولاً دین براي "انسان" نازل شده است!
⇜ ماهیت بيدینان مشخص استꪜ
☑️ @naghdeelhad
🔆متن شبهه:
🔻حق حضانت برای تو - درد زایمان برای من
🔻زن فرزند می زاید - تو برایش نام انتخاب میکنی
🔻من درد میکشم - تو نگران این که بچه دختر نباشد
🔻من بیخوابی میکشم - تو خواب حوریان بهشتی میبینی
🔻سند خانه برای تو - بیگاری خانه برای من
🔻هزار صیغه برای تو - حکم سنگسار برای من
🔻هوس برای تو - عفاف برای من
🔻من از تو خیلی مردترم!
🔻آرام بمیر بانو، حتی عکست را پس از مردن بر روی آگهی ترحیمت نمیزنند!
🔆پاسخ شبهه:
به این ادعاهای خنده دار، می توان 2 نوع پاسخ داد:
1⃣نوع اول 😊
🔸با سرافکندگی تقاضای خواستگاری از من➖جواب رد دادن متکبرانه برای تو
🔸پرداخت «شیربها» به مامانت از من➖خوردن «شیرهای مامانت» برای تو
🔸زیر تعهد بدهی صدها سکه طلا رفتن از من➖تصاحب آن سکه ها برای تو
🔸همۀ مخارج منزل و تو و فرزندان با من➖شکایت از «ندادن نفقه» و به زندان انداختن من برای تو
🔸دو سال سربازی رفتن و جانباز و شهید شدن برای من➖فرار از دفاع و خدمت به کشور برای تو
🔸عملگی در اعماق معدن های کُشنده تا نوک برج های وحشتناک برای من➖ماندن در امنیت منزل و استراحت برای تو ...
2⃣نوع دوم
ابتدا از اینکه مردان نمی توانند حامله شوند و زایمان نمایند، از شما شدیدا عذر میخواهم!😉
🔮حق «حضانت» (به معنی پرستاری در تربیت و حفاظت، نگهداری و پرورش - لغتنامۀ دهخدا)؛
نه تنها برای مردان «امتیازی» نیست!
بلکه برعکس، برداشتن «مسئولیت سنگین نگهبانی و دفاع از خانواده و همسر و فرزندان» از دوش زنان و گذاشتن آنها بر عهدۀ شوهران است.
🔮خانواده یک «سازمان اجتماعی» است و مثل هر سازمان دیگری، برای درست و قانونمند کار کردن، نیاز به «یک مدیر اصلی» دارد،
که بنا بر تناسب جسمانی و ارجحیت تعقل بر «عاطفه» در مردان، این مسئولیت، قانونا و شرعا بر عهدۀ مرد گذاشته شده.
(پیداست که1سازمان نمی تواند2مدیر اصلی داشته باشد،
همچنین اگر بجای مردان، این مسئولیت سنگین به زنان واگذار می شد، بجز عدم تناسب ساختاری، باز همان ایراد وجود داشت که: چرا زنان؟!
(البته اگر شوهر از داشتن «شرایط حضانت» ساقط شود، دادگاه می تواند مسئولیت حضانت را بر عهدۀ مادر بگذارد.)
اولا در اکثر خانواده ها، مادر و پدر نام فرزندانشان را مشترکا و با توافق همدیگر انتخاب می کنند،
ثانیا انتخاب نام خانوادگی پدر برای فرزندان، «قانون دینی» نیست، بلکه «قانون عُرفی» است،
(که علی الظاهر بر اساس همان «مسئولیت و نقش شوهر در خانواده»، به مردان واگذار شده.)
ضمن اینکه راه حل دیگری برای این موضوع وجود ندارد،
اگر نام خانوادگی زن را بر فرزندان بگذارند، باز همان ایراد مشابه وجود خواهد داشت،
و اگر از «نام های خانوادگی زن و شوهر، مشترکا» استفاده شود! بعد از چند نسل، طول نام خانوادگی فرزندان به چند متر خواهد رسید!
🔮جالب است بدانید در اکثر کشورهای غربی و غیر اسلامی، نام خانوادگی شخصی زنان، پس از ازدواج، به نام خانوادگی شوهرش تغییر می کند!
شما از کدام مردان سخن می گویید؟!
الان مردان جامعه ما دختران را بر پسران ترجیح می دهند؟! 😳
🔮شما از کجا می دانی من خواب حوریان بهشتی را می بینم؟! ای ناقلا! نکنه از «اجنه» هستی! 😁
چشم دفعات بعد خواستم خواب ببینم، قبلش با شما هماهنگ می کنم🤓
اولا قبل از این که سند خانه ای به نام من بخورد، سند صدها میلیون تومان سکه به نام شما می خورد!
ثانیادر«شرایط 12گانۀ ضمن عقد»، مرد متعهد می گردد ضمن اعطای چندین اختیار به زنان- هنگام طلاق (بجز پرداخت مهریه های سنگین)، نصف اموالی که در زندگی مشترک به دست آورده را نیز به زن بدهد.
ثالثا زنان قانونا و شرعا موظف به انجام کارهای خانه نیستند.
(اما مردان قانونا و شرعا موظف به تامین مخارج خانه و همسر و فرزندان هستند)
🔮ببخشید ها! این هزاران خانم که صیغۀ من 1 نفر می شوند! از جنس خود شما هستند!
باید فکری به حال این زن های خائن بکنید و براشون شوهر مناسب جور کنید تا دنبال شوهران مردم نباشند!
🔮عفاف، هم برای مردان لازم و واجب است، هم برای زنان.
🔮سنگسار، هم شامل مردان می شود، هم شامل زنان.
تو از من خیلی مردتری؟! اما ارزش زنان به «خیلی زن بودن» است!
🔮شرع و قانون، منعی برای زدن عکس زن روی اعلامیه فوت ندارد.
این مراعات نمودن ها، از قوانین و سنت های دین زرتشتی و خوی ایرانیگری به جا مانده.
نمونه های اینگونه پایبندی ها را در آثار باستانی، نقش های سنگی و مجسمه ها و «قوانین ایران باستان» (و حتی در برخی سنت های زردشتیان کنونی) می توانید ببینید و بخوانید.
☑️ @naghdeelhad