هدایت شده از مؤسسه حضرتزینب(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹| #ویدئو
🔻انتخابات باید پرشور باشد!
📎بیانات در دیدار جمعی از رأی اولیها
و خانوادههای شهدا؛ ۱۴۰۲/۱۲/۰۹
#انتخابات #انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری #ایران_قوی
#موسسه_حضرت_زینب
📮موسسه بینالمللی حضرت زینب (س)
وبگاه | اینستاگرام | تلگرام
@hazratzainab_com
انتخابات تمام نشده است، خائن نباشیم
کسانی که رای ندادند دچار اشتباه محاسباتی شدند؛ اما انها که رای دادند و یا دعوت به رای گیری کردند اگر از امروز بیش از گذشته استراحت کنند و مسیر عدالت و درستکاری را از نمایندگان مطالبه نداشته باشند؛ به مردم و حقوق افرادی که انها را با احساسات، احترام و... دعوت به رای کردند خیانت کردند....
@naghdname_ir
هدایت شده از مؤسسه حضرتزینب(س)
📌کارگاه رسانه؛ بازیهای ویدئویی و بازنمایی زنان
👤دکتر فاطمه رازیزاده
استاد حوزه و دانشگاه
❗️ویـــژه خـــواهــــران
⏰ شانزدهم اسفند ماه، ساعت 15
📍قم، بلوار امین، کوچه 17 پلاک 37
📥لینک ورود به جلسه مجازی:
gharar.ir/r/ea6e5db3
📮موسسه بینالمللی حضرت زینب (س)
وبگاه | اینستاگرام | تلگرام
@hazratzainab_com
نقدنامه
افسوس که ملت برای احقاق حقوق خویش و رهایی از چنگال ظلم و ظالمان -در هیچ خط و جناحی- یاور قاطع و نستوهی ندارد و بیشترشان طالب منافع خود و بستگانشان هستند.
افسوس که آزاده مردی فریادگر -فارغ از مطامع و منافع و خویشان و فرزندان و مقامات و نظامات- به هم نمیرسد، که فریاد برآورد، که این چگونگیها و عملکردها و رابطهها و چپاولها، اسلامی نیست که نیست و صد البته که مورد رضای امام زمان«عج» نیز نیست...
🖋محمدرضا حکیمی۱۵۰سال تلاش خونین/ص۸۵
@naghdname_ir
هدایت شده از فصلنامه اقلیـــــــــما
فهرست مطالب شماره ۱ و ۲ فصلنامه اقلیما
✨«هنگامۀ پوستاندازی گفتمان حجاب فرا رسیده»
🌟شما نخبگان و فرهیختگان عزیز و علاقهمندان بحثهای جنسیت و جامعه میتوانید در طرح پیشفروش مجله، این شماره را تا ۲۰ اسفندماه با ۱۵% تخفیف و با امکان ارسال رایگان تهیه فرمائید.
لینک خرید 🛍️
💬 کاری از «دفتر مطالعات جنسیت و جامعه»
Gesostu.ir
📝 فصلنامه اقلیما
مجله تخصصی زن، جنسیت و جامعه
📗 @Eqlima_Mag
🔴 به فرمایش حضرت آقا ....
🔴 چند سالی است هرجا هرکسی میگه به فرمایش حضرت آقا اصلا حرفش را گوش نمی دهم به یاد ندارم ، جایی کسی این جمله یا مشابه ان را گفته باشد من انجا دوام آورده باشم
🔴 خانم بانو صادقی که بلاگر فرزند آوری بودند ، به عمان مهاجرت کردند ، خوب اول حیف ان دستگاه ریپورتاژی که خرج ایشان شد که همه پول ها را حیف و میل کردند اما اینهم مهم نیست ، فقط انجایی که ایشان را دعوت می کنند به رسانه ملی و میگویند چرا این تعداد فرزند را به دنیا آوردید ؟ و ایشان می گوید به فرمایش حضرت آقا که فرمودند فرزند آوری جهاد است ، ما عمل کردیم نقل به مضمون !
🔴 حقیقت فاجعه بار تر از این نمی شود ، شبه معرفتی شکل گرفته است که هر کاری می خواهد بکند از فرمایشات حضرت آقا مایه می گذارد ؛ شما قصد داریم بیش از هشت بچه در این دوره سخت به دنیا بیاورید چه ربطی به فرمایش آقا دارد؟ ایشان عدد مشخص کرده است ؟ یا گفته است با هشت بچه یابیشتر در فضای مجازی از روزمرگی خود هروز مطلب کار کنید؟حضرت آقا گفته است این سبک تربیت اسلامی است ؟
🔴 می دانید دستگاه ضعیف فرهنگی ما متاسفانه چون تفکر را از کار انداخته است و روی به بلاگریسم آورده فقط کافی یک بلاگر یک تک جمله از فرمایشات حضرت آقا بگوید، سریع می روند و ان فرد را کاور می کنند و به او تربیون می دهند ، حال انکه اصلا کاری که او می کند درست است یا نه اهمیت ندارد
🔴 این مهاجرت یک دهن کجی به سیستم فرهنگی و حتی بدنه حکومت است ، و پیامی به جامعه مخابره می کند که این طرفداران حضرت آقا جو گیر هستند ، حالا که کار سخت شده است به جای زندگی در ایران به عمان می روند و خیلی شیک همه ان حرف های زیبا درباره فررند آوری و جهاد و اسلام و ... را به مسخره گرفته می شود
🔴 من اگر در قدرت بودم اولین کاری که می کردم هرکسی بی تدبیری خود را به فرمایشات حضرت آقا ربط می داد همان جا توبیخ می کردم ، کاش کسی بود و می پرسید خانم شما و شوهرتان اصلا هشت فرزند که هیچ پانزده فرزند هم داشته باشید مهم نیست ، انچه اهمیت دارد این نکته است این فرزندان قرار است چه کنند که این مرز و بوم به انها احتیاج دارد و جهاد می شود فرزند آوری؟
🔴 کاش همین اقدام تلنگری باشد به حاملان پیام همیشگی حضرت آقا که اقدام و عمل به فرمایش حضرت آقا تقلید نیست بلکه عقلانیت است که اهمیت دارد ، انچه این روز ها البته کم است و هرکسی هر اقدامی می خواهد بکند بند و تبصره ای از سایت حضرت آقا پیدا می کند و ان را نماد اسلامی تر شدن و انقلابی تر شدن معرفی می کند.
✍سید جواد نقوی
@naghdname_ir
ما را هدف گرفتهاند
تا کِی باید شاهد این صحنههای تلخ باشیم؟
تا کی شکاف در متن جامعهمان را ببینیم و لبمان را بگزیم و دندان بفشریم؟
برای من هیچ فرقی ندارد اینطرفِ ماجرا خانم چادری باشد یا روحانی باشد یا... ؛ اصلِ این پدیده تلخ و جانفرساست. خونِ حیات اجتماعی ما را میمکد!چه شد که آدمهایی که تا دیروز با مسالمت و درک متقابل در کنار هم زندگی میکردند، به مرور تبدیل شدند به دشمنانِ بالقوّهای که جرقهای کافیست تا آنها را به جان هم بیندازد؟!
تخملقّ این صحنههای تلخ با همان جریان رسانهای کاشته شد که «گوشی من سلاح من» شعارش بود و نقطهی آغازی شد بر درگیری مردم با یکدیگر!
اصلاً اینکه موضوع درگیریشاناست یا چی، مهم نیست! ترسناک اینست که آن جریان رسانهای توانسته کاری کند که «ما» دیگرنباشد و درونمان شکافی ایجاد کند و بدبختانه قوّهی فرهنگی و رسانهایِ نظام هم فشل و منفعل و ضعیف فقط نظارهگرِ ماجراست و تا اتفاقی میافتد، دادستانی به نفع یک طرف ورود میکند و ماجرا پیچیدهتر میشود!
این کسی که با تذکّر یا فیلمگرفتن به خیال خام خودش میخواهد ناهنجاری را اصلاح کند، نمیفهمد که پیششرط اصلاح و اساساً پیششرطِ امربمعروف و نهیازمنکر اینست که جامعه یکپارچه و بههمپیوسته و منسجم باشد و این اقدام او جز اینکه همینو یکپارچگی را به هم بزند و پازلِ جریان رسانهای دشمن را تکمیل کند،ثمرهای ندارد.
حالا یک نفر تقیّد کمی به ظواهر شریعت دارد یا اصلاً لجباز است و میخواهد پازل دشمن را تکمیل کند! حلّ این مشکل به این نیست که از درِ دشمنی و لجاجت با او وارد شویم.
اگر بنا به برخورد انتظامی است، این وظیفهی ما نیست و نهاد مسئول خودش را دارد. اما اگر بنا براست، خب خیلی واضح است که این کارها نهتنها کمکی نمیکنند، بلکه موضوع را پیچیدهتر میکند و امکانِ اصلاح را از دسترس دورتر میکند.کاش کسی به قشر متدیّن ما میگفت که این کارهابخشی از راهحل نیستند، بلکه خود موجب غامضتر شدن مسئله هستند. ما باید از نگاه کوتاهمدت دست برداریم و دنبال راهحلّ بلندمدّت باشیم. راهحلّ این ناهنجاری هرچه که باشد، متأخر از بههمجوشیدگی و انسجام و بههمپیوستگیِ «ما» است. متأخر از وجود یک «ما»ی قدرتمند است که هم باحجاب و هم بیحجاب، هم انقلابی و هم غیرانقلابی، هم متدیّن و هم غیرمتدیّن، همه جزئی از آن هستند.
✍ علیرضا ملااحمدی
@naghdname_ir
نگاه سلیقهای به دین و کژتابیهای فکری
متاسفانه تعریف ما از دین این است دین را طبق آنچه که میخواهیم تعریف میکنیم نه آنچه که هست و نتیجتاً یا ازاین طرف بوم میافتیم با رفتارهای سفت و یا تند و خشن نسبت به عدم مراعات شریعت توسط برخی افراد و انگ بی بند و باری زدن به آنها که این از طبق آنچه که ما میدانیم، شبیه مرام بزرگان دین ما نبوده.
و یا از از طرف دیگر بوم سقوط میکنیم و بحث اسلام رحمانی را با نگاه سست و فشل و ناکارآمد و مسامحه در تمام امور مطرح میکنیم که در اینصورت باید با گذشت اندک زمانی برای شناخته شدن حقوق مسلم دین و پایمال نشدن آن در اجتماع کاسه گدایی در دست بگیریم و ترحم و احترام دیگران را التماس کنیم و نیز همین دیدگاه منجر میشود به عدم تفاوت قائل شدن بین جرم شخصی مثل مشروب خوردن و جرم عمومی مثل مشروب فروختن و بی حجابی.
بله مسامحه بی دلیل در بعضی امور باعث تجری عده ای میشود که از حقوق اطلاعی ندارند و در اوج عدم فرهنگ ادعای بافرهنگ بودن و متمدن بودن دارند.
شیوه حکمت و مهربانی مطلق، علی بن ابی طالب علیه السلام این بود که وقتی شخصی اعتراف کرد که مرتکب زناشده حضرت دائم مطلب را عوض میکردند تا گناه شخصی او برملا نشود (البته که این به معنی کوچک بودن گناه این عمل کثیف نیست) و به سفیر خود، مالک فرمودند که در امور شخصی و مخفی مردم ورود نکند اما اگر مسئله و فسادی اجتماعی بود به هیچ عنوان تسامح معنی ندارد.
کشف حجاب در جامعه ما و مطابق مبانی دین یک مسئله اجتماعی است نه فردی ولذا بدون قضاوت صحت یا بطلان فعل شخص طلبهای که نهی منکر کرده به هیچ عنوان نباید از جرم خانم و فحاشیهای بیش از حدش به سادگی گذشت.
@naghdname_ir
دود بیحجابی خواسته یا ناخواسته اشک چشمان همهی ما (از مذهبی تا غیر مذهبی) را در میآورد و سالها بعد نگرانی ما از آسیبهای مختلف اجتماعی برای فرزندانمان به شدت بیشتر خواهد شد، پس یقینا باید برای مسئله حجاب چارهای ریشهای به نفع همهی مردم و ساحتهای اجتماعی جدای از دین و سلیقههای اجتماعی اندیشید.
اما در برخورد با بیحجاب مراقب باشیم، برخوردها مخاطب را به زمین دشمن پرتاب نکند و هیچ حس دلسوزی از آن احساس نشود...
باید فکری کرد که در کنار عدم انفعال به این نگاه برسیم که چطور زن بیحجاب و بد حجاب روحانیت را دشمن خودش نداند، متوجه دلسوزی که از دل برخواسته بشود هرچند در شیوهها اختلاف باشد و خودش را مقابل روحانیت در زمین دشمن تعریف نکند،
این خطر بزرگی است که نسبت به آن توجه نمیشود.
@naghdname_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازعمل گناه کار باید تبری جست نه از خودش!
🔺️ قطعه بیان حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی درباره جایگاه مردم و شیوه برخورد با شخص گناه کار
@naghdname_ir
آیتالله جوادی آملی: مملکت را کميته امدادی نمی شود اداره کرد / هر کس بايد در کنار سفره خودش بنشيند
آیت الله جوادی آملی:
🔹مملکت را هم کميته امدادی نمی شود اداره کرد. هر کس بايد در کنار سفره خودش بنشيند. توليد توليد توليد. اشتغال اشتغال اشتغال. ما دو تا فقر داريم: يک فقر اقتصادی که آن حُسن الکفايه و تاج کفايت و مديريت، بايد اين را کاملاً ريشه کَن کند. فقر اقتصادي قدغن است.
🔹يک فقر طبيعي داريم. فقر طبيعی مثل کودکان، سالخورده ها، بيماران افتاده، اينها اهل کار و کسب نيستند؛ نه خردسالان اهل کار و کسب هستند، نه سالمندان از کار افتاده. اين فقر طبيعی را به وسيله خانواده هايي که دستشان به وسيله اقتصاد اساسی پر است بايد تأمين بکنيم وگرنه کشور را با کميته امداد اداره کردن در شأن يک نظام اسلامی نيست./شفقنا
@naghdname_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻وضعیت اسفناک سیاست در ایران
علیرضا شفاه
عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق
@naghdname_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلول ماه عاشقی مبارک❤
@naghdname_ir
هنر تلاوت
مروری بر توصیهها و تذکرات حضرت آیتالله خامنهای به قاریان قرآن کریم
رهبر انقلاب: یکایک شما تلاوتگران قرآن، پیک عرش الهی به سوی ما فرشیان هستید؛ معنای تلاوت قرآن این است. شما دارید مضمون کلام الهی را برای ما بیان میکنید.
@naghdname_ir