کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📷 نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاههای کشور حضور وزیر محترم امور اقتصادی دارائی، دکتر خاندوزی
✍️ کاهش مستمر نرخ بیکاری و افزایش نرخ اشتغال
وزیر امور اقتصاد و دارایی در نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی گفت: کشور از شرایط بحرانی عبور کرده و کاهش مستمر نرخ بیکاری و افزایش نرخ اشتغال، نشان از این اتفاق است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛ سیداحسان خاندوزی در جمع بیش از ۵۰۰ استاد معارف در نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور بیان داشت که قیمت اقلام روزانه جامعه و در کل سفره معیشتی مردم ثابت مانده است اما قدرت خرید کاهش یافته که این موجب نارضایتی مردم است. وی افزود تلاش داریم با برنامه های کلان و آماده سازی زیرساخت ها، قدرت خرید سبد معیشتی را افزایش داده و از نارضایتی بکاهیم.
وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به اینکه نارضایتی طبقه متوسط و ضعیف جامعه از کاهش قدرت خرید، مسئله جدی برای دولت است گفت پایین بودن قدرت خرید به این معنی است که تورم بالای ۴۰ درصد به مدت ۶ سال طبقه متوسط و ضعیف جامعه در دسترسی به سبد مصرفی گذشته خود را دچار مشکل کرده و در این میان این طبقات دچار کاهش درآمد واقعی شده اند.
خاندوزی با اشاره به اینکه حل این مسئله نقطه امیدبخشی برای اقتصاد کشور است بیان کرد؛ به طور ساده با افزایش قیمت ها، درآمد جامعه نیز بایستی افزایش یابد تا قدرت خرید بالا رود اما در اصل در سطح خرد خانواده ها اتفاق جدی تری باید رخ دهد تا قدرت خرید رشد کند که آن هم راه اندازی کسب و کار و نیز، کسب درآمد است.
وی با اظهار تاسف در خصوص جمعیت بالای بیکاران در سنین جوانی گفت این مسئله یک مسئله جدی است هرچند این موضوع در استان های مختلف کشور تک رقمی و بسیار کاهش یافته اما در حال حاضر نرخ اشتغال افراد فاقد مهارت و تحصیلات عالی، بیشتر از فارغ التحصیلان و دانشجویان و متخصصان است.
خاندوزی با بیان اینکه در سطح خرد و سطح کلان دو عامل داخلی و خارجی باعث ایجاد گره های بزرگ در کسب و کارها و افت درآمدها است، گفت دولت پس از موج کرونا، برگرداندن رونق به کسب و کارها را در دستور کار خود قرار داد به شکلی که مراودات با کشورهای هم پیمان ( که از تحریم ها پیروی نمی کنند) در اولویت قرار گرفت. یعنی دولت در دو بخش سیاست خارجی و مناسبات اقتصادی، رفع گره های بزرگ را در برنامه خود قرار داد.
وی با اشاره به اینکه دولت می تواند در برنامه های کوتاه مدت رضایت جامعه را کسب کند اما در سطح کلان، گره های بزرگتری ایجاد کند گفت: در اصل دولت با اولویت قرار دادن برنامه های کلان، سعی در حل مشکلات و آماده سازی زیرساخت های مورد نیاز برای رونق کسب و کار دارد و به دنبال حل درازمدت و همیشگی مشکلات بوده است. پس از حل موارد یاد شده، رضایتمندی جامعه افزایش می یابد و قدرت خرید در اولویت قرار خواهد گرفت.
وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به مسئله رکود اقتصادی عنوان کرد کشور از شرایط بحرانی عبور کرده و کاهش مستمر نرخ بیکاری و افزایش نرخ اشتغال، نشان از این اتفاق است.
وی با بیان اینکه بی اثر کردن تحریم ها و کاهش تورم جزء برنامه های اساسی دولت است گفت ما چندین سال است که در حال رفع دلایل اصلی تورم یعنی خلق تسهیلات و خلق پول هستیم. در اصل باید بی انضباطی پولی و مالی و سیلاب نقدینگی مهار شود تا بتوانیم نرخ تورم را کاهش داده و این امر برای مردم قابل لمس شود.
خاندوزی عنوان کرد در حال حاضر، مسیر مسیر درستی است اما وضع تورمی کشور مطلوب دولت و مردم نیست و کاهش تورم، اولویت ستاد اقتصادی دولت است.
وی در پایان به پاسخ به شبهات و سوالات اساتید معارف در حوزه اقتصاد پرداخت.
نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور بیش از ۵۰۰ استاد معارف کشور در مجتمع فرهنگی هنری آدینه تهران به مدت دو روز در حال برگزاری است.
https://eitaa.com/nahadsetad
📸 #عکس_نوشت
آنچه در نشست مولدسازی منابع دولتی مطرح شد.
#حامیم
#حامیم_کشوری
https://eitaa.com/nahadsetad
📷 #گزارش_تصویری
حضور معاون اجرائی رئیس جمهور دکتر محسن منصوری در اولین روز نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاهها
https://eitaa.com/nahadsetad
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📷 #گزارش_تصویری حضور معاون اجرائی رئیس جمهور دکتر محسن منصوری در اولین روز نشست سراسری مدرسان معارف
ویزیت و درمان رایگان کودکان زیر هفت سال از هفته گذشته در کشور
✍معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر ۲ میلیون و ۳۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و پیشرفت آن ها از سطح زمین تا ۱۰۰ درصد بوده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛ محسن منصوری در نشست سراسری اساتید معارف اسلامی دانشگاه های کشور با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ دولت را در شرایطی تحویل گرفتیم که حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته است گفت: همچنین ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان در ماه نیز بدهی اوراق مشارکت دولت بوده که از قبل هزینه شده بود و ما باید آن را پرداخت میکردیم.
وی ادامه داد: در زمان تحویل گرفتن دولت، تورم تولید ( که یک شاخص بسیار مهم در اقتصاد است) ۱۰۳ درصد بود و تلاش کردیم تا پایان سال ۱۴۰۰ مسئله را کم کم حل کنیم و این مقدار را کاهش دهیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به گامهای پنجگانه تحقق انقلاب اسلامی که رهبرمعظم انقلاب اسلامی تبیین کردند، گفت می توانیم به طور قاطع اعلام کنیم که ما در گام سوم یعنی تحقق دولت اسلامی هستیم چرا که انقلاب اسلامی شکل گرفته و نظام اسلامی نیز محقق شده است.
ویبا بیان اینکه برای دستیابی به دولت اسلامی گام های بزرگی برداشته شده است گفت: در حوزههای گفتمانی و دستاوردهای مبنایی، بساط حاکمیت دوگانه جمع شده است؛ همچنین دولت سیزدهم خادم مردم است و امروز خود را مسئولیت شناس و مسئولیت پذیر میداند و از مسئولیت گریزی بیزار است.
منصوری ساده زیستی؛ پرهیز از اشرافیگری؛ پرهیز از هزینههای هنگفت در مراسمهای مختلف و دوری از تجملات و جلوگیری از فساد را از ویژگیهای دولت سیزدهم برشمرد.
وی با بیان اینکه رویکرد حل مسئله ویژگی مهم دولت است گفت ما در ابتدای دولت؛ پرونده باز بیش از ۶۰ هزار پروژه را تحویل گرفتیم که از زمان کلنگ زنی آن ها ۲۰ تا ۴۰ سال می گذشت که با بررسی و تحلیل این پروژه ها به این نتیجه رسیدیم که اگر در سال هزینه های عمرانی صورت نگیرد و تورمی وجود نداشته باشد، به سرانجام رساندن این پروژه ها بیش از ۳۰ سال طول میکشد.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین و بزرگترین اتفاق در حوزه عمرانی صورت گرفته است گفت: بیشترین کار عمرانی بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی، پروژه های عمرانی در سال گذشته بوده که برای به سرانجام رساندن آن ها بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه شد.
وی با اشاره به یکپارچه سازی حساب های مرتبط با خزانه؛ برنامه ریزی جهت پرداخت مستقیم هزینه های سازمان ها و ادارات و وزارت خانه ها از خزانه به ذینفع ها؛ راه اندازی سامانه گمرکات و سامانه جامع تجارت گفت: انتشار لیست بیش از هزار ابربدهکار بانکی؛ اعتبارات شرکت ها و نظارت بر حقوق ها در همه سطوح دولت از مهم ترین کارهای اجرایی برای جلوگیری از فساد اقتصادی؛ اتلاف منابع و بیت المال در دولت است.
منصوری یکی از وعدههای دولت سیزدهم را ساخت بیش از یک میلیون واحد مسکونی در سال عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و ۳۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و پیشرفت آن ها از سطح زمین تا ۱۰۰ درصد بوده است.
وی ادامه داد: همچنین در هفت ماهه گذشته تاکنون توانسته ایم با راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان کشور (به عنوان مبدا اصلی بدون واسطه برای تمامی معاملات ملکی و ثبت و دریافت اوراق مربوطه)،اجرای مالیات بر خانه های خالی و اجرایی کردن نظارت شدید بر املاک، تورم در حوزه مسکن را تا حدودی کاهش و در حالت ثبات قراردهیم.
منصوری همچنین در ادامه سخنان خود به رشد شاخص رشد اشاره کرد و گفت زمانی که دولت را تحویل گرفتیم، این شاخص منفی بود و از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون با وجود همه تحریم ها، این شاخص به عدد ۶ رسیده است.
معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد ضعف های جدی داریم گفت؛ بنابر فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی دولت سیزدهم در بیش از ۵۰ شاخص مهم و کلان اقتصاد، وضعیت طلوبی را نسبت به قبل دارد.
وی همچنین انجام حدود ۱۰ هزار پروژه سلامت؛ صدور بیمه سلامت برای ۱۲ میلیون نفر به صورت رایگان، اجرای تعرفهگذاری نظام خدمات پرستاری بعد از ۱۵ سال؛ ویزیت و درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال از هفته گذشته در کشور در حوزه درمان؛ اجرای نظام رتبهبندی معلمان در آموزش و پرورش؛ رشد بیش از ۴۰ درصدی ثبت شرکت های دانش بنیان؛ وضعیت مطلوب در ذخیره سازی اقلام اساسی، فعال سازی واحدهای راکد و نیمه کاره در حوزه صنایع و معادن و مجموعههای تولیدی و برگرداندن بیش از ۷۰۰۰ واحد صنعتی نیمه فعال یا راکت به چرخه تولید را از مهم ترین اقدامات دولت سیزدهم برشمرد.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
ویزیت و درمان رایگان کودکان زیر هفت سال از هفته گذشته در کشور ✍معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نها
وی عنوان کرد یکسان سازی عرضه و تقاضا در حوزه خودرو با هدف کاهش تورم و جلوگیری از رشد قیمت خودرو، از مهم ترین اقدامات دولت بوده است چراکه نیاز عادی کشور یک میلیون خودرو در سال است که در سال اول دولت ۹۰۰ خودرو و در سال دوم دولت بیش از یک میلیون و ۴۰۰ خودرو ساخته وروانه بازار شد.
نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور بیش از ۵۰۰ استاد معارف کشور در مجتمع فرهنگی هنری آدینه تهران به مدت دو روز در حال برگزاری است.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📸 هم اکنون حضور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در بین دانشجویان شرکت کننده در مرحله کشوری دوره
وزیر ارتباطات در جمع دانشجویان شرکت کننده در دوره حامیم :
اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها تا دهه های آینده توسعه ارتباطات در کشور را بیمه می کند / عزم دولت سیزدهم استفاده حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی است / در این دوره به اندازه 11 سال گذشته پرتابهای فضایی داشتیم
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه عزم دولت سیزدهم استفاده حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی است، گفت: در این دولت به اندازه ۱۱ سال گذشته پرتابهای فضایی داشتیم که یک رکورد در این حوزه محسوب می شود و این پرتاب ها ادامه دارد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اردوگاه سیدالشهدای شهر آبعلی و در جمع دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی سراسر کشور، دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه ICT را تبیین کرد. وزیر ارتباطات در این جلسه با اشاره به پیگیری بیش از یک دهه مقام معظم رهبری برای تحقق شبکه ملی اطلاعات، در تشریح فرآیند اجرای شبکه ملی اطلاعات، این پروژه را پروژه ای کلیدی و مهم برای کشور عنوان کرد و گفت: شبکه ملی اطلاعات، شبکه ای امن، سریع و با کیفیت است که امکان ارائه خدمات متنوع را برای مردم دارد و یکی از اولویتهای اصلی وزارت ارتباطات است .
وی با بیان اینکه پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها برای توسعه ارتباطات ثابت از یک سال و نیم پیش آغاز شده و در ۱۰۰ شهر به اتمام رسیده، افزود: نسل پنجم تلفن همراه نیز در این بستر انجام می شود و بر همین بستر تا سرعت چندصد گیگابیت برثانیه امکان ارائه سرویس وجود دارد و اطمینان دارم تا دهه های آینده، توسعه ارتباطات در شهرهای کشور را بیمه می کند.
زارع پور با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۶ میلیون پوشش در کل کشور ایجاد شده است، گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه ۲۰ میلیون پوشش باید به ۲۰ میلیون اتصال خانه ها و کسب و کارها به فیبرنوری تبدیل شود.
وزیر ارتباطات به توسعه ظرفیت مراکز تبادل ترافیک داخل در کشور اشاره کرد و گفت: در مسابقه آخر تیم ملی فوتبال، کشور رکورد ترافیک داخلی به 7.5 ترابیت بر ثانیه رسید که بی سابقه بوده است که بیست درصد از این ترافیک از طریق مراکز تبادل ترافیک در خارج از استان تهران مدیریت شد که در نوع خود یک رکورد جدید بود.
زارع پور به راهبرد تعدادی از کشورها در حوزه مدیریت فضای مجازی اشاره کرد و افزود: اگر در آینده، کشوری «دارای دیجیتال» بومی نداشته باشد، مستعمره دیجیتال محسوب می شود و حتی کشورهای اروپایی نیز نسبت به مدیریت فضای مجازی قوانینی مصوب کرده اند و در حال توسعه دارایی های دیجیتال و سکوهای بومی خود هستند.
وزیر ارتباطات در همین ارتباطات با اشاره به حمایت وزارت ارتباطات از پیام رسان های بومی، تصریح کرد: بر اساس تلاش جوانان متخصص کشور، فعالیت در پیام رسان ها به روزانه بیش از 20 میلیون و ماهانه به بیش از 40 میلیون نفر رسیده است و مطلوب ما این است که پیام رسان های بومی به قدری کیفیت پیدا کنند که با وجود پیام رسان های خارجی مردم از پیام رسان های بومی استفاده کنند.
وی گزارشی از دستاوردهای فضایی در دولت سیزدهم ارائه کرد و افزود: در این دولت به اندازه ۱۱ سال گذشته پرتاب ماهواره داشتیم که یک رکورد در این حوزه محسوب می شود و این پرتاب ها ادامه دارد.
در ادامه این جلسه، وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالات دانشجویان حاضر درباره اقدامات انجام شده در حوزه هوش مصنوعی با اشاره به حکم ریاست جمهوری برای تشکیل شورای راهبری هوش مصنوعی، گفت: عزم دولت سیزدهم استفاده حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی در کشور است و امیدواریم در آینده جزو ۱۰ کشور اول این حوزه باشیم.
زارع پور درباره افزایش تعرفه های اینترنتی، به چند برابر شدن هزینه های اپراتورها از سال ۹۶ که آخرین بار تعرفه ها افزایش داشت، تاکید کرد: مشکلات این اپراتورها به حدی رسیده که درحالی در سال ۹۶، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری داشتند، در سال جاری به یک چهارم این رقم رسیده و دیگر توانی برای سرمایه گذاری نداشتند.
وی درباره ادعاهای مطرح شده از گردش مالی فروش فیلتر شکن در کشور، افزود: ما از کسانی که ادعا کرده اند که فیلترکنندگان، فیلتر شکن می فروشند، خواسته ایم مستندات خود را به قوه قضاییه ارائه کنند که تاکنون چیزی ارائه نشده است.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: برخورد با مافیای فروشندگان فیلترشکن بر عهده دستگاههای امنیتی و قضایی است. البته طبق نظر این دستگاه ها برای این برخورد خلأ قانونی وجود دارد و با ورود مجلس شورای اسلامی قابل حل است.
✍️وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
انقلاب ما از جنس بعثت و برانگیختگی است
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ محمد مهدی اسماعیلی در دومین روز از نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاهها با تبریک اعیاد ماه شعبان گفت: حوزه فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی در عرض سایر مسائل نیست و در کنار سایر حوزه ها همچون اقتصاد، سیاست و... قرار نمی گیرد چرا که حوزه فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی ایران یک حوزه اصلی و مهم است و سایر حوزه ها فرعی محسوب می شوند.
وی افزود: در جامعه شناسی انقلابها پس از پیروزی انقلاب اسلامی گونه چهارمی از نظریات تحلیل انقلاب ها مطرح شد که عامل فرهنگ را به عنوان یکی از شاخص های انقلابها در نظر گرفتند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه به علت فقر واژه از کلمه انقلاب استفاده میکنیم تصریح کرد: انقلاب ما از جنس بعثت و برانگیختگی است، از آنجایی که رهبران انقلاب اسلامی ایران و بسیاری از شخصیت های مطرح کشور همچون شهید بهشتی؛ آیت الله جوادی املی؛ آیت الله مطهری و مصباح یزدی شخصیت های فرهنگی و ادبی هستند فرهنگ در اصل کار ما قرار گرفته است.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
✍️وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: انقلاب ما از جنس بعثت و برانگیختگی است به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع
اسماعیلی با بیان اینکه پس از جلسه نخست دولت سیزدهم با مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر حوزه فرهنگ ؛ مدت ها تلاش و پژوهش کردیم و کارگروه هایی تشکیل دادیم تا بتوانیم فضاهای درگیر فرهنگ را استخراج کنیم گفت: در ادامه این تلاش ها متوجه شدیم پایه و اساس تمامی حوزه ها مبحث فرهنگ است و باید برنامه ریزی صحیحی صورت گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه امروزه تصور عدهای بر این است که مردم نسبت به گذشته به مناسک دینی بی اعتناتر شدند گفت: براساس آخرین نظرسنجی و افکارسنجی صورت گرفته در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ ایران در سال ۱۴۰۲ با توجه به تمام حجمه های سیاسی به مراتب از ایران ۳۰ میلیونی در سال ۱۳۵۳ به مناسک دینی؛ مقیدتر است.
وی همچنین با اشاره به مراسم پیاده روی اربعین گفت: در اربعین امسال که در تابستان هم برگزار شد عده ای تصور می کردند با توجه به گرمای هوا تعداد زوار کاهش خواهد داشت ولی چهار و نیم میلیون نفر عازم کربلا شدند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با نگاهی کلان درمییابیم انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا وضعیت نسبتا خوبی به لحاظ فرهنگی دارد، تصریح کرد: مثلا در موضوع فلسطین عده ای می گفتند موضع مردم نسبت به غزه و فلسطین منفی است تاجایی که عدهای در اغتشاشات شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران را سر میدادند، در حالی که براساس آخرین نظر سنجی که قبل از عملیات طوفان الاقصی صورت گرفت بیش از سه چهارم مردم ایران طرفدار فلسطین بودند.
اسماعیلی با اشاره به این که جریانی عمدتا تلاش می کرد تا حکمرانی فرهنگی نظام را تضعیف کند و اساسا به چیزی به عنوان نظارت حاکمیت بر حوزه فرهنگ معتقد نبودند گفت: زمانی که کارمان را شروع کردیم عدهای می گفتند توانایی جبهه انقلاب ساخت ۵ فیلم در سال است ولی امسال ۲۵ فیلم به بخش داوری جشنواره فجر از جبهه انقلاب ارسال شد.
وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه در ابتدای کار قصد نداریم در حوزه تنظیم گری از قانون کوتاه بیاییم و باید تمامی فیلم ها قبل از انتشار مجوزات قانونی لازم را کسب کنند..وی در پایان با بیان اینکه امسال ۱۲۰ هزار مجوز چاپ کتاب صادر شده، در هیات نظارت کتاب بهترین افراد ممکن عضو هستند، افزود: در حال حاضر تمام افرادی که در عرصه سینما و هنر مسئولیت دارند از نیروهای انقلابی و جوان هستند و از تخصصی ترین افراد استفاده کردیم و در وزارت ارشاد از جریانی حمایت می کنیم که به تحقق آرمانهای انقلاب کمک می کند و هیچ حمایتی از جریانی که بخواهد به آرمان انقلاب بی اعتنا باشد نخواهد شد اما این موضوع به معنای بستن فضای فکری کشور نباید قلمداد شود .
نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور بیش از ۵۰۰ استاد معارف کشور در مجتمع فرهنگی هنری ادینه تهران به مدت دو روز در حال برگزاری است.
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad
19.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید
میزگرد آزادی های سیاسی
با حضور آقایان
محمدعلی ابطحی، عبدالله گنجی و سعید آجرلو
دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی
حلقه های میانی
#حامیم
#حامیم_کشوری
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad