📸 #عکس_نوشت
آنچه در نشست مولدسازی منابع دولتی مطرح شد.
#حامیم
#حامیم_کشوری
https://eitaa.com/nahadsetad
📷 #گزارش_تصویری
حضور معاون اجرائی رئیس جمهور دکتر محسن منصوری در اولین روز نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاهها
https://eitaa.com/nahadsetad
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📷 #گزارش_تصویری حضور معاون اجرائی رئیس جمهور دکتر محسن منصوری در اولین روز نشست سراسری مدرسان معارف
ویزیت و درمان رایگان کودکان زیر هفت سال از هفته گذشته در کشور
✍معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر ۲ میلیون و ۳۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و پیشرفت آن ها از سطح زمین تا ۱۰۰ درصد بوده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛ محسن منصوری در نشست سراسری اساتید معارف اسلامی دانشگاه های کشور با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ دولت را در شرایطی تحویل گرفتیم که حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته است گفت: همچنین ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان در ماه نیز بدهی اوراق مشارکت دولت بوده که از قبل هزینه شده بود و ما باید آن را پرداخت میکردیم.
وی ادامه داد: در زمان تحویل گرفتن دولت، تورم تولید ( که یک شاخص بسیار مهم در اقتصاد است) ۱۰۳ درصد بود و تلاش کردیم تا پایان سال ۱۴۰۰ مسئله را کم کم حل کنیم و این مقدار را کاهش دهیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به گامهای پنجگانه تحقق انقلاب اسلامی که رهبرمعظم انقلاب اسلامی تبیین کردند، گفت می توانیم به طور قاطع اعلام کنیم که ما در گام سوم یعنی تحقق دولت اسلامی هستیم چرا که انقلاب اسلامی شکل گرفته و نظام اسلامی نیز محقق شده است.
ویبا بیان اینکه برای دستیابی به دولت اسلامی گام های بزرگی برداشته شده است گفت: در حوزههای گفتمانی و دستاوردهای مبنایی، بساط حاکمیت دوگانه جمع شده است؛ همچنین دولت سیزدهم خادم مردم است و امروز خود را مسئولیت شناس و مسئولیت پذیر میداند و از مسئولیت گریزی بیزار است.
منصوری ساده زیستی؛ پرهیز از اشرافیگری؛ پرهیز از هزینههای هنگفت در مراسمهای مختلف و دوری از تجملات و جلوگیری از فساد را از ویژگیهای دولت سیزدهم برشمرد.
وی با بیان اینکه رویکرد حل مسئله ویژگی مهم دولت است گفت ما در ابتدای دولت؛ پرونده باز بیش از ۶۰ هزار پروژه را تحویل گرفتیم که از زمان کلنگ زنی آن ها ۲۰ تا ۴۰ سال می گذشت که با بررسی و تحلیل این پروژه ها به این نتیجه رسیدیم که اگر در سال هزینه های عمرانی صورت نگیرد و تورمی وجود نداشته باشد، به سرانجام رساندن این پروژه ها بیش از ۳۰ سال طول میکشد.
سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین و بزرگترین اتفاق در حوزه عمرانی صورت گرفته است گفت: بیشترین کار عمرانی بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی، پروژه های عمرانی در سال گذشته بوده که برای به سرانجام رساندن آن ها بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه شد.
وی با اشاره به یکپارچه سازی حساب های مرتبط با خزانه؛ برنامه ریزی جهت پرداخت مستقیم هزینه های سازمان ها و ادارات و وزارت خانه ها از خزانه به ذینفع ها؛ راه اندازی سامانه گمرکات و سامانه جامع تجارت گفت: انتشار لیست بیش از هزار ابربدهکار بانکی؛ اعتبارات شرکت ها و نظارت بر حقوق ها در همه سطوح دولت از مهم ترین کارهای اجرایی برای جلوگیری از فساد اقتصادی؛ اتلاف منابع و بیت المال در دولت است.
منصوری یکی از وعدههای دولت سیزدهم را ساخت بیش از یک میلیون واحد مسکونی در سال عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و ۳۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و پیشرفت آن ها از سطح زمین تا ۱۰۰ درصد بوده است.
وی ادامه داد: همچنین در هفت ماهه گذشته تاکنون توانسته ایم با راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان کشور (به عنوان مبدا اصلی بدون واسطه برای تمامی معاملات ملکی و ثبت و دریافت اوراق مربوطه)،اجرای مالیات بر خانه های خالی و اجرایی کردن نظارت شدید بر املاک، تورم در حوزه مسکن را تا حدودی کاهش و در حالت ثبات قراردهیم.
منصوری همچنین در ادامه سخنان خود به رشد شاخص رشد اشاره کرد و گفت زمانی که دولت را تحویل گرفتیم، این شاخص منفی بود و از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون با وجود همه تحریم ها، این شاخص به عدد ۶ رسیده است.
معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد ضعف های جدی داریم گفت؛ بنابر فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی دولت سیزدهم در بیش از ۵۰ شاخص مهم و کلان اقتصاد، وضعیت طلوبی را نسبت به قبل دارد.
وی همچنین انجام حدود ۱۰ هزار پروژه سلامت؛ صدور بیمه سلامت برای ۱۲ میلیون نفر به صورت رایگان، اجرای تعرفهگذاری نظام خدمات پرستاری بعد از ۱۵ سال؛ ویزیت و درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال از هفته گذشته در کشور در حوزه درمان؛ اجرای نظام رتبهبندی معلمان در آموزش و پرورش؛ رشد بیش از ۴۰ درصدی ثبت شرکت های دانش بنیان؛ وضعیت مطلوب در ذخیره سازی اقلام اساسی، فعال سازی واحدهای راکد و نیمه کاره در حوزه صنایع و معادن و مجموعههای تولیدی و برگرداندن بیش از ۷۰۰۰ واحد صنعتی نیمه فعال یا راکت به چرخه تولید را از مهم ترین اقدامات دولت سیزدهم برشمرد.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
ویزیت و درمان رایگان کودکان زیر هفت سال از هفته گذشته در کشور ✍معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نها
وی عنوان کرد یکسان سازی عرضه و تقاضا در حوزه خودرو با هدف کاهش تورم و جلوگیری از رشد قیمت خودرو، از مهم ترین اقدامات دولت بوده است چراکه نیاز عادی کشور یک میلیون خودرو در سال است که در سال اول دولت ۹۰۰ خودرو و در سال دوم دولت بیش از یک میلیون و ۴۰۰ خودرو ساخته وروانه بازار شد.
نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور بیش از ۵۰۰ استاد معارف کشور در مجتمع فرهنگی هنری آدینه تهران به مدت دو روز در حال برگزاری است.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📸 هم اکنون حضور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در بین دانشجویان شرکت کننده در مرحله کشوری دوره
وزیر ارتباطات در جمع دانشجویان شرکت کننده در دوره حامیم :
اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها تا دهه های آینده توسعه ارتباطات در کشور را بیمه می کند / عزم دولت سیزدهم استفاده حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی است / در این دوره به اندازه 11 سال گذشته پرتابهای فضایی داشتیم
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه عزم دولت سیزدهم استفاده حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی است، گفت: در این دولت به اندازه ۱۱ سال گذشته پرتابهای فضایی داشتیم که یک رکورد در این حوزه محسوب می شود و این پرتاب ها ادامه دارد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اردوگاه سیدالشهدای شهر آبعلی و در جمع دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی سراسر کشور، دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه ICT را تبیین کرد. وزیر ارتباطات در این جلسه با اشاره به پیگیری بیش از یک دهه مقام معظم رهبری برای تحقق شبکه ملی اطلاعات، در تشریح فرآیند اجرای شبکه ملی اطلاعات، این پروژه را پروژه ای کلیدی و مهم برای کشور عنوان کرد و گفت: شبکه ملی اطلاعات، شبکه ای امن، سریع و با کیفیت است که امکان ارائه خدمات متنوع را برای مردم دارد و یکی از اولویتهای اصلی وزارت ارتباطات است .
وی با بیان اینکه پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها برای توسعه ارتباطات ثابت از یک سال و نیم پیش آغاز شده و در ۱۰۰ شهر به اتمام رسیده، افزود: نسل پنجم تلفن همراه نیز در این بستر انجام می شود و بر همین بستر تا سرعت چندصد گیگابیت برثانیه امکان ارائه سرویس وجود دارد و اطمینان دارم تا دهه های آینده، توسعه ارتباطات در شهرهای کشور را بیمه می کند.
زارع پور با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۶ میلیون پوشش در کل کشور ایجاد شده است، گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه ۲۰ میلیون پوشش باید به ۲۰ میلیون اتصال خانه ها و کسب و کارها به فیبرنوری تبدیل شود.
وزیر ارتباطات به توسعه ظرفیت مراکز تبادل ترافیک داخل در کشور اشاره کرد و گفت: در مسابقه آخر تیم ملی فوتبال، کشور رکورد ترافیک داخلی به 7.5 ترابیت بر ثانیه رسید که بی سابقه بوده است که بیست درصد از این ترافیک از طریق مراکز تبادل ترافیک در خارج از استان تهران مدیریت شد که در نوع خود یک رکورد جدید بود.
زارع پور به راهبرد تعدادی از کشورها در حوزه مدیریت فضای مجازی اشاره کرد و افزود: اگر در آینده، کشوری «دارای دیجیتال» بومی نداشته باشد، مستعمره دیجیتال محسوب می شود و حتی کشورهای اروپایی نیز نسبت به مدیریت فضای مجازی قوانینی مصوب کرده اند و در حال توسعه دارایی های دیجیتال و سکوهای بومی خود هستند.
وزیر ارتباطات در همین ارتباطات با اشاره به حمایت وزارت ارتباطات از پیام رسان های بومی، تصریح کرد: بر اساس تلاش جوانان متخصص کشور، فعالیت در پیام رسان ها به روزانه بیش از 20 میلیون و ماهانه به بیش از 40 میلیون نفر رسیده است و مطلوب ما این است که پیام رسان های بومی به قدری کیفیت پیدا کنند که با وجود پیام رسان های خارجی مردم از پیام رسان های بومی استفاده کنند.
وی گزارشی از دستاوردهای فضایی در دولت سیزدهم ارائه کرد و افزود: در این دولت به اندازه ۱۱ سال گذشته پرتاب ماهواره داشتیم که یک رکورد در این حوزه محسوب می شود و این پرتاب ها ادامه دارد.
در ادامه این جلسه، وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالات دانشجویان حاضر درباره اقدامات انجام شده در حوزه هوش مصنوعی با اشاره به حکم ریاست جمهوری برای تشکیل شورای راهبری هوش مصنوعی، گفت: عزم دولت سیزدهم استفاده حداکثری از ظرفیت هوش مصنوعی در کشور است و امیدواریم در آینده جزو ۱۰ کشور اول این حوزه باشیم.
زارع پور درباره افزایش تعرفه های اینترنتی، به چند برابر شدن هزینه های اپراتورها از سال ۹۶ که آخرین بار تعرفه ها افزایش داشت، تاکید کرد: مشکلات این اپراتورها به حدی رسیده که درحالی در سال ۹۶، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری داشتند، در سال جاری به یک چهارم این رقم رسیده و دیگر توانی برای سرمایه گذاری نداشتند.
وی درباره ادعاهای مطرح شده از گردش مالی فروش فیلتر شکن در کشور، افزود: ما از کسانی که ادعا کرده اند که فیلترکنندگان، فیلتر شکن می فروشند، خواسته ایم مستندات خود را به قوه قضاییه ارائه کنند که تاکنون چیزی ارائه نشده است.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: برخورد با مافیای فروشندگان فیلترشکن بر عهده دستگاههای امنیتی و قضایی است. البته طبق نظر این دستگاه ها برای این برخورد خلأ قانونی وجود دارد و با ورود مجلس شورای اسلامی قابل حل است.
✍️وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
انقلاب ما از جنس بعثت و برانگیختگی است
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ محمد مهدی اسماعیلی در دومین روز از نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاهها با تبریک اعیاد ماه شعبان گفت: حوزه فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی در عرض سایر مسائل نیست و در کنار سایر حوزه ها همچون اقتصاد، سیاست و... قرار نمی گیرد چرا که حوزه فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی ایران یک حوزه اصلی و مهم است و سایر حوزه ها فرعی محسوب می شوند.
وی افزود: در جامعه شناسی انقلابها پس از پیروزی انقلاب اسلامی گونه چهارمی از نظریات تحلیل انقلاب ها مطرح شد که عامل فرهنگ را به عنوان یکی از شاخص های انقلابها در نظر گرفتند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه به علت فقر واژه از کلمه انقلاب استفاده میکنیم تصریح کرد: انقلاب ما از جنس بعثت و برانگیختگی است، از آنجایی که رهبران انقلاب اسلامی ایران و بسیاری از شخصیت های مطرح کشور همچون شهید بهشتی؛ آیت الله جوادی املی؛ آیت الله مطهری و مصباح یزدی شخصیت های فرهنگی و ادبی هستند فرهنگ در اصل کار ما قرار گرفته است.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
✍️وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: انقلاب ما از جنس بعثت و برانگیختگی است به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع
اسماعیلی با بیان اینکه پس از جلسه نخست دولت سیزدهم با مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر حوزه فرهنگ ؛ مدت ها تلاش و پژوهش کردیم و کارگروه هایی تشکیل دادیم تا بتوانیم فضاهای درگیر فرهنگ را استخراج کنیم گفت: در ادامه این تلاش ها متوجه شدیم پایه و اساس تمامی حوزه ها مبحث فرهنگ است و باید برنامه ریزی صحیحی صورت گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه امروزه تصور عدهای بر این است که مردم نسبت به گذشته به مناسک دینی بی اعتناتر شدند گفت: براساس آخرین نظرسنجی و افکارسنجی صورت گرفته در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ ایران در سال ۱۴۰۲ با توجه به تمام حجمه های سیاسی به مراتب از ایران ۳۰ میلیونی در سال ۱۳۵۳ به مناسک دینی؛ مقیدتر است.
وی همچنین با اشاره به مراسم پیاده روی اربعین گفت: در اربعین امسال که در تابستان هم برگزار شد عده ای تصور می کردند با توجه به گرمای هوا تعداد زوار کاهش خواهد داشت ولی چهار و نیم میلیون نفر عازم کربلا شدند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با نگاهی کلان درمییابیم انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا وضعیت نسبتا خوبی به لحاظ فرهنگی دارد، تصریح کرد: مثلا در موضوع فلسطین عده ای می گفتند موضع مردم نسبت به غزه و فلسطین منفی است تاجایی که عدهای در اغتشاشات شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران را سر میدادند، در حالی که براساس آخرین نظر سنجی که قبل از عملیات طوفان الاقصی صورت گرفت بیش از سه چهارم مردم ایران طرفدار فلسطین بودند.
اسماعیلی با اشاره به این که جریانی عمدتا تلاش می کرد تا حکمرانی فرهنگی نظام را تضعیف کند و اساسا به چیزی به عنوان نظارت حاکمیت بر حوزه فرهنگ معتقد نبودند گفت: زمانی که کارمان را شروع کردیم عدهای می گفتند توانایی جبهه انقلاب ساخت ۵ فیلم در سال است ولی امسال ۲۵ فیلم به بخش داوری جشنواره فجر از جبهه انقلاب ارسال شد.
وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه در ابتدای کار قصد نداریم در حوزه تنظیم گری از قانون کوتاه بیاییم و باید تمامی فیلم ها قبل از انتشار مجوزات قانونی لازم را کسب کنند..وی در پایان با بیان اینکه امسال ۱۲۰ هزار مجوز چاپ کتاب صادر شده، در هیات نظارت کتاب بهترین افراد ممکن عضو هستند، افزود: در حال حاضر تمام افرادی که در عرصه سینما و هنر مسئولیت دارند از نیروهای انقلابی و جوان هستند و از تخصصی ترین افراد استفاده کردیم و در وزارت ارشاد از جریانی حمایت می کنیم که به تحقق آرمانهای انقلاب کمک می کند و هیچ حمایتی از جریانی که بخواهد به آرمان انقلاب بی اعتنا باشد نخواهد شد اما این موضوع به معنای بستن فضای فکری کشور نباید قلمداد شود .
نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور بیش از ۵۰۰ استاد معارف کشور در مجتمع فرهنگی هنری ادینه تهران به مدت دو روز در حال برگزاری است.
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad
19.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید
میزگرد آزادی های سیاسی
با حضور آقایان
محمدعلی ابطحی، عبدالله گنجی و سعید آجرلو
دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی
حلقه های میانی
#حامیم
#حامیم_کشوری
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید
حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر محمدمهدی اسماعیلی در نشست مدرسان دروس معارف اسلامی دانشگاههای کشور
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad
📷 هم اکنون
حضور تیم گزارش صدا وسیما در دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی،سیاسی و اجتماعی
حلقه های میانی
حامیم
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید
حضور سخنگوی دولت، دکتر بهادری جهرمی در نشست مدرسان دروس معارف اسلامی دانشگاههای کشور
🆔 https://eitaa.com/nahadsetad
📷 هم اکنون
میزگرد بررسی مسائل بین الملل
با حضور آقایان اسدالهی و پیروز
در مرحله کشوری دوره #حامیم
https://eitaa.com/nahadsetad
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📹 #ببینید حضور سخنگوی دولت، دکتر بهادری جهرمی در نشست مدرسان دروس معارف اسلامی دانشگاههای کشور 🆔 ht
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ علی بهادری جهرمی در نشست سراسری اساتید معارف اسلامی کشور گفت؛ کشور بیش از ۶ سال دچار تورم شدید و نرخ پایین رشد اقتصادی بوده و موضوعات معیشتی همیشه یکی از گلایه های اصلی جامعه بود که این گلایه قطعا سیاسی نیست؛ گرانی های مسکن؛ ارز؛ اقلام مصرفی؛ خودرو و بسیاری دیگر از زمینه ها مواردی بود که جامعه همیشه نسبت به ان ها ناراضی بوده است .
وی عنوان کرد؛ ما در شرایطی دولت را تحویل گرفتیم که در عرصه بین المللی همچون عرصه اقتصادی اوضاع مناسبی نداشتیم از تحریم های اقتصادی به تحریم های سیاسی رسیده بودیم و در نهایت انزوای ایران که هدف نهایی دشمن در کنار تمامی تهاجمات فرهنگی؛ رسانه ای؛ اجتماعی و ... بوده است که نقشه دشمن برای انزوای سیاسی و اقتصادی ملت ایران، شکست خورد و دولت سیزدهم توانست اعتماد مردم را جلب کند.
سخنگوی دولت سیزدهم گفت؛ ما ۸ سال مذاکره را تجربه کردیم و با سران قدرتهای غربی به گفتوگو نشستیم. سانتریفیوژ، نچرخید و چرخ آن نه تنها چرخ زندگی را نچرخاند بلکه از روی مردم رد شد؛ و نرخ رشد اقتصادی بعد از این اقدامات به حدود ۴ دهم درصد رسید و تقریبا صفر شد.
وی تصریح کرد؛ ما حدود ۱۰ سال تحریم های شدیداقتصادی را از سمت غرب متحمل شدیم همان هایی که میگفتند میخواهند ایران را فلج کنند دولت یازدهم و دوازدهم در چنین شرایطی مذاکره را به عنوان راه حل اصلی رفع تحریم ها دانست؛ ما اگر تجربه ۸ سال دفاع مقدس را در نظر میگرفتیم متوجه میشدیم مذاکره با غربی که قصد قلج کردن کشور را دارد اشتباه است اما دولت قبل تمامی برنامه های مدیریتی را به سرانجام رساندن برجام و مذاکره گره زد چرا که کلید حل مشکلات را اعتماد به غرب میدانست.
بهادری جهرمی با اشاره به اینکه صندوق بین المللی پول طی گزارش جدیدی اعلام کرد سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۱ را دهه از دست رفته اقتصاد ایران نامید گفت؛ این گزارش دقیقا جمله ای بود که قبل از اعلام گزارش مقام معظم رهبری به ان اشاره کردن بودن و دهه نود را دهه از دست رفته اقتصاد ایران عنوان کردند.
این مسئول ادامه داد؛ دولت سیزدهم، این مسیر را برگرداند و نه تنها در حوزه اقتصاد، بلکه در حوزه سیاست خارجی نیز به گونه دیگری عمل کرد. در این میان میانگین رشد اقتصادی صفر در دولت قبل، در دو سال گذشته به ۴.۵ درصد رسیده و رشد اقتصادی در فصل بهار و تابستان ۱۴۰۲ به گزارش مرکز آمار، بالای ۷ درصد و به گزارش بانک مرکزی، حدودا بین ۵ و نیم تا ۶ درصد بوده است..
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۵ سال از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران میگذرد و در ۵ ساله اول گام دوم انقلاب هستیم در گام نخست؛ ما تجربه ۸ سال دفاع مقدس را داشتیم تجربه ای که ثابت میکرد اعتماد به غرب کار عبث و بیهوده ای است ادامه داد؛ در ان زمان شرق و غرب پشت رژیم تا دندان مسلح و انسان کش ایستادند و تمام قد از انها دفاع کردند اما با اعتماد به توان خود توانستیم در برابر ان ها بایستیم و در نهایت پیروز ان مبارزه باشیم این تجربه نشان میدهد با تکیه بر توان داخلی میشود بر سخت ترین جنگ ها هم پیروز شد .
سخنگوی دولت گفت؛ در دولت گذشته حل همه مسائل کشور از جمله مشکلات آب و ورود واکسن کرونا را به برجام و FATF پیوند دادند؛ در حالی که بعد از ورود دولت سیزدهم ۱۰۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور شد البته دولت قبل همچنان مدعی است که قراردادهای خرید واکسن را آنها بسته بودند.
جهرمی با بیان اینکه برجام و FATF به مشکل آب ارتباطی ندارد، خاطر نشان کرد: ما متاسفانه در دهه گذشته دچار عقب ماندگی شدیم و تجربه آن هم روشن است و برای اینکه مسائل را خودمان حل نکردیم به دنبال علتهای دیگر بودیم.
وی تصریح کرد: راه انداختن مسیر اقتصادی که یک دهه راکد بود یکی، دو روزه اتفاق نمیافتد و مهار تورمی که یک دهه ای که اینگونه رشد کرده است یک شبه اصلاح نمیشود در این میان غرب اعلام کرد که تحریمها علیه ایران جواب نداده است چون مسیر خنثی سازی تحریمها با فعال سازی بیش از ۶هزار پانصد کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل در این دولت مورد توجه قرار گرفت.
بهادری جهرمی با اشاره به ادعای غرب درباره انزوای ایران گفت: آنها به این واقعیت رسیده اند که در معادلات منطقه ای و بین المللی بدون حضور ایران به نتیجه نمیرسد؛ آنها سال گذشته تمام قد هزینه کردند تا با آشوب سازی مملکت را زمین بزنند، اما به نتیجه نرسیدند.
وی افزود: غرب میخواست ایران را بدنام کند، اما امروز به واسطه حماسه جوانان غزه، رژیم صهیونیستی و آمریکا هر روز در جهان بدنامتر میشوند.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📹 #ببینید حضور سخنگوی دولت، دکتر بهادری جهرمی در نشست مدرسان دروس معارف اسلامی دانشگاههای کشور 🆔 ht
سخنگوی دولت افزود: امروز ایران در پرونده تحریمها؛ علیه امریکا دعوی مطرح کرد و دیوان بین المللی، آمریکا را محکوم و مکلف کرد ظرف دو ماه خسارتهای وارده را به جمهوری اسلامی پرداخت کند امروز نه تنها در دعوی تحریم ها علیه امریکا پیروز شدیم بلکه در «پرونده کرسنت» که محکوم شدیم از سه داوری که رای علیه ایران دادند دو داور طرف مقابل در دولت سیزدهم جرح شدند و هیات داوری زیر سئوال رفت این یعنی زبان دنیای دولت سیزدهم.
گفتنی است سختگوی دولت در پایان این نشست به پاسخ به سوالات وشبهات اساتید معارف اسلامی حاضر در نشست سراسری ۵۰۰ استاد معارف از سراسر کشور پرداخت .
نشست سراسری مدرسان معارف اسلامی دانشگاه های کشور به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور بیش از ۵۰۰ استاد معارف کشور در مجتمع فرهنگی هنری ادینه تهران به مدت دو روز برگزار شد
✍️ مدل امامین انقلاب جهت حفظ نظام مردمیسازی انقلاب و تکیه به همین حلقههای میانی است
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها حجت الاسلام مهدی فاطمیپور معاون فرهنگی سیاسی نهاد در جمع دانشجویان مرحله کشوری طرح حامیم که در اردوگاه سیدالشهدا منطقه آبعلی برگزار شد با اشاره به انقلاب اسلامی و جایگاه آن در جهان امروز گفت: در نظام بینالملل در بین همه کشورها یک فکر و تفکر جدی غالب بوده و امروز اتفاقات جدیدی در حال رخ دادن است. شکلگیری این تفکر بر اساس مبانی اروپا و ذیل تمدن غرب است این مهم برای توسعه خودش کارهای زیادی کرده که یکی از آن کارها پیگیری مسیر استعمار است.
وی با توجه به اهداف استعمار گفت: این استعمار برای پیشبرد اهداف خودش اعم از فروش کالا و کارگر و انگیزههای اقتصادی اقدامات فراوانی انجام داده است و یکی از راههای دریافت ثروت به استعمار گرفتن کشورها است. این مدل تا مدتی برای غرب سودآور بود اما از جایی برایش هزینه آور شد و بعد از آن تمدن غرب به دنبال استعمار نو میرود و در حال حاضر به مرحله استعمار فرانو رسیدهایم.
حجت الاسلام فاطمیپور با شرح اهداف استعمار فرانو عنوان کرد: استعمار فرانو به دنبال مدیریت اذهان و افکار است و به جای مدیریت زمینها ذهنها را مدیریت میکند. در این میان مسئله تهاجم فکری و فرهنگی بسیار حائز اهمیت است و غرب به دنبال تربیت آدمها با طرز تفکر خودشان هست البته نظام سلطه هنوز به جنگها و تنشها برای فروش سلاح و زورآزمایی نیاز دارد.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
✍️ مدل امامین انقلاب جهت حفظ نظام مردمیسازی انقلاب و تکیه به همین حلقههای میانی است به گزارش مرکز
معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تصریح کرد: اگر ما فهم درستی از سیر تاریخی و اتفاقات کلان داشته باشیم نگاهمان به انقلاب اسلامی عوض میشود انقلاب اسلامی یک انقلابی بود که آثار سیاسی، اقتصادی و تکنولوژی داشت ولی از اساس یک انقلاب فکری و ایدئولوژیک بود. امام خمینی(ره) سنگ بنای این انقلاب را بر اساس ایده تکیه بر مردم پایه ریزی کرد و ما مشاهده کردیم که در آن زمان یک شبکه گسترده انسانی بر مبنای آرمان امام پای کار میآید و انقلاب میکند.
وی در ادامه افزود: نظام سلطه در چنین وضعیتی به دنبال جنگ رسانهای و شناختی میرود تا این انقلاب به نتیجه نرسد زیرا انقلاب اسلامی تمام حیثیت غرب را زیر سوال برده و تمام ۵۰۰ سال تمدن غرب را از اساس به پایین کشیده است و میگوید راه نجات بشر این است که به دین برگردد. مهمترین دعوای داخلی و خارجی ما اساسش بر همین مسئله متمرکز است. اساس چرخش تحولی در همین جاست و اتفاقاً دشمن اصلاً دوست ندارد از این زاویه وارد بحث شویم.
وی با اشاره به سند امنیت ملی آمریکا گفت: یکی از جدیترین دادهها در این زمینه سند امنیت ملی آمریکاست که هفت بار اسم ایران در آن آمده است و در آن سند گفته میشود که ما چند مدل دشمن داریم. از سوی دیگر در زمانی نظام سلطه به دنبال طراحی خاورمیانه جدید بود و اکنون ابزاری که این مسیر را ادامه میدهد جنگ ترکیبی تمام عیار است. غرب از همه ابزار سیاسی اقتصادی فضای مجازی و غیره استفاده میکند برای اینکه این انقلابی که در حال پیشرفت و توسعه است را تحت فشار قرار دهد و از بین ببرد.
حجت الاسلام فاطمیپور در ادامه با اشاره به مدل امامین انقلاب جهت حفظ انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی؛ رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم مُدلی را جهت حفظ و پیشرفت انقلاب اسلامی بیان میکنند و آن مردمیسازی انقلاب و تکیه به همین حلقههای میانی است و در بیانیه اشاره میکنند که باید از ظرفیت مردم استفاده کنیم و مدل حفظ و توسعه و تکثیر نظام اسلامی مدل حساب کردن روی ظرفیتهای مردمی است.
وی در ادامه با اشاره به مصادیق این موضوع تاکید کرد: به طور مثال راهپیمایی مردم با حضور حداکثری خود به خود انقلاب را تا مدتی واکسینه میکند و از سوی دیگر حضور حداکثری در انتخابات است که از اهمیت بالایی برخوردار است. انتخابات یک اثرش انتخاب صحیح است و اثر دیگر آن حضور مردم پای صندوق رای است و در این بین مشارکت خیلی مهم است.
حجت الاسلام فاطمی پور در ادامه گفت: دشمن در چندین مرحله برای حضور مردم در انتخابات طراحی دارد. مرحله اول تلاش برای برگزار نشدن انتخابات است چون انتخابات ابزار نگه داشتن کشور است. نکته دوم برگزار شدن حداقلی انتخابات است زیرا میخواهند کاری کنند که مشارکت پایین بیاید. مرحله سوم تلاش برای پیروزی جریان واگرا یعنی جریانی که از لحاظ فکری با انقلاب اسلامی فاصله دارد و در مرحله بعدی تبدیل انتخابات به یک کمپین علیه نظام و انقلاب اسلامی است.
وی از سوی دیگر با اشاره به اقدامات دشمن جهت کاهش مشارکت مردم در انتخابات تصریح کرد: یک سری عوامل سیاسی وجود دارد که دشمن به دنبال آن است، به طور مثال دشمن میخواهد القا کند که رای دادن چیزی را عوض نمیکند و رای مردم اثری ندارد. در مقابل ما وظیفه داریم اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را تبیین نماییم. از سوی دیگر دشمن القا میکند که فضای انتخابات بسته است اما با اصلاح قانون انتخابات ما برای هر کرسی مجلس حدود ۵۰ نامزد داریم. در بخش دیگر دشمن به دنبال القای فساد سیستماتیک در کشور است و میخواهد بگوید که این فسادها نهادینه است اما واقعیت چیز دیگری است زیرا فساد را افراد ایجاد میکنند و نه سیستم.
وی در پایان گفت: حال در این بین رسالت ما همان جهاد تبیین است و قصه تبیین برای این است که ما در مقابل این راهکارهای دشمن اقدامی موثر انجام دهیم و به تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی بپردازیم.
تمدید مهلت ثبت نام پذیرش دانشجو مقطع کارشناسیارشد سال ۱۴۰۳ دانشگاه معارف اسلامی
مهلت ثبتنام در آزمون ورودی اختصاصی کارشناسیارشد سال ۱۴۰۳ دانشگاه معارف اسلامی، جهت امکان ثبتنام برای داوطلبانی که در وقت مقرر موفق به این امر نشدهاند و بر اساس مصوبه معاونت آموزش دانشگاه، تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ تمدید شد. لازم به ذکر است این تاریخ، قطعی بوده و به هیچ عنوان قابل تمدید نمیباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه معارف اسلامی به آدرس زیر مراجعه نمایید:
https://maaref.ac.ir
📷 هم اکنون
حضور و سخنرانی دکتر محمدجواد ظریف
وزیر سابق وزارت امور خارجه
در جمع دانشجویان شرکت کننده در
مرحله کشوری دوره #حامیم
https://eitaa.com/nahadsetad
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
📷 هم اکنون میزگرد بررسی مسائل بین الملل با حضور آقایان اسدالهی و پیروز در مرحله کشوری دوره #حامیم
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، آقایان مسعود اسداللهی و بیژن پیروز کارشناسان روابط بینالملل صبح امروز در میزگرد طرح حامیم کشوری در اردوگاه سیدالشهداء آبعلی با موضوع مقاومت به تبادلنظر پرداختند.
اسداللهی به پاسخگویی علت طولانی شدن جنگ در غزه توسط رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: در فلسطین جنگی تمام نشده است که حماس بخواهد آن را شروع کند و جنگ در فلسطین با اشغالگری شروع شدهاست. تا زمانی که اشغالگری است، جنگ نیز ادامه خواهد داشت. هر زمان اشغالگری تمام شد، این جنگ به پایان خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه در سه دهه اول تأسیس رژیم صهیونیستی، ارتشهای اسرائیل میجنگیدند و همواره شکست میخوردند، خاطرنشان کرد: از ابتدای دهه چهارم تأسیس آن، راهبرد جدیدی در مبارزه با رژیم صهیونیستی اتخاذ شد که ملهم از پیروزی انقلاب اسلامی موسوم به مقاومت بود. مقاومت یعنی اینکه مردم فلسطین از دولتها و ارتشهای عربی ناامید شدند. زمانی که اعراب شکستهای تاریخی خوردند، مردم فلسطین به این نتیجه رسیدند که معطل ارتشهای عربی نشوند.
استاد دانشگاه امامحسین (ع) با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، راهبرد مقاومت از داخل شکل گرفت، تصریحکرد: ابتدا جهاد اسلامی شکل گرفت و سپس حماس در فلسطین تأسیس شد و در کنار آن حزبالله در لبنان قدرت گرفت. این راهبرد در چهار دهه اخیر بسیار خوب عمل کرد و ما شاهد آزادسازی خاک لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی بودیم. در نوار غزه نیز که در سال ۱۹۶۷ میلادی تحت اشغال بود، اسرائیل مجبور شد سال ۲۰۰۵ میلادی آن را تخلیه کرده و از غزه خارج شود. در واقع غزه از سال ۲۰۰۵ میلادی شهر اشغال شده نیست بلکه یک شهر آزاد محاصره شدهاست.
اسداللهی راهبرد گروههای مقاومت را راهبرد جنگ فرسایشی در اقصینقاط دنیا خواند و افزود: در هر کشوری که جنبش مقاومت شکل بگیرد، جنگ فرسایشی خواهد بود. جنگی که گروههای مقاومت انجام میدهند، جنگ نامتقارن است. در جنگهای نامتقارن، دو طرفی که اصلاً قدرتشان قابل مقایسه نیست و یک طرف بهعنوان گروه قدرتمند و دارای تسلیحات پیشرفته و نقطهزن و قدرت تجسس و شنود قوی قرار دارد و مقابل آنان گروه کوچکی به نام جریان مقاومت، علم مبارزه برمیدارد. در جنگهای نامتقارن، همواره گروه کوچک هزینههای زیادی میدهند.
وی جنگ کلاسیک را در مقابل جنگ نامتقارن قلمداد کرد و گفت: در جنگ کلاسیک عدد و رقم گویای ماجرا است. یعنی میزان تلفات بیشتر، فقدان قدرت نظامی، میزان مناطق اشغال شده در آن مشخص میشود. در جنگ نامتقارن عدد و رقم ملاک نیست بلکه جریان مقاومت، راهبرد جنگ فرسایشی را در پیش میگیرد و جنگ فرسایشی دارای ضربات متعدد و متناوب است. در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۳ اسرائیل دولتی بر روی کار آمد که صهیونیستها آن را افراطیترین و تندترین دولت در طول تاریخ رژیم صهیونیستی میدانند. دولت نتانیاهو بهسمت ایده اخراج فلسطینیها از سرزمین خود حرکت کرد. چرا که صهیونیستها معتقدند باید مردم غزه را به مصر، مردم کرانه باختری را به اردن و شهروندان مسلمان رژیم صهیونیستی را به لبنان بفرستند و دولت خالص یهودی ایجاد کنند.
استاد دانشگاه امامحسین (ع) با اشاره به نمونههای جنگ فرسایشی اظهار کرد: در جنگ ویتنام، آمریکا در سال ۱۹۶۰ میلادی در ویتنام جنگ ویرانگر و وحشیانهای را آغاز کرد و نهایتاً با خونریزیهای متعدد آمریکا شکست خورد. نمونه بعدی اشغال افغانستان توسط شوروی بود. شوروی، افغانستان را بهمدت ده سال اشغال کرد اما نهایتاً شوروی شکست خورد. در نمونه دیگر، رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۲ میلادی به لبنان حمله کرد و نقاط مختلف از جمله پایتخت آن را اشغال کرد اما مقاومت جدیدی به نام حزبالله تشکیل شد و پیروز میدان گردید و در نهایت اسرائیل مجبور شد ذلیلانه از لبنان خارج شود. نمونه آخر اشغال افغانستان توسط آمریکا بعد از واقعه یازده سپتامبر بود. در این مورد ناتو دخالت کرد و به بهانه اینکه طالبان به بن لادن و القاعده پناه داده است، وارد جنگ شد. مدت بیست سال ناتو در افغانستان دخالت کرد و نهایتاً ناتو با یک حالت مفتضحانهای از افغانستان خارج شد.
اسداللهی ادامهداد: اگر در جنگهای نامتقارن، گروه مقاومت پایداری کنند، پیروز جنگ هستند. در جنگ نامتقارن، ملاک نابودی ارتش بزرگ نیست. اسرائیل در لبنان نابود نشد بلکه قدرت اراده جنگ را از دست داد. در جنگ نامتقارن، بقای گروه مقاومت بهمعنای پیروزی است. زمانی که جنگ ۳۳ در لبنان به پایان رسید، یکی از کارشناسان اسرائیلی با اقتباس از سخن کسینجر گفتهبود حزب الله پیروز شد چون شکست نخورد و اسرائیل شکست خورد چون پیروز نشد. اگر گروه مقاومت، در جریان جنگ نامتقارن ایستادگی کند یعنی پیروز میدان شدهاست.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، آقایان مسعود اسدال
بنابراین اگر در غزه لحظهای آتش بس اعلام شود و حماس باقی بماند، یعنی پیروز شدهاست. اگر فلسطین برای لحظهای دست از مقاومت بردارد، این بهمعنای ترک مبارزه نیست بلکه خود را برای ضربات بعدی آماده میکند.
وی در پاسخ به اینکه ایران چه نقشی در محور مقاومت دارد، اذعان کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای شهید قاسم سلیمانی، پیوند محورهای مقاومت با یکدیگر بود؛ سپس تعاملات و سطح ارتباطات ارتقا پیدا کرد و حمایت و پشتیبانی از آنان شکل گرفت. محور مقاومت یک پیمان نظامی مکتوب و مدون امضا شده نیست بلکه یک تفاهم شفاهی مشترک است. در این تفاهم شفاهی، ایران معتقد است گروههای مقاومتی که از آرمان عدالتخواهانه دفاع میکنند، از حمایت و پشتیبانی ایران برخوردار خواهند بود. پشتیبانی یعنی اینکه اگر سلاح، آموزش نظامی، تشکیلات و امکانات مخابراتی پیشرفته میخواهید، به شما کمک خواهیم کرد.
بیژن پیروز در ادامه ابراز کرد: در تابستان سال ۲۰۲۳ میلادی، حدود ۱۸ تن از رهبران جهاد اسلامی در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. اسرائیلیها هر زمان که بتوانند از روشهای مختلف ترور استفاده میکنند. زمانی که رژیم صهیونیستی نتواند رهبران حزبالله را ترور کنند، زیرساختهای شهر را بمباران و نابود میکنند. امروز یک طرف جریان مقاومت، یمن است؛ یمن با روش دخالت بشر دوستانه از غزه حمایت کرده و در حد توان خود در حال تحریم اسرائیل است. انگلیس و آمریکا نمیخواهند یمن از مردم غزه پشتیبانی کند.
استاد دانشگاه تهران با ابراز اینکه سوریه دارای ذخایر تسلیحات شیمیایی بود، بیان کرد: این سلاحها، شکلی از بازدارندگی را در برابر اسرائیل ایجاد کرده بود اما خلع سلاح شیمیایی سوریه در سال ۲۰۱۴ میلادی شکل گرفت و این به نفع رژیم صهیونیستی بود. امروزه اسرائیل ادعا میکند که به یک قدرت هستهای تبدیل شدهاست که هر نقطه سوریه را که بخواهد میتواند هدف حمله نظامی قرار دهد. آسمان لبنان و سوریه در اختیار اسرائیل و در معرض حمله هوایی او قرار دارد. مدیترانه و حریم دریایی لبنان میتواند محاصره بشردوستانه رژیم صهیونیستی برای هدایت بهسمت آتش بس را تسریع کند. وضعیت لبنان از طریق زمین و دریا ایمن است ولی از طریق هوایی اینگونه نیست. اکنون پس از جنگ جهانی دوم پایگاههای آمریکایی هنوز در ژاپن هستند. ژاپن مشکل زمین دارد در حدی که فرودگاه توکیو در دریا ساخته شدهاست.
وی با اشاره به اینکه آمریکا تاکنون با میل خویش پایگاههای خود را از جایی خارج نکردهاست، تصریحکرد: آمریکا تا زمانی که بتواند از عراق و افغانستان خارج نمیشود. با مذاکره نیز بحث خروج پایگاههای آمریکا از این کشورها به جایی نرسیدهاست. امروز اسرائیل بهعنوان کارگزار آمریکا عمل میکند و تمام کشتارها در منطقه با تسلیحات اروپایی و آمریکایی صورت گرفته است. محور مقاومت از نظر اعتقادی، کمنظیر و از نظر تسلیحاتی در اوج دوران خود قرار دارد. مقاومتی که در غزه انجام میگیرد، یک معجزه است. همه محور مقاومت با اعتقاد مردم مسلمان منطقه به جایی رسیدند که هویت خود را فریاد میکند.
پیروز، رژیم صهیونیستی را بدتر از گروههای طالبان و داعش دانست و اظهار کرد: صهیونیستها فراتر از آن چیزی را که در جمهوری آذربایجان انجام میدادند در ایران عملیاتی میکردند. تاکنون هیچ مقام رسمی رژیم صهیونیستی، مسئولیت بمبارانهای سوریه را برعهده نگرفته است بلکه رسانههای یهودی واقعیت را برملا میکنند. یعنی رژیم صهیونیستی هیچگاه مسئولیت ظلمها و خشونتهای خود را برعهده نمیگیرد. در دولت گذشته زمانی که حملات ما دو برابر شد دشمن کوتاه آمد. این یک روش دیپلماسی است.
استاد دانشگاه تهران در پایان گفت: یک شکل از جنگ سرد بین ایران و آمریکا و نیز ایران و رژیم صهیونیستی وجود دارد. ما به یک نوع سطحی از بازدارندگی رسیدیم که دشمن جرئت حملات نظامی ندارد. امروز ایران، اسرائیل را در تراز خود نمیبیند بلکه هر اتفاقی میافتد آن را از سمت آمریکاییها میداند. از همه گزینههای روی میز به تنشزدایی رسیدیم و آمریکا مخالف تنش است اما باید سگ قلاده شکستهاش (رژیم صهیونیستی) را کنترل کند تا شاید میزان تنشها کاهش یابد.
کانال اطلاع رسانی نهاد رهبری در دانشگاهها
#حامیم_کشوری هم اکنون میزگرد رسانه با حضور آقایان لسانی و شفیعیان 🔗 https://eitaa.com/nahadsetad
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، آقایان لسانی و شفیعیان در میزگرد طرح حامیم کشوری در اردوگاه سیدالشهداء آبعلی با موضوع رسانه به تبادل نظر پرداختند.
شفیعیان وضعیت رسانه را مثل سایر حوزه های مختلف دانست و گفت: جای تاسف دارد اتفاقی که در تولید خودرو حاصل شده، در جریان رسانهای هم رخ داده است.
مدیرمسئول پایگاه خبری انصاف نیوز با طرح چگونگی موفقیت رسانه در اقناعسازی مردم خاطرنشان کرد: رسانهها باید همواره به عنوان روشنگر افکار عمومی از مسئولین مطالبه کنند.
وی ادامه داد: رسانه ها به مسئولین دسترسی ندارند و مسئولین هرگونه که دلشان بخواهند جواب میدهند.
شفیعیان با بیان اینکه رسانه باید نواقص را پیگیری کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از رسانه ها، دولتی هستند و برای برندسازی از مسئولان تلاش میکنند و رسانه های خصوصی را هم محدود می کنند.
مدیرمسئول پایگاه خبری انصاف نیوز با اشاره به اینکه اگر میخواهیم اصلاحات صورت گیرد نباید چیزی را از کسی مخفی کرد، افزود: اعتماد ملی با شفاف سازی و گفتن حقیقت بدست میآید.
وی اظهار کرد: اعتماد مخاطب ما به رسانههای داخلی کمرنگ شده است. اگر میخواهیم آزادی رسانهها به رسمیت شناخته شود و جایگاه خود را پیدا کنند، باید به مرجع اصلی خود برگردند.
شفیعیان با تاکید بر اینکه باید به رسانه ها اختیار بیشتری داده شود خاطرنشان کرد: رسانهها باید بتوانند به آسانی با مطالبهگری، مسئولین را مواخذه کنند.
وی در پایان گفت: اگر رسانه های ایران اخبار را مخابره نکنند، رسانههای خارجی مرجع خبری می شود.
محمد لسانی مدرس سواد رسانه مهمان دیگر برنامه به موضوع مرجعیت رسانهای پرداخت و گفت: افراد جامعه باید بتوانند از رسانه هایی تغذیه کنند که مدیران آنها وطن پرستی و حرکت در مسیر پیشرفت جامعه را سرلوحه کار خود قرار میدهند.
وی ادامه داد: مرجعیت رسانهای امروز در بحران است. متاسفانه از اصل بحران گفته میشود اما از آغازگر بحران حرفی زده نمیشود که چگونه در یک دولت، هم نمایشگاه رسانه های دیجیتال تعطیل شد، هم در مقابل شورای عالی فضای مجازی یک شورای عالی فناوری اطلاعات راه انداختند و هم نمایشگاه مطبوعات ضعیف و کم رونق شد.
لسانی با اشاره به نقش رسانه در پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی از گردش اطلاعات بهره زیادی گرفت و حتی به انقلاب اسلامی، انقلاب نوار کاست هم می گویند که توانست به خوبی از رسانه روز بهره بگیرد.
وی با اشاره به اینکه کنشگران انقلابی ما تولیدکننده و پمپاژ دهنده ایده نو و جدید بودند، تصریح کرد: واژگان امام و چهره های انقلابی باعث میشد که مردم احساس کنند کنشگران اصلی سیاست از جامعه جلوتر هستند و چشم و نگاه مردم به آنان بود اما امروز هر چند رهبر انقلاب یک تنه در میدان تولید ادبیات پیشتاز است و در موارد متعدد از جنگ روایت گرفته تا جنبش مواسات و ... بار را به دوش کشیده اما سایر کنشگران عموما یا عقب تر از جامعه هستند یا تولید حاشیه می کنند.
لسانی با انتقاد به برخی جریان ها خاطرنشان کرد: جای تاسف دارد که برخی افراد تصمیم گرفتند، مرجعیت رسانه را به خارج ببرند و رسما در خارج از کشور، رسانه و صدا داشته باشند و همین مسئله باعث شد صدای داخل، کم تنوع و کم رونق شود.
این فعال رسانه ای در پایان به راهکارهای عبور از وضع جاری پرداخت و گفت: اول باید اراده بالادستی و یکدست در اصلاح قوانین و مجاری به نفع اطلاع رسانی سریع و صریح به وجود بیاید. دوم در لایه عمومی به توسعه سواد رسانه بخصوص در حوزه های جدید مثل فکت چک و صحت سنجی اقدام کرد و سوم به "انسان رسانه ها" مجال کنشگری آگاهانه و مسئولیت مدار داد.
گفتنی است در پایان این مراسم به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
https://eitaa.com/nahadsetad
📷 هم اکنون
حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلین حسین طائب
مشاور عالی فرمانده کل سپاه
در جمع دانشجویان شرکت کننده در
مرحله کشوری دوره #حامیم
https://eitaa.com/nahadsetad
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#پوشش_زنده|حجت الاسلام طائب: جریان سازش میگوید تا دَم کدخدا را نبینی مسائل جهان حل نمیشود
مشاور عالی فرمانده کل سپاه در نشست دانشجویی «نظم جدید در دنیا»:
🔸در قرآن آمده آمریکا و اسرائیل را دوست خود نبینید چون اینها پشت یکدیگر در می آیند؛ اگر دولت اسلامی میل به یکی از این دو کشور بکند جزو آنها می شود.
🔸در خود انقلاب اسلامی هم اتفاق افتاده و همیشه در دولت ها هم دو ایده داریم. یک عده ای می گویند سازش یک عده می گویند مقاومت.
🔸هر جریان سازش همیشه می گوید تا دَم کدخدا را نبینی مسائل جهان حل نمیشود.
هم اکنون
👈پخش زنده SNNTV👉
🆔 @snn_ir
📷 #عکس_نوشت
🔰 گزیده سخنان حجتالاسلام فاطمی پور معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در مرحله کشوری دوره حامیم
#حامیم
https://eitaa.com/nahadsetad