🔴سیمای حضرت مهدی در آیینه نهج البلاغه
┄┄┅═✧❁🌼🍁🌼❁✧═┅┄
✳️قسمت سوم
🔰وعده دیدار نزدیک است
✍از امتیازات بزرگ تشیّع در انتظار مصلح جهانی این است که آینده روشن و امید بخشی را چشم براه است که توسط عدل گستر جهان ایجاد خواهد شد بشارت به چنین آینده ای را تک تک امامان معصومان داده اند و در رأس آنها امیر بیان علی(ع) در خطبه ۱۵۰ می فرماید:
🔅«اَلا وَ مَن اَدرَکَها مِنّا یسری فیها بِسراجٍ مُنیرٍ و یَحذُوا فیها عَلی مِثالٍ الصّالِحینَ لیَحُلَّ فیها ربقاً ورقیق فیها رِقاً... ثمَّ لیشحذنَّ فیها قَومٌ شَحذَ القَین النَّصل تُجلی بِالتَّنزیلِ اَبصارُهُم وَ یُرمی بِالتَّفسیر فی مَسامِعِهِم وَ یغبقونَ کَأسَ الحِکمَةِ بَعدَ الصَّبُوح
💠بیدار باشید آن کس از ما (یعنی مهدی(ع)) که فتنه های آینده را دریابد با چراغی روشنگری در آن گام می نهد، و بر همان سیره و روش پاکان(و پیامبر و امامان(ع)) رفتار می کند تا گره ها را بگشایدو بردگان(و ملّت های اسیر) را آزاد سازد...(و بعد از غیبت طولانی او) سپس گروهی برای درهم کوبیدن فتنه ها آماده می گردند و چونان شمشیرها صیقل می خورند، دیده هاشان با قرآن روشنایی گیرد، و در گوش هاشان تفسیر قرآن طنین افکند، و در صبحگاهان و شامگاهان جامهای حکمت سر می کشند.»
🔻و در حکمت ۲۰۹ می فرماید:
🔅«لنعتفنّ الدّنیا علینا بعد شماسها عطف الضروس علی ولدهاو تلا عقیب ذلک و نرید ان نمنّ علی الّذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمةً و نجعلهم الوارثین»
🔹دنیا پس از سرکشی (در زمان ظهور مهدی(ع)) به ما روی می کند، چونان شتر مادّه بدخو که به بچه خود مهربان گردد. پس این آیه را تلاوت کرد و اراده کردیم که بر مستضعفین زمین منّت گذارده آنان را امامان و وارثان (حکومت ها)گردانیم.
#مهدويت
┄┄┅═✧❁🌼🍁🌼❁✧═┅┄
@nahjol_balagheh
هدایت شده از با علی علیه السلام تا 🌷بهشت🌷
راستش را بخواهی مثل
زمینی قحطی زده، ترک برداشتهایم...
بیا و دلهایمان
را با اقیانوس مهربانیت
از خشکی روزگاران رهایی بخش...
#استغاثه_جهانی_طلب_منجی
#به_تو_محتاجیم
#طلب_منجی_موعود
@Talabemonji
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
🔴سیمای حضرت مهدی در آیینه نهج البلاغه
┄┄┅═✧❁🌼🍁🌼❁✧═┅┄
🔰ره آورد حکومت امام زمان(ع)
✳️قسمت چهارم
🔻اصول گرائی:
✍از مهمترین ره آورد نظام دوران ظهور این است که به پایه و رشته ها و ساختن انسان بیشتر توجه می شود و آثار بعدی نیز بر همین پایه ها استوار است.
❣امیر المومنین علیه السلام از در این زمینه می فرماید:
🔅 «یعطف الهوی علی الهدی اذا عطفوا الهدی علی الهوی، و یعطف الرّأی علی القرآن اذا عطفوا القرآن علی الرّأی
💠 او (حضرت مهدی) خواسته ها را تابع هدایت می کند، هنگامی که مردم هدایت را تابع هوس های خویش قرار می دهند، و در حالی که (به نام تفسیر) نظریه های گوناگون خود را بر قرآن تحمیل می کنند، او نظریه ها و اندیشه را تابع قرآن می سازد.»
#مهدويت
📚 #خطبه ۱۳۸
@nahjol_balagheh
┄┄┅═✧❁🌼🍁🌼❁✧═┅┄
💠حضرت امام علی بن موسی الرضا علیهالسلام، در توصیههای گرانقدرشان به اباصلت هروی درباره روزهای آخر ماه شعبان:
🌹به دنبال کارخودت باش و کارهای بیهوده که به تو مربوط نیست را رها کن.
🌹دعا و استغفار و تلاوت قرآن را زیاد انجام بده.
🌹از گناهانت به سوی خدا توبه کن تا خالص و پاک به ماه خدا رو کنی.
🌹هر امانت و دِینی به گردنت هست، ادا کن.
🌹قلبت را از هر کینه و ناراحتی نسبت به مومنین، پاک کن.
🌹در امور پنهان و آشکارت، مراقب خدا باش و توکل بر او کن که کفایتکنندهٔ توکل کنندگان است.
🌹در این چند روز باقیمانده از ماه شعبان، این دعا را زیاد بخوان:
«اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ»
«خدایا اگر در این ماه تاکنون ما را نبخشیدهای، پس در باقیمانده آن، ما را ببخش و بیامرز»
📚عیون اخبار الرضا، ج۲،ص۵۱
هدایت شده از بیداری طلاب
⭕️ کدام دستور مهم رهبرانقلاب در بین اخبار کرونا گم شد؟
✍️ چند روز پیش خبر مهمی از زبان حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بیان شد که متاسفانه در میانه اخبار داغ مرتبط با کرونا کمتر مورد توجه قرار گرفت. خبر این بود: «با امر رهبر معظم انقلاب و اقدام بنیاد مستضعفان دهها هزار خانواده نیازمند زندانیان مورد حمایت معیشتی قرار می گیرند. مجرمان زندانی مجازات می شوند اما خانواده های آنها باید مشمول کمک های مومنانه قرار گیرند». پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان چند روز بعد، در خصوص همین خبر گفت: «بر اساس تعامل با رئیس قوه قضائیه و سازمان امور زندانها، کارت هدیه به ۳۸ هزار زندانی نیازمند با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان از هفته گذشته توزیع شده و در حال اجراست».
🔻باید گفت که در بازه زمانی دو ماهه گذشته و میدان داری ویروس کرونا، کم نبودند اخباری که هرکدامشان برای ماه ها و حتی سال ها افتخار به نظام جمهوری اسلامی و زندگی در سایه این پرچم کافی باشد. خصوصا در بزنگاهی که اوضاع غربی های مدعی نظم، پیشرفت و حقوق بشر به طرز فاجعه باری رنگ باخته و طرفداران انها را اصطلاحا لال کرده است.
همان ابتدای جولان کرونا بود که رهبرانقلاب ضمن روحیه بخشی به مردم، تمامی دستگاه های مرتبط با دفتر رهبری را برای کمک به مردم در این بیماری فراگیر بسیج کردند. اما این خبر که از دل صحبت های رئیس قوه قضائیه بیرون آمد و با توضیحات فتاح تکمیل شد را شاید بتوان از قله های افتخار ایران اسلامی دانست.
🔻مسئولان امر جدای از رفتار قابل تقدیر در اعطای مرخصی های ویژه کرونایی، از اوضاع معیشتی خانواده زندانیان غافل نشدند. فی الواقع همان نظامی که در دستگاه قضایی خود افرادی را به واسطه ادله موجود در پرونده مجرم تشخیص داده است، از تنگی معیشت خانواده آنها که سرپرست خانوارشان در زندان است، غافل نشده و برای آنها در آستانه رمضان کمک های حمایتی در نظر گرفتند. به عبارت دیگر، نظام اسلامی بر خود لازم دیده که حتی برای خانواده مجرمی که خود مسئول خانواده به نوعی باعث ایجاد زحمت و هزینه شده است، هزینه دیگری پرداخت کند تا آن خانواده، خصوصا در این دوران فشار اقتصادی در تنگنای مضاعف قرار نگیرد. شاید تنها مرور خبر «استفاده آمریکا از زندانیان برای دفع اموات کرونایی» اختلاف از زمین تا آسمان را به طور کامل نشان دهد.
در همین موضوع مقایسه ایران و سایر کشورها در رفتار با زندانیان، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری روز سه شنبه خود به ماجرای مرخصی های ویژه کرونا اشاره کرد و گفت: «اقدامات ایران در سلامت زندانیان و امنیت زندانیان و اعطای مرخصی الگوی نمونه و برجسته است. خوب است این آقای به اصطلاح گزارشگر حقوق بشر گزارش دهد که در کشورهایی که کرونا بیشتر شیوع داشته است در مورد زندانیان چه کردند، هیچ گزارشی از کشورهای مدعی نشنیدیم آن وقت به ما می گویند عملکرد خوبی نداشته ایم، کارنامه شما کجاست؟ ما اخبار وحشتناکی از زندانهای این کشورهای مدعی می شنویم که نتوانستند شیوع کرونا را در میان زندانیانشان مهار کنند در حالی که ما دستگاه عدالتیم و فرقی بین اقلیتها نگذاشتیم و حتی بیش از هزار نفر تبعه بیگانه را به مرخصی فرستادیم».
🔻جدای از موضوع بسیار مهم کمک رسانی به خانواده زندانیان نیازمند، اما فتاح در نشست خبری خود آمارهای قابل تقدیر دیگری هم بیان کرد که متاسفانه آن اخبار هم آن چنان که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفت. فتاح گفت: «۱۶۰ میلیارد تومان به کمیته امداد و ۴۶ میلیارد تومان به بهزیستی پرداخت کردیم و همچنین ۵ میلیارد تومان به صورت جداگانه برای کودکان کار اختصاص دادهایم. ۱۳ میلیارد تومان طی سه مرحله به صورت کارت هدیه در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته تا میان کارکنان پسماند، بهشت زهرا، دست فروشان و زنان سرپرست خانوار پرداخت شود».
این رویه لطیفانه دستگاه قضا، جهاد بی وقفه نیروهای مسلح، اقدامات قابل تقدیر ستاد اجرایی فرمان امام نظیر ایجاد کارگاه تولید ماسک با ظرفیت چهار میلیون در روز، میدان داری آستان قدس رضوی در تامین ملزومات مقابله با کرونا و پرداخت های ویژه بنیاد مستضعفان، همه در حالی صورت می گیرد که از همان ابتدای جولان کرونا برخی کاسبان کرونا، مدعیان اصلاح طلبی و ضدانقلاب خارج نشین تمایلی به رویت حجم فعالیت های عظیم دستگاه های زیرمجموعه دفتر رهبری نداشتند و دوست داشتند در را بر همان پاشنه لجن پراکنی بچرخانند.
♨️رسانه مستقل خبرحوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از 🎧 سخنرانی سیاسی
همه بوستانها از امروز به روی مردم باز است
اما اماکن مذهبی و مساجد که با اذعان متخصصان وزارت بهداشت ۱ درصد هم در شیوع کرونا موثر نیستند همچنان بسته
واقعا انسان نباید تو دینداری بعضی مسئولین شک کنه؟
دریافت بروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
@khabarsyasi
نامه عرفانی حضرت امام خمینی در افسوس و اندوه از تمام شدن ماه شعبان، و عدم آمادگی برای ضیافت الله ماه مبارک رمضان!
امام خمینی در نامه ای که به درخواست بانو فاطمه طباطبایی- عروس شان- خطاب به ایشان نوشته اند، اندرزهایی عرفانی و اخلاقی را یادآور شدند. در این نامه که به تاریخ اردیبهشت سال ۶۶ مطابق با شعبان ۱۴۰۷ قمری نگارش شده است، به پایان یافتن روزهای ماه شعبان و آماده نبودن برای ورود به ضیافت الهی اشاره شده و این که با همه این اوصاف، نباید از رحمت الهی ناامید بود متن نامه به شرح زیر است:
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
فاطى دختر عزیزم!
از من مى خواهى براى تو چیزى بنویسم؛ چه بنویسد کسى که خود، مبتلاىِ به نفسِ امّاره بالسوء است و هرگز نتوانسته، بلکه نخواسته این بت بزرگ را بشکند!
اکنون در آستانه شهر اللَّه، و مقام ضیافت اللَّه هستیم و من خود اقرار دارم که لایق این ضیافت نیستم.
شهر شعبان المعظم- که شهر امامان است- در شُرفِ گذشتن است و ما خود را نتوانستیم مهیا کنیم براى شهر اللَّه!
دعاها را گاهى با لقلقهِ لسان خواندم و از آن ها چیزى حاصل نشد در این آخر شهر عرض مى کنم:
اللَّهُمَّ انْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیِما مَضى مِنْ شَعبانَ فَاغْفِرْ لَنا فِیما بَقِىَ مِنهُ
از رحمت حق تعالى مأیوس نیستم و مباش! در دنیا [مباد] روزى، که گناهان به آن جا رسد که از رحمت حق مأیوس شویم.
دخترم! این چند روز خواهد گذشت، چه با عیش و نوش، و چه با رنج و تعب؛ چه با غفلت از فطرت، و چه با توجه به آن.
عزیزم! خداوند- جل وعلا- نور هدایت را در همه مخلوقات، خصوصاً انسان نهفته است.
فطرت اللَّه، ما را خواهى نخواهى به او متوجه کرده و همه مخلوقات، در هر حدى که هستند و به هر مذهبى که گراییده اند، جز به حق تعالى و کمال مطلق، به حسبِ فطرت به هیچ چیز توجه ندارند، گرچه خود ندانند و معتقد به غیر آن باشند.
انسان کمال مطلق را مىجوید و مىخواهد چه آنان که به توهّم، بت را مىپرستند و چه آن هایى که حق- جل وعلا- را منکرند و به دنبال ریاست. ملحدها گمان مىکنند متوجه به دنیا و خواستار ریاست و زعامت هستند، لکن به حسب واقع، متوجه و خواهان قدرت مطلقه هستند و در جستجوى کمال مطلق، و خود گمان خلاف مى کنند و شاید عذاب و عقاب براى همین جهل و توهّمات باشد.
تو که مثلًا دنبال لباس خوب هستى و زینت بهتر، دنبال حق مىگردى و کاخ نشینان نیز دنبال قدرت مطلق هستند وَ إِنْ مِنْ شَیْءٍ إلّا یُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَ لکِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبیحَهُمْ، وَ قَضى رَبُّکَ الّا تَعْبُدوا إِلّا إِیَّاهُ،
بنا بر وجهى این کلام، دامنه دارد. بهتر آن که درز بگیرم و تو را و خود و همگان را به خداى تعالى بسپارم.
والسلام علیک و على عباد اللَّه الصالحین.
روح اللَّه الموسوی الخمینى
صحیفه امام؛ ج ۲۰، ص ۲۵۴-۲۵۳
خدایا!
توفیق درک ماه مبارک رمضان را نصیب ما بندگان گنهکارت بفرما
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🌙 شهری که تمام كوچه پس كوچه های آن به خود خدا منتهی میشود!
🔻شهرها همه در ظرف مكان جای ندارند. خداوند مهربان در عالم شهری دارد، كه در ظرف زمان قرار يافته است.
شهر خدا كه در زمانی معلوم و با گنجايشی نامحدود، همه ساله محل اقامت مهمانان خدای بزرگ می شود، همان خانه ملكوتی خداست و ضيافت خانه ملك پادشاهی پروردگار رحمان است؛ كه با عظمت بی نظيری مانند قلعهای با برج و باروهای بلند بر روی تپهای از باغستان بهشت بنا شده است.
شهری كه در آن اين بار ملائكه به دور ساكنان خانه خدا طواف میكنند، و برای پذيرايی از مهمانان خدا مُحرِم میشوند.
🔻اين شهر باستانی كه قدمت آن به ابتدای خلقت میرسد و در جای جای آن اثر قدمهای پاك اولياء الهی پيداست، در ابتدا مهمان خانه پيامبران خدا بوده است و هم اكنون آن قدر وسعت يافته است كه تمام امت آخرين پيامبر میتوانند به آن راه يابند.
🔻كوچه پس كوچههای اين شهر قديمی، همه به خود خدا منتهی میشوند. با آنكه شهر بسيار بزرگ و پهناور است، اما مسيرها همه كوتاه هستند و سفرها به سرعت انجام میگيرد. كوچه باغهای شهر گرچه قديمیاند اما فرسوده نيستند. كوچهها آب و جارو شده با درختانی سرسبز كه سايههای پر مهر خود را بدون تاريكی بر رهروان گسترانيدهاند، برای پذيرايی از مهمانان خدا، آمادهاند.
👈🏼 بخشی از کتاب " #شهر_خدا اثر علیرضا پناهیان
📎 Panahian.ir/post/22
@Panahian_ir
هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انیمیشن
🎥 آبجی! یه لباس راحت تر بپوشی بهتر نیست...!
⏪انیمیشن زیبا و کوتاه، ساخته شده بر اساس داستان زندگی یک شهید
🌺پیشنهاد میکنم حتما دختر خانومهای جوان ببینند و انتشار حداکثری بدهند.
#امتداد_مسیر_شهادت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عضو شوید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
هدایت شده از همسرداری حرفهای
@dars_akhlaq (1).mp3
3.82M
🎙شرح دعای روز اول ماه مبارک رمضان
🔰 با صدای موسوی قهار
🔰و شرح آیتالله #مجتهدی تهرانی(ره)
🆔 @khanevadeh_313