Kashani-14020428-02Moharram-Hkashani_Com - Copy.mp3
43.03M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📋 #کدام_حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟ - قسمت دوم
🎙 حامد کاشانی
📆 چهارشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲
🔸 بضعة الرسول سلام الله عليها
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💎 یک قطره عشق
اگر #حرّ مینشست و با خودش چون و چرا میکرد، اگر فکر میکرد قابل اصلاح نيست و حرکتی که کرده، جبرانناپذير است، اگر با خود حساب و کتاب میکرد و مقام دنيوی را که به او وعده داده بودند، رها نمیکرد، در رکاب امام #شهيد نمیشد.
پس ما هم فکر نکنيم لیاقت نداریم و بايد از حرّ کمتر باشیم. خداوند همتهای بلند را دوست دارد؛ منتها نه به شعر و حرف و ادعا. اگر ادعا کنیم، ما را به وادی امتحانات میکشانند. بايد مانند حرّ، به صداقت، اخلاص، عشق، شجاعت، صبر و عمل، اين مقام را بخواهیم. بايد با رهایی از قيود مال، جاه، مقام و حتی علم و عمل، به هرچه جز او پشت پا بزنیم؛ که اگر چنين کردیم، إنشاءالله "مِنَّا أهل البَيت" خواهیم شد.
═══✼🍃🔳🍃✼══
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💠 مکتب سید الشهداء
▫️ وجود مبارك سیدالشهداء از رسول خدا (صلوات الله و سلامه علیهما) است كه «حسینٌ منّی»، خب پیغمبر چه كار كرد؟ پیغمبر فرمود باید نماز بخوانید آمده نماز خوانده، فرمود: «صَلوا کما رَأَیتُمُونِی أُصَلی». فرمود باید حج بروید همه را جمع كرده برده سرزمین وحی فرمود: «خُذُوا عَنِّی مَنَاسِكَكُمْ». آن غزوه ها و امثال ذلك كه بر حضرت تحمیل كردند خب مردم از نزدیك دیدند؛ اما این #جهاد را، این #استقلال را، این #حریت را، این #امنیت را، این #عظمت را، این #شهادت را بالأخره كسی باید باشد به مردم یاد بدهد؟ بگوید مردم از من مبارزه را، استقلال طلبی را، آزادی را، امنیت را یاد بگیرید؟!
این برای آن ذوات قدسی میسّر نشد،
سالار شهیدان (صلوات الله و سلامه علیه)آمده به میدان با همه تشكیلات و جلال و شكوهش فرمود: «أیها الناس خذوا عنّی استقلالكم و دفاعكم و جهادكم و حریتكم و شهادتكم»، مردم! دین جهاد آورده، شهادت آورده، استقلال طلبی آورده، آزادی خواهی آورده، ببینید چیست! ▫️ آن حرفهایی كه در كتاب هاست كه كافی نیست، اگر كافی بود كه پیغمبر مكه نمی رفت نمی فرمود: «خُذُوا عَنِّی مَنَاسِكَكُمْ»، شما شنیدید شهادتی هست اما نمی دانید كه شهادت یعنی چه «خذوا عنّی شهادتكم». استقلال مملكت را شنیدید، اما نمی دانید چطوری دین را مستقل كرد «خذوا عنّی استقلالكم». شنیدید ملّتی باید آزاد باشد، اما آزادی را كه نچشیدید «خذوا عنّی حریتكم»؛ اینها یك #مكتب_عمیق_علمی است اینها باید در منبرها گفته بشود. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 📚 سوره مبارکه عنکبوت جلسه 2 تاریخ: 1391/09/12 http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
Kashani-14020429-03Moharram-Hkashani_Com.mp3
40.75M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📋 #کدام_حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟ -قسمت سوم
🎙 حامد کاشانی
📆 پنجشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۲
🔸 بضعة الرسول سلام الله عليها
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
20.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 روایت کربلا 7
▫️ مرثیه خوانی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
▫️ پخش از شبکه قرآن و معارف سیما
ساعت: 20:45
#روایت_کربلا
#محرم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 روایت عباس موزون از تجربهگری که در حین سینهزنی در دسته عزاداری چشمچرانی میکرد
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
Kashani-14020430-04Moharram-Hkashani_Com.mp3
15.5M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📋 #کدام_حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟ قسمت چهارم
🎙 حامد کاشانی
📆 جمعه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۲
🔸 بضعة الرسول سلام الله عليها
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💠 مفسّر عاشورا
▫️ جریان سیدالشهداء (صلوات الله و سلامه علیه) به وسیله زیارت نامه ها و ادعیه ای که از ائمه (علیهم السلام) رسیده است خوب تبیین شد که چطور حضرت قیام کرد؟ برای چه قیام کرد و راز ماندگاری این نهضت عاشورا چیست؟ اگر این زیارتنامه ها نبود و اگر آن روایت ها نبود قصّه کربلا یک معمّا بود.
▫️ به عنوان نمونه همه ما شنیدیم که وجود مبارک #قمر_بنی_هاشم وقتی وارد شریعه فرات شد دست مبارکش به آب رسید به یاد تشنگی حسین بن علی افتاد و آب را ریخت و میل نکرد. هیچ کس از درون قمر بنی هاشم باخبر نیست مگر
امام صادق (علیه السلام)که حضرت فرمود: «ذَکَر عَطَشَ الحُسَین». نه خود قمر بنی هاشم سخنی در شریعه فرات گفت و نه اگر می گفت کسی بود که می شنید. روایت ها در تبیین جریان عاشورا سهم تعیین کننده دارند #مفسّر_واقعی_نهضت_عاشورا هستند. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 📚 سخنرانی محرم - دماوند تاریخ: 1397/06/27 http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
Bani fateme_amoo abbas.mp3
2.35M
🎧 عــــموعباس علمت کو عموی خوبم
عــــموعباس تو نــرو تا که پا نکوبم 😭
🎙 #سید_مجید_بنی_فاطمه
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
در محضر نهج البلاغه
اهم مطالب قسمت 17 🔸هنوز در حوزههای علمیه به راهبردهای «شهید صدر» توجّه لازم نشده است. 🔸شهید صدر:
اهم مطالب قسمت 18
🔸دینداریِ شاکرانه، نتیجۀ فهمیدن «عشق خدا به ما» است، نه «عشق ما به خدا»!
🔘قبل از اینکه دنبال عاشقیِ خدا باشیم، باید بدانیم که معشوق خدا هستیم
🔘راه برقراری رابطۀ عاطفی با خدا این است که درک کنیم خدا چقدر به ما محبت دارد
🔘وقتی بدانی که خدا دوستت دارد، آرامش و اعتماد به نفس پیدا میکنی
🔘بهترین دعایی که در آن معشوق بودنِ ما را توضیح میدهد، دعای عرفه است
📢صوت(20دقیقه): @panahian_mp3
🚩 «اصلاح برداشتهای ناروا از دین، در رسالت و کلمات امیرالمؤمنین(ع)»
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🔸دینداریِ شاکرانه، نتیجۀ فهمیدن «عشق خدا به ما» است، نه «عشق ما به خدا»!
📌#اصلاح_برداشتهای_ناروا از دین، در رسالت و کلمات امیرالمؤمنین
🔺یکی از تلقیهای ناروا از دین، داشتن تلقیِ صرفاً عاشقانه از دین است، مثلاً اینکه میگوییم «ما خدا را دوست داریم و عاشق او هستیم» یا «ما ائمۀ هدی را دوست داریم»
🔹البته ما نمیخواهیم عاشقی و دینداری عاشقانه را نفی کنیم، بلکه میگوییم ما بیشتر از اینکه و قبل از اینکه دنبال عاشقی باشیم، باید دنبال پاسخگویی به معشوق بودنِ خودمان باشیم. خیلی کار میبرد ما عاشق خدا شویم درحالیکه همین الان ما معشوق و محبوب خدا هستیم؛ الان لطف و محبت خدا شامل ما هست و اگر پاسخدهنده به لطف و محبت پروردگار باشیم، زندگی معنوی ما متحول خواهد شد.
🔺درک عشق و محبت خدا به ما، راهی است که ما را هم عاشق خدا خواهد کرد. اگر فضای معشوق بودن در جامعه وجود میداشت، مجالس دعا و مناجات ما شاید هزاران برابر بود.
🔹خدا میپسندد که ما دوست داشته باشیم محبوب باشیم. در زیارت امینالله میخوانیم: «مَحْبُوبَةً فِي أَرْضِكَ وَ سَمَائِكَ» یعنی من را محبوب آسمانها و زمین قرار بده. قرآن میفرماید: وقتی فرعون و لشکریانش مردند، آسمان و زمین بر آنها گریه نکردند «فَمَا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمَاءُ وَ الْأَرْضُ» (دخان، 29) یعنی ما باید اینقدر محبوب باشیم که وقتی از دنیا رفتیم، آسمان و زمین بر ما گریه کنند.
🔺ما محبوب اهلبیت(ع) هم هستیم. شما وقتی میخواهی به کربلا بروی، به جای اینکه بگویی «من علاقه دارم به کربلا بروم» بهتر است بگویی «امام حسین(ع) علاقه دارد من به کربلا بروم» اگر حالت دوم باشد، آنوقت میگویی «اصلاً وظیفۀ من است که بروم.» این خیلی زیباتر است.
🔹اگر کلّ مفاتیح الجنان را بگردید، میبینید اکثر دعاها بر اساس دین معشوقانه است نه عاشقانه! چون این معشوق است که استغفار میکند و میگوید «ببخشید، نتوانستم جواب محبت شما را بدهم» و اصل دعا هم استغفار است.
🔺بیتردید بهترین دعایی که این معشوق بودن را توضیح میدهد دعای عرفه است. در دعای عرفه، امام حسین(ع) از خدا خیلی تشکر و عذرخواهی میکند که «من نمیتوانم محبت تو را پاسخ بدهم». اگر بتوانیم حال دعای عرفه امام حسین(ع) را داشته باشیم و با این حال درِ خانۀ خدا برویم خیلی خوب است؛ یعنی همان حس و حال شاکرانه!
🔹گاهی از اوقات ادعای عاشقی، حتی اگر محبتی هم در میان باشد، ممکن است ما را مغرور کند، اما درک معشوق بودن، هیچوقت ما را مغرور نمیکند بلکه همیشه ما را بدهکار میکند.
🔺در علم کلام و مباحث اعتقادیِ ما «قاعدۀ لطف» یکی از مبانی برجسته است. ما اول ثابت میکنیم که خدا به ما لطف دارد، بعد بسیاری امور را بر این اساس ثابت میکنیم، مثلاً میگوییم: «چون خدا به ما لطف دارد، برای ما پیامبر میفرستد» یا «چون خدا به ما لطف دارد، به امام حسین(ع) اجازه داد خود را برای هدایت ما قربانی کند» همهاش از سرِ محبتی است که خدا به ما دارد. بحث بر سرِ دوست داشتنِ ما است.
🔹علامه طباطبایی میفرماید: با روشهای رایج اخلاقی که از یونان یا ... رسیده، کسی درست نمیشود. روش اسلام این است که یک آگاهی به تو میدهد که اصلاً رذایل پیش نیاید که تو بخواهی آنها را از بین ببری! یک نمونهاش همین آگاهی است که بدانی «خدا دوستت دارد»، آنوقت آرام و صبور میشوی، حتی اگر دیگران دوستت نداشته باشند باز هم اعتماد به نفس خواهی داشت.
🔺کسی که بداند خدا عاشق اوست بدون اینکه مغرور شود، به تمسخر، توهین و دشمنی دیگران اهمیت نمیدهد. چرا حضرت زینب(س) از پا نمیافتد؟ چون از عشق خدا به خودش خبر دارد و غرق شکر و استغفار است. ما به این روحیه برای زندگی احتیاج داریم. کسی که این روحیه را با این معرفت پیدا نکند، اولاً از بهرۀ عقلانی بالایی برخوردار نیست و ثانیاً با روشهای اخلاقی دیگر هم درست نخواهد شد.
🚩۱۸رمضان۱۴۰۲
#علیرضا_پناهیان
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7