انسان شناسی ۲۰۵.mp3
11.09M
#انسان_شناسی ۲۰۵
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
✘ من زورم به خودم نمیرسه!
✘ نمیتونم از پسِ خودم بربیام!
✘ نمیتونم جلوی بعضی از زیادهرویها و افراطهای خودم رو در میلهای مختلف بگیرم!
من چرا اینجوریام؟
باید با خودم چکار کنم؟
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
#استمرار
یک سال
🌸🌹انشاءالله خطبه هایی که در مورد امام زمان حضرت سخن گفتند، باز خوانی خواهیم کرد.
توکل بر خدا
#ختم_موضوعی
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
برای تبلیغ دین مولی علی دوستانتون رو به گروه دعوت کنید.
🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
🍃#ختم_دسته_جمعی_نهج_البلاغه
🍃#سومین_ختم
#ختم_موضوعی_نهج_البلاغه
#امام_زمان_در_نهج_البلاغه
🍁به نیابت از عبدصالح خدا🍁
شهید روح الله عجمیان
تقدیم به ساحت مقدس حضرت
پدر
امام #علی_علیه_السلام
🍁لطفا با حضور در کانال سهم امروز را مطالعه بفرمایید.👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💞بسم الله الرحمن الرحیم
☘حکومت مهدوی
💢یَعْطِفُ الْهَوى عَلَى الْهُدَى، إذَا عَطَفُوا الْهُدَى عَلَى الْهَوَى، وَیَعْطِفُ الرَّأْیَ عَلَى الْقُرْآنِ إذَا عَطَفُوا الْقُرْآنَ عَلَى الرَّأْیِ.
💢حَتَّى تَقُومَ الْحَرْبُ بِکُمْ عَلَى سَاق، بَادِیاً نَوَاجِذُهَا، مْملُوءَةً أَخْلاَفُهَا، حُلْواً رَضَاعُهَا، عَلْقَماً عَاقِبَتُهَا. أَلاَ وَفِی غَد ـ وَسَیَأْتِی غَدٌ بِمَا لاَ تَعْرِفُونَ ـ یَأْخُذُ الْوَالِی مِنْ غَیْرِهَا عُمَّالَهَا عَلَى مَسَاوِىءِ أَعْمَالِهَا، وَتُخْرِجُ لَهُ الاَْرْضُ أَفَالِیذَ کَبِدِهَا، وَتُلْقِی إلَیْهِ سِلْماً مَقَالِیدَهَا، فَیُرِیکُمْ کَیْفَ عَدْلُ السِّیرَةِ، وَیُحْیِی مَیِّتَ الْکِتَابِ وَالسُّنَّةِ.
💢او خواسته هاى دل را پيرو هدايت قرار مى دهد در زمانى که مردم هدايت را پيرو خواسته هاى دل قرار داده اند، و رأى و فکر خود را پيرو قرآن مى سازد در آن زمان که مردم قرآن را تابع فکر خود قرار مى دهند.
💢(اين وضع همچنان ادامه مى يابد) تا جنگ، همچون حيوان خطرناک و خشمگينى، روى پاهاى خود بايستد، در حالى که دندانهايش آشکار باشد، پستانهايش پر از شير است و نوشيدنش شيرين،اما سرانجامش تلخ و ناگوار است !
💢آگاه باشيد فردا ـ همان فردايى که حوادثى با خود مى آورد که شما نمى دانيد ـ کسى بر شما حکومت خواهد کرد که از غير آن طايفه (آتش افروزان جنگهاى خونين و ظالمانه) است و او عمّال حکومتهاى ظالم پيشين را بر اعمال بدشان کيفر مى دهد، در آن زمان زمين گنجهاى درونش را بيرون مى ريزد و کليدهايش را تسليم وى مى کند، آن وقت او روش عدالت گسترى را به شما نشان مى دهد که چگونه است ؟ و آنچه را از کتاب و سنت مرده است زنده مى کند.
#خطبه138
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
شرح و تفسیر:
🔷گوشه اى از حوادث هولناک آخر الزمان
🔺 این بخش از خطبه اشاره به حوادث سخت آخر الزمان مى کند که نخست جنگهاى خونین و ویرانگر، جوامع بشرى را تحت شدیدترین فشارها قرار مى دهد و ظلم وجور همه جا را پر مى کند، سپس نماینده عدل الهى ظاهر مى گردد، به جنگها و ستیزها پایان مى بخشد، زمین را پر از عدل وداد مى کند، وسایل رفاه و بهزیستى را فراهم مى سازد.
🔺شبیه این تعبیرات در روایات مربوط به قیام مهدى (علیه السلام) به روشنى دیده مى شود، در یکجا از امام باقر (علیه السلام) نقل شده است که درباره حضرت مهدى (علیه السلام)مى فرماید : «وَتَظْهَرُ لَهُ الْکُنُوزُ وَ یَبْلُغُ سُلْطَانُهُ الْمَشْرِقَ وَالْمَغِرْبَ وَیُظْهِرُ اللهُ دِیَنُهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَلَوج کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ فَلاَ یَبْقَى عَلَى وَجْهِ الاَْرْضِ خَرابٌ إلاَّ عُمِّرَ; گنجهاى درون زمین براى او آشکار مى شود و حکومت او شرق و غرب جهان را مى گیرد.
و آیین او بر همه آیینها پیروز مى شود، هر چند مشرکان ناخوش داشته باشند و در آن زمان هیچ ویرانه اى بر صفحه زمین باقى نمى ماند مگر این که آباد مى شود»
#خطبه138
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
4_5861514655385518217.mp3
19.06M
#تفسیر_تمثیلی قرآن کریم
تفسیر آیات 72تا 76
وإذ قتلتم نفسا فادّارءتم.....
فقلنا اضربوه ببعضها....
ثمّ قست قلوبکم من بعد....
أ فتطمعون أن یؤمنوا لکم....
وإذا لقوا الذین آمنوا قالوا آمنّا....
استاد رنجبر
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
انسان شناسی ۲٠۶.mp3
10.54M
#انسان_شناسی ۲۰۶
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
※ حس
※ خیال
※ وهم
※ عقل
※ فوق عقل
این پنج بخش؛ خود شما هستید!
پنج بخشِ وجودی شما ...
اگر بخشهای درون شما به همین ترتیب که نگاشته شده، مهندسی شده باشد؛ شما انسان وارونهای هستید!
فقط در یک حالت است که شما #انسان_تراز هستید و مهندسی درونیِ درستی دارید.
و بقیه حالتها، حالتهای وارونگی شماست.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
💠 انوار الهی
🔸 ماه پُربرکت شعبان را عده ای #عید_خاص می دانند، البته تنها برای این نیست که اعیاد پُربرکت شعبانیه را ما داریم، خود ماه شعبان #ماه_رسول_الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم) است. ما در هر شرایطی باشیم این خاندان ما را می پذیرند؛ گفت:
چرا پای کوبم چرا دست یازم ٭٭٭ مرا خواجه بی دست و پا می پسندد
و هر چه بخواهیم می دهند.
🔸 می بینید این همه شاگردان را آنها پروراندند که خیلی ها از آنان سابقه چندین ساله بت پرستی داشتند؛ یکی مقداد شد، یکی اباذر شد، یکی فلان. ما نه بهانه ای داریم و نه می توانیم بگوییم کَرَم اینها محدود است، این طور نیست و این ماه ها هم #ماه_خواستن است.
🔸 خدای سبحان راه را مشخص کرد و انبیا و اولیای الهی با وحی و الهام این راه را شناختند و به ما گفتند؛ گفتن این راه هم یا به #فعل معصوم است یا به #قول معصوم است یا با #تقریر معصوم، وگرنه قبلاً کتابی یا رساله فقهیه ای نوشته باشند که ائمه (علیهم السلام) کارهایشان را مطابق آن انجام داده باشند که نیست؛ اصلاً رساله فقهی، فعل و قول و تقریر اینهاست. ما اگر خواستیم بفهمیم دین چیست و خدا چه میگوید، #قرآن_کریم که به منزله قانون اساسی است، خطوط کلی دین را گفته، خود قرآن هم فرموده: ﴿وَ أَنزَلْنَا إِلَیكَ الذِّكْرَ لِتُبَینَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَیهِمْ﴾ یعنی اینها را مفسّر قرار داد و وجود مبارک پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) هم که مطابق این مفسّر است و خدا فرمود: ﴿وَ ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا﴾، فرمود: «إِنِّی تَارِكٌ فِیكُمُ الثَّقَلَین».
ما دین را باید از اینها بگیریم و اینها تمام شئونشان تعلیم دین است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#جام_معرفت
📚 درس خارج فقه
تاریخ: 1397/01/29
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7