🍃🌾🍃🌾🌹﷽🌹🌾🍃🌾🍃
📜نامه به يكی از فرمانداران خود به نام عمر بن ابی سلمه ارحبی، که در فارس ایران حکومت می کرد
🔹هشدار از بدرفتاری با مردم
♦️ پس از نام خدا و درود. همانا دهقانان مركز فرمانداريت، از خشونت و قساوت و تحقير كردن مردم و سنگدلی تو شكايت كردند، من درباره آنها انديشيدم، نه آنان را شايسته نزديك شدن يافتم، زيرا كه مشركند. و نه سزاوار قساوت و سنگدلی و بدرفتاری هستند زيرا كه با ما هم پيمانند، پس در رفتار با آنان، نرمی و درشتی را به هم آميز. رفتاری توام با شدت و نرمش داشته باش، اعتدال و ميانه روی را در نزديك كردن يا دور نمودن، رعايت كن.
✴️ #نهج_البلاغه، #نامه19
🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🌾🍃🌾🍃🌹﷽🌹🌾🍃🌾🍃
📜نامه به فرماندار بصره، عبدالله بن عباس، در سال ٣٦ هجری پس از جنگ جمل
🔹روش برخورد با مردم
♦️بدان، كه بصره امروز جايگاه شيطان، و كشتزار فتنه هاست، با مردم آن به نيكی رفتار كن، و گره وحشت را از دلهای آنان بگشای، بدرفتاری تو را با قبيله 《بنی تميم》 و خشونت با آنها را به من گزارش دادند، همانا 《بنی تميم》 مردانی نيرومندند كه هرگاه دلاوری از آنها غروب كرد، سلحشور ديگری جای آن درخشيد، و در نبرد، در جاهليت و اسلام، كسی از آنها پيشی نگرفت، و همانا آنها با ما پيوند خويشاوندی، و قرابت و نزديكی دارند، كه صله رحم و پيوند با آنان پاداش، و گسستن پيوند با آنان كيفر الهی دارد، پس مدارا كن ای ابوالعباس! اميد است آنچه از دست و زبان تو از خوب يا بد، جاری می شود، خدا تو را بيامرزد، چرا كه من و تو در اينگونه از رفتارها شريكيم. سعی كن تا خوش بيني من نسبت به شما استوار باشد، و نظرم دگرگون نشود، با درود.
✴️ #نهج_البلاغه، #نامه18
🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🍃🌾🍃🌾🌹﷽🌹🌾🍃🌾🍃
📜نامه در پاسخ نامه معاويه در صحرای صفین، ماه صفر سال٣٧ هجری
1⃣افشای چهره بنی اميه و فضائل اهل بيت (علیهم السلام )
♦️معاويه! اينكه خواستی شام را به تو واگذارم، همانا من چيزی را كه ديروز از تو باز داشتم، امروز به تو نخواهم بخشيد، و اما سخن تو كه 《جنگ، عرب را جز اندكی، بكام خويش فرو برده است》آگاه باش، آن كس كه بر حق بود، جايگاهش بهشت، و آنكه بر راه باطل بود در آتش است. اما اينكه ادعای تساوی در جنگ و نفرات جهادگر كرده ای، بدان، كه رشد تو در شك به درجه كمال من در يقين نرسيده است، و اهل شام بر دنيا حريص تر از اهل عراق به آخرت نيستند.
2⃣ فضائل عترت پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم )
♦️و اينكه ادعا كردی ما همه فرزندان (عبدمناف) هستيم، آری چنين است، اما جد شما (اميه) چونان جد ما (هاشم) و (حرب) همانند (عبدالمطلب) و (ابوسفيان) مانند (ابوطالب) نخواهند بود، هرگز ارزش مهاجران چون اسيران آزادشده نيست، و حلال زاده همانند حرام زاده نمی باشد، و آنكه بر حق است با آنكه بر باطل است را نمی توان مقايسه كرد، و مومن چون مفسد نخواهد بود، و چه زشتند آنان كه پدران گذشته خود را در ورود به آتش پيروی كنند. از همه كه بگذريم، فضيلت نبوت در اختيار ماست كه با آن عزيزان را ذليل، و خوارشدگان را بزرگ كرديم، و آنگاه كه خداوند امت عرب را فوج فوج به دين اسلام درآورد، و اين امت در برابر دين يا از روی اختيار يا اجبار تسليم شد، شما خاندان ابوسفيان، يا برای دنيا و يا از روی ترس در دين اسلام وارد شديد، و اين هنگامی بود كه نخستين اسلام آورندگان بر همه پيشی گرفتند، و مهاجران نخستين ارزش خود را باز يافتند، پس ای معاويه شيطان را از خويش بهره مند، و او را بر جان خويش راه مده. با درود.
✴️ #نهج_البلاغه، #نامه17
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🌿🌸🌿🌸🌿🌸
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قرآن: روز قیامت حتماً از نعمت ولایت سؤال میشوید!
⚠️شاید امسال، سال امتحان عزاداران باشد..
🔻مدل عزاداری را عوض کن، اما یک وقت به بهانۀ کرونا برای محرم کم نگذاری!
#تصویری
🌿🌸🌿🌸🌿🌸
🌼 شناخت اقسام كفر و ترديد:
💥كفر بر چهار ستون پايدار است، كنجكاوي دروغين، ستيزه جويي و جدل، انحراف از حق، و دشمني كردن،
✅ پس آن كس كه دنبال توهم و كنجكاوي دروغين رفت به حق نرسيد.
✅ و آن كس كه به ستيزه جويي و نزاع پرداخت از ديدن حق نابينا شد،
✅ و آن كس كه از راه حق منحرف گرديد، نيكويي را زشت، و زشتي را نيكويي پندارد و سرمست گمراهي گشت،
✅و آن كس كه دشمني ورزيد پيمودن راه حق بر او دشوار و كارش سخت، و نجات او از مشكلات دشوار است.
🅾 #حکمت31
#ایمان_و_کفر
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🌿🌸🌿🌸🌿🌸
#اولین_ختم_نهج_البلاغه
#در_192_روز
🌸 تقدیم به ساحت مقدس امام زمان(عج_الله_فرجه)
🌷 #روز_نود_و_دوم 🌷
به نیابت از عبد صالح خدا
🌸 شهید حسین محرابی 🌸
👈 #نامه16تا14
🌹لطفا با حضور در کانال سهم امروز را مطالعه بفرمایید.👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7