🔔فراموش مکن براى چه به دنیا آمده اى❗️
#نهج_البلاغه
✨ فَإِنَّ اللهَ سُبْحَانَهُ قَدْ جَعَلَ الدُّنْیَا لِمَا بَعْدَهَا، وَابْتَلَى فِیهَا أَهْلَهَا، لِیَعْلَمَ أَیُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً✨
💠همانا خداوند سبحان دنیا را برای آخرت قرار داده ، و مردم را در دنیا به آزمایش گذاشت ، تا روشن شود کدام یک نیکوکارتر است.
📚 #نامه ۵۵
@nahjol_balagheh
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید بسیار زیبا▶️ #کلام_ولی
⭕️ وقتی اسیر نفس خود هستیم نمیتوانیم کاری انجام دهیم، این را آن جوان 20 ساله رزمنده به ما یاد داد.
✨المغبون من غبن نفسَه، و المغبوط من سلم له دينُه✨
💠بازنده كسى است كه نفس خود را ببازد (به خود ضرر بزند)،
📘 #خطبه ۸۶
@nahjol_balagheh
#چهره_امیر_المومنین_ع_در_نهج_البلاغه
💢مقام معظم رهبری، حضرت آیت اللّه خامنه ای می فرماید
💠«نهج البلاغه در حقیقت کتاب معرفی علی بن ابی طالب علیه السلام است. چگونه ممکن است کسی به افق های اسرارآمیز و شگفت آور، و وادی های گوناگون معرفتی که در نهج البلاغه است دست نیافته باشد، و بتواند آنها را این گونه زیبا و جذّاب ترسیم و توصیف کند.
در نهج البلاغه همه ابعاد یک شخصیّت والای انسانی وجود دارد و یک انسان کامل در نهج البلاغه مجسّم می شود و آن انسان کامل، خود امیرالمؤمنین علیه السلام است، و این نه فقط از باب شناسایی چهره امیرالمؤمنین علیه السلام مهم است؛ بلکه از باب شناسایی اسلام و اینکه اسلام چگونه انسانی را می خواهد بسازد، حایز اهمیت است... .
چهره علی بن ابی طالب علیه السلام در هیچ جا مانند نهج البلاغه آشکار نمی شود»
@nahjol_balagheh
💝نشانه های پرهیزکاران
#نهج_البلاغه
✨يعفو عمن ظلمه، و يعطي من حرمه، و يصل من قطعه✨
🔷پرهيزگار از کسي که به او ستم کرده مي گذرد
🔷و به آنکه محرومش ساخته عطا مي کند
🔷و با کسي که پيوندش را قطع کرده مي پيوندد.
📚 #خطبه 193
@nahjol_balagheh
نهج البلاعه.mp3
9.49M
#کلیپ_صوتی
✨مَنْ أَطَاعَ التَّوَانِيَ ضَيَّعَ الْحُقُوقَ✨
💠هرکس تن به سُستی دهد ، حقوق را پایمال کند.
📘شرح حکمت ۲۳۹
🎤استاد #رفیعی
@nahjol_balagheh
#آیین_کشورداری
#شرح_نامه ۵۳
📌قسمت ۱۱۵
❣امام عليه السلام در اين بخش از عهدنامه خود درباره لزوم رابطه نزديک ميان والى و توده هاى مردم سخن مى گويد و معايب دور ماندن او از آنها را شرح مى دهد و مى فرمايد:
✨وَأَمَّا بَعْدُ فَلاَ تُطَوِّلَنَّ احْتِجَابَکَ عَنْ رَعِيَّتِکَ، فَإِنَّ احْتِجَابَ الْوُلاَةِ عَنِ الرَّعِيَّةِ شُعْبَةٌ مِنَ الضِّيقِ، وَقِلَّةُ عِلْم بِالاُْمُورِ✨
💠«و اما بعد (از اين دستور) هيچ گاه خود را در زمانى طولانى از رعايا پنهان مدار، زيرا پنهان ماندن زمامداران از چشم رعايا موجب نوعى کم اطلاعى نسبت به امور (مردم و کشور) مى شود.
✍در طول تاريخ بسيار ديده شده که حواشى سلطان و اطرافيان زمامدار او را عملاً در محاصره خود قرار مى دهند و تنها اخبارى را به او مى رسانند که موجب خشنودى او يا به نفع حواشى و اطرافيان باشد و به اين ترتيب او را از آنچه در کشور مى گذرد دور مى سازنند و اين وضع، بسيار براى اداره يک کشور خطرناک است;
🔹 اما هنگامى که او با آحاد مردم در جلساتى تماس داشته باشد واقعيت هاى دست اوّل به او منتقل مى شود و حتى خيانت اطرافيان و مظالم آنها آشکار مى گردد.
✔️يکى از دستورات اسلامى اين بوده که زمامداران، امامت جماعت را بر عهده مى گرفتند; يعنى در ميان مردم همه روز حاضر مى شدند و اين کار مى توانست بسيارى از واقعيت ها را به آنها منتقل کند; خواه تلخ باشد يا شيرين.
📝ادامه دارد.....
═══✙❆♡❆✙═══
💝 @nahjol_balagheh
═══✙❆♡❆✙═══