✴️ یکشنبه 👈15 ردیبهشت 98
👈5 می 2019👈29 شعبان ۱۴۴۰
🏛 مناسبت های اسلامی و دینی.
🌙🌟 احکام اسلامی و دینی.
❇️ روز بسیار خوبی است و برای امور زیر مناسب است.
✅امور ازدواج عقد و عروسی و خواستگاری.
✅خرید حیوان و احشام.
✅ نقل و انتقالات.
❇️انجام امور خیریه و آغاز امورخیریه.
📛وصیت نامه نوشتن خوب نیست.
✈️ مسافرت بسیار نیک به سلامت می روید و برمی گردید و مال فروان در پی دارد.
👶روز مناسبی برای نوبت زایمان و نوزاد امروز بردبار و صبور باشد سفر می رود و مال فروان نصیبش میشود و هرگاه مریض شود زود خوب شود ان شاءالله.
🔭احکام نجوم.
امروز برای امور زیر خوب است.
🔘شروع به ساخت و ساز و اغاز بنایی.
🔘خرید طلا و جواهرات.
🔘عقد عروسی خواستگاری .
🔘امور زناشویی..
💑مباشرت و مجامعت.
امشب (شب دوشنبه) مباشرت مستحب و فرزند حاصل از ان حافظ قران گردد و به قسمت و سرنوشت خود راضی باشد. ان شاءالله.روایت خاص دارد.
⚫️ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری،خوب نیست و باعث انزوا و گوشه گیری است.
💉🌡حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
#خون_دادن یا #حجامت#فصد#زالو انداختن در این روز، از ماه قمری بسیار خوب است و باعث نجات از بیماری است.
😴😴تعبیر خواب
خوابی که شب دوشنبه دیده شود طبق ایه 1 سوره مبارکه حمد است.
بسم الله الرحمن الرحیم الحمد لله رب العالمین......
و چنین استفاده می شود که نامه یا حکمی از بزرگی به خواب بیننده برسد که سبب خوشحالی وی گردد
یا نعمتی به او برسد که قبلا نبود و او شکر گذارش باشد. ان شاءالله. و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید......
💅 ناخن گرفتن
یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
👕👚 دوخت و دوز
یکشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
✴️️ وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه #یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد .
💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_علی_علیه_السلام و #فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
نهج البلاغه
۴۱۴- وَ فِي خَبَرٍ آخَرَ أَنَّهُ ( عليه السلام ) قَالَ لِلْأَشْعَثِ بْنِ قَيْسٍ مُعَزِّياً عَنِ ابْنٍ لَهُ
إِنْ صَبَرْتَ صَبْرَ الْأَكَارِمِ وَ إِلَّا سَلَوْتَ سُلُوَّ الْبَهَائِمِ .
نهج البلاغه
و درود خدا بر او فرمود: (در روايت ديگري آمد كه اشعث بن قيس را در مرگ فرزندش اينگونه تسليت داد) يا چون مردان بزرگوار شكيبا، و يا چون چهارپايان بي تفاوت باش.
نهج البلاغه
In the another tradition it is related that Amir al-Mu'minin, peace
be upon him, said to al-Ash ath ibh Qays by way of condoence on the death of his
son : Either endure like great people or else you will forget like animals.
شرح و تفسير
دو راهى مصائب
به نظر مى رسد امام(عليه السلام) اين جمله گفتار حكيمانه 413 را به هنگام تسليت گفتن به يكى از افراد مصيبت زده بيان فرموده و بعيد نيست حكمت بعدى (414) كه خطاب به اشعث بن قيس است تعبير ديگرى از اين حكمت، و مخاطب در هر دو اشعث بن قيس باشد. امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه مصيبت زدگان را بر سر دو راهى قرار مى دهد، مى فرمايد: «هركس همچون آزادگان شكيبا باشد (به اجر و پاداش صابران خواهد رسيد و آرامش خواهد يافت) وگرنه همچون جاهلان، خود را به غفلت خواهد زد»; (مَنْ صَبَرَ صَبْرَ الاَْحْرَارِ، وَإِلاَّ سَلاَ سُلُّوَّ الاَْغْمَارِ).
«سلا» از ماده «سُلُوّ» (بر وزن غلو) به معناى به فراموشى سپردن و از ياد بردن چيزى است.
و «اغمار» جمع «غُمر» (بر وزن عمق) به معناى انسان جاهل و نادان است. اين واژه در اصل به معناى از بين بردن اثر چيزى است مانند آب زيادى كه چهره چيزى را مى پوشاند و يا جهل و نادانى عميق كه انسان را در خود فرو مى برد و گرفتار غفلت و سرگردانى مى كند.
اشاره به اين كه براى تخفيف آلام و دردهاى مصائب، انسان دو راه در پيش دارد; راهى را عاقلان برمى گزينند و راه ديگر را جاهلان.
افراد عاقل و بزرگوار و باشخصيت در برابر مصائب شكيبايى پيشه مى كنند، جزع و فزع به خود راه نمى دهند و مى دانند زندگى دنيا به هر حال، آميخته با درد و رنج هاست كه بسيارى از آن ها اجتناب ناپذير است و همگان گرفتار آن مى شوند، خواه يك فرد ضعيف باشد يا رئيس نيرومند يك كشور و فرمانده يك لشكر.
اين شكيبايى سبب مى شود كه آن ها زبان به ناشكرى نگشايند و از خداوند شكايت نكنند و در عمل نيز جزع و فزع ننمايند بلكه خدا را شكر گويند و مصيبت را آزمون الهى يا جبران خطاها و يا مقدمه نعمتى بدانند. آن ها اجر و پاداش صابران را خواهند داشت كه قرآن مجيد از آن ها با عظمت ياد كرده، مى فرمايد: «(وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَىْء مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْص مِنَ الاَْمْوَالِ وَالاَْنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ * الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا للهِِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ * أُوْلَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ); قطعاً همه شما را با چيزى از ترس، گرسنگى و كاهش در مال ها و جان ها و ميوه ها آزمايش مى كنيم; و بشارت ده به استقامت كنندگان! آن ها كه هرگاه مصيبتى به ايشان مى رسد، مى گويند: «ما از آن خداييم; و به سوى او بازمى گرديم». اينها، همان ها هستند كه الطاف و رحمت خدا شامل حالشان شده; و آن ها هدايت يافتگان هستند!».
اما جاهلان، اين راه روشن و پرافتخار را رها كرده براى فراموش كردن مصائب، خود را به غفلت و بى خبرى مى زنند و به سرگرمى هاى ناسالم و لهو و لعب مى پردازند; نه اجر صابران را دارند و نه افتخارات آن ها را.
روشن است كه منظور امام(عليه السلام) اين نيست كه يكى از اين دو راه را انتخاب كنيد بلكه منظور اين است كه اگر راه اوّل را نپذيرفتيد به راه دوم خواهيد افتاد كه رهبر شما در اين راه، شيطان و هواى نفس است.
البته بعضى از جاهلان راه سومى انتخاب مى كنند; آنقدر جزع و فزع و بى تابى مى كنند و سخنان ناموزون مى گويند تا خسته شوند و با گذشت زمان به تدريج فشار مصيبت كاسته شود; اين راه نيز راه عاقلان و افراد باايمان نيست.
در حكمت 414 كه تعبير ديگرى از حكمت 413 است مى خوانيم كه امام(عليه السلام)در خبر ديگرى اين سخن را خطاب به اشعث به عنوان تسليت مرگ فرزندش عنوان كرد و فرمود: «هرگاه همچون بزرگواران صبر پيشه كنى (پيروز خواهى شد) وگرنه همچون چهارپايان، خود را به غفلت خواهى زد»; (إِنْ صَبَرْتَ صَبْرَ الاَْكَارِمِ، وَ إِلاَّ سَلَوْتَ سُلُوَّ الْبَهَائِمِ).
تفاوت ميان اين دو گفتار حكيمانه اين است كه در جمله دوم به جاى احرار (آزادگان)، اكارم (بزرگواران) آمده است كه هر دو قريب المضمون هستند و به جاى اغمار (جاهلان)، بهائم (چهارپايان) ذكر شده كه آن ها نيز مضمونى شبيه به هم دارند.
در حكمت 291 تسليت امام(عليه السلام) به اشعث بن قيس براى مرگ فرزندش به صورت گسترده ترى آمده است كه شرح آن را در ذيل همان حكمت بيان كرديم.
شرح حال اشعث بن قيس را نيز كه از منافقان مشهور بود و امام(عليه السلام) به دلايلى با او مدارا مى كرد در ذيل نامه پنجم (جلد نهم پيام امام(عليه السلام)) آورديم.
نكته
راه صحيح برخورد با مشكلات زندگى
زندگى، خالى از مشكلات و درد و رنج ها نيست. پاره اى از آن ها قابل اجتناب است كه انسان بايد با هشيارى جلوى آن ها را بگيرد و يا اگر براثر غفلت مشكلى دامان او را گرفت راهى براى برون رفت از آن پيدا كند و دست روى دست نگذارد تا مشكل، او را از پاى درآورد.
ولى پاره اى از مشكلات چنين نيست و هيچ كس قادر بر دفع آن نمى باشد ازجمله اين كه همه دوستان و خويشاوندان با هم به دنيا نمى آيند و همه با هم از دنيا
نمى روند; فقدان عزيزان مطلبى است غير قابل اجتناب.
اين از يك سو، از سوى ديگر فشار مصيبت گاه به قدرى سنگين است كه اگر انسان چاره اى براى آن نينديشد او را از پاى درمى آورد. بهترين راه براى كاستن و از بين بردن فشار مصيبت توجه به پاداش صابران و شخصيت آن ها در پيشگاه خداوند است و اين زاييده ايمان و تقواست.
انسان مؤمن و متقى مى داند هرچه از سوى دوست مى رسد نيكوست و اى بسا در مصائب، مصالحى باشد كه بسيار مفيد و مؤثر بوده و از اهميت مصيبت، برتر و بالاتر است و يا جبران گناهى است كه از انسان سرزده و سبب پاكى او مى شود و يا آزمونى است كه اگر از عهده آن برآيد مقام مقربان درگاه خدا را پيدا مى كند.
اين تفكر و انديشه است كه فشار مصيبت را مى كاهد و از بين مى برد.
تعبير به «احرار» در كلام امام(عليه السلام) نيز ناظر به همين معناست كه آزادگان مى كوشند از طرق مختلف، آثار سوء حوادث ناگوار را از خود دور سازند و با صبر و شكيبايى به استقبال آينده روشنى بروند و تا آن جا كه ممكن است حوادث ناگوار را جبران سازند ولى اغمار (جاهلان) يا زبان به ناشكرى مى گشايند و يا با سرگرمى هاى ناسالم خود را مشغول مى كنند.
توجه به آنچه در آيات و روايات درباره پاداش صابران آمده نيز تأثير بسزايى در صبر و شكيبايى انسان در برابر حوادث ناگوار دارد.
در حديثى از پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) مى خوانيم: «الصَّبْرُ خَيرُ مَرْكَب مَا رَزَقَ اللَّهُ عَبْداً خَيراً لَهُ وَ لاَ أَوْسَعَ مِنَ الصَّبْر; صبر بهترين مركب راهوار است و خداوند به بنده اى از بندگانش چيزى بهتر و گسترده تر از صبر عنايت نكرده است».
در حديثى از اميرمؤمنان على(عليه السلام) مى خوانيم كه فرمود: «الصّبرُ على البلاءِ أفضَلُ مِن العافيةِ فى الرَّخاءِ; صبر در برابر مشكلات، برتر از عافيت در وسعت است». زيرا اجر فراوان اخروى آن قابل مقايسه نيست.
هدایت شده از نهج البلاغه و زندگی
مرحوم علامه امینی بعد از نوشتن الغدير گفته بود:
(( روز قيامت با دشمنان اميرالمؤمنين مخاصمه خواهم كرد! همان طور كه آنها وقت آقا را گرفتند، وقت مرا هم گرفتند؛ و گرنه من ميخواستم معارف اميرالمؤمنين را گسترش بدهم؛ اينها آمدند مرا وادار كردند كه من در اثبات امامتش كتاب بنويسم!))
رفقای همراه آیا نشر نهج البلاغه امیرالمومنین یکی از مصادیق گسترش معارف علوی نمی باشد
به نظر می رسد خیلی بیشتر باید کار کنیم.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از نهج البلاغه و زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سفارش ویژه برای شب اول ماه رمضان
👈 برای درک شب قدر این فرصت را از دست ندهیم ...
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
💫 سفارش ویژه برای شب اول ماه رمضان
🌼 امیرالمومنین(ع) فرمودند: جبرئیل در یکی از جنگ ها بر رسول خدا(ص) نازل شد و گفت:
خداوند به تو سلام میرساند و میفرماید: هر کس با نیت خالص(فقط برای خدا) جوشن کبیر را در آغاز ماه رمضان بخواند، خداوند متعال شب قدر را روزی او می کند و برایش هفتاد هزار فرشته می آفریند که خدا را تسبیح میگویند و تقدیس میکنند و پاداش آنان را برای او قرار میدهد.
📗 مصباح کفعمی ص۳۲۲
📝 در این حدیث خدا فرموده در آغاز ماه رمضان، به همین جهت بهتر است شب اول انجام شود ولی اگر فرصت نکردیم یا یادمون رفت ،روز اول را هم تا حدی میتوان مصداق آغاز ماه رمضان در نظر گرفت و آن موقع انجام داد.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
🌺 سفارش امام رضا(ع) برای روزهای آخر شعبان
💠 امام رضا(ع) فرمودند: در آخر ماه شعبان زیاد به درگاه الهی عرض کنید:
«اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من شعبان فاغفر لنا فی ما بقی منه»
خدایا اگر ما را در چند روز گذشته از ماه شعبان نیامرزیده ای در باقیمانده از این ماه ما را ببخش و بیامرز.
🍀به امید اینکه لیاقت ورود به مهمانی خدا در ماه پر خیر و برکت رمضان را داشته باشیم.🍀
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
🔸 اما و اگرهای رؤیت هلال #ماه_مبارک_رمضان
حجتالاسلام موحدنژاد، عضو ستاد استهلال:
🔹 رؤیت هلال ماه مبارک رمضان امسال با دشواریهایی پیشبینی شده است.
🔹 اگر غروب امروز، یکشنبه، هلال ماه رؤیت شود طبیعتاً فردا، ۱۶ اردیبهشت، طبق تقویم نخستین روز ماه مبارک رمضان محسوب میشود.
🔹 در صورتی که هلال ماه امروز رؤیت نشود سهشنبه، ۱۷ اردیبشهت، روز نخست ماه مبارک رمضان است.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ اگر موسوی رای میاورد، چی میشد
✔️ یک مقایسه ساده و جالب استاد رائفی پور برای این سوال
❗️ مهره اصلی نه روحانی بود نه موسوی... مهره اصلی رو بشناسید
✅ انتظار خدا از ما اینست که از اتفاقات پیش آمده عبرت بگیریم
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
mahmoudkarimi-@yaa_hossein.mp3
5.92M
🌙ویژه #ماه_مبارک_رمضان
🎵هوای توبه
🎙محمود کریمی
نماهنگ زیبا👌
┄┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅┄
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از اخبار مدارس، حوزه و دانشگاه
قرآن.apk
2.88M
🌼 #قرآن اندروید🌼
📝 خط عثمان طه
📖 بصورت صفحه ای
🔶 قابلیت #جستجو_کلمات_وآیات
⚪️ نیاز به دانلود صفحه ها
کد ۱۰۰۷
🙌 #کانال_کفایة_المبلغین
✅ @tabliq_alemaneh 👈💝
یازهرا
✂️ برشی از یک کتاب
#بلوغِ_زودرس
ملاتونین هورمونی است که اوج ترشح آن در شب است . (کاهش)ترشح این هورمون موجب بلوغ زودرس می شود ؛ تنظیم ترشح این هورمون وابستگی شدیدی به کم شدن تابش نور به چشم دارد ،《تلویزیون》یعنی تابش دائمی نور به چشم .
نتیجه :《تلویزیونی شدن بچه ها》یعنی کاهش ترشح هورمون ملاتونین و این هم یعنی《بلوغ زودرس》.
مراقب فرزندانمان باشیم ...
📚 منِ دیگر ما ، محسن عباسی ولدی ، جلد ۵ ، ص ۲۷۸
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
🔴 چه زیبـــــا گفت
#شهید_حمید_باکری ⇩⇩⇩
🔻بعد از جنگ رزمنده ها به سه گروه تقسیم میشوند:
۱. دستهای به مخالفت با گذشته خود بر میخیزند و از گذشته پشیمان میشوند.
۲. دستهای راه بیتفاوتی را بر میگزینند و در زندگی مادی غرق میشوند و همه چیز را فراموش میکنند.
۳. دستهای به گذشته خود وفادار میمانند و احساس مسئولیت میکنند که از شدت مصائب و غصهها دق خواهند کرد.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
امام صادق علیه السلام:
«هركس(در روز اول ماه رمضان) با كف دست خود گلاب بر روى خود بزند، در آن روز از خوارى و نادارى ايمن مى ماند و هركس گلاب بر سر خود بزند، در آن سال از برسام ايمن مى ماند. پس هرگز اين سفارش ما را ترك نكنيد.»
اقبال الاعمال، جزء اول، أبواب أحكام ماه رمضان
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi
هدایت شده از فراجناحی
✅ اولین توییتم در خصوص مرگ مشکوک مرحوم #سلحشور و سکته مغزی #جمال_شورجه که هر دو پس از شروع به کار در پروژه سینمایی #حضرت_موسی (ع)- که چهره از خدعه ها و تحریف های #صهیونیسم جهانی برخواهد داشت- رخ داده واکنش های بسیار زیادی در پی داشت.
🔻 خصوصا صفحه توئیترم مورد هجمه گسترده فیکهای #اسرائیلی قرار گرفت. پس از آن بود که یقین کردم بایستی مستندات ترور های بیولوژیک رژیم #صهیونیستی را ارایه کنم.
🔻در این خصوص گفتنی های بسیاری هست که ان شاءالله به تدریج منتشر خواهد شد. #ترور یاسر عرفات با نسکافه آلوده، ترور ودیع حداد با شکلات مسموم، ترور نافرجام خالد مشعل با اسپری فنتانیل در گوش او، ترور محمود المبحوح با تزریق ماده فلج کننده و خفه کردن با بالش، اینها فقط چند نمونه از #بیوتروریسم است که #اسرائیل مخالفانش را با آن به قتل رسانده است.
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه مبارک رمضان رؤیت نشد
🔴 فردا (دوشنبه) روز آخر ماه شعبان است
📄 متن اطلاعیه:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹به اطلاع ملت مؤمن و شریف ایران می رساند، با توجه به اهمیت تعیین روز اول ماه مبارک رمضان گروههای زیادی در سراسر کشور به استهلال پرداختند و هیچگونه گزارش اطمینان بخشی از رؤیت هلال واصل نشد. لذا بر اساس موازین شرعی برای مقام معظّم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) رؤیت هلال در شب دوشنبه به اثبات نرسید و روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ روز آخر ماه شعبان است.
دفتر مقام معظم رهبری
🔸بنابراین مؤمنینی که مایل به درک ثواب روزه آخرین روز ماه شعبان هستند، میتوانند به عنوان روزه مستحبی و یا قضا، روزه بگیرند.
@Khamenei_ir
💠 به استقبال ماه رمضان و میهمانی خداوند
✅ گوشه ای از فضایل ماه رمضان از زبان پیامبر(ص) خطبه شعبانیه
۱- ای مردم، ماه خدا، همراه برکت و رحمت و آمرزش گناهان به شما روی آورده است.
۲- ماهی است که از همه ماهها ارزشمندتر و با فضیلتتر است.
۳- روزهایش ارزشمندترین روزهاست.
۴- شبهایش با فضیلتترین شبهاست.
۵- ساعتهایش از همهٔ ساعتها ارزشمندتر و ارجمندتر است.
۶- ماهی است که شما به میهمانی خدا دعوت شدهاید.
۷- و خدا شما را در این ماه گرامی داشته است.
۸- نفسهای شما در ماه رمضان تسبیح است.
۹- و خوابتان عبادت خداست.
۱۰- و عمل شما مورد قبول درگاه خداست.
۱۱- و دعایتان در این ماه عزیز مستجاب است.
۱۲- با نیتهای درست و دلهای پاک، خواستههایتان را از خدا بخواهید
۱۳- و بخواهید که شما را در این ماه به گرفتن روزه توفیق دهد.
۱۴- و نیز به تلاوت قرآن موفق سازد.
۱۵- انسان شقی کسی است که در این ماه مورد بخشش و آمرزش خدا قرار نگیرد.
۱۶- با گرسنگی و تشنگی این ماه، به یاد گرسنگی و تشنگی قیامت بفتید.
۱۷- و به فقرا و محرومان صدقه بدهید.
۱۸- در ماه رمضان به بزرگانتان احترام کنید.
۱۹- و به کودکان و افراد کوچکتر، از هیچ محبتی دریغ نورزید.
۲۰- در این ماه بیشتر صلهٔ رحم نمایید.
۲۱- زبان خود را از گفتار ناپسند و زشت نگهدارید.
۲۲- و از آنچه خدا بر شما حلال نکرده است، چشمانتان را ببندید.
۲۳- و آن چه را که شنیدنش بر شما حلال نیست، گوش ننمایید.
۲۴- و به یتیمان مهر و محبت کنید تا بر یتیمان شما مهرورزند.
۲۵- و از گناهانتان توبه کنید.
۲۶- به هنگام نماز، دو دست خود را به دعا به پیشگاه خدا بلند کنید.
۲۷- چه آن که آن لحظهها بهترین لحظههاست.
۲۸- خداوند در آن لحظات با مهر و لطف بر بندگان مینگرد.
۲۹- و اگر از او درخواست کنند، جواب میدهد.
۳۰- و وقتی او را بخوانند، لبیک میگوید.
۳۱- و دعای آنان را اجابت میکند.
۳۲- ای مردم! جانتان در گروه اعمال شماست، با طلب مغفرت از خدا، آزادش کنید.
۳۳- و شانههای شما از وزر و وبال گناه و زشتیهای سنگینی میکند، با سجدههای طولانی، آن وزر و وبال را سبک کنید.
۳۴- بدانید که خداوند به عزت خود قسم یاد کرده است که نمازگزاران و سجده کنندهگان را عذاب نکند.
۳۵- ای مردم! هر کسی از شما روزهدار مؤمنی را افطار دهد، چنان است که گویا بندهای را آزاد کرده، و خداوند از لغزشهای گذشتهاش میگذرد.
۳۶- یکی عرض کرد! ای رسول خدا، همهٔ ما قدرت افطاردادن و سیرکردن شکم افراد را نداریم.
۳۷- پیامبر فرمود: با پاره خرما، و مقداری آب، آتش را از خود دور کنید.
۳۸- ای مردم! اگر کسی در این ماه اخلاق خودش را نیکو و اصلاح کند، جواز عبور از پل صراط برای او خواهد بود.
۳۹- و آن کسی که در این ماه بر زیردستان خود آسان گرفته و سخت گیری نکند، خداوند حساب را بر او آسان میگیرد.
۴۰- و کسی که در این ماه مردم از شرش در امان باشند، خداوند در قیامت غضب خود را از او باز میدارد.
۴۱- و کسی که یتیمی را نوازش نماید، در قیامت مورد نوازش خداوند خواهد بود.
۴۲- و کسی که صله رحم کند، خداوند رحمتش را در قیامت بر او فرومیفرستد.
۴۳- و کسی که قطع رحم کند، خداوند رحمتش را در قیامت از او دور دارد.
۴۴- و کسی که یک نماز مستحبی به قصد اطاعت و بندگی به جا آورد، خداوند برآت آزادی از آتش جهنم را برای او صادر میکند.
۴۵- و کسی که یک واجب را انجام دهد ثواب 70 واجب به او داده میشود.
۴۶- و کسی که در این ماه بر من زیاد درود فرستد، خداوند کفهٔ میزان عمل نیک او را در قیامت سنگین میکند.
۴۷- و کسی که یک آیه در این ماه از قرآن تلاوت کند، پاداش یک ختم قرآن را خواهد داشت.
۴۸- ای مردم، درهای بهشت در این ماه باز است، از خدا درخواست کنید که آن را بر روی شما نبندد.
۴۹- و درهای جهنم بر روی شما بسته است، از خداوند بخواهید که آن را بر روی شما نگشاید.
۵۰- و شیطان در این ماه درغل و زنجیر است، از خداوند بخواهید که آن را بر شما مسلط نکند.
✅ کلاس نهج البلاغه و زندگی
🆔https://eitaa.com/nahjolbalaghehvazendegi