ای علی!
اگر بگویم: تو از مسیح بالاتری، دینم نمی پذیرد! و اگر بگویم او از تو بالاتر است، وجدانم نمی پذیرد! نمیگویم تو خدا هستی!. ...پس خودت بگو به ما ای علی: توکیستی؟
(جرج جرداق مسیحی)
.
عاشقان حضرت حیدر کرار وارد شوند.
👇👇👇👇👇
@nahjolbalaghekhani
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
( راه سعادت ، پايه هاى دين )
ابوعقيل مى گويد: روزى خدمت اميرالمؤمنين على (عليه السلام) بوديم حضرت فرمود: هر آينه اين امت بر هفتاد و سه فرقه پراكنده خواهند شد، سوگند به آن كس كه جانم به دست اوست ، تمام فرقه ها گمراهند جز آن كس كه از من پيروى كند و از شيعيان من باشد لذا در روايت است كه روزى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم به على بن ابيطالب (عليه السلام ) فرمود: اى على منُ تو، و دو فرزندت حسن و حسين ، و نه نفر از اولاد حسين پايه ها دين و استوانه هاى اسلام هستيم ، هر كس از ما پيروى كند نجات يابد و هر كس از فرمان ما سرپيچد راهش را به سوى آتش خواهد برد.
[ ۱۰۰۱ داستان از زندگانى امیرالمؤمنین على عليه السلام به نقل از؛ ( امالى شيخ مفيد ره). ]
☆ مَنْ كُنْتُ مَوْلاه فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاه ☆
📢به کانال بپیوندید🌹↙️
@nahjolbalaghekhani
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
پندهای مولا علی علیه السّلام
#بــهتــريــن_اعــمــال_ڪـريــمــان امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه به نكته مهمى درباره آدا
در حدیث جالبى که مرحوم علامه مجلسى در بحارالانوار آورده است از امیرمؤمنان(علیه السلام) مى خوانیم: «وَعَظِّموُا اقْدَارَکُم بِالتَّغَافُلِ عَنِ الدَّنِّىِ مِنَ الاُْمُورِ ... ولاَ تَکوُنوُا بَحَّاثِینَ عَمَّا غَابَ عَنْکُمْ، فَیَکْثُرُ عَائِبُکُمْ ... وتَکَرّموُا بِالتّعَامِى عَنِ الاِْسْتِقْصَاءِ; قدر و منزلت خود را با «تغافل» درباره امور پست و کوچک بالا برید ... و زیاده از امورى که پوشیده و پنهان است تجسس نکنید که عیب جویان شما زیاد مى شوند ... و با چشم برهم نهادن از دقت بیش از حد در جزئیات، بزرگوارى خود را ثابت کنید».(2)
از این حدیث و پاره اى دیگر از احادیث این نکته روشن مى شود که موارد تغافل مربوط به امور سرنوشت ساز زندگى یک انسان نیست، زیرا که در آنها دقت و جستوجو به یقین لازم است. این دستور منافاتى با مسئله امر به معروف و نهى از منکر ندارد، زیرا وظیفه امر به معروف و نهى از منکر مربوط به واجبات و محرمات است که از محدوده تغافل بیرون است.(3)
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
پی نوشت:
📚 (1). بحارالانوار، ج 72، ص 214 .
📚 (2). بحارالانوار، ج 75، ص 64، ح 157 .
📚 (3). سند گفتار حکیمانه: مرحوم خطیب در مصادر از دعوات راوندى نقل مى کند که این کلام حکیمانه را با تفاوتى در کتاب خود آورده است به این صورت: «أشْرَفُ خِصالِ الکَرَم غَفْلَتُک عَمّا تَعْلَم». این تفاوت نشان مى دهد آن را از منبعى غیر از نهج البلاغه دریافت داشته است. (مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 178)
#تفسیر_حڪمت_۲۲۲
#نــــهـــج_الــبـلاغــہ
📖 @nahjolbalaghekhani📖
🌹السلام علیک یا صاحب عصر وزمان یا مهدی عج🌹
جمعه زیباست اگر کینه زدل پاک شود
مرغ دل همســــفر طائر افـــلاک شود
جمعه زیباست اگر پنجره ها وا گردد
چشم ها منتظر یوسف زهرا گــــردد
جمعه زیباست اگر دوست کنارم باشد
جان نا قابل من هــدیه بـــــیارم باشد
جمعه زیباست اگر باب گنه بسته شود۰
عالم از بند شیاطین زمان رسته شود
جمعه زیباست اگر عشق فراهم گردد
آخرین حجت حق هادی راهم گردد
💢 @nahjolbalaghekhani💢