👆👆👆
💥 #عکس_پروفایل های زیبا ویژه #عید_غدیر
🌷بر اساس روایات، #عید_غدیر عیدالله الاکبر و عیدی است که از جانب خداست. تمام انبیاء مأمور شده اند به اوصیای خود سفارش کنند این روز را عید بگیرند و بزرگ دارند. چنین چیزی در مورد عید قربان و دیگر اعیاد وجود ندارد و فقط ویژه عید غدیر است که اکبر و اعظم اعیاد می باشد.
🙏با تغییر عکس پروفایل خود در گرامیداشت بزرگترین عید شیعیان (عید غدیر) سهیم شوید.
@nahjolbalaghekhani
🌾🌷💐🌾🍃🌷🌾💐🍃🌾💐🌷
مولا مهدی.mp3
1.95M
💦مولا مهدی مولا مهدی
💦ای نوبهار فاطمه صبر و قرارم
💦ای قوت قلب علی دار و ندارم
💦تو وارث پیغمبری اولاد حیدر
💦تو از همه دل میبری سالار و سرور
🌱 @nahjolbalaghekhani🌱
پندهای مولا علی علیه السّلام
چهارمین توصیف این که انگیزه او ترس از مجازات الهى به علّت گناهان و یا ترس از پایان یافتن عمر پیش از
پی نوشت:
📚(1). بقره، آیه 197 .
📚(2). حجرات، آیه 13 .
📚(3). مریم، آیه 63 .
📚(4). «کمّش» در نسخه نهج البلاغه ما به صورت مشدد با تشدید میم از باب تفعیل ذکر شده; ولى در بسیارى از نسخ نهج البلاغه بدون تشدید و به صورت ثلاثى مجرد است. ولى در لغت از هر دو باب آمده، هرچند غالباً به صورت ثلاثى مجرد است.
📚(5). آل عمران، آیه 102 .
📚(6). الدرالمنثور سیوطى، ج 2، ص 59 .
📚(7). وسائل الشیعه، ج 15، ص 235 .
📚(8). سند گفتار حکیمانه: خطیب(رحمه الله) در کتاب مصادر نهج البلاغه مى گوید: این کلام نورانى امام بخشى از یک خطبه طولانى است که در آخر آن قرار گرفته و على بن محمد واسطى (که در قرن ششم مى زیسته) این خطبه را در کتاب عیون الحکم والمواعظ آورده است. (که قطعاً منبعى غیر از نهج البلاغه داشته) و قبل از مرحوم سید رضى «مرحوم حرانى» آن را در کتاب تحف العقول با اضافاتى ذکر کرده است. (مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 172). در کتاب دستور معالم الحکم نیز این خطبه که مشتمل بر کلام نورانى فوق است به طور مشروح آمده است. (دستور معالم الحکم، ص 65)
💢 @nahjolbalaghekhani💢