5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خاطره آیت الله علم الهدی از صداقت رهبرانقلاب در زمان رحلت امام خمینی (ره)
🔻پس از رحلت امام(ره) برخی مسئولین از رئیس جمهور خواستند که این خبر را فعلا به مردم نگویند ولی آیت الله خامنه ای گفتند: صداقت اصل انقلاب است و ما از مردم چیزی را مخفی نداریم
#من_یک_سپاهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادمون نره!
اوج تنفر حسن روحانی در مناظرات انتخاباتی از سپاه ..میگفت نباید رو موشک شعار مینوشتید!! یعنی شیخ مخالف مرگ بر آمریکا و اسرائیل هست! ازین حمله های روحانی به سپاه فراوانه!!
#من_یک_سپاهیم
🔴 #عکس_نوشت |روحانی مدعی شد!
🔻روحانی در سخنرانی امروز خودش را به عنوان مدعی و شاکی جا زده!
بزرگوار شما رئیس شورای عالی امنیت ملی هستید. مساله بنزین نیست که بگویید نمیدانستم. مطابق ماده ۱۰ قانون هواپیمایی کشوری هیات وزیران به ریاست شما باید امنیت پرواز ها را تامین میکرد. لطفا درمورد دو وظیفه خود پاسخگو باشید
جلیل محبی
#من_یک_سپاهیم
🔴⭕️چند سوال از رییس جمهور درباره هواپیمای اوکراینی
🔻سخنان امروز آقای روحانی درباره هواپیمای اوکراینی برای من غیرمنتظره نبود. مثل همیشه می دانستم که به زودی سمت طرف خارجی خواهد ایستاد و با همان ادبیاتی سخن خواهد گفت که آنها در این روزها سخن گفته اند.
اکنون که اقای روحانی گفته خطا، فردی نبوده و دیگران هم مقصرند و خواستار شفاف سازی بیشتر شده، چند سوال از ایشان می پرسم:
1- اینکه پذیرش مسئولیت از سوی سپاه گام اول بوده و باید با گام های دیگر تکمیل شود، تقریبا کلمه به کلمه همان چیزی است که جاستین ترودو و بوریس جانسون گفته اند. آیا آقای روحانی جایی مواضع خود را با انگلیسی ها و کانادایی ها هماهنگ می کند؟ منظور ایشان از گام های بعدی چیست و چقدر با منظور طرف خارجی منطبق است؟
2- شنیده ایم آقای روحانی قبل از پذیرش رسمی مسئولیت از سوی سپاه، که در هر حال رخ می داد، اصرار داشته دست امریکا پر است و به زودی اسناد مهمی علیه ایران رو خواهد کرد. آیا ممکن است آقای رییس جمهوری بگویند دقیقا چه چیزی دست امریکا بود، ایشان از کجا اطلاع داشت آنها چه در دست دارند و چرا امریکا نهایتا هیچ چیز منتشرنکرد؟!
3-یکی از ابهام های اصلی درباره هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی این است که چرا نهاد مربوطه آسمان تهران را در وضعیت جنگی کلیر نکرده بود. یک گمانه خیلی جدی می گوید علت، نامه ای بوده که آقای ظریف تقریبا همزمان با حمله عین الاسد به طرف امریکایی نوشته و در آن اطمینان خاطر داده که این حمله پایان عملیات ایران است و حمله دیگری در کار نخواهد بود. ظاهرا همین نامه نهاد مسئول را متقاعد کرده کار تمام شده و نیازی به حفظ وضعیت قرمز در آسمان تهران نیست. آیا مقدور است آقای رییس جمهور درباره نقش وزیر خارجه خود در این باره توضیح بدهند؟
4- جمعه شب و در حالی که جلسه شورای عالی امنیت ملی تازه پایان یافته بود، سحام نیوز که ارگان اصلی جریان فتنه است و از خارج از ایران مدیریت می شود، در توئیتی محتوای جلسه را فاش کرد. توئیت لحنی کاملا جانبدارانه و حمایتگرانه نسبت به آقای روحانی داشت. آیا امکانپذیر است آقای روحانی دستور پیگیری سریع منشا این درز اطلاعاتی را داده و نتیجه را با شفافیت به مردم گزارش کنند؟ سوال های دیگری هم البته هست. / محمدي
#من_یک_سپاهیم
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخریبچی برگرد!
از وقتی رفتی فهمدیم سنگر عوض میشه ولی جنگه
تخریبچی برگرد!!
نماهنگ زیبای تخریبچی با صدای حاج صادق آهنگران همراه با تصاویری دیده نشده از شهید سپهبند حاج قاسم سلیمانی
#من_یک_سپاهیم
34.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سنگ تمام شاعران در جوار مزار حاج قاسم
🔹همزمان با هفتمین روز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، محفل «نگین سلیمانی» از محافل چهاردهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر با شعرخوانی شاعران مطرح کشور در جوار آرامگاه این شهید والامقام برگزار شد.
#من_یک_سپاهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردی که لحظه برخورد موشک با #هواپیمای_اوکراینی را پیش از شلیک و برخورد، ضبط و آن را برای شبکه سعودی فرستاده بود در رباطکریم دستگیر شد/کننیوز👍😳
#هواپیمای_اکراینی
#من_یک_سپاهیم
فراخوان تظاهرات ضد آمریکایی در عراق
«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق، مردم این کشور را به برگزاری تظاهرات میلیونی در محکومیت حضور نظامیان آمریکایی فراخواند
صدر خطاب به مردم عراق: من اطمینان دارم که شما به همه ثابت خواهید کرد که در برابر استکبار جهانی تعظیم نخواهید کرد
#من_یک_سپاهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴"اگر عزادار هستید، چرا سه روز نشستید؟" این سوال خیلیها بود به ویژه از سلبریتیها!
دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی امروز این سوال رو فریاد زدند
#من_یک_سپاهیم
کانال اهل ولایت (نَحنُ صامِدون سابق)
🔴"اگر عزادار هستید، چرا سه روز نشستید؟" این سوال خیلیها بود به ویژه از سلبریتیها! دانشجویان دانشگ
🔴فتنه انگیزی نماینده رد صلاحیت شده لیست امیدی در یک تجمع دانشجویی
⏪تلاش برای برهم زدن گرامیداشت یاد جانباختگان هواپیمایی و سپهبد سلیمانی
🔹اجتماع بزرگ دانشگاهیان پایتخت به مناسبت بزرگداشت سپهبد سلیمانی و گرامیداشت یاد جان باختگان حادثه هواپیمای مسافربری و وقایع کرمان در حالی امروز در دانشگاه تهران برگزار شد که تعدادی از فرصتطلبان با انجام رفتارهای ساختارشکنانه سعی کردند در برگزاری این مراسم خلل وارد کنند.
🔹فرصتطلبان با سردادن شعارهایی ساختارشکنانه که در روزهای اخیر در دانشگاه امیرکبیر و شریف نیز مشابه آنها سر داده شده بود، تلاش کردند تا جو دانشگاه را ملتهب کنند.
🔹براساس آنچه برخی از دانشجویان اعلام کردند عنصر تحریککننده اقدام ساختارشکنانه دانشگاه تهران پسر یکی از نمایندگان فعلی و ردصلاحیت شده مجلس است.
🔹دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران نیز با سردادن شعارهایی مانند «کاسب درد ملت خجالت خجالت»؛ مانند «کاسب درد ملت خجالت خجالت»، «دشمن مردم همیشه شمایید؛ موقع سیل و زلزله کجایید؟» و ... به سواستفاده برخی از حادثه هواپیمای تهران-کیف اعتراض کردند.
#من_یک_سپاهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایکوبی دانشجویان انقلابی روی رفراندوم ترامپ!
فیلمی جالب و متفاوت از تجمع امروز دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
#من_یک_سپاهیم
🔷سردار حاجیزاده: جان و آبرویمان را برای انقلاب میگذاریم
🔸سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه صبح امروز (سهشنبه) در حاشیه مراسم پاسداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش در حسینیه حضرت فاطمه الزهرا (س) سپاه محمدرسول الله تهران بزرگ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم جان و هم آبرویمان را برای انقلاب میگذاریم، اظهار داشت: همه نیروهای مسلح پای حفظ امنیت کشور، مردم، نظام و ولایت ایستادهاند.
🔸وی با اشاره به حمله موشکی به پایگاه آمریکاییها در عراق و پاسخ جمهوری اسلامی ایران به ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی، تصریح کرد: دیدید که مهمترین پایگاه آمریکا مورد ضربات موشکی قرار گرفت و آنها نتوانستند هیچ غلطی بکنند؛ ملت ما با اطمینان بدانند که ما امروز دیگر یک ابرقدرت هستیم
#من_یک_سپاهیم