13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راز غربت حضرت فاطمه(س) و علت عدم رشد سیاسی جامعه
👈 کیفیت بهتر
#تصویری
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
💥حدیث ششم: برتر از جـهان
رسول اكرم صلى الله عليه و آله
رَكْعَتانِ يَرْكَعُهُما اِبْنُ آدَمَ فِى جَوْفِ اللَّيْلِ الآخِرِ خَيْرٌ لَهُ مِنَ الدُّنْيا
وَما فِيها، وَلَوْلا اَنْ اَشُقَّ عَلى اُمَّتِى لَفَرَضْتُهُما عَلَيْهِمِ.
دو ركعت نمازى كه انسان در دل آخر شب بخواند از دنيا و آنچه در آن است بهتـر است
و اگر بـر امّتم دشوار نبود آن دو ركعت را بر آنان واجب مى كـردم.
#نماز_شب
📖كنز العمال، 7/21405
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
چرا هیچکس نمیتواند قیمت #دلار را کنترل کند؟
دولت #رئیسی هم مثل دولتهای قبل دلار را گران میکند.
#پاسخ_به_شبهات
✅ مکانیزم عرضه و تقاضا، مهمترین عامل تعیین کننده قیمت هر کالا در بازار است. به عنوان مثال مهمترین دلیل گرانی گوجه در فصل زمستان به هم خوردن تعادل عرضه و تقاضای آن توسط کشاورز میباشد. دلار هم یک کالا است. کشور برای کنترل قیمت دلار باید بتواند به اندازهای دلار در بازار عرضه نماید تا عرضه و تقاضای این کالا متعادل گردد. تنها منبع مطمئن برای تهیه ارز و مداخله در بازار نیز افزایش #تولید، صادرات و ارزآوری از این محل است.
🔸 میتوان با ذکر یک مثال موضوع قیمت دلار را قابل فهم کرد. اگر اقتصاد کشور را به مثابه #بدن_یک_بیمار در نظر بگیریم،
🔻قیمت دلار درجه تب این بیمار خواهد بود.
🔻گلبولهای سفید این اقتصاد همان میزان ارزی است که از ناحیه تولید و #صادرات به دست میآید
🔻حجم واردات نیز به مثابه ویروس بدن بیمار عمل میکند.
🔶حال در این میان اگر حجم واردات بیشتر از حجم تولید و صادرات باشد، گویی ویروسها بر گلبولهای سفید غلبه کرده و درجه تب بیمار یا همان قیمت دلار افزایش پیدا میکند. اگر کشور با تکیه بر صادرات یک محصول خام مانند نفت بتواند عرضه دلار و قیمت آن را ثابت نگه دارد و توجهی به افزایش تولید و گلبولهای سفید این اقتصاد نداشته باشد، گویی تب بیمار را فقط با تببر کنترل کرده و به محض اینکه این تببر برداشته شود مجددا تب بیمار یا همان قیمت دلار افزایش مییابد.
⁉️ سؤال مهمی که پیش میآید این است که چرا ج.ا.ا. تا کنون به این نکته توجه نکرده و 45 سال فقط بالا رفتن تب بیمار و قیمت دلار را تماشا کرده است؟
🔸 به گواه اسناد و منابع معتبر تاریخی ریشه کاهش #ارزش_پول در ایران به ابتدای دوران قاجار و قبلراز آن برمیگردد. قبل از اینکه #انقلاب_صنعتی در اروپا شکل بگیرد، هر خارجی برای داشتن یک واحد پول ایران باید ده #پوند میپرداخت. اما با وقوع انقلاب صنعتی و معجزاتی که در روش تولید انبوه و ارزان کالا در اروپا اتفاق افتاد و همچنین بی توجهی شاهان #قاجار به این مسئله، ایران از مسابقه تولید عقب ماند. چرا که تقاضا برای کالای ارزان قیمت خارجی بیشتر شد و کالاهای گران کارگاههای سنتی ایران مشتری نداشتند و یک به یک تعطیل میشدند. گویی ویروسها به جان گلبولهای سفید که یکی یکی در حال از بین رفتن بودند، افتاده بودند. بدین ترتیب تعادل عرضه و تقاضای ارز کاملا به هم ریخت و مبارزه بین ویروسها و گلبولهای سفید به نفع ویروسها تمام شد و درجه تب بیمار به شدت افزایش پیدا کرد.
🔸 در دوران #پهلوی نیز با احداث کارخانههای کوچک و بزرگ، نه تنها گلبولهای سفید زیاد نشد بلکه به واسطه کمبود مواد اولیه مورد نیاز و عدم وجود نیروی انسانی ماهر و متخصص، زمینه برای ورود بیشتر ویروسها به بدن بیمار فراهم گردید. هر کارخانهای که احداث میشد به جای اینکه کمکی در افزایش گلبولهای سفید باشد و برای کشور ارزآوری کند، ارزبری داشت و عملا زمینه را برای ورود سریع و بیشتر ویروسها آماده میکرد. نسبت صادرات نفتی به غیر نفتی کشور بیست سال قبل از انقلاب 77 به 23 بود. در حالی که در سال 57 از طرفی حجم گلبولهای سفید از 23 درصد به 2 درصد کاهش و حجم #صادرات_نفتی که حکم تببر برای اقتصاد را دارد از 77 درصد به 98 درصد افزایش پیدا نمود. بدین ترتیب پهلوی در سالهای آخر تب بیمار یا همان قیمت دلار را به وسیلهی تببر نفت روی یک عدد ثابت نگه داشته بود و این موجب شده بود که #واردات کالای خارجی ارزانتر تمام شود. لذا حجم واردات در سال 57 نسبت به بیست سال قبل از آن 36 برابر افزایش پیدا کرده بود که خود موجب ورود ویروسهای جدید به بدن بیمار اقتصاد ایران شد.
🔸 جمهوری اسلامی کشور را در چنین شرایطی تحویل گرفت و همان تببر را نیز به واسطه کاهش روزانه 5میلیون بشکهای #نفت از دست داد. یک کشور برای افزایش گلبولهای سفید اقتصاد به دو عامل اساسی نیروی انسانی متخصص و #علم_و_فناوری نیاز دارد. لذا جمهوری اسلامی از روز اول به این مسئله اساسی توجه کرده و با وجود تحمیل هشت سال #جنگ، تحریمهای همه جانبه و سنگاندازیهای متعدد دشمنان قدم در مسیر چهار مرحلهای توجه به آموزش، تأکید بر پژوهش، تبدیل پژوهش به فناوری و تبدیل فناوری به ارزش افزوده گذاشت.
🔸 این همان مسیری است که تمام ابرقدرهای اقتصادی دنیا روزگاری از آن گذشته و به توسعه دست پیدا کرده بودند. سرعت حرکت در این مسیر گاهی با تغییر رویکرد دولتها تغییر داشته است.
🔰 برای دریافت توضیحات بیشتر به همراه آمار دقیق و مستندات و منابع تاریخی این موضوع به کتاب #معجزه_تولید مراجعه فرمایید.
اندیشکده راهبردی #سعداء
#محتوای_جهاد_تبیین
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
کرمانیها شنبه با رهبر انقلاب دیدار میکنند
🔹نماینده ولی فقیه در کرمان: بهمناسبت چهارمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، مردم کرمان روز شنبه، با رهبر انقلاب دیدار خواهند داشت.
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازی از امام جواد بعد از نماز عصر روز چهارشنبه که بسیار حاجت میده...
👤 #کلیپ زیبای «نماز ویژه امام جواد علیهالسلام» با سخنرانی شیخعباس #صراف تقدیم نگاهتان
📥 دانلود با کیفیت بالا
▪️ #امام_جواد
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آفتابِ شبِ یلدای همه..
#یلدا #شب_یلدا #امام_زمان
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
💠 #حدیث روز 💠
💎 دعای مؤمنان چه میشود؟
🔻امام سجّاد علیه السلام:
المُؤمِنُ مِن دُعائِهِ عَلی ثَلاثٍ: إمّا أن یُدَّخَرَ لَهُ و إمّا أن یُعَجَّلَ لَهُ و إمّا أن یُدفَعَ عَنهُ بَلاءٌ یُریدُ أن یُصیبَهُ
❇️ مؤمن از دعای خود یکی از سه نتیجه را می گیرد:
➖ یا برایش ذخیره می شود
➖ یا در دنیا برآورده می شود
➖ و یا بلایی که می خواست به او برسد از او برگردانده می شود.
📚 تحف العقول، ص ۲۸۰
•┈┈••✾••┈┈•
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرگ بر مفسد اقتصادی!!
♨️ تکبیر جالب بعد از نماز در #مسجد_دانشگاه_فردوسی
⁉️ چه کسی در دنیا رکورددار اختلاس است؟!!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
اندیشکده راهبردی #سعداء
#محتوای_جهاد_تبیین
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
💢دفاع جانانه از ولایت
🔹شما ببینید این دریای شخصیت و مجاهدت چه دریای عظیمی است!
🔸حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چنان با امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) زندگی کرد که آن حضرت با همه وجود از او راضی بود. صبر کرد؛ آن فرزندان را تربیت نمود؛ به آن دفاع جانانه از حقِّ ولایت پرداخت؛ در راهش آن زجر و شکنجه را متحمّل شد و بعد هم با آغوش باز به استقبال آن شهادت بزرگ رفت.
🔹 پیغمبر به فاطمه سلاماللَّه علیها فرمود: «یا فاطمه اننّی لم اغنی عنک مناللَّه شیئا»؛
یعنی ای عزیز من! ای فاطمه من! نمیتوانم پیش خدا تو را از چیزی بینیاز کنم. یعنی خودت باید به فکر خودت باشی، و او از دوران کودکی تا پایان عمر کوتاهش به فکر خود بود.
🔸شما ببینید آن حضرت چگونه زندگی کرده است!
#مثبت_حسینیه #پرونده_بانور #روایت_فاطمیه
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir
💎 به افزونىِ شما مىنازم!
💠 پیامبر اکرم (ﷺ) :
«تَزَوَّجوا فَإِنّي مُكاثِرٌ بِكُمُ الاُمَمَ غَدا فِي القِيامَةِ، حَتّى إنَّ السِّقطَ لَيَجيءُ مُحبَنطِئا عَلى بابِ الجَنَّةِ، فَيُقالُ لَهُ: اُدخُلِ الجَنَّةَ، فَيَقولُ: لا، حَتّى يَدخُلَ أبَوايَ الجَنَّةَ قَبلي».
«ازدواج كنيد؛ زيرا من در فرداى قيامت، به افزونىِ شما بر ديگر امّت ها مىنازم، حتّى [ به ] جنين سقط شدهاى كه با حالت قهر و ناراحتى، بر درِ بهشت مىآيد و به او گفته مىشود:«به بهشت، وارد شو!» و او مىگويد:«نه. [وارد نمىشوم ]تا پدر و مادرم پيش از من وارد شوند».
📚 كتاب من لا يحضره الفقيه: ج٣ ص٣٨٣ ح٤٣٤٤
🇮🇷 #شبکه_امامت_پابدانا | #نماز_جمعه
http://eitaa.com/najm_aldini_ir