50.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣ حال و هوای محرم ۱۴۴۵ کربلای معلی ❣
❣بوی بهشت میوزد از کربلای تو❣
👉🏼 @najva1402
✨﷽✨
👈 ابوصباح كنانى مىگويد: شنيدم امام صادق عليه السلام مىفرمود:
✔️ در جوار شما قبرى قرار دارد كه هر گرفتارى به زيارتش برود خداوند اندوه و گرفتارىاش را برطرف مىسازد و حاجتش را برآورده مىكند. در كنار آن قبر چهار هزار فرشته ژوليده مو و خاكآلود از روز قتل او تا روز قيامت برايش مىگريند.
👉🏼 @najva1402
✨﷽✨
🔅 جابر جعفى مىگويد:
🔰 امام صادق عليه السلام در حديثى فرمود: هنگامى كه زائر از در منزلش سواره يا پياده بيرون مىرود، خداوند چهارهزار فرشته را مامور مىكند كه تا وقتى به كنار قبر امامحسين عليه السلام برسد بر او درود بفرستند.
👉🏼 @najva1402
✨﷽✨
🔹 محمد بن مسلم در حديثى طولانى مىگويد:
🔸 امام باقر عليه السلام به من فرمود: آيا به زيارت امام حسين عليه السلام مىروى؟
🔹 گفتم: آرى، اما با ترس و نگرانى.
🔸 حضرت فرمود: هرچه اين سفر سخت باشد ثوابش بيشتر است و ثواب زيارت به اندازه ترسى است كه به آن دچار مىشوى. هركس در راه زيارت او بترسد خداوند در روز قيامت يعنى همان روزى كه مردم در پيشگاه پروردگار جهان قرارمى گيرند، او را از ترس ايمن مىكند وبا مغفرت و بخشش باز مىگردد و فرشتگان بر او سلام مىكنند.
👉🏼 @najva1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من البحر الی النحر
🔹 این روزها اهالی استان بصره از جنوبیترین نقطۀ عراق، که محل اتصال خشکی به خلیج فارس است، پیادهروی خود را بهسمت کربلا آغاز کردهاند.
👉🏼 @najva1402
29.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 آرزوی زیارت کربلا
👈 آرزوی رزمندگان دفاع مقدس در زمان جنگ تحمیلی
🙏🏻 اللهم الرزقنا زیارت الحسین 😭
👉🏼 @najva1402
✨﷽✨
#هر_صبح_یک_سلام✋
روزت را زیبا کن!
▫️ ای ســورۀ آیـــهآیـــۀ نــــور
▫️ وی صحن و سرات، قبلۀ طور
▫️ دست هـمـگـان بـه دامـن تـو
▫️ قــــرآن ورق ورق تــن تــو
🌹 السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌹 و عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌹 و عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌹 و عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
.
✨﷽✨
🔰 ابن بكير مىگويد:
🔸 به امام صادق عليه السلام عرض كردم: من در ارجان فرود آمدم و قلبم براى رفتن به زيارت پدرت با من كشمكش مىكرد. وقتى از منزل خارج شدم قلبم پيوسته مضطرب و نگران بود تا اينكه از ترس سلطان، جاسوسان و نگهبانان مسلح به خانه بازگشتم.
🔹 حضرت فرمود: اى ابن بكير آيا دوست ندارى خداوند تو را به خاطر ما ترسان ببيند؟ آيا نمىدانى هركس به خاطر ما بترسد خداوند او را در سايه عرش خود پناه مىدهد و امام حسين عليه السلام در زيرعرش با او سخن مىگويد، خداوند او را ازترسهاى روز قيامت آسوده مىكند، مردم مىترسند ولى او نمىترسد واگرهم بترسد فرشتگان او را آرام مىكنند و با مژده قلبش را آرامش مىبخشند.
👉🏼 @najva1402
✨﷽✨
✔️ صفوان جمّال از امام صادق عليه السلام روايت كرده كه فرمود:
🔘 هنگامى كه مردى براى زيارت امام حسين عليه السلام از منزلش خارج مىشود، هفتصد فرشته از بالاى سرش، از پايين، از راست، از چپ، از جلو و از پشت او را مشايعت مىكنند تا اينكه او را به اقامتگاهش - دركربلا - برسانند.
🔘 وقتى كه امام حسين عليه السلام را زيارت كرد مناديى ندا مىدهد: گناهانت بخشيده شد بازهم اين كار را تكرار كن. سپس او را تا بازگشت به منزلش مشايعت و همراهى مىكنند.
🔘 هنگامى كه به منزلش رسيد، به او مىگويند: تو را به خدا سپرديم. پس از آن پيوسته تا روزى كه از دنيا برود به ديدار او مىروند و هر روز قبر امام حسين عليه السلام را زيارت مىكنند كه ثواب آن براى آن مرد است.
👉🏼 @najva1402
✨﷽✨
🔹 صفوان بن مهران جمّال از امام صادق عليه السلام روايت كرده كه فرمود:
🔸 كمترين چيزى كه زائر امام حسين عليه السلام در هركار خوب به دست مىآورد هزار هزار حسنه است، اما گناهش يكى حساب مىشود. پس يك گناه كجا و هزارهزارحسنه كجا؟
🔸 سپس فرمود: اى صفوان به تو بشارت مىدهم كه خداوند فرشتگانى دارد كه همراه خود شاخههايى از نور دارند، هرگاه فرشتگان نگهبان بخواهند گناه زائر امامحسين عليه السلام را بنويسند اين فرشتگان به آنها مىگويند:
«بنويسيد اينها كسانى هستند كه خداوند گناهانشان را به حسنات تبديل مىكند.»
👉🏼 @najva1402