eitaa logo
نجوای عاشقان ثارالله
373 دنبال‌کننده
435 عکس
280 ویدیو
1 فایل
🔅بسم رب الحسین🔅 🔸کانال فرهنگی نجوا🔸 ارائه محتوی فرهنگی با تمرکز بر ایام اربعین و ثواب زیارت اباعبدالله الحسین روایات و احادیث✔ شعر و متن ادبی✔ تصاویر با کیفیت✔ اخبار و اطلاع رسانی✔ 🔰راه های ارتباطی با ادمین🔰 👉🏻 @Rezadelkhah313
مشاهده در ایتا
دانلود
روزت را زیبا کن! اول صبـح به سمـــت حرمــت رو کردم دست بر سینه سلامی به تو دادم ارباب 🌹السَّـــلامُ عَلَى الْحُسَــيْنِ 🌹و عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ 🌹و عَـــلى اَوْلادِ الْحُــسَيْنِ 🌹و عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💔 از کـربلا جـــا نمـونی
شيخ جعفرشوشترى رحمه الله مى‌گويد: اگر نتوان به اين روايات در صورت ترس از مرگ عمل نمود، درصورت ترس از ضرر مالى و جراحت بدن و اذيتهاى جسمى كه مى‌شود به آنها عمل نمود. علاوه بر اينكه در صورت ظَنّ‌ بر احتمال ضرر و عدم سلامت مى‌توان به اين روايت - جواز ضرب و جرح - عمل كرد٣.
صفوان جمّال از امام صادق عليه السلام در حديثى طولانى روايت كرده است: به آن حضرت گفتم: كسى كه نزد او - يعنى قبر امام حسين عليه السلام - كشته مى‌شود چه پاداشى دارد؟ فرمود: اولين قطره از خون او كه بريزد تمام خطاهايش بخشيده مى‌شود و سرشت او كه فرشتگان از آن خلق شده‌اند، پاك مى‌شود تا مانند پيامبران مخلص، خالص گردد. آنچه از آلودگى‌هاى سرشت اهل كفر و فساد كه او را آلوده كرده از وجودش بيرون مى‌رود و قلبش شسته مى‌شود، سينه‌اش گشاده مى‌گردد و از ايمان پر مى‌شود. در حالى خدا را ملاقات مى‌كند كه از هر چه با بدنها و قلوب آميخته مى‌شود، خالص شده است و شفاعت خانواده‌اش و هزار نفر از برادرانش براى او نوشته مى‌شود. فرشتگان به همراه جبرئيل و ملك‌الموت بر او نماز مى‌گزارند، كفن و كافور او از بهشت آورده مى‌شود، قبرش وسيع مى‌گردد، چراغهايى در قبر او قرار داده مى‌شود و درى از بهشت به روى او باز مى‌گردد. فرشتگان با هدايايى از بهشت نزد او مى‌آيند و پس از هجده روز به سوى عالى‌ترين مدارج بهشت بالا مى‌رود. درآنجا به همراه اولياى خدا باقى مى‌ماند تا زمانى كه نفخه قيامت به او مى‌رسد كه چيزى را باقى نمى‌گذارد. وقتى نفخه دوم دميده شود از قبرش خارج مى‌شود و او اولين كسى است كه رسول خدا صلى الله عليه و آله، اميرالمؤمنين عليه السلام و اوصياء عليهم السلام با او مصافحه مى‌كنند و به او بشارت داده و مى‌گويند: همراه ما شو. او را در كنار حوض اقامت مى‌دهند تا از آن بنوشد و به هر كس دوست دارد بنوشاند١.
هشام بن سالم از امام صادق عليه السلام در حديثى طولانى روايت كرده: مردى نزد ايشان آمد و گفت: اى پسر رسول خدا صلى الله عليه و آله آيا پدرت را زيارت كنم‌؟فرمود: آرى. تا آنجا كه راوى مى‌گويد: گفتم: كسى كه در كنار قبر او كشته شود چه ثوابى دارد؟ فرمود: اولين قطره ازخونش كه بر زمين بريزد تمام خطاهايش بخشيده مى‌شود و سرشت او كه فرشتگان از آن آفريده شدند، شستشو داده مى‌شود تا جايى كه مانند انبياء مخلص، خالص و پاك مى‌گردد. و آنچه از آلودگيهاى سرشت كفار با او آميخته شده، از وجودش بيرون مى‌رود، قلبش شستشو داده مى‌شود، سينه‌اش گشاده مى‌گردد و از ايمان پر مى‌شود، خدا را ملاقات مى‌كند در حالى كه از هر آنچه با بدنها و قلبها آميخته مى‌گردد، خالص گشته، شفاعت درباره‌ى خانواده‌اش و هزار نفر از برادرانش برايش نوشته مى‌شود، جبرئيل و ملك‌الموت همراه فرشتگان بر او نماز مى‌گزارند، كفن و حنوط‍‌ او را از بهشت مى‌آورند، قبرش گسترده مى‌گردد، چراغهايى در قبرش قرار داده مى‌شود، درى از بهشت بر او گشوده مى‌شود، فرشتگان از بهشت برايش هديه مى‌آورند و پس از هجده روز به حظيرة‌القدس بالا مى‌رود و پيوسته همراه اولياى خدا در آنجاست تا نفخه صور كه چيزى را زنده باقى نمى‌گذارد، به او برسد. وقتى نفخه دوم دميده شود از قبرش بيرون مى‌آيد و اولين كسى است كه رسول خدا صلى الله عليه و آله، اميرالمؤمنين عليه السلام، و امامان عليهم السلام با او دست مى‌دهند و به او بشارت مى‌دهندكه: همراه ماباش و او را در كنار حوض جاى مى‌دهند و از آن مى‌نوشد و هر كس را بخواهد، سيراب مى‌كند١.
ثواب كسى كه در راه زيارت امام‌حسين عليه السلام از دنيا برود [٧٦]-١ - حلبى از امام صادق عليه السلام روايت كرده است: به حضرت گفتم: فدايت شوم، درباره كسى كه توانايى رفتن به زيارت را دارد ولى آن را ترك مى‌كند، چه مى‌فرمايى‌؟ حضرت پاسخى طولانى داد تا آنجا كه فرمود: اگر كسى در اين سفر هلاك شود، فرشتگان فرود آمده، او را غسل مى‌دهند، درهاى بهشت برايش گشوده مى‌شود و نسيم بهشت بر او وارد مى‌شود تا زمانى كه محشور شود - تا روز قيامت
٢ - هشام بن سالم از امام صادق عليه السلام روايت كرده: مردى نزد حضرت آمد و گفت: اى پسر رسول خدا صلى الله عليه و آله آيا به زيارت پدرت بروم‌؟ فرمود: آرى. تا آنجا كه گفت: پاداش كسى كه در راه زيارت او بميرد چيست‌؟ فرمود: فرشتگان او را تشييع مى‌كنند و كافور و كفن او را از بهشت مى‌آورند و وقتى كفن شد و كفن بر روى كفن او پوشاندند، بر او نماز مى‌خوانند و زير او را از گل‌هاى خوشبو فرش مى‌كنند. زمين (از چهارطرف) كنار مى‌رود تا جايى كه به اندازه سه فرسخ از پيش رويش، از پشت سرش، نزد سرش و نيز نزد پاهايش فاصله مى‌گيرد - قبرش وسيع مى‌شود - درى از بهشت به قبر او گشوده مى‌شود و نسيم و بوى خوش آن به قبر او وارد مى‌شود و به اين حالت تا روز قيامت باقى خواهد ماند٢.
٣ - محمد بن فضيل مى‌گويد كه شنيدم امام صادق عليه السلام مى‌فرمايد: هر كس قبر حسين‌بن على عليه السلام را در ماه رمضان زيارت كند و اگر در راه زيارت در راه بميرد، در روز قيامت كسى مانع او نمى‌شود، اعمالش محاسبه نمى‌گردد و به او گفته مى‌شود: «با امنيت و آرامش به بهشت وارد شو٣.»