#همسرانه
💝چند راز موفقیت زوجها
١.دعوا دلیل جدایی نیست.
٢. به تعهدات رابطه پایبند باشید.
٣. چیزهای مورد علاقه او را بخرید.
۴. هنگام ورود و خروج از خانه، همسرتان را ببوسید.
۵. گاهی کنسل کردن یک قرار، به بودن در کنار همسرتان می ارزد.
۶. با #خانواده او مانند خانواده خود رفتار کنید.
٧. گفتن « #دوستت_دارم » هر چه بیشتر، بهتر
٨. هنگام بیماری با او مهربان باشید.
دانستی #زناشویی
٩. در نبود یکدیگر، کارهای خانه را انجام دهید
١٠. از گفتن جوک های توهین آمیز خودداری کنید
١١. وقت شناس باشید.
١٢. با افرادی که پشت همسر شما بد می گویند، برخورد کنید.
١٣. او را از کوچیک ترین تصمیمات خود آگاه کنید .
١۴. به تماس و پیام ها او پاسخ دهید.
١۵. از همسرتان بپرسید روز خود را چگونه گذرانده است.
١۶. در مسافرت #دعوا نکنید، #مشکلات را بگذارید.برای بعد از بازگشت ،مسافرت و تفریحتان را به هیچ عنوان خراب نکنید..
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج🙏
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
🌸💗🌸💗🌸
🌟امام حسین ان وجود پر برکتیست که چون زینت بهشت است
نشانه و چراغ هدایت به سمت #بهشت است
همانطور که ستارگان زینت آسمان باعث #هدایت اهل زمین به مسیر درستشان هستند
با این اوصاف است که
🌟پروردگار عالم در چنین شبی میفرماید:
بهشت را زینت کنید
و 🌟رسول خدا صلي الله عليه وآله میفرماید:
حسین علیه السلام زینت بهشت است
🌺🌸سبحان الله
فقط 🌟خداوند میداند
وجود او چه وجود پر برکت و عظیمیست
حال شما در نظر بگیرید
🌟مهدی فاطمه سلام الله علیهما کیست که او طاووس چنین بهشتیست
که 🌟حسین ابن علی علیهما السلام با این اوصاف زینت ان است
🌺🌸الله اکبر
عقل حیران می ماند
از این همه شوکت و مقام رفیع
این جمله هم باشد به نیت تعجیل در امر فرج :
این وجودی که زینت بهشت بود
با ان اوصاف عظیمی که بالا ذکر شد
چطور خط منحرف بشریت
به زیر سم اسب ها کشاند
بی جهت نیست که در زیارت عاشورا فرمودند:
مصیبتی که از ان #مصیبت سخت تر در زمین و آسمان نیست
زینت بهشت 🌟پروردگار را آن طور به #بلا گرفتار نمودند
این فقط یک بعد وجودی آن وجود مقدس بود
امیدواریم مورد رضایت 🌟امام زمان ارواحنافداه و محبانش قرار بگیرد.
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
#همسرانه
❤️عشق در زندگی مشترک مثل بنزین برای ماشینه❗️
به همان اندازه که پر نگه داشتن بک بنزین برای حرکت ماشین ضروریه نگه داشتن مخزن #عشق هم برای ادامه زندگی لازم و ضروریه ❤️پیش بردن زندگی مشترک با مخزن خالی از عشق غیر ممکنه ❤️پس تا جایی که می تونید به زندگیتون عشق تزریق کنید.
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج🙏
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
بهشت چند در دارد و هرکدام مخصوص چه کساني است؟
✳️امام علی(علیه السلام) فرموده است: بهشت دارای هشت در است:دری ات که از آن پیامبران و صدّیقان وارد می شوند؛ دری ات که شهدا و صالحان از آن وارد می شوند؛1 از پنج در دیگر شیعیان و دوستداران ما وارد می شوند،و از در آخر،سایر مسلمانانی که به یگانگی خدا عقیده دارند و در دل آنان ذرّه ای از بغض و کینه نسبت به ما اهل بیت(ع) وجود ندارد.2
✳️با توجّه به این که ، به دلایل مختلفی برای ما ثابت شده است که بهشت و جهنّم هم اکنون در گستره جهان هستی وجود دارند، پیامبر(ص) هم فرموده است:«وقتی جبرئیل مرا به آسمان عروج داد، بهشت و نعمت های آن و جهنم و عذاب های آن را مشاهده کردم…جبرئیل به من گفت: آن چه را بر درهای بهشت نوشته شده بخوانم.بر در اوّل نوشته شده بود: لاإله الاّ اللّه، محمّدَُ رسول اللّه، علی ولی اللّه، هر کاری راهی دارد و راه زندگی چهار چیز است:
قناعت و صرفه جویی؛ حق گویی؛ خودداری از کینه ورزیدن و همنشینی با نیکان.
✳️بردر دوم نوشته شده بود:لااله الاّاللّه… هر کاری راهی دارد، و راه خوشحالی در آخرت چهار چیز است: دست نوازش بر یتمیان کشیدن، مهربانی با بی سرپرستان، کوشش برای رفع گرفتاری های اهل ایمان و دلجویی از فقیران و تهی دستان.
✳️بر در سوم نوشته شده بود: لا اللّه الاّ اللّه… هر کاری راهی دارد و راه سلامتی در دنیا چهار چیز است: کم حرف زدن، کم خوابیدن، کم راه رفتن و کم خوردن.
✳️بر در چهارم نوشته شده بود: لا اله الاّ اللّه… هر کس به خدا و روز قیامت ایمان دارد، باید میهمان خویش را احترام کند. هر کس به خدا و قیامت ایمان دارد، باید همسایه خود را اکرام نماید، هر کس به خدا و قیامت ایمان دارد، باید پدر و مادر خود را احترام کند، و هر کس به خدا و قیامت عقیده دارد، یا سخن حق بگوید، یا ساکت بماند.
✳️بردر پنجم، بعد از شهادت به یگانگی خدا و نبّوت پیامبر(ص) و امامت علی(ع) نوشته شده بود: هر کس می خواهد به او ظلم نشود، به دیگران ظلم نکند؛ هر کس که می خواهد ناسزا نشنود،ناسزا نگوید؛ هر کس که می خواهدخوار نشود، کسی را ذلیل نکند و هر کس که می خواهد در دنیا و آخرت به ریسمان محکمی چنگ بزند، به وحدانیت خدا و نبّّوت پیغمبر(ص) و امامت علی(ع) اقرار کند.
✳️بر در ششم، بعد از اقرار های سه گانه فوق، نوشته شده بود: هر کس که می خواهد قبرش فراخ باشد، مسجد بسازد؛هر کس که می خواهد جانوران زیر زمین بدن او را نخورند، در مسجد ها زیاد بماند؛ هر کس که می خواهد بدن او در قبر تر و تازه بماند، مسجد را جارو کند و هرکس که می خواهد خانه خود را در بهشت ببیند، مسجدها را با فرش بپوشاند.
✳️بر در هفتم، پس از آن اقرارها نوشته بود: نورانیت و روشنایی قلب در چهار چیز است: عیادت بیمار، تشییع جنازه، تهیه کفن برای دیگران، و قرض دادن به افراد.
✳️بر در هشتم ، نوشته شده بود: هر کس که می خواهد از این درها وارد بهشت شود، باید دارای چهار خصلت باشد: سخاوت مندی و بزرگواری، خوش خلقی و اخلاق خوب، صدقه دادن، و خودداری از اذیت و آزار بندگان خدا.3
1. اشاره به ایه 69 سوره نساء:…من النبین والصّدیقین والشّهداء والصالحین….
2. الخصال، ص 408؛ بحارالانور، ج 8، ص 39.
3. معالم الزلفی،ص 419؛ بحارالانوار، ج 8، ص 144.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
🔴 نماز، هدیه معراج
✍ پیامبر اکرم (ص) در سفر معراج دستور نماز و کیفیت خواندن آن را از طرف خداوند گرفتند. در روایت آمده است که خداوند به حضرت رسول فرمود: «من بر همه انبیای قبل از تو پنجاه نماز را واجب کرده بودم و بر تو و امتت هم این پنجاه نماز را واجب کردم.»
بعد که پیامبر در مراتب پایینتر به حضرت موسی برخورد کرد و این مطلب را به او گفت، حضرت موسی گفت: از خداوند درخواست کن تا این را برای امت تو تخفیف دهد. پروردگار هیچ خواسته و دعای برایش بزرگ نیست.
پیامبر اكرم (ص) چند بار این تخفیف را از خداوند برای امت خواست تا نهایتا پنجاه نماز واجب به پنج نماز تقلیل یافت که در هر روز خوانده شود.
امام صادق (ع) فرمود: «خداوند به حضرت موسی جزای خیر بدهد که باعث آسان شدن تکلیف بر این امت شد.»
وای بر آن کسی که همین مقدار تخفیف یافته و هدیه آسمانی را نمیگیرد و ترک میکند، یا سبک میشمارد. هدیه ای که خود سبب معراج است: "...اَلصَّلاةُ مِعْراجُ الْمُؤمِنِ..."
📚 کتاب بهشت و جهنم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
🌸بزرگ شمردن دیگران باعث میشود که انسان به آنها حترام گذاشته و حرکتهای مختلفی از خود نشان بدهد
🌸 برخی به نشانه احترام كلاهشان را برمیدارند، و در جای دیگر به علامت تواضع كلاه سرشان میگذارند، در منطقه دیگر به علامت تواضع از جایشان بلند میشوند و در قومی دیگر به نشانه تواضع دستها را بر سینه میگذارند.
🌸 رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در اهمیت تواضع میفرماید:
«خداى متعال به من وحى فرمود كه متواضع باشيد، تا هيچ كس بر ديگرى فخر نفروشد و احدى به ديگرى زورگويى و تجاوز نكند.»( نهج الفصاحه)
🌸نشستن در هر کجای مجلس که جا بود (مقید نباشد بالای مجلس بنشیند)، سلام کردن، ترک بگومگوهای بیارزش، و دوست نداشتن ستایش و تمجید از نشانههای تواضع است
🌸امام صادق (علیهالسلام) میفرماید:
«از تواضع است كه انسان به پايين مجلس رضايت دهد، به هر كس بر مىخورد سلام كند، مجادله را رها كند، اگر چه حق با او باشد و دوست نداشته باشد كه او را به پرهيزكارى بستايند.» (بحارالانوار)
🌸این گونه رفتارها هر چند به نظر افراد متکبر نوعی خاری و کوچکی است و به خیال آنها انسان را کوچک میکند ولی واقعیت نشان داده است، افرادی که این روحیات را داشته باشند نزد دیگران انسان شریف و بزرگواری هستند که لیاقت رفت و آمد و دوستی دارند،
🌸 رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) میفرماید:
«فروتنی جز بر رفعت و بلندی مقام بنده نمیافزاید، پس تواضع پیشه کنید تا خداوند مقام شما را بالا برد.»( نهج الفصاحه)
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
🌸دعای روز میلاد حضرت سیدالشهدا علیه السلام
مرحوم شیخ طوسی در مصباح المتهجد نقل می کند:
برای جناب قاسم بن عَلاء هَمَدانی، وکیل حضرت ابومحمّد عسکری علیه السلام، (توقیعی) بدین مضمون خارج شد:
«همانا مولای ما، حسین بن علی علیه السلام در روز پنج شنبه، سوم شعبان به دنیا آمد، پس آن روز را روزه گیر و این دعا را بخوان.»
مرحوم ابن عیّاش نیز می گوید:
«از جناب حسین بن علیّ بن سُفیان بَزوفَری شنیدم که می گفت: شنیدم که حضرت صادق علیه السلام در روز سوم شعبان این دعا را می خوانده است، یعنی همان روزی که میلاد حسین بن علی علیه السلام است.»
📚مصباح المتهجد، ص826-827/ بحارالأنوار، ج101، ص347-348
این دعا چنین است:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِّ الْمَوْلُودِ فِي هَذَا الْيَوْمِ، الْمَوْعُودِ بِشَهَادَتِهِ قَبْلَ اسْتِهْلَالِهِ وَ وِلَادَتِهِ، بَكَتْهُ السَّمَاءُ وَ مَنْ فِيهَا، وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ عَلَيْهَا، وَ لَمَّا يَطَأْ لَابَتَيْهَا، قَتِيلِ الْعَبْرَةِ، وَ سَيِّدِ الْأُسْرَةِ، الْمَمْدُودِ بِالنُّصْرَةِ يَوْمَ الْكَرَّةِ، الْمُعَوَّضِ مِنْ قَتْلِهِ أَنَّ الْأَئِمَّةَ مِنْ نَسْلِهِ، وَ الشِّفَاءَ فِي تُرْبَتِهِ، وَ الْفَوْزَ مَعَهُ فِي أَوْبَتِهِ، وَ الْأَوْصِيَاءَ مِنْ عِتْرَتِهِ بَعْدَ قَائِمِهِمْ وَ غَيْبَتِهِ، حَتَّى يُدْرِكُوا الْأَوْتَارَ، وَ يَثْأَرُوا الثَّأْرَ، وَ يُرْضُوا الْجَبَّارَ، وَ يَكُونُوا خَيْرَ أَنْصَارٍ، صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَعَ اخْتِلَافِ اللَّيْلِ وَ النَّهَارِ.
اللَّهُمَّ فَبِحَقِّهِمْ إِلَيْكَ أَتَوَسَّلُ، وَ أَسْأَلُ سُؤَالَ مُقْتَرِفٍ مُعْتَرِفٍ مُسِيءٍ إِلَى نَفْسِهِ مِمَّا فَرَّطَ فِي يَوْمِهِ وَ أَمْسِهِ، يَسْأَلُكَ الْعِصْمَةَ إِلَى مَحَلِّ رَمْسِهِ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ، وَ احْشُرْنَا فِي زُمْرَتِهِ، وَ بَوِّئْنَا مَعَهُ دَارَ الْكَرَامَةِ وَ مَحَلَّ الْإِقَامَةِ.
اللَّهُمَّ وَ كَمَا أَكْرَمْتَنَا بِمَعْرِفَتِهِ، فَأَكْرِمْنَا بِزُلْفَتِهِ، وَ ارْزُقْنَا مُرَافَقَتَهُ وَ سَابِقَتَهُ، وَ اجْعَلْنَا مِمَّنْ يُسَلِّمُ لِأَمْرِهِ، وَ يُكْثِرُ الصَّلَاةَ عَلَيْهِ عِنْدَ ذِكْرِهِ، وَ عَلَى جَمِيعِ أَوْصِيَائِهِ وَ أَهْلِ أَصْفِيَائِهِ، الْمَمْدُودِينَ مِنْكَ بِالْعَدَدِ الِاثْنَيْ عَشَرَ، النُّجُومِ الزُّهَرِ، وَ الْحُجَجِ عَلَى جَمِيعِ الْبَشَرِ،
اللَّهُمَّ وَ هَبْ لَنَا فِي هَذَا الْيَوْمِ خَيْرَ مَوْهِبَةٍ، وَ أَنْجِحْ لَنَا فِيهِ كُلَّ طَلِبَةٍ كَمَا وَهَبْتَ الْحُسَيْنَ لِمُحَمَّدٍ جَدِّهِ، وَ عَاذَ فُطْرُسُ بِمَهْدِهِ، فَنَحْنُ عَائِذُونَ بِقَبْرِهِ مِنْ بَعْدِهِ، نَشْهَدُ تُرْبَتَهُ، وَ نَنْتَظِرُ أَوْبَتَهُ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ.»
سپس دعای حسین بن علی علیه السلام را بخوان؛ یعنی همان آخرین دعای حضرتش در روز عاشورا، در آن لحظاتی که دشمنان بسیاری برای کشتن آن حضرت جمع شده بودند:
اللَّهُمَّ مُتَعَالِيَ الْمَكَانِ، عَظِيمَ الْجَبَرُوتِ، شَدِيدَ الْمِحَالِ، غَنِيّاً عَنِ الْخَلَائِقِ، عَرِيضَ الْكِبْرِيَاءِ، قَادِرٌ عَلَى مَا تَشَاءُ، قَرِيبُ الرَّحْمَةِ، صَادِقُ الْوَعْدِ، سَابِقُ النِّعْمَةِ، حَسَنُ الْبَلَاءِ، قَرِيبٌ إِذَا دُعِيتَ، مُحِيطٌ بِمَا خَلَقْتَ، قَابِلُ التَّوْبَةِ لِمَنْ تَابَ إِلَيْكَ، قَادِرٌ عَلَى مَا أَرَدْتَ، وَ مُدْرِكٌ مَا طَلَبْتَ، وَ شَكُورٌ إِذَا شُكِرْتَ، وَ ذَكُورٌ إِذَا ذُكِرْتَ.
أَدْعُوكَ مُحْتَاجاً، وَ أَرْغَبُ إِلَيْكَ فَقِيراً، وَ أَفْزَعُ إِلَيْكَ خَائِفاً، وَ أَبْكِي إِلَيْكَ مَكْرُوباً، وَ أَسْتَعِينُ بِكَ ضَعِيفاً، وَ أَتَوَكَّلُ عَلَيْكَ كَافِياً،
اُحْكُمْ بَيْنَنا وَ بَيْنَ قَوْمِنا بِالْحَقِّ، فَإِنَّهُمْ غَرُّونَا، وَ خَدَعُونَا، وَ غَدَرُوا بِنَا، وَ قَتَلُونَا، وَ نَحْنُ عِتْرَةُ نَبِيِّكَ وَ وُلْدُ حَبِيبِكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ، الَّذِي اصْطَفَيْتَهُ بِالرِّسَالَةِ، وَ ائْتَمَنْتَهُ عَلَى وَحْيِكَ، فَاجْعَلْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا فَرَجاًَ وَ مَخْرَجاً، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
📚مصباح المتهجد، ص826-827
مرحوم محدّث قمّی در «هدیۀالزّائرین» می نویسد:
علامه مجلسی فرموده که اگر این دعا را در این روز در روضه مقدّسه آن حضرت بخوانند، مناسب تر است و چون آخر این دعا مخصوصِ حضرت و آن حالتِ ایشان است، باید کسی که این دعا را می خواند، تا «کافیاً» بخواند و بعد از آن، حاجات خود را طلب نماید.
📚هدیۀالزائرین، ص491
«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
#قمر_بنی_هاشم
نام گذاری و بوسیدن دستان حضرت عباس علیه السلام؛ توسط مولا امیرالمومنین صلوات الله علیه
📌 هنگامی که حضرت ابوالفضل علیه السلام به دنیا آمد، امّ البنین قنداقه او را به دست امیرالمؤمنین داد تا بر وی نامی بگذارد. حضرت وی را در آغوش کشید و او را مورد تفقّد و محبّت فراوان قرار داد. سپس در گوش راست وی اذان و در گوش چپش اقامه گفت.
آن گاه به ام البنین فرمود: «او را چه نام نهادی؟» امّ البنین با کمال ادب عرض کرد: «من در هیچ امری بر شما سبقت نگرفته ام. هر نامی که می پسندید بر وی بگذارید». حضرت فرمود: «من او را به نام عمویم، عباس نامیدم».
📌 پس از این که حضرت علی علیه السلام فرزند خود را عباس نام نهاد، دست های او را بوسید و اشک بر صورت نازنینش جاری شد.
📌 امّ البنین حیرت زده پرسید:
«چرا گریه می کنید؟
مگر دستان فرزندم عیبی دارد؟»
📌حضرت فرمود: «گویی هم اینک می بینم که این دست ها روز عاشورا در کنار شریعه فرات، و در راه یاری دین خدا قطع شده است»...
📚بحارالانوار
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
جسم تو کامل است، ناقص نیست
میدهد عطر یک بغل گل یاس
دستت اما حکایتی دارد…
رَحِمَ اللهُ عَمِی العباس!
🌹 علمدار جانبازان روزت مبارك 🌹
#رهبر_جانباز
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14
📋#آیـه_ڪوتاه
◻️ اللهﷻ:
◽️ يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ
قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ
◽️از تو درباره شراب و قمار می پرسند، بگو: در هر دوى آنها گناهى بزرگ است.
🖇 [ البقره : 219 ]
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
کانال تربیتی نجوای عاشقانه (نماز و تربیت و مباحث روانشناسی خانواده)
@najva14