هدایت شده از خط رهــــبر
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چهارشنبههای_امام_رضایی
❤️#استوری | رهبر عزیز انقلاب: ایران، ایران امام رضاست...
#خط_رهبر
به کانال خط رهـبر بپیوندید🇮🇷
@baitrahbar
هدایت شده از خط رهــــبر
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از خط رهــــبر
🔴#گفتار | خداوند تبارک و تعالی، ولیّ مُطلَق تمام عالَم و خلایق است.
🔹پرچمدار مقاومت «شهید سید حسن نصرالله» در مجموعه جلسات آموزشیای با موضوع «نظریه ولایت فقیه»، به شرح و تبیین اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) پرداخته است.
«خط رهبر» طی سلسه گفتارهایی محتوای این جلسات که تحت عنوان «درسهایی از ولایت فقیه» برگزار شده را به صورت مشروح منتشر میکند.
🔹يك ولیفقيه علاوه بر دارا بودن خصوصيات فقهي و استنباط احكام شرعي، بايد عادل، بالغ و باتقوا و نيز توانا باشد و به عبارت بهتر بايد توانايي رهبري، فرماندهي، تدبير و حكمت يك جامعه را داشته باشد.
زماني كه در باره «ولايت فقيه» و «وليّ فقيه» صحبت ميشود، منظور آن است كه يك وليّ فقيه، خصوصيات ذكر شده را داشته باشد، در نتيجه هر فقيهي در مبحث ولايت فقيه قرار نميگيرد مگر اينكه قادر به استخراج و استنباط احكام شرعي از دين باشد، بنابراين يك فقيه واجدالشرايط، حق ولايت نيز دارد. «ولايت» به چه معناست؟ در ابتدا لازم ميآيد كه معني لغوي ولايت را به منظور درك بهتر موضوع براي شما بيان شود.
🔹«وليّ» يكي از اسامي خداوند متعال است كه در قرآن كريم نيز به آن اشاره شده است: «وَهُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ»، به معناي ياريدهنده و متولّي بر امور تمام عالَم و هدف از آوردن آن، نشان از اين است كه تمام آنها داراي معناي مشتركي هستند و منظور از عالم در اينجا، زمينها و آسمانها و متولّي بر تمام خلايق و موجودات است.
🔹«والي»، مالك تمام اشياي موجود و دارا بودن حق تصرف بر همه آنها است و در حديثي نيز اين طور آمده است، كسي كه داراي ولايت است، قادر، توانا، با تدبير و حكمت و نيز داراي قدرت و اختيار است و كسي كه تمام اين خصوصيات را با هم نداشته باشد، به او والي گفته نميشود.
🔹«ولايت» يعني تسلط داشتن بر اشيا و وليّ كسي است كه مسؤليت چيزي را برعهده بگيرد و سعي در انجام دادن آن به نحو نيكو بكند، يعني به بهترين صورت ممكن، نيازهاي او را برطرف كند بنابراين اگر به معني لغوي ولايت توجه شود ميتوان فهميد كه معني ولايت نزديكي، قرب و همراهي و پيروي است.
از طرفي واژه «وليّ» و «ولايت» در زبان عربي به معني تسلط داشتن بر چيزي، حاكميت و قدرت بر آن، حق تصرف در آن، تحمل مسؤليت آن چيز و ياري كردن آن چيز است كه همه اينها معناي لغوي كلمات وليّ و ولايت هستند. به طور كلي اگر بخواهيم كلمه «وليّ» را تعريف كنيم، عبارتست از كسي كه داراي قدرت تسلط، تصرف در چيزي، داراي قدرت تحمل مسووليت و همچنين ناصر يعني ياري دهنده باشد.
🔹دين مبين اسلام وقتي ميخواهد در مورد پيامبر اكرم (ص) صحبت كند هيچگاه پيامبر (ص) را با نام سلطان محمد (ص) خطاب نميكند، يا كلمه شاه، پادشاه و ملك را هيچگاه براي حضرت محمد (ص) به كار نميبرد. اسلام كلمات جاه و مقام را بكار نميبرد، زيرا احساس منفي از كلمه جاه و مقام را به شنونده ميدهد.
بنابراين كلمه وليّ را در قرآن بكار ميبرد: «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللهُ وَرَسُولُهُ» يعني خداوند ولي شماست و پيامبر اكرم (ص) وليّ امر مسلمين جهان است. اما كلمه وليّ و مولي عباراتي هستند كه در ذهن مخاطب، نوعي نزديكي و همچنين سرپرستي و دوستي را القا ميكنند، يعني رسول اكرم (ص) كسي است كه بر آنها نظارت دارد و آنها را هدايت ميكند، آنها را سرپرستي ميكند و مسوليت آنها را برعهدهاش دارد. اما پادشاه يا سلطان كسي است كه بر آنها حكم ميورزد، از آنها انتظار دارد و حتي ممكن است به آنها ظلم كند و ... از مواردي هستند كه از آنها به عمق معناي لغوي ولايت و وليّ پي ميبريم. ولي ّامر مسلمين همانند پدري است كه براي رفاه و آسايش فرزندان خود تلاش ميكند، آنها را سرپرستي و هدايت ميكند و مسؤليت آنها را برعهده دارد و در حل مشكلات آنها اهتمام ميورزد.
🔹قبل از آنكه در مورد ولايت بيشتر بحث شود، لازم است اعلام كنم كه وليّمطلق تمام عالم و خلايق، خداوند تبارك و تعالي است، زيرا خداوند خالق تمام آسمانها و زمين و پديد آورنده كائنات است، بنابراين او داراي حق ولايت مطلقه است، او مالك آسمانها و زمين است، او زنده ميكند و ميميراند، او سبب و علت وجود تمام اشيا و موجودات است، او زندهكننده و رزقدهنده تمام موجودات است، اوست كه قادر است هر كاري را كه بخواهد، انجام دهد، اوست پيروز كننده و ياور تمام موجودات و او بر همه چيز قادر و توانا است، بنابراين نتيجه ميگيريم كه خداوند وليّمطلق است، يعني انسان بعد از آفرينشش نسبت به بدن، دست، چشم، گوش و جانش حق ولايت ندارد و وليّمطلق در اينجا خداوند تبارك و تعالي است.
#خط_رهبر
#راه_نصرالله
به کانال خط رهـبر بپیوندید🇮🇷
@baitrahbar
هدایت شده از خط رهــــبر
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤ای مادر غمخوار...
شهادت مادر پهلو شکسته تسلیت باد
#خط_رهبر
به کانال خط رهـبر بپیوندید🇮🇷
@baitrahbar
هدایت شده از خط رهــــبر
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️#استوری | رهبر عزیز انقلاب: پروردگارا به حقّ فاطمهی زهرا (س) ما را فاطمی زنده بدار...
#خط_رهبر
به کانال خط رهـبر بپیوندید🇮🇷
@baitrahbar
🇮🇷🌍﷽☫﷽🌎🇮🇷
🔙همهٔ.عضؤ شویمــــــ🔜🔝✌️
#نماز_رمز_و_مقام_و_أمانت_صآلحان
https://eitaa.com/namaz_salehan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از کشـور بلند و عزیزمـانـ....♾
🟢
⚪️
🔴
در جهـان، ظلم خو؛ چه خبر؟!؟
🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷
درود بر وطنم؛ایران عآلیقدر و متعالي💐🌹
🇮🇷🌍﷽☫﷽🌎🇮🇷
🔙همهٔ.عضؤ شویمــــــ🔜🔝✌️
#نماز_رمز_و_مقام_و_أمانت_صآلحان
https://eitaa.com/namaz_salehan
💬پرسش
اگر دست خیس به سگ برخورد کند یا با زبان بلیسد وبا آب دهان سگ نجس شود چگونه پاک میشود چند بار باید آب کشی شود؟
🔹آیا دست هم مثل ظرف باید با خاک پاک خاک مال شود؟
🔹آیا درست است که میگویند باید هفت بار ابکشی شود؟
🔹وسوال دوم اینکه ما در جایی که زندگی میکنیم بیرون لباس ها رو پهن میکنن تا خشک شود بعضی اوقات سگ ها لباس را به دهن گرفته و میبرن لباسی که به دهن سگ برخورد کرده و نجس شده چند بار باید شسته شود؟
آیا لباس هم خاک مال نیاز دارد؟
✅پاسخ
هرگاه سگ با رطوبت به چیزى غیر از ظروف تماس پیدا کند با یک بار شستن پاک میشود. ولی ظرفی را که سگ لیسیده، یا از آن ظرف آب یا چیز روان دیگر خورده، باید اول با خاک پاک، خاک مال کرد و بعد دو یا سه مرتبه(نظر مراجع متفاوت است) در کر یا جاری یا با آب قلیل شست.
خلاصه اینکه فقط در ظرف نیاز به خاکمال دارد و طبق نظر همه مراجع ۳ بار شستن کافی است.
در سایر وسایل به صورت عادی شسته میشود.
#احکام
🇮🇷🌍﷽☫﷽🌎🇮🇷
🔙همهٔ.عضؤ شویمــــــ🔜🔝✌️
#نماز_رمز_و_مقام_و_أمانت_صآلحان
https://eitaa.com/namaz_salehan