#یا_سیدالساجدین_ع
خیال کن که پر از زخم، پیکرت باشد
شکسته در غل و زنجیرها پرت باشد
فقط تو باشی و هشتاد و چار ناموست
و جملههای "حواست به معجرت باشد"
خیال کن حرمت بیپناه مانده و بعد
به روی نی سر سردار لشگرت باشد
و باز از همه بدتر که مدت سیسال
تمام آن جلوی دیدهی ترت باشد
به اشک حضرت سجاد میخورم سوگند
که دیده هر چه که گفتیم، باورت باشد
شهادت_امام_سجاد_ع_تسلیت🏴
#السلام_علیک_یا_سیدالساجدین_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
#تحریفات_عاشورا
تحریف در مورد امام سجاد علیه السلام
1⃣تحریف دیگری که مخصوص ما ایرانی ها است این است که به امام چهارم علیه السلام می گوییم امام زین العابدین بیمار! غیر از زبان فارسی در جای دیگر این کلمه بیمار را به دنبال اسم امام زین العابدین نمی بینیم.
2⃣در زبان عربی چنین کلمه ای نیست. ایشان القاب زیادی دارند، السجاد و ذوالثفنات، از القاب ایشان است. آیا شما در دنیا کتابی پیدا می کنید که لقبی به زبان عربی به امام داده باشند که مفهوم بیمار را برساند؟!
3⃣ امام زین العابدین تنها در ایام حادثه عاشورا (بگویم تقدیر الهی بود برای این که باید این امام زنده می ماند و نسل امام حسین از این طریق محفوظ می ماند) بیمار بودند و همان بیماری سبب نجات ایشان شد.
4⃣ چند بار تصمیم گرفتند امام را بکشند اما چون بیماری ایشان شدید بود، گفتند: چرا او را بکشیم؟ او دارد می میرد.
5⃣در دنیا چه کسی هست که در عمرش بیمار نشده باشد؟ در غیر این چند روز ببینید؟ آیا یک جا نوشته اند که امام زین العابدین بیمار بود؟! ولی ما امام زینالعابدین را به صورت یک بیمار مریض زرد رنگ تب داری که همیشه عصا به دستش است و کمر خم کرده و راه می رود و آه می کشد، ترسیم کرده ایم!!
6⃣همین دروغ، همین تحریم سبب شده است که بسیاری از اشخاص آه بکشند، ناله بکنند، خودشان را به موش مردگی بزنند تا مردم آنها را احترام کنند و بگویند آقا را ببینید درست مانند امام زین العابدین بیمار است، این تحریف است.
7⃣ امام زین العابدین(ع) با امام حسین(ع) هیچ فرقی نداشته است. با امام باقر(ع) و امام صادق (ع)از نظر مزاج و بنیه هیچ فرقی نداشت.
8⃣امام بعد از حادثه کربلا چهل سال زنده بودند. مانند همه سالم بودند، چرا بگوییم امام زین العابدین بیمار؟!
9⃣پس اجمالا دانستیم که خطر تحریف چقدر زیاد است. تحریف ضربه غیرمستقیم است، از پشت خنجر زدن است. نسل یهودیان در جهان قهرمان تحریفند.( سوره نسا آیه 46) هیچ کس به اندازه اینها در تاریخ جهان تحریف، نکرده است، و به همین دلیل هیچ کس به اندازه اینها به بشریت ضربه نزده است، و حقایق را قلب و بدعتها ایجاد نکرده است.
منبع : حماسه حسینی،شهید مطهری،صدرا،77-93
🖤 #امام_سجاد (ع) فرمودند:
🍃 سوگند به خدا؛ اگر #پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) به جای سفارش به #مودت و #دوستی در حق ما، سفارش در #کشتن و #ظلم به ما مینمود از این بیشتر نمیتوانستند در حق ما #ظلم کنند !
📖 لهوف، ص ۲۰۲
🔥 #لعنت_الله_علی_القوم_الظالمین
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک
استاد حاج ابوالقاسم 14 ؛ تفاوت حرکات کوتاه و بلند.mp3
1.7M
﷽ 🌼 تفاوت حرکت کوتاه با حرکت بلند در قرائت #نماز 🌼
#استاد_حاج_ابوالقاسم
﷽ #احکام
💠💥 اگر به جهت گرمى هوا يا جهات ديگر، براى مسح سر و پا رطوبتى در كف دست نمانده باشد، تكليف چيست؟
🥀 آيات عظام امام، صافى، فاضل، مكارم و نورى: از اعضاى #وضو رطوبت بگيرد و با آن مسح كند.
🥀 آيت اللّه بهجت: بنابر احتياط واجب، بايد نخست از رطوبت محاسن و ابرو بگيرد و اگر در آنها ترى نبود، از دستها رطوبت بگيرد.
🥀 آيات عظام تبريزى، سيستانى و وحيد: بايد از محاسن خود رطوبت بگيرد و با آن مسح كند.
🥀 آية اللّه خامنهاى: بايد از رطوبت محاسن و ابرو رطوبت بگيرد و با آن مسح كند.
📚 پرسش و پاسخ دانشجویی؛ دفتر سی ام؛ پرسش ۱۹.
✨اهمیت ذکر و دعا بعد از نماز✨
در شأن و فضیلت تعقیبات، روایاتی از حضرات معصومین – علیهم السلام- وارد است که نماز گزار را به ذکر و دعا پس از نمازها ترغیب فرموده اند؛
🌹 از حضرت باقر(ع) روایت نموده اند:
«رسول خدا فرموده، خداوند جل جلاله، اولاد آدم را چنین خطاب نموده: ای فرزند آدم! پس از فریضه صبح، دمی به ذکر ما پرداز و پس از فریضه عصر نیز ساعتی به ذکر ما مشغول باش تا همه مهمات تو را کفایت کنم».
📚 ثواب الاعمال، صفحه۱۰۶
🌹جای دیگر نیز فرموده اند:
«بعد از فریضه، دعا خواندن افضل و بهتر از نماز نافله گزاران است».
📚 مفتاح الفلاح،صفحه۱۰۵
و از همه مهمتر این که نماز بدون تعقیب، مقبول درگاه نمی افتد؛ زیرا حضرت محمد – صلوات الله علیه و آله – فرموده اند:
هر گاه بنده از نماز فارغ شود و اشتغال به دعا ننماید، حق جل و علاء، به ملائکه خطاب کند که:
«ای ملائکه من! نطر کنید به سوی بنده من که ادای واجب من نموده و از من شوال و حاجتی نکرده، بگیرید نماز او را بزنید بر روی او».
📚 مفتاح الفلاح، صفحه۱۰۵
📜در روایتی دیگر هم از ایشان آمده است که فرموده اند:
«هر که نماز واجب را در پیشگاه خدا ارائه کند دعایش در تعقیب آن مستجاب می شود».
📚سفینه البحار، جلد۲، صفحه۲۰۹، نقل از چراغ راه کمال، ص ۲۲۱-۲۲۳
❓پرسش
#فلسفه_اوقات_نماز
چرا باید نماز رو در زمان های مشخص بخونیم❓
ایا سند قرانی برا این زمان ها هست؟❕
💠پاسخ💠
👌در آیات قرآن به وجوب نماز های پنج گانه در اوقات مشخصی اشاره شده است .
🔶می فرماید:
« نماز را از زوال خورشید تا نهایت تاریکی شب ( نیمه شب) بر پا دار و همچنین قرآن فجر ( نماز صبح) را چرا که قرآن فجر مورد مشاهده ( فرشتگان شب و روز ) است»
🔷اسرائ 78
👌آیه فوق از آیاتی است که اشاره اجمالی به وقت نمازهای پنج گانه می کند و با انضمام به سایر آیات قرآن که در زمینه وقت نماز است و روایات فراوانی که در این رابطه وارد شده است وقت نمازهای پنج گانه دقیقا مشخص می شود .
❗️البته توجه لازم است که بعضی از آیات قرآن تنها اشاره به یک نماز کرده است ومی فرماید:
« در انجام همه نمازها ( به خصوص ) نماز وسطی ( نماز ظهر ) کوشا باشید»
🔷بقره238
👌وگاه اشاره به وقت سه نماز از نمازهای پنج گانه کرده است و می فرماید:
« نماز را در دو طرف روز و اوائل شب بر پا دار»
🔷هود 114
🔶که دو طرف روز اشاره به نماز صبح و مغرب است و اوائل شب اشاره به نماز عشا است .
🔶گاهی اوقات نیز هر پنج نماز را اجمالا بیان می کند مانند آیه ابتدایی بحث که آوردیم
📚تفسیر نمونه ج12 ص223
❗️ به هر حال جای تردید نیست که جزئیات اوقات نمازهای پنج گانه در این آیات بیان نشده بلکه مانند بسیاری دیگر از احکام الهی تنها به کلیات قناعت شده و شرح آن در سنت پیامبر و امامان راستین آمده است که جهت آگاهی رجوع فرمایید:
📚وسائل الشیعه ج4 ص10 باب 2 و ص 125 باب 4 و ص156 باب 10 و ص172 باب 16 و ص183 باب 17 و ص207 باب 26 و ...
👌 در روایتی آمده است که فردی یهودی از پیامبر در مورد فلسفه وجوب نمازهای پنج گانه در ساعات مختلف شبانه روز سوال کرد .
🔷 پیامبر گرامی فرمود:
❗️«وقتیکه آفتاب به نقطه زوال می رسد؛ حلقهای دارد که در آن وارد می شود و هنگامیکه در آن داخل شد؛ وقت ظهر و زوال می شود و همه اشیا مادون عرش در برابر اسماء و صفات پروردگارم تسبیح می گویند و آن همان ساعتی است که پروردگارم بر من درود و رحمت می فرستد لذا خداوند نمازگزاردن در آن هنگام را بر من و امتم واجب نموده و فرموده است:«از وقت زوال آفتاب تا تاریکی شب نماز بپا دار»
🔷اسرائ 78
👌و آن همان ساعتی است که جهنم را در روز قیامت می آورند. پس هر مؤمنی که در آن ساعت موفّق به سجده یا رکوع یا قیام شده باشد؛ خداوند بدن او را بر آتش جهنّم حرام می کند.
👌 وقت نماز عصر همان ساعتی است که آدم از میوه درخت بهشتی تناول نمود و در نتیجه خداوند او را از بهشت بیرون راند. لذا خداوند به فرزندانش دستور داده که این نماز را تا روز قیامت بخوانند و آن را برای امّت من برگزید و آن نماز از محبوبترین نمازها در نزد خداوند است و خداوند به من سفارش فرموده که به خصوص آن را از میان دیگر نمازها پاس بدارم.
❗️و وقت نماز مغرب، همان ساعتی است که خداوند توبه آدم را پذیرفت و فاصله بین تناول میوه درخت بهشتی و پذیرش توبه اش سیصد سال از روزهای دنیا، نسبت به روزهای آخرت بود.که هر روز از آن مانند هزار سال از سالهای دنیا می باشد.یعنی از وقت عصر شرعی تا شام و مغرب می باشد. پس حضرت آدم سه رکعت نماز خواند.یک رکعت برای ترک اولی و خطای خود، و یک رکعت به خاطر خطیئه حوّا، و یک رکعت برای
توبه اش لذا خداوند این سه رکعت را بر امّتم واجب فرمود و آن همان ساعتی است که دعا در آن مستجاب می شود. و پروردگارم وعده داده که هر کس از امّتم در آن ساعت دعا کند؛ دعایش را مستجاب نماید .
👌امّا وقت نماز عشا به راستیکه قبر تاریکی و ظلمتی دارد و روز قیامت را تاریکی و ظلمتی است. لذا خداوند به من و امّتم دستور داده که این نماز را در این هنگام بخوانیم تا بدین وسیله قبرهای امّتم را روشن و بر پل صراط به آنان نور و روشنایی عنایت شود. هر گامی که برای خواندن نماز عشا برداشته می شود؛ خداوند بدن صاحب آن گام را بر آتش جهنّم حرام می گرداند و این همان نمازی است که خداوند برای فرستادگان پیش از من برگزیده بود.
❗️ امّا وقت نماز صبح، هنگامیکه خورشید طلوع می کند؛ بر شاخهای شیطان طلوع می کند و خداوند به من دستور داده که نماز صبح را پیش از دمیدن آفتاب و پیش از آنکه کافر آفتاب پرست بر آن سجده می کند؛بخوانم و امّتم برای خدا سجده و کرنش نمایند. و زود خواندن آن در نزد من محبوبتر است و آن همان نمازی است که فرشتگان شب و ملائکه روز آن را مشاهده می کنند»
📚الفقیه ج1 ص205
📚وسائل الشیعه ج4 ص14
تصحیح قرائت نماز
#فهرست_مطالب_کانال(۱) 👈 شما می توانید با جستجوی کلمه #فهرست، به فهرست مطالب کانال دسترسی پیدا کرده
لطفا برای پیدا کردن مطلب مورد نظرتان
به فهرستهای مطالب رجوع کنید
آموزش صحیح نماز به صورت کامل وجامع به قالب کلیپ ،عکس نوشته،صوت در این کانال آمده است.
🍃🌺🍃💠🍃🌺🍃
🌺 دلیل اینکه چرا بعد از نماز ها و مجالس فقط به این سه امام(حضرت سیدالشهدا وحضرت رضا و حضرت بقیه الله علیهم السلام) سلام میدهیم:
🔹ریشه روائی ندارد. بعید نیست روی این جهت باشد که اگر بخواهند ۱۲ امام را زیارت کنند طول میکشد لذا این سه امام را زیارت می کنند.
_مثلا حضرت سیدالشهدا علیه السلام را زیارت میکنند چون در روایت است و مستحب است که همیشه حضرت سیدالشهدا علیه السلام را زیارت کنند و از او سرمشق بگیرند و ایستادن در مقابل ظالم را از آن حضرت سرمشق خود قرار دهند لذا در همه اوقات یعنی شب های جمعه، شب قدر و غیره، زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام وارد شده است.
_ اما زیارت امام رضا علیه السلام از چند جهت است؛ اولاً اینکه حضرت را زیارت نمی کنند مگر خواص از شیعه که دوازده امامی ها باشند. لذا شش امامی ها و چهار امامی ها آن حضرت را زیارت نمیکنند. جهت دیگرش آن است که آن حضرت هزارها کیلومتر از وطن دورتر دفن شدهاند به عکس ائمه دیگر که مثلاً در عراق یا مدینه که در نزدیکی یا در خود وطنشان هستند لذا روایت بسیاری که در فضیلت زیارت آن حضرت هست به همین خاطر است که مردم متوجه زیارت ایشان بشوند. وگرنه حالا مشهد این طور وسعت نمییافت و اینقدر شلوغ نبود آن کسی که هر شب جمعه از تهران زیارت می آید به خاطر وجود همین ثوابها است.
_اما حضرت ولی عصر علیه السلام را که باید هر لحظه زیارت کرد چون امام زمان ما است. او همه چیز ما است. شخصی به من می گفت: چرا انقدر از حضرت ولی عصر روحی فداه صحبت می کنی. مگر یک امامی هستی؟؟ گفتم:نه، ولی یک امام زمان داریم. امام زمان ما ایشان هستند.
به هر حال اگر خواستم بعد از هر نماز یا هر مجلسی از هر دوازده امام به همین صورت مفصلا زیارت کنند طبعا طول میکشد و وقت گیر بود لذا این سه نفر از ائمه علیه السلام را انتخاب کرده اند که جایگزین همه ائمه علیهم السلام باشند.
🍃🌸🍃💠🍃🌸🍃
💠 #رسم_بندگی 💠
⏰ اینها حقیقت است!
🔹"فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِ" (بقره ، ١۴٨) . با خدا شریک بشو ؛ بگو: خدایا ، من پول گیرم بیاید یا نیاید ، #نماز_اول_وقت را از دست نمیدهم ؛ مجلسِ امام حسین ـ علیهالسّلام ـ را فراموش نمیکنم .
🔹اینها را در اولویت قرار میدهی ، خدا هم روزِ قیامت تو را در اولویت قرار میدهد ؛ روزی که "يَوْمٍ كَانَ مِقْدَارُهُ خَمْسِينَ أَلْفَ سَنَةٍ"(معارج/۴) ، پنجاههزار سال است .
🔹نمیفرماید تو در دنیا مرا تهِ صف گذاشتی حالا تهِ صف بِایست ؛ میفرماید تا گفتند "حی علی الصلوة" ، شتاب کرد ؛ حالا اینجا نباید بِایستد ؛ حرکت کن برو! . بعضیها مثلِ صاعقه عبور میکنند و به بهشت میروند .
🔹امام رضا ـ علیهالصّلاةوالسّلام ـ میفرماید: "دنیا بازاری است که بعضیها در آن سود میبرند و بعضیها ضرر میکنند" .
اگر برای نمازِ اوّل وقت میرفتی ، آن قرارداد را از دست میدادی ؛ حالا هم بِایست تا وقتِ قراردادِ تو با خدا شود!
💠🍃🌸🍃💠
🔹هر انسانی را در درون و سِرّ سُویدای خود ، خضری و سلیمانی است ، عیسی و موسایی است ، و همینطور فرعون و نمرودی است ، الخ ؛ تا به وفقِ تقاضا و استدعای استعدادیِ درونش ، کدام را شکوفا کند و بر مَشربِ کدامین عمل کند . بر هر قدم که شد ، خود هموست ؛ چه نامِ صاحبِ شٲن را بر شٲن گذاشتن رَوا بوَد .
🔹پس اگر در رسالهای ، راقمی ، شخصی را به خضر و موسی و عیسی و امثالهم ستود ، بدانید از این باب است که او در متنِ جانِ خویش ، شأنی از شئونِ آن صاحبِ شأنِ اعظم بوده است وَلو به شأنی! همهٔ مردمان چنین شئونی دارند امّا برخی میدانند و برخی نمیدانند .