eitaa logo
تصحیح قرائت نماز
99 دنبال‌کننده
137 عکس
105 ویدیو
6 فایل
قابل استفاده برای دانش آموزانی که به سن تکلیف رسیده اند و همه مکلفین قابل استفاده برای مبلغین و معلمین ارجمند #کپی از مطالب کانال #آزاد است ارتباط با ادمین @namaz_19
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 🍏 🍏 براى‏ «پنج»‏ چيز مى‏ توان نماز را شکست: 1⃣ جلوگيرى از ضرر مالى 2⃣ حفظ جان در صورتى که بدون شکستن نماز ممکن نباشد 3⃣ در وسعت وقت مشغول نماز باشد و طلبکار طلب خود را مطالبه نمايد و اداى بدهى بدون شکستن نماز ممکن نباشد 4⃣ در بين نماز بفهمد نجس شده چنانچه وقت نماز وسعت دارد بايد نماز را بشکند و مسجد را تطهير کند. 5⃣ اگر پيش از آن که به اندازه رکوع خم شود يادش بيايد که‏ و را فراموش کرده چنانچه وقت نماز وسعت دارد مستحب است نماز را بشکند. 👌 شکستن حتى از روى اختيار جايز است. 📚 توضيح المسائل مراجع، ج ۱ ، مسأله ۶۵۲ و ج ۲ ، ص ۱۱۱، مسأله ۷.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 🍏 🍏 🧡 ارکان نماز «پنج‏» چيز است که اگر يکى از آنها کم يا زياد شود يا انجام نگيرد، عمدى باشد يا سهوى (فراموشى، جهالت و ...)، باطل مى ‏شود: 1⃣ نيت؛ بايد نماز را به نيت «قربة الى الله» يعنى براى انجام فرمان خداوند عالم به جا آورد. 2⃣ ؛ گفتن الله اکبر در اول هر نماز، که بايد بعد از نيت انجام گيرد. 3⃣ قيام؛ ايستادن. ايستادنى که به طرفى خم نشود و بدن بدون حرکت باشد و به جايى تکيه نکند و هر دو پا روى زمين باشد و آن دو قسم است: 🌱 رکنى و آن ايستادن در موقع گفتن تکبيرة الاحرام و قيام پيش از رکوع است. 🌱 غير رکنى در موقع خواندن و سوره و قيام بعد از رکوع است. 4⃣ رکوع؛ خم شدن به طورى که دستها بر زانوها قرار گيرد. 5⃣ سجده؛ 🌱 گذاشتن پيشانى روى خاک يا سنگ و يا هر چيز ديگرى که سجده بر آن صحيح است و قرار گرفتن دو دست، سر دو زانو و سر انگشت بزرگ پاها روى زمين. 📚 توضيح المسائل مراجع، ج ۱ ، مسأله ۹۴۲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽؛ 👈 چرا به جای نماز نمی توان اعمال یوگا را انجام داد؟🤔 1⃣ نماز برای عبادت و شکرگزاری از آفریدگار است ولی يوگا يک ورزشِ همراه با تمرکز است برای تقويت بعدی از ابعاد دروني انسان و کاری به عبادت پروردگار ندارد. 2⃣ شیوه عبادت و پرستش را باید از خود خدا آموخت نه از بشر و اگر «یوگا» عبادت هم محسوب می شد، عبادت ساخته بشر بود نه خداوند. 👌 حضرت ابراهيم و اسماعيل از خداوند خواستند تا شیوه عبادت را به آنها ‏آموزش دهد. 🌷 رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ وَ أَرِنا مَناسِكَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيم‏. حضرت ابراهيم و اسماعيل گفتند: پروردگارا!... راه و روش پرستش را به ما نشان‏ده... 📚 بقره : 126 زیرا راه و روش بندگى را بايد از خدا آموخت و گرنه انسان گرفتار انواع خرافات و انحرافات مى‏ شود. 📚 تفسير نور (10جلدى)؛ ج‏1؛ ص202 3⃣ هر يک از شرائط، اجزاء، اقوال و افعال نماز، در بردارنده اصول تربیتی و اسرار عظیمی هست ولی در يوگا از اصول تربیتی و اسرار عظیم خبری نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💚 دانستنی های ذکر 💚 1⃣ در قرآن، واژه «تكبیر»، فقط یک بار مستقیم به كار رفته است و چند بار با کنایه : 🌸 «وَ قُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی لَمْ یتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ یكُنْ لَهُ شَرِیكٌ فِی الْمُلْكِ وَ لَمْ یكُنْ لَهُ وَلِی مِنَ الذُّلِّ وَ كَبِّرْهُ تَكْبِیراً. 📚 اسراء: آيه ۱۱۱. ( نيز ر. ک: بقره: آيه ۱۸۵، حج: آيه ۳۷ و مدّثّر: آيه ۳.) 🌸 و بگو: «ستایش، خدایى راى كه نه فرزندى گرفته و نه در جهاندارى، شریكى دارد و نه خوار بوده كه [نیاز به‏] دوستى داشته باشد» و او را بسیار بزرگ بشمار». 2⃣ «تكبیر»، در واقع، تجلّى جلال و جمال حضرت حق در دل ذاكر است. از این رو، هر چه جلال و جمال خداوند متعال، جلوه بیشترى در دل داشته باشد، ذكر زبانى كامل ‏تر خواهد بود. 3⃣ در اهمّیت این ذکر، همین بس که بزرگ‏ترین مصداق ذکر یعنى «نماز»، با تکبیر آغاز و با تکبیر، پایان مى‏ یابد. 4⃣ افزون بر این، از پیامبر خدا روایت شده که مى ‏فرمود: لِکلِّ شَی‏ءٍ صَفوَةٌ، وَصَفوَةُ الصَّلاةِ التَّکبیرَةُ الاولى. هر چیزى، خلاصه و گزیده ‏اى دارد و خلاصه نماز، نخستین تکبیر است. 📚 محمدی ری شهری ، نهج الذکر ، ج ۳ ، حدیث ۱۵۹۷. 🌸 این سخن، بدان معناست که توجّه به عظمت جلال و جمال الهى در آغاز نماز، عصاره و شهد نماز است که اگر همراه با جارى شدن ذکر تکبیر بر زبان نمازگزار تحقّق یابد، وى را در برابر خداوند متعال، خاضع و خاشع مى ‏سازد و زمینه حضور قلب در نماز را فراهم مى‏ سازد.