💠آخرت
🔹امام در این خطبه میفرماید:
نامههاى عمل گشوده است»؛ (و الصّحف منشورة ) . اشاره به اينكه با گشوده بودن پروندهها هرگونه اضافه و اصلاح و كمكردن نقطههاى ضعف امكانپذير است.همچنین مىفرمايد: «بساط توبه گسترده است»؛ (و التّوبة مبسوطة) . روشن است كه تا درهاى توبه باز و سفرۀ توبه گسترده است، راه بازگشت باز است و با آب توبه مىتوان آتشهاى برافروخته و سوزان گناه را خاموش كرد. در چنين حالتى انسان به درگاه خدا مىرود، اظهار ندامت مىكند و قطرۀ اشكى كه حاصل توبهاى نصوح و خالص است مىريزد و دريايى از آتش را خاموش مىكند.
#خطبه_237
#فرصت_را_غنیمت_بدانیم
🌹 آیت الله فاطمی نیا :
✍ تا فرصت تمام نشده از باقیمانده این ماه مبارک استفاده کنید . قرآن بخوانید، سوره توحید را که همه حفظ هستند مدام بخوانید که هر آیه یک ختم قرآن است.
ادمین مهشید
واسه بخششت خانوم فاطمه ی زهرا سلام الله رو واسطه قرار بده
یه گوشه روضه بگیر و درد ودل کن، حرفاتو بزن
خدا میبخشه فردات خیلی قشنگ میشه...!!
مولا علی رو با شیعیانش میشناسند...
و این شیعیان از من و تو تشکیل شده😔
چقدر شبیه آقامون هستیم؟
بچه های خوبی بودیم واسه بابامون و شبیه خودش زندگی میکنیم یا....!💔
🏴 کوتاه از زندگی امیر المومنین حضرت علی(ع) شهادت
امام علی(ع) در سحرگاه ۱۹ رمضان سال ۴۰ قمری در مسجد کوفه در حال سجده، به دست ابن ملجم مرادی ضربت شمشیر خورد و دو روز بعد در ۲۱ رمضان به شهادت رسید و مخفیانه دفن شد.
ضربت خوردن علی بن ابیطالب، در شرایطی رخ داد که پس از جنگ نهروان، وی میکوشید مردم عراق را برای جنگ دوباره با معاویه بسیج کند، اما تنها تعداد اندکی حاضر به یاری او شدند.
در این حال، معاویه با آگاهی از اوضاع عراق، به نواحی مختلف حکومت امام علی(ع) در جزیرة العرب و عراق حمله کرد.
بنابر منابع تاریخی، سه تن از خوارج برای کشتن سه نفر یعنی امام علی(ع)، معاویه و عمرو بن عاص توافق کردند.
ابن ملجم مرادی مامور قتل علی(ع) شد.
امام اول شیعیان پس از شهادت، چنانکه خود وصیت کرده بود، توسط امام حسن(ع)، امام حسین(ع)، محمد بن حنفیه و با همراهی عبدالله بن جعفر، شبانه و مخفیانه در نجف کنونی(غریین در آن زمان) به خاک سپرده و قبرش مخفی شد.
مخفی کردن قبر امام علی(ع) به دلیل جلوگیری از نبش قبر و بیحرمتی توسط بنی امیه و خوارج دانسته شده است. امام صادق(ع) در سال ۱۳۵ق، در زمان حکومت منصور عباسی، محل دفن امام علی(ع) را در نجف آشکار کرد.
بر اساس روایات، امام علی(ع) درباره چگونگی غسل، کفن، نماز و تدفین خود، سفارشهایی به فرزندانش کرد. او همچنین از امام حسن(ع) و امام حسین(ع) خواست تا اگر بر اثر ضربت ابن ملجم درگذشت، برای قصاص تنها یک ضربت به او بزنند.
علی بن ابیطالب(ع) همچنین ضمن تأکید بر توجه به قرآن، نماز، امر به معروف و نهی از منکر، جهاد در راه خدا و خالی نگذاشتن خانه خدا، فرزندان خود را به ترس از خدا، نظم در کارها و آشتی با یکدیگر توصیه کرد و از آنها خواست به حقوق یتیمان و همسایگان توجه کنند.