:
توصیه ای از حضرت آیةالله قاضی قدّس سرّه برای نشاط در سحر
مرحوم حاج سیدهاشم حدّاد رضوان الله علیه می فرمایند: مرحوم آقا (یعنی مرحوم قاضی) خودش اینطور بود و به ما هم اینطور دستور داده بود که: در میان شب چون برای نماز شب برمی خیزید، چیز مختصری تناول کنید؛
مثل چای یا دوغ یا یک خوشۀ انگور یا چیز مختصر دیگری که بدن شما از کسالت بیرون آید و نشاط برای عبادت داشته باشید.
#نماز_شب
♨️راه رفع کسالت برای خواندن نمازشب
⁉️ در نماز شب و سحر خیزی قدری #کسل هستم، لطفاً راهنمایی فرمایید؟
💠 پاسخ آیت الله العظمی بهجت رضوان الله علیه⬇️:
✅ کسالت در #نماز_شب به این رفع می شود که بنا بگذارید هر شبی که موفق (به خواندن آن) نشدید، #قضای آن را بجا بیاورید.
📚 صدای سخن عشق؛ حکمت ها و حکایت های نماز از زبان آیت الله بهجت؛ ص 106
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
┛
⭕️ اگر روزی فقط یک گناه...
🔹️شخصی بود به نام توبه بن صمه که در بیشتر اوقات شب و روز به مراقبه و محاسبه نفس مشغول بود.
🔸️روزی ایام عمر خود را حساب کرد 21500 روز شد، گفت: اگر هر روزی #فقط_یک_گناه کرده باشم، بیست و یک هزار و پانصد گناه می شود، آنگاه چگونه خدا را با این همه گناه ملاقات کنم ؟ چه بر سرم می آید ...
دیدند او پس از گفتن این جملات بیهوش شد و در همان حال از دنیا رفت ...
🌟آیت الله مظاهری
#نماز_شب موجب تابش انوار ربوبي است و باعث ميشود آن نور، بر چهرۀ نمازگزار نيز تجلّي يابد؛ بهطوريكه بر همگان آشكار ميگردد. گويي زيبايي، شادابي و نشاط خاصي بر چهرۀ او ظاهر ميشود.
جذبههاي الهي شامل بندگاني ميشود كه در دل شب براي خواندن نماز قيام ميكنند. چنين بندگاني در معرض رحمت الهي و نسيم ربوبي قرار ميگيرند.
🔺 سیره آیت الله بهاءالدینی در نماز شب
🔸حيف است که خود را ترغيب نکنيم برای بهره وري بيشتر از سحر، از بين الطلوعين، از نظم در عبادت، از ارتباط با قرآن؛
🔸خدا رحمت کند آيت الله بهاءالديني زياد سفارش می کردند: «سحر بيدار شويد، اگر دیدید حس عبادت نداريد، خيلي بر خودتان تحميل نکنيد، همان بيداري کافي است، مي توانيد بخوانيد، بخوانيد، مي توانيد گوش بدهيد، گوش بدهيد، مي توانيد فکر کنيد، فکر کنيد، بگذارید طراوت عبادي برايتان بماند، باطن خودتان را با فشار و فشار و فشار کور نکنيد.»
🔸 گاهي شب ها نیز در سفر خدمتشان بوديم، نافله شان را نشسته مي خواندند و مي فرمودند چايي را بياريد، مي نشستند، ايشان مراقبه عجيبي در حرف زدن، حتي در فکر کردن داشتند، اينها ديگر حاصل يک عمر مراقبه و ترک گناه بود.
#اعمال_وقت_خواب
🌷 برابر با هزار رکعت نماز، به گفته مولاء علی
💫 يَفْعَلُ اللّه ما يَشاءُ بِقُدْرَتِه، وَ يَحْكُمُ ما يُريدُ بِعِزَّتِه 🔸سه مرتبه🔸
📖 سوره ى تكاثر به سفارش امام صادق (ع)، هرکس سوره تکاثر را قبل هنگام خوابیدن بخواند از عذاب قبر در امان باشد.
✨بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم✨
🔅أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ. حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ. كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ. ثُمَّ كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ. كَلَّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْيَقِينِ. لَتَرَوُنَّ الْجَحِيمَ. ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ. ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ🔅
🌹هدیه پیامبر (ص) به حضرت فاطمه (س) در روز تولدش در هنگام خواب این بود که حضرت فاطمه (س) فرمودند این بهترین هدیه تمام عمرم بود.
1⃣ سه مرتبه خواندن سوره توحید (قل هو الله احد... ) برابر با ختم قرآن است.
2⃣ صلوات بر من و پیامبران پیش از من سبب شفاعت خواهد شد (اللهم صل علی محمد و آل محمد و علی جمیع الانبیاء و المرسلین)
🔸یک مرتبه🔸
3⃣ استغفار برای مومنین سبب خشنودی آنها از تو خواهد شد اللهم اغفرللمومنین والمومنات
🔸یک مرتبه🔸
4⃣ ذکر (سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر) 👈 ثواب حج و عمره را دارد.
م 🔸یک مرتبه🔸
5⃣ وضو گرفتن 👈 ثواب شب زنده داری
التـــــماس دعــــ❤ــا
22.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله قاضی رحمةاللهعلیه:
اما #نماز_شب پس هیچ چاره و گریزی برای مؤمنین از آن نیست، و تعجب از کسی است که می خواهد به کمال دست یابد و در حالی که برای نماز شب قیام نمی کند و ما نشنیدیم که احدی بتواند به آن مقامات دست یابد مگر به وسیله نماز شب.
🏕🏕❤️سجادهینماز، #شب امشب را بانام مبارک
❤️امام حسن مجتبی علیه السلام❤️
و #ثواب نماز امشب🦋 را به محضر مبارک ایشان تقدیم میکنیم..
❤️خدایا ماروهم جزو نمازشب خوان ها قرار بده🙏🙏
💜خدایا در دفـتر حـضور و غـیاب ، ضیافت امشب...حـضورمان را بـپذیر و جایگاهمان را در کلاس بـندگی ات در ردیـف بـهترین هـا قـرار ده .
🦋🏕🦋💐