فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مشق_زینبی ۷
گزیده ای از سخنان حجت الاسلام سید علی اصغر نمازی در شب هفتم محرم الحرام۱۴۴۱-۱۳۹۸
#هیئت_زینبیون_لارستان
Ⓜ️ eitaa.com/namaz_313
#مُـبلغ_مَـجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مشق_زینبی
مهمترین درس عاشورا و ویژگــے قمربنی هاشم ابالفضل العباس علیه السلام.
#شب_تاسوعا
#محـــرم_الحرام_۱۴۴۱
#هیئت زینبیون_لارستان
#سید_عــلے_اصغر_نمازی
#مُـبلغ_مَـجازی
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
♥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣶⣤⣤⡆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢉⣽⡿⠋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣤⠀⢀⣤⣴⣾⠟⠉⢀⡄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣶⣶⣾⣿⣿⡿⠛⠉⠀⠀⠀⣼⡇
⠀⢀⡦⠀⢠⣶⡄⠀⠀⣿⠏⠁⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⠁
⠀⣾⠁⠀⢿⣿⠇⠀⢠⡿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⠀⣠
⢸⣿⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣾⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⣿⣿⡏
⢸⣿⣷⣶⣶⣶⣿⡿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠋
⠀⠙⠿⠿⠿⠛⠉⠀⠀⠀⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣰⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠛⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⠇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠁⠁
#گام_به_گام_باکاروان_حسینی
🏴 شازدهم محرم الحرام ۶۱ هجری قمری
⛺ منزلگاه:کوفه
▫️تقریبا مثل چنین ایامی اُسرای کربلا را به سمت شام حرکت دادند. در طول این ۱۰ الی ۱۵روز مسیر کوفه تا شام، منزلگاه های متعددی طی شد و اتفاقات مهمی رخ داد که به مناسبت و در طی روزهای متمادی تا ابتدای صفر ( روز ورود کاروان به شام ) گزارش هر منزلگاه و وقایع آن ها بیان خواهد شد.
▫️توجه: چون روز های مسیر کوفه تا شام دقیق در تاریخ گفته نشده اما سعی می کنیم گزارش تقریبی در هر یک از ایام و مطابقت آنها با منزلگاه های پیش رو، ارائه شود.
🚩 شیوه حرکت کاروان اسرا:
▫️۱. بر گردن امام سجاد(ع) طوق آهنین و بر دست و پایش زنجیر بسته بودند. زنان و کودکان را بر شتران نشاندند. به گونه ای که صورت های بود.
▫️۲.در این کاروان نام علی بن الحسین(ع)، فاطمه بنت حسین، سکینه بنت حسین، زینب بنت علی، و دختران و زنان و کودکان را ذکر کرده اند.
▫️۳.ابن زیاد دستور داده بود سریع و با عجله حرکت کنند. در برخی منابع اشاره شده است که سرها را جلوتر فرستاد و اسیران را پشت سر آنها روانه کرد.
▫️۴.تعداد همراهان با قافله اسیران که با همه امکانات نظامی و تدارکاتی حرکت کردند و کار حفاظت از سرها را به عهده داشتند هزار نفر ذکر شده است.
▫️۵.این گروه ماموریت داشتند سرها را در همه شهرهای سر راه بچرخانند.
▫️۶.نوشته اند در طول راه امام سجاد(ع) ساکت بود و با هیچ کس تا رسیدن به شام سخن نگفت.
▫️۷.سرها را در صندوق ها نهاده بودند و به هر منزلی که می رسیدند بیرون می آوردند و بر نیزه می کردند و در تمام مدت، نگهبانی شدید می کردند و هنگام حرکت دیگر بار به صندوق برمی گرداندند.
▫️۸.کسی در راه، حق گریه کردن نداشت. سید بن طاووس از امام محمدباقر(ع) نقل کرده است که پدرم فرمود: «چون ما را به نزد یزید می بردند، مرا بر شتر برهنه سوار کرده بودند و زنان اهل بیت را نیز بر شترهای برهنه سوار کرده بودند و در عقب من بودند و سر بزرگوار پدرم بر سر نیزه بود و در پیش روی ما می بردند و نیزه داران آن کافران بر دور ما احاطه کرده بودند و هر یک از ما را می دیدند که آب از دیده ما جاری می شود، نیزه را بر سر ما می کوبیدند.»
📖منابع:
۱. با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه ۲. مدینة المعاجز۳. معالی السبطین۴. مقتل الحسین (ع) عبدالرزاق مقرم۵. مقتل ابی مخفف ۶. اللهوف ۷. بحارالانوار ۸. الارشاد ۹. آینه در کربلاست
#لطفا_نشردهید
Ⓜ️ eitaa.com/namazi_313
#مُـبلغ_مَـجازی