🔰 لوح | کارخانهخواران!
🔺️ رهبرانقلاب: کسانی هستند که دنبال سوءاستفادهی خودشان هستند. کارخانهی سرِپا را از دولت میخرد، ماشینآلات را به فروش میرساند، کارگر را بیکار میکند، زمین را برج میسازد؛ باید جلوی اینها گرفته بشود، اینها جزو وظایف اساسی دولت اسلامی است. ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
📥 نسخه چاپ + ارسال نظر
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42532
▼ گزارش روز🌳🌻🌳
غیر قابل انکار!
گروههای کوچک اما به شدت خشن، تیمهای کاملاً حرفهای و با تقسیم کار مشخص، مجهز به ابزارها و امکانات ایجاد آشوب و اغتشاش از جمله اسلحه، حمله به مراکز حساس مانند نیروی انتظامی، ساختمانهای دولتی و انبارهای سوخت، حرکت در شهر با هدف برهم زدن تمرکز نیروهای امنیتی و کشاندن آشوب به همه مناطق، مدلی بود که اشرار در ناآرامیهای اخیر به صورت یکسان از آن پیروی میکردند! موضوعی که بدون آنکه به تحلیل یا دستیابی به اخبار محرمانه یا امنیتی نیاز باشد، سازماندهی داشتن و به صورت شبکهای عمل کردن اشرار را کاملاً آشکار کرده و از این مسئله واقعیتی غیر قابل انکار ساخته است! اما با وجود این، هنوز برخی چهرهها و جریانها در داخل کشور بدون در نظر گرفتن منافع ملی و امنیت مردم تلاش میکنند تفسیرهای غلطی را ارائه دهند. جمعی از چهرههای افراطی اصلاحطلب با انتشار بیانیه مسئله را کاملاً وارونه جلوه داده و انگشت اتهام را به سوی حافظان امنیت کشور گرفتهاند و یا «ناصر قوامی» از چهرههای این جریان میگوید «من معتقدم اعتراضات خودجوش بوده است، برخی هم وارد شده و خسارتهایی زده باشند که بهانه به دست دولت بدهد و موجب سرکوب اعتراضات شود، بدون اینکه نتیجهای داشته باشد.» این در حالی است که «امیرحسین اعتمادی» ضدانقلاب خارجنشین و عضو سازمان دانشآموختگان لیبرال ایران در گفتوگو با «بیبیسی فارسی» به صراحت اعلام میکند: «اعتراضات اخیر ایران هم رهبر ملی دارد و هم فرمانده میدانی؛ دوـ سه سال است برای این اعتراضات سازماندهی و شبکهسازی و حتی شعارنویسی شده است.» همچنین مدیرعامل اندیشکده آمریکایی «ران پال» میگوید: ناآرامیها و آشوبهای اخیر در ایران صرفاً اعتراضاتی ناشی از افزایش قیمت سوخت نیست؛ بلکه آشوبهایی است که از الگوهای آشنای آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) پیروی میکند. «دنیل مکآدامز» که با شبکه «آر.تی» گفتوگویی کرد، میافزاید: «فکر میکنم این نوع از ناآرامی بیشتر حاصل عملکرد مرکز مأموریت ایران» [در سیا] است که دولت [دونالد] ترامپ راهاندازی کرده است. اگر به یاد داشته باشید، پارسال «مایکل دیآندریا» مسئول این کار شد. او یک افسر «سیا» است که به «آیتالله مایک» معروف است. مکآدامز درباره اختیارات وی برای تحقق این مأموریت، گفت: «عملاً کلیدهای پادشاهی را به او دادهاند و گفتهاند هرکاری را که لازم است و به هر قیمتی که شده، انجام بده و ایران را بیثبات کن. ما باید [نظام ایران را] سرنگون کنیم.» وی همچنین با اشاره به سوابق دیآندریا در نقض حقوق بشر و راه انداختن ناآرامی در کشورهای گوناگون، گفت: «اینها الگوهایی از روند بیثباتسازی است که شاهد هستیم، از هنگکنگ گرفته تا اوکراین و ایران. همه اینها از یک الگوی مشابه پیروی میکنند. این تلاش دیگری برای سرنگون کردن یک دولت است.»
🔖این هم از عبدالرضا داوری که به عنوان مشاور احمدی نژاد نفوذ کرده بود، به اتهام ارتباط و همکاری با آمدنیوز دستگیر شد!
حالا متوجه می شویم چرا چنین مطالبی را نشر می داده؟!
نفوذی ها بالاخره خودشان را نشان می دهند!
امثال داوری ها هم باید بدانند نمی شود با فیلم و شوهای رنگانگ خود را حامــے ملت ایران معرفی کرد.
به عمل کار برآید....
@namazi_313
🌼السلام علیکم یا اهلبیت النبوه (ع)
📆جلسه هفتگی هیئت زینبیون لارستان
پنجشنبه۳۰ آبان ساعت ۲۱،
🎙با کلام:
حجت الاسلام والمسلمین سید علی اصغرنمازی
🎬"سخنرانی چند رسانه ای"
بررسی مباحث روز جامعه
🎤بامداحی:
حاج محمدوعلی روشن ضمیر
🗣"هرنفر این پیام را حداقل به چندنفر ارسال کند."
#زینبیون_لارستان
☑ sapp.ir/zainabiun
🆔 eitaa.com/zainabiun
#مُـبلغ_مَـجازی
Ⓜ️ sapp.ir/namazi_313
🦋 eitaa.com/namazi_313
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خبرنگار #BBC: چه زمانی به بولیوی برمیگردی؟
مورالس، رهبر انقلاب دهقانی بولیوی: هنوز نمیدونم ولی هر لحظه ممکن است اتفاق بیفتد. برمیگردم تا با طرفداران شما و با خبرنگارانی مثل شما که از کودتا و از راستگرایان حمایت کردند بجنگم.
خبرنگار BBC: علیه من بجنگی؟
مورالس: علیه دروغهای شما.
🆔 eitaa.com/namazi_313
#مُـبلغ_مَـجازی
✍برای مطالعه اهل ولایت و بصیرت.
لازم است در این ایام حداقل کتاب ۳جلدی نقش رهبری در مدیریت بحران ها نوشته محمد تقی کرامتی چاپ دفتر پژوهشهای موسسه ی کیـــہـان مطالعه و روشنگری شود.
وقتی ۳۰ درصد از کل داوطلبان مجلس هفتم ردصلاحیت شدند عده ای از صلاح طلبان که ۲۰% از کل کاندیداهای رد صلاحت شده ی مجلس هفتم بودند یک روز پس اعلان نظر شورای نگـہـبان بجای پیگیری قاتونی ، در تاریخ ۲۱ دیماه ۱۳۸۲ با کشاندن این اعتراضات به فضای مجلس ، در کار قانون گذاری مجلس اخلال ایجاد کردند وبا هدایت فراکسیون مشارکت ، پس از دقایقی تشنج آفرینی در مجلس اقدام به خروج از مجلس کردند.
همان ها که قریب ۲ سال پیوسته ، بحث خروج از حاکمیت را مطرح می کردند دو ،سه هفته در مجلس تحصن کردند واین بار با این اقدام غیر قانونے وغیر دموکراتیک ، سعی داشتند تا چهار سال دیگر نیز در حاکمیت باقی بمانند!
البته این حرکت برای ضربه زدن به نظام و انقلاب بود.
چراکه پس از چندی آسوشیتدپرس ، الجزیره و رویترز ، فرانس پرس ، از جمله خبر گزاری های خارجی بودند که برای پوشش تحصن نمایندگان به مجلس آمدند و معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اقدامی مداخله آمیز به حمایــت از نمایندگان رد صلاحیت شده پرداخت و گفت:
"باید هرچه سریعتر جلو قدرت و اقدامات شورای نگهبان گرفته شود.
مامعتقدیم صلاحیت کاندیداها نباید بررسی شود و..."
و این درحالی بود که مدعیان اصلاحات بدنبال مداخله کشورهای خارجی در انتخابات هم بودند.
در این راستا محسن میر دامادی رئیس کمیسیون خارجی مجلس با خاویر سولانا هم ملاقات کرد.
بدنبال این اتفاقات نمایندگان متحصن در ۱۲ بهمــن اول دهه فجر بجای بزرگداشت این ایام و پیوستن به ملت و تجدید پیمان با امام و انقلاب استعفای خود را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کردند.
البته این استعفا نمایشی و برای فشار وباج گیری از نظام بود چراکه می دانستند بررسی این استعفا طبق آئین نامه داخلی مجلس ، پس از تقدیم استعفا نامه از سوی نماینده مستعفی ، باید یک موافق و یک مخالف صحبت کند سپس نماینده ی مستعفی دلیل استعفای خود را بیان کرده و آن گاه رای گیری بعمل آید.
رعایت این آئین نامه با توجه به کثرت نمایندگان مستعفی دست کم مستلزم ۵۰ جلسه ی علنی بود که عمر مجلس ششم کفاف آن را نمی داد.
قبل از این هم روز نامه یاس نو در ۲ بهمن ماه در تیتر نخست خود در روز پنج شنبه خبر استعفای وزرا و معاونین رئیس جمهور را درج کرد و مدعی شد حداقل ۱۲ نفر از اعضای دولت از جمله وزیر کشور وبرخی از معاونین وی در اعتراض به عملکرد شورای نگهبان استعفا داده اند و درجلسه تحصن نمایندگان نیز نامه ای به عنوان استعفانامه ۷۰ نفر از معاونین و وزرا قرائت شد.
این در حالی بود که برای هر صندلے مجلس در آن سال ۲۰ نفر باید بایکدیگر رقابت می کردند و فقط کاندیداهای تهران ۱۲۰۰ نفر بودند و از لحاظ کثرت افراد جهت رقابت آمار فوق العاده ای بود.
در این دوره برای اولین با در طول تاریخ انقلاب ۵ وزیر به نمایندگی از دولت در حالی که یک لیست ۲۹۲ نفره را باخود داشتند ، به شورای نگهبان رفته و از اعضای شورای نگهبان خواستند که با تایید این تعداد ، نظر دولت واحزاب را تامین کنند و البته کاری به رد صلاحیت بقیه ی نامزدها که خارج از چتر حزب مشارکت ، داوطلب حضور در میدان رقابت بودند، نداشتند.
ماجرای عدم تمکین اصلاح طلبان در این قضیه و دیگر مسائل سر درازی دارد.
اما هم در این جــریان ودیگر جریان ها با مدیریت رهبری تیرشان به سنگ خورد و انتخابات در اول اسفند و زمان مقرر بر گزلر گردید.
در مسائل اخیر باید خون دلهایی که رهبر معظم انقلاب "حفظه الله "از دست این افراد بی تدبیر خورده تبیین وتشریح گردد تا ملت بدانند چرا همیشه یک پای فتنه ها از سال ،۸۲،۷۸ ، ۸۸ و ۹۸ این افراد هستند.
جهت تبیین باید خوب تفکرات ، حرکات و اقدامات این جـریان لیبرال و اصلاح طلب را مطالعه کنیم.
✍سید علی اصغر نمازی
#مُـبلغ_مَـجازی
🆔 eitaa.com/namazi_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام کاشانی: بعد از بازگشت آرامش ، مسئولینی که کشور را با شیوه آزمون و خطا اداره کردند باید محاکمه شوند!
✅ @yaminpour