استاد دیانت ؛ من در نماز فرادا بیشتر از نماز جماعت لذت می برم ، اگر مسجد نروم اشکال دارد؟.mp3
4.01M
﷽ 🌼 من در #نماز فرادا بیشتر از #نماز_جماعت لذت می برم ، اگر #مسجد نروم اشکال دارد؟ 🌼
#استاد_دیانت #پرسمان_نماز
🍇مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🍇
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ 🍋 #پرسمان_نماز 🍋
🍑 چرا گاهی اوقات حال عبادت نداریم؟
🍑 چرا دوست داریم نمازمون رو زودتر تموم کنیم؟
#استاد_پناهیان
💛مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز💛
﷽ 🍏 #احکام_عددى «ده» 🍏
🥀 مسافرى که مى خواهد «ده» روز در محلى بماند در صورتى بايد #نماز را تمام بخواند که بخواهد تمام ده روز را در يک جا بماند.
🥀 اگر مسافر قصد کند «ده» روز در محلى بماند چنانچه بعد از خواندن يک نماز چهار رکعتى از ماندن منصرف شود يا مردّد شود تا وقتى در آنجا هست بايد نماز را تمام بخواند.
🥀 مسافرى که قصد کرده «ده» روز در محلى بماند اگر بيشتر از «ده» روز در آنجا بماند تا وقتى که مسافرت نکرده بايد نمازش را تمام بخواند و لازم نيست قصد ماندن ده روزه کند.
📚 توضيح المسائل مراجع، مسأله ۱۳۳۷ و ۱۳۴۲ و ۱۳۴۷.
#احکام #نماز_مسافر
🌷مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز🌷
﷽ 🌴 آیا عزاداری #امام_حسین جای #نماز را می گیرد؟ 🌴
💐 بسيارى از عوام مردم، درباره معصومین خصوصا امام حسين (عليهم السلام) مى پندارند كه آنها متنفّذهايى هستند كه در دستگاه خدا اعمال نفوذ مى كنند، اراده خدا را تغيير مى دهند و قانون را نقض مى كنند. درست همان طورى كه در پارتى بازى هاى اجتماعات وجود دارد.
💐 اعراب زمان جاهليت نيز درباره بتها همين تصور را داشتند كه آفرينش، منحصرا در دست خداست و كسى با او در اين كار شریک نيست، ولى در اداره جهان، بتها با او شركت دارند مثل آنکه در ميان افراد بشر گاهى كسى مؤسسه اى را بوجود مى آورد ولى اداره آن را به ديگرى واگذار مى نمايد، يا در اداره آن مؤسسه، خودش با ديگران بطور مشترک همکاری می کنند.
🌻 لذا مشركين مى گفتند مى توان با قرباني ها و پرستش هايى كه در برابر بتها انجام مى دهيم، رضايت «ربّ» هاى ديگر را بدست آوريم هر چند مخالف رضاى «اللّه» باشد؛ و آن بت ها خودشان با نفوذی که دارند مشکل ما را نزد «اللّه» حل مىكنند.
🌻 قرآن كريم بسختى با آن مبارزه كرد و مكرّر اعلام نمود كه براى خدا شريكى نيست نه در خالقيّت و نه در ربوبيّت؛ او به تنهايى، هم پديد آورنده جهان است و هم تدبير كننده آن و او ربّ العالمين است.
🍀 اگر كسى گمان كند كه تحصيل خشنودى خداى متعال راهى دارد و تحصيل خشنودى فرضاً امام حسين (علیه السلام) راهى ديگر دارد و هر یک از اين دو، جداگانه ممكن است سعادت انسان را تأمين كند، دچار ضلالت بزرگى شده است.
🍀 در اين پندار غلط گفته مى شود كه خدا با انجام دادن واجبات مانند نماز، روزه و ... ترک گناهان از قبيل دروغ، ظلم، غيبت، شرابخوارى و زنا راضى مى گردد ولى امام حسين (علیه السلام) با اين كارها كارى ندارد، رضاى او در اين است كه مثلاً براى فرزند جوانش على اكبر (علیه السلام) گريه و يا لااقل تباكى كنيم.
🌳 و نتیجه می گیرند كه تحصيل رضاى خدا دشوار است، زيرا بايد كارهاى زيادى را انجام داد ولى تحصيل خشنودى امام حسين (علیه السلام) آسان است، فقط گريه و سينه زدن؛ و زمانى كه خشنودى امام حسين (علیه السلام) حاصل گردد او در دستگاه خدا نفوذ دارد، شفاعت مى كند و كارها را درست مى كند، حساب نماز و روزه و ... كه انجام نداده ايم همه تصفيه مى شود و گناهان هرچه باشد با یک فوت از بين مى رود!
🌳 اينچنين تصويرى از شفاعت اهانت به ساحت پاک امام حسين (علیه السلام) است كه بزرگترين افتخارش «عبوديّت» و بندگى خداست. امام حسين (علیه السلام) كشته نشد براى اينكه- العياذ باللّه- دستگاهى در مقابل دستگاه خدا يا شريعت جدّش رسول خدا بوجود آيد، راه فرارى از قانون خدا نشان دهد.
🌹 شهادت او براى اين نبوده كه برنامه عملى اسلام و قانون قرآن را ضعيف سازد. بر عكس، وى براى اقامه نماز و ساير مقرّرات اسلام از زندگى چشم پوشيده به شهادت تن داد.
🌹 خود حضرت در فلسفه قيامش مى فرمايد: « إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِي أُمَّةِ جَدِّي، اُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَرِ » « خروج و قيام من به منظور اصلاح در امّت جدّم مى باشد، مى خواهم كه به نيكى امر كنم و از بدى نهى نمايم». و ما نيز در زيارت او چنين خطاب مى كنيم: «اشهد انّك قد اقمت الصّلوة، و آتيتَ الزّكوة ... ». ما شهادت می دهیم که تو نماز را به پا داشتی و زکات دادی .
#شهید #آیت_الله_مطهری #پرسمان_نماز
📚 مجموعه آثار استاد مطهرى ، ج ۱ ، خلاصه ای از ص ۲۴۸ تا ۲۵۰.
🍓مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز🍓
نماز پیرمرد ؛ نماز اول وقت.mp3
3.28M
﷽ 💎 نماز پیرمرد 💎
#قصه_نماز کودکان ؛ با موضوع شروع #نماز_اول_وقت
🕊 مناسب برای معلمان و مبلغان
🏝مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🏝
﷽ 🍬 دو فایده #یاد_خدا ! فرار شیطان و دوری از وسوسه های او 🍬
🌷 رسول اللّه صلى الله عليه و آله: إذَا اجتَمَعَ قَومٌ يَذكُرونَ اللّهَ تَعالى، اعتَزَلَ الشَّيطانُ وَ الدُّنيا عَنهُم، فَيَقولُ الشَّيطانُ لِلدُّنيا: أ لا تَرَينَ ما يَصنَعونَ؟ فَتَقولُ الدُّنيا: دَعهُم، فَلَو قَد تَفَرَّقوا أخَذتُ بِأَعناقِهِم.
🌷 #پيامبر_خدا صلى الله عليه و آله: هرگاه عدّه اى گِرد آيند و به ياد خداى متعال بپردازند، [مثل #نماز_جماعت در مسجد] #شيطان و دنيا از ايشان كناره مى گيرند، و شيطان به دنيا مى گويد: نمى بينى چه مى كنند؟ دنيا مى گويد: مهم نيست؛ زيرا پراكنده كه شدند، گردنشان را مى گيرم.
[در خلوت ها هم برای دوری شیاطین زیاد ذکر بگوییم و زیاد در جمع های مذهبی شرکت کنیم]
📚 بحار الأنوار ، ج ۷۴ ، ص ۱۸۹.
🌹 مصباح الشريعة فيما نَسَبَهُ إلَى الإِمامِ الصّادِقِ عليه السلام: لا يَتَمَكَّنُ الشَّيطانُ بِالوَسوَسَةِ مِنَ العَبدِ إلّا و قَد أعرَضَ عَن ذِكرِ اللّهِ، وَ استَهانَ بِأَمرِهِ، و أسكَنَ إلى نَهيِهِ، و نَسِيَ اطِّلاعَهُ عَلى سِرِّهِ.
🌹 مصباح الشريعة در سخنى كه به #امام_صادق عليه السلام نسبت داده شده است: شيطان، نمى تواند بنده را وسوسه كند، مگر آن كه خدا را از ياد ببرد و فرمان او را سبُک شمرده، و به نهى او روى آورده و فراموش كرده باشد كه خداوند، از درون او آگاه است. [راه نفوذ شیطان را ببندیم]
📚 بحار الأنوار ، ج ۷۲ ، ص ۱۲۴.
👌 #نماز های پنجگانه یاد واجب خداوند در شبانه روز است. از ذکر صلوات و استغفار و دعا و قرآن برای پیروزی بر شیاطین کمک بگیریم.
#حدیث #ذکر_الله #معارف_ذکر_های_نماز
💧مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز💧
تکمیل نماز 8 ؛ شاخصه نماز زیبا ؛ محافظت از نماز با رفع موانع قبولی نماز.mp3
7.01M
﷽ 💚🌸 راه های تکمیل نماز ۸ ؛ شاخصه نماز زیبا ؛ محافظت از نماز با رفع موانع #قبولی_نماز 🌸💚
#استاد_حسن_محمودی
💞مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز💞
استاد دیانت ؛ چه کنم فرزندانم برای نماز صبح بیدار شوند؟.mp3
4.37M
﷽ 🌼 چه کنم فرزندم برای #نماز_صبح بیدار شوند؟ 🌼
#استاد_دیانت #پرسمان_نماز
💞مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز💞
﷽ 🌴 هدف خدا از واجب کردن #نماز چیست؟ 🌴
💚 مصيبتها و شدائد براى تكامل بشر ضرورت دارند. اگر محنت ها و رنج ها نباشد بشر تباه مى گردد.
قرآن كريم مى فرمايد: لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِي كَبَدٍ
📚 سوره بلد ، آیه ۴.
«همانا انسان را در رنج و سختى آفرينش دادهايم».
💛 #امير المؤمنين (علیه السلام) در يكى از نامه هاى خود به عثمان بن حنيف، فرماندار خويش در بصره نوشتند : در ناز و نعمت زيستن و از سختی ها دورى گزيدن، موجب ضعف و ناتوانى مى گردد، و برعكس، زندگى كردن در شرايط دشوار و ناهموار، آدمى را نيرومند و چابک مى سازد و جوهر هستى او را آبديده و توانا مى گرداند. ...
🧡 [ مثلاً ] درختان بيابانى كه از مراقبت و رسيدگى مرتّب باغبان محروم مى باشند، چوب محكم تر و دوام بيشترى دارند، برعكس، درختان باغستان ها كه دائماً مراقبت شده اند و باغبان به آنها رسيدگى كرده است، نازک پوست تر و بى دوام ترند.
💜 خداوند متعال در قرآن كريم مى فرمايد: وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ.
📚 سوره بقره ، آیه ۱۵۵.
«حتما شما را با اندكى از ترس، گرسنگى و آفت در مال ها و جان ها و ميوه ها مى آزماييم، و مردان صبور و با استقامت را مژده بده.
يعنى بلاها و گرفتاری ها براى كسانى كه مقاومت مى كنند و ايستادگى نشان مى دهند، سودمند است و اثرات نيكى در آنان به وجود مى آورد.
💙 خدا براى تربيت و پرورش جان انسانها دو برنامه تشريعى و تكوينى دارد و در هر برنامه، شدائد و سختی ها را گنجانيده است.
1⃣ در برنامه تشريعى، عبادات مثل روزه، حج، جهاد، انفاق، نماز، شدائدى است كه با تكليف ايجاد گرديده و صبر و استقامت در انجام آنها موجب تكميل نفوس و پرورش استعدادهاى عالى انسانى است.
2⃣ در برنامه تکوینی گرسنگى، ترس، تلفات مالى و جانى، شدائدى است که بطور قهرى انسان را در بر مى گيرد.
#شهید #آیت_الله_مطهری #پرسمان_نماز
📚 مجموعه آثار استاد مطهرى ، ج ۱ ، خلاصه ای از ص ۱۷۶ تا ۱۷۸.
🍓مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز🍓