استاد اخلاق حوزه علمیه قم ابراز داشت:
در روایت محبین خدا اندکی از شب را آرام می گیرند و استراحت می کنند و بیشتر آن را به عبادت اختصاص می دهند؛
در روز چندین بار خداوند را #عبادت می کنیم اما اینها در مقابل عبادت شب کمرنگ است، اهتمام بیشتر به #عبادت شب است.
آیت الله #مصباح_یزدی به روایتی قدسی اشاره کرد که خداوند می فرماید:
ای موسی کسی که می گوید من خدا را دوست دارم اما #شب را به #خواب می گذراند، دروغ می گوید؛ مگر می شود کسی زمینه خلوت با محبوبش فراهم شود و خودداری کند؟
وی با بیان این که #شب وقت خلوت با خدا است، گفت: در طول روز وظایف اجتماعی، تکالیف و مسؤولیت ها نمی گذارند با خدا خلوت کنیم؛ البته امروزه شب ها نیز مثل روزها شده، برخی شب ها سر کار می روند؛ به هر حال همانطور که وقت برای استراحت هست برای عبادت هم وقت پیدا می شود.
@namazshabkhanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷تقدیم به تک تک اعضای محترم کانال🌷
عبادت و خلوت با خدا در شب چه لزومی دارد❓❓❓
آیت الله مصباح یزدی در پاسخ به این پرسش که خلوت با خدا و عبادت در شب چه خصوصیت و لزومی دارد؟
بیان داشت: علت اصلی این کار جنبه روانشناختی دارد؛ قطعا یکی از خواسته های #محب این است که با محبوب خویش درد دل و گفت و گویی خصوصی داشته باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد:
لازمه #محبت این است که انسان دلش می خواهد محبوبش نیز وی را دوست بدارد و برای تقویت این رابطه در هر فرصتی کاری می کند که توجه او تنها به خودش باشد و خود نیز تنها به او توجه می کند؛ در خلوت دیگر کسی مزاحم نیست و چیزی او را از توجه باز نمی دارد به ویژه زمانی که نور زیاد و سرو صدا نباشد در این حالت توجه به طرف مقابل بسیار زیاد می شود.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم وجود رقیب را یکی از دغدغه های عشاق در داستان های عاشقانه دانست و گفت: در بین انسان ها راه فراری از رقیب نیست، در دنیا بعید است عشق طرفینی کامل وجود داشته باشد اما در مورد محبت خدا اینگونه نیست؛ درست است که میلیاردها مخلوق وجود دارد اما خدا با هریک از آنها می تواند به گونه ای باشد که انگار بنده دیگری ندارد.
رییس مؤسسه امام خمینی(ره) اظهار داشت: در مورد محبت خدا این نگرانی وجود ندارد که نسبت به من محبتش کم شود و مسأله رقابت در اینجا معنا ندارد حتی اگر میلیاردها نفر به او محبت داشته باشند؛ ما نمی توانیم این مطلب را تصور کنیم زیرا با خودمان قیاس می کنیم.
@namazshabkhanha
#لطیفه_قرآنی
#نماز_شب_و_عطش
آدم كم ظرفيتي كه يكبار در طول عمر خود توفيق خواندن #نماز_شب پيدا كرده بود،
به دنبال بهانه اي مي گشت، تا هر طوري شده ديگران را از آن آگاه كند؛😁
از قضا آن روز چند بار ميل به نوشيدن آب پيدا كرد، فرصت را غنيمت شمرد و به دوست خود گفت:
«خودمانيم، نماز شب چه عطشي مي آورد!!!»😉🙃🙂
@namazshabkhanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 نسبت به آن دو خیلی حریص بودی ولی نسبت به ما ...
@Namazshabkhanha
🥀شب جمعه است اموات و شهدا رو یاد کنیم
#السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
✍اهمیت مناجات سحر جمعه
🌙وقت سحر همیشه بابرکت است اما سحر جمعه امتیاز خاصی دارد.
👈چون برادران یوسف از #یعقوب استدعای طلب آمرزش کردند.
📖فرمود: سَوفَ استَغفِرُلَکم
امام صادق(علیه السلام) فرمود استغفار را به تأخیر انداخت که در #سحر_شب_جمعه دعاکند تا مستجاب گردد.
📚فیض العلام،ص۳۹۲
🙏نمازشب امشب را هدیه می کنیم به امام زمان عج به نیت ظهور ان شاءالله
@Namazshabkhanha