•••
🔰 -پرسش: فقط اگه غرب فرهنگش بیاد برا ما بده؟ اینکه ما فرهنگمون را صادر کنیم و نفوذ کنیم در مقابل، درسته؟
پاسخ: تغییرات ریشهای و الگوگیری کامل از غرب، منجر به حذف الگوهای داخلی میشود اما مواردی در غرب است که در فرهنگ بومی ما نیست که ورودش موجب ارتقا داخل میشود اما چون بستر ورود غرب، عمدتا روشنفکران دستنشانده بودند و به شکل کاریکاتور گونهای وارد کردند که مطابق با زیست فرهنگی ایرانی نبوده و نیست و اتفاقا صرفا فرهنگ مصرفی را به جامعه ایران تزریق نمودند!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 -پرسش: الان بحث سر اینه که کودوم طرف فرهنگش جهانی بشه؟ چون مثلا من فکر میکنم به چیزهایی که از دوران ظهور امام زمان (عج) شنیدم و خوندم و یاد گرفتم، اونم تو دلش یه جهانی شدنی هست!
پاسخ: بله دقیقا! ایدهها و یا ایدیولوژیها اگر برنامهای در ابعاد جهانی و برای انسان فارغ از نژاد و جنسیت نداشته باشند، محکوم به حذف شدن اند! تفاوت ایدهی جهانی شدن در اسلام شیعی، داشتن پایه توحیدی است، انسان به خدا متصل است(توضیح، مفصل است) و دوم اینکه تکثر نژادی، رنگها، زبانها و ... اهمیت دارد و دنبال حذف و یا کمرنگ شدن آنها نیست اما دقیقا در جهانیشدنِ غربی، رابطه انسان خدا قطع میشود، انسان با حیوان یکی پنداشته میشود و جوامع مختلف در یک فرهنگ خاص، حل میشوند و...
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 -پرسش: چجوری به نوجوان ها باید فهموند؟ چیزی که قانعشون کنه؟
در ارتباط با نوجوانها نمیدانم شاید کتابهای شهید مرتضی آوینی، جلال آل احمد و ... برای شروع مفید باشد.
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 - پرسش: چجوری بگی پول نباید جایگاه پیدا کنه، ارزش بشه؟ اونم تو این اوضاع اقتصاد؟ قبول میکنه؟ وقتی بلاگر با فیلم پر کردن و رویا فروختن، پول پارو میکنه و در مقابل... چجوری باید به بچه ها گفت واقعا؟
پاسخ: اوج جهانی شدن در این مدل، اصالت فرد و رقابت در انفراد شخصیت است که در بلاگرها تجلی مییابد. «دیده شدن» اصل است و برای دیده شدن، هر عملی مباح است و در اثر این رقابت، ابتذال فوران میکند و مبتذلها قهرمان و الگو هستند!
موضوع، خود پول نیست! راه بدست آوردن پول، مهم است!کسب ثروت به هر طریقی که شده در اولویت است، چه از راه دیده شدن و چه تن فروشی!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 ماکس وبر، متفکر آلمانی میگوید،
وقتی وسیلهی برای رسیدن به هدف، خودش تبدیل به هدف میشود، انسان عملی غیر عقلانی انجام داده است!
مثلا کسب ثروت وسیلهای برای رسیدن به آرامش و آسایش (هدف) است اما وقتی خودِ کسب ثروت تبدیل به هدف میشود، عقلانیت از بین میرود چنانچه که ما در غیرعقلانی ترین دوره تاریخ بشریتیم!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 تا زمانی که عدهای تحت عنوان سلبریتی و یا استاد دانشگاه! به صورت سازمانیافته، با ایجاد جنجال، از قاتلان و مزدوران مجاهدین خلق حمایت میکنند، اعدامها، بازدارنده نیست و ما شاهد ادامه چرخه «خشونت _ جنجال _ تهییج» خواهیم بود!
_ قوه قضاییه به عنوان دستگاه پیشگیریکننده خشونت و برقرار کننده نظم در جامعه، باید با کل عوامل چرخه برخورد کند وگرنه به صرف اجرای مجازات هرچند بالاترین مجازات، خشونت ادامهدار و هرج و مرج، بیشتر خواهد شد!
____________________ـ
🅰️ بخش تحلیلی مجله نامیرا
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 اسلام رحمانیِ خشونت پرور!
♦️نیچه در تبارشناسی اخلاق، ایدهای اساسی درنقد اخلاقِ رحم و شفقت مسیحی طرح میکند که خلاصهی آن این است: در پسِ چهرهی اخلاق رحْم و شفقت مسیحی، کینتوزی و نفرت یهودی نهان است!
🔻مساله میزان خشونت، کینورزی و پرخاشی است که در ایدهی اسلام رحمانی موج میزند، چیزی که درست در جهت خلاف کلام و گزارههایی است که بیان میشود! اینجا «لحن» بیان اهمیت دارد.
در مورد لحن نیروهای اسلام رحمانی مثل آقامیری، تضاد میان محتوا و لحن گفتار، کاملا آشکار است. به خشونتبار ترین لحن، خشونت محکوم میشود و به تهاجمیترین طرز، سخن از رحم و مهربانی میرود!!!
نیروی ستیزهجو، ضد گفتگو و خشونتباری را که در متن (و نه در باطن) گفتار دین رحمانی شبهروشنفکرانه وجود دارد، اهمیت دارد. نیرویی که پیش از طرح هر تِزی، در کار تشدید تقابلهای دوقطبی است!
♦️ چنانچه در خصوص بزرگترین نماینده روشنفکری دینی یعنی عبدالکریم سروش نیز این وضع را شاهد بودیم، کسی که فحوای سخن و موضوع گفتارش رواداری و تساهل و آزادفکری است حال آنکه لحن و طرز و سیره سخن و گفتارش، یکسره جدلی پرخاشگر و مملو از توهین و هتک و برچسبزنی است.
نیچه خود به امتداد این انحطاط فریبکارانه اخلاق مسیحی در عصر مدرن اشارات بسیار نموده است.
بسیاری آقامیریها را بخاطر مضمون سخنانش رد یا تایید میکنند، اما آنچه درین پدیده معنیدار است اینست که ظهور و رونق چنین چهرههایی بهرغم برخی ظواهر کُمیک، نهتنها کمکی به بهبود روحیه رواداری و تفاهم و همسخنی در جامعه نمیکند، بلکه هر نوع گفتگوی عقلانی و همدلانه را از پیش مخدوش میسازد.
اما در اینجا چند پرسش اساسی باید پیش کشیده شود:
این کینتوزی و ستیزهجویی که در پس گفتار رحم و رواداری نهان گردیده، در چه ساختار و بستر اجتماعی و فرهنگی ریشه دارد؟
و چرا این گفتار چنین مورد سمع و قبول بخشی از بدنه اجتماعی واقع شده است؟
یکی از زوایایی که مساله بستر رشد و تکثیر چنین چهرههای نوخواستهای است: شبکههای اجتماعی سلبریتیپروری که هیاهو و جنجال را جایگزین گفتگو کردهاند، آزادی را در ولگردی و مصرف خلاصه میکنند و فرهنگ را به رسانه فرومیکاهند و از این مسیر آنرا دستآموز اقتصاد سرمایهسالار میسازند.
و دراینجا سوال اخیر پیش میآید: خطابه پرخاشگرانه شبهروشنفکرانه درباره رحم و رحمانیت و ترند شدن آن، چقدر خلق سرمایه کردهاست؟
_________________ـ
🅰️بخش تحلیلی مجله نامیرا
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔰 اینکه صدا و سیما بابت آوردن علی علیزاده برای مناظره، توسط حزباللهیها سرزنش میشود، یعنی تیم رسانهایِ باند موسی غنینژاد، موفق بوده است!
موفق بوده که عامل اصلی فشار به مردم و نظام، گستاخانه و منافقانه در تلویزیون تئوریهایِ لِه کنندهی مردم و باج گیرنده از حاکمیت را ارائه میدهد اما نه تنها انگشت اتهام به سمتش نمیرود که با کمال تعجب این تئوریها از زبان حزباللهیها، شنیده میشود!
_ در حال حاضر نیاز به داشتن بصیرت نیست! کافی است هوش سیاسی داشت تا در نبرد جهانبینیها، خط و ربطها را تشخیص داد و چهره #نفاق را برکشید!
____________________ـ
🅰️ بخش تحلیلی مجله نامیرا
🆔@namiramag 👈 عضویت
•••
🔰 طبق منطق اصلاحطلبان یا غربگرایان، باید در برابر قدرت بالاتر، #عقلانی رفتار کرد اما در برابر اقدام ابلهانه طالبان، در برابر قدرت بالاتر یعنی جمهوری اسلامی، با کنایههای بچهگانه واکنش نشان میدهند و این اقدام را به عنوان حق حاکمیت طالبان و در جهت منافع ملی، یاد میکنند!
اقدامی که در چهل و چهار سال گذشته، جمهوری اسلامی ایران، در برابر قدرتهای بزرگتر انجام داده و در راهیابی به عنوان قدرت منطقهای و جهانی موفق بوده اما شارلاتانها، آن را اقداماتی #ماجراجویانه و ضد منافع ملی به تصویر کشیدهاند!
🆔@namiramag 👈 عضویت
مناظره علی علیزاده و موسی غنی نژاد در شبکه چهار صداوسیما درباره… - علی علیزاده و موسی غنی نژاد.mp3
90.81M
🎙 صوت کامل #مناظره علی علیزاده و موسی غنی نژاد در شبکه چهار صداوسیما درباره لیبرالیسم اقتصادی.
🔰 بیست _ سی سال پیش باید دوگانهی بیخود و عقبماندهی اقتصاد دولتی_ آزاد، تمام میشد و ما الان درباره نظریههای مترقیتر و حتی اصل چهل و چهار مناظره و مناقشه میداشتیم!
🆔@namiramag 👈 عضویت