•••
با آرمیتا، شروین و قر و فر
انقلاب سیاسی اتفاق نمیفته اما انقلاب
اجتماعی و تغییر ارزشهای فرهنگی مثل
خانواده حتما رخ میده و انواع زنای ذهنی، همجنسبازی و خانوادهی سه رابطهای، وارد
چرخه زندگی خواهد شد!
🆔@namiranag
🔰 در این نرمافزار «لینگبی»، که برای تقویت زبانه، در یک روم، بیشترمون مسلمان بودیم که یک کانادایی به اشتباه وارد شد ( برای آموزش فرانسوی آمده بود) ما هم اینو گرفتیم به سوال کردن، که چکارهای و چند سالته و از این سوالای بیخود 😅،
عمدا پرسیدم ازدواج کردی؟!
گفت ازدواج نمنه دی! وقتی میتونم کارم رو یه شب با یکی انجام بدم چرا باید ازدواج کنم که نصف اموالم برسه به طرف مقابل( از مصائب ازدواج در غرب)!
کم کم شروع کرد به گفتن سبک زندگی و انواع رابطهها و ازدواجها. آخرین مدل ازدواج رو گفت و همه ما حتی اون دخترهای ایرانی تویِ روم که هرجا اتاق یا رومی میرفتن به ایران و اسلام فحش میدادن، هاج و واج موندن!
اینجا مینویسم اما خودتون بزنید گوگول!
آخرین ورژن throuple
🔺 همه تاسف خوردیم و یکی از دخترا،
فرمود چه آینده خطرناکی!
بیست یا سی سال پیش، این جمله چه آینده خطرناکی رو برای رابطه آزاد دختر و پسر میگفتن، و حالا برای این رابطهها!
🔻 یواش یواش انواع سبک زندگی و رابطهها رو وارد فرهنگ خودشون و بعد ما میکنن. تابلو دست نمیگیرن بگن ما اومدیم زندگی شما رو نابود کنیم. خیلی نرم و آرام این کار رو...
🆔@namiramag
•••
حالا اگر یک آدم دلسوزی که رفته
بالای کوه و داد میزند که سیل عظیمی
در حال آمدن است و پناه بگیرید، از چپ و راست برچسب ارتجاع و ضد تکثر میخورد
و در آخر یا زیر فشار این برچسبها
وا میدهد یا گوشه نشین!
🆔 @Namiramag
🔰 همه میخواهند اعتدالی باشند!
۱_ دهه نود با روی کار آمدن دولت حسن روحانی با شعار اعتدال، وضعیت تندروی و کندروی یعنی همان افراط و تفریط، معنی دیگری به خود گرفت و بدنه جدیدی را در جامعه ساخت که قبلا متعلق به بدنه حزباللهی بودند! قشری که منزلت خود را در وسط بودن تعریف کرد اما در عمل برای گرفتن امتیاز این مرحله از تاریخ اجتماعی ایران، ترجیح میدهد با سر طیف اصلاحطلب تندرو همراه شود!
۲_ جبهه اعتدال یا همان غربگرا، در واقع موفق شد با مهندسی افکار عمومی به وسیله سیاستهای اِعمالی و عملیاتهای روانی سنگین، زمین بازی را تعریف کند و از همه گروهها و نیروهای اجتماعی یارگیری نموده که چند ویژگی دارند؛ یک) تجدیدنظرطلب است یعنی در آرمانهای انقلاب اسلامی تشکیک وارد میکند و به روایت #اصلی که امامین انقلاب آن را تعریف میکنند خدشه وارد میکند!
دو) هزینه نمیدهد تا ژست اعتدالی و وسط بودن او خراب نشود تا آنجا که؛ الف: کلمهای در نقد شورش ۱۴۰۱ و نقش رژیم صهیونسیتی در آن چیزی نمیگوید! ب: به رژیم پهلوی و معاندین سر سوزنی نقد نمیکند! ج: از کنار پرچمدار شدن امثال علی کریمی در جامعه و پوچ شدن حرکتهای اجتماعی میگذرد و نادیده میگیرد و همه این موارد را با نقد پیدر پی به نظام جایگزین میکند!
سه) با اینکه ایدههای فکری خود را نسبی میداند و چیزی را مقدس نمیداند اما مردم را مفهومی مقدس فرض میکند و خواست این مفهوم موهوم را وحی منزل دانسته و فریب نقابهایی را میخورد که با اسم «مردم» دست به ترور روحی و روانی مردم میزنند!
چهار) دچار نوعی تکبر و خودبزرگ بینی است و با رمز کلمه «ایتا» و «جوان مومن انقلابی»، علاوه بر اینکه به ماهیت سابق خود لگد میزند، به دنبال خرید اعتبار و منزلت اجتماعی است. /۱
🆔@namiramag
♦️ پنج) با سر کار بودن حسن روحانی، دلیل تمام مشکلات و به نتیجه نرسیدن برجام را موشکهای سپاه و رهبری میدانست و از هشت سال مدیریت فاجعه بار و براندازگونه غربگرایان دم نمیزد و با روی کار آمدن یک ساله ابراهیم رییسی که چرک ناخن او شرف دارد به آن بریتانیاییتبار و حافظ منافع انگلیس، ماشین جنگی نقد را روشن کرده و به سمت این دولت نشانه رفته است. نقد خیلی خوب است اما نقد پی در پیِ یک چیز، یعنی نفی آن به نفع رقیب!
شش) چه اشکالی دارد کسی آهنگران را نقد کند که تا وقتی در نظام جایی داشتند، از رانت وزارت نفت استفاده کرد و حالا نقاب خود را انداخته است؟! اصلا هر کسی میتواند به چند فرد یا موضوع همزمان انتقاد کند و در کل مگر کسی به شما میگوید که چرا ایربگِ غربگرایان شدید؟!
این جماعت، از بالا به پایین به جماعتی نگاه میکند که مظلومانه همیشه چه در جنگ و چه غیر جنگ، هزینه داده و برای اعتلای ایران و ایرانی خون داده است! آخرش همین حزباللهیها و خشک مقدسها هستند که جان خود را میدهند نه جماعتی که تا دیروز خواستار حمله ترامپ به ایران بود و حالا برای صدام فاتحه میفرستد و با خشمِ سکولار، چادر زنان را میکشد! ۲/
ترسم نرسی به کعبه، اِی اَعرابی
کاین ره که تو میروی به ترکستان است ...
🆔@namiramag
خوبیِ دشمن ما این است که در قلدری
شفاف است و حتی هزینههای پرداخت شده به مزدوران خود را هم در سایتها ثبت میکند. هرچقدر که در قلدری شفاف است اما در التماس و موس موس کردن، پشت پرده کار میکند و برای جلوگیری از تیپا و پَسی خوردن واسطه میفرستد!
گفتیم که آمریکا در سیاست، نمایش و تئاتر است و در صحنه جهانی، بیشتر آرتیست و بتمن است که با پایان یافتن فیلمبرداری، موش میشود!
🆔@namiramag
♦️ گویا فشارها برای عزل مخبر، معاون اول رئیس جمهور، زیاد شده و اختلافها و دعواها در حال خارج شدن از محیط دولت است و درخواست برای تغییر گروه تاجر مسلک و هاشمیچی، فراگیر شده است!
♦️ اصرار به پیوند زدن مبادلات اقتصادی کشور به دلار، تغییر نرخ ارز و فروش مواد اولیه و خام پتروشیمیها و فولاد به دلار از عواملی است که هم جیب دولت و هم ملت را خالیتر کرده و هم به سود باندی خاص تمام شده است! همچنین گویا خبرها حاکی از آن است که محمد مخبر، با اعمال نفوذ، اطرافیان خود را بر مدیریت یک یا دو پالایشگاه منصوب کرده که آن هم در خطر از کار افتادن است. اضافه اینکه با علنی شدن دخالت پسر مخبر، سجاد مخبر، در مسائل تیم ملی فوتبال مشخص شد که علاوه بر باند بازی، دولت تبدیل به یک بچهبازی شده است! سجاد مخبری که به واسطه پدرش، بر چند هولدینگ مدیریت و آقایی میکند!
♦️ امید است که درخواستها برای تغییر مهمترین مناصب دولت از جمله معاون اولی، رییس سازمان برنامه و بودجه و ... افزایش یابد و دوباره نسبت به دولت آقای رییسی، امیدوار شویم تا بیشتر از این، سفرهها کوچکتر و اقتصاد دلاریزه تر نشود!
🆔 @Namiramag
•••
🔘 دوستانی که نقد دارن و به نظرم
نقد، ماله کشی و جهاد تبیین رو
اشتباه گرفتن، این مطلب رو مطالعه کنن 👇
https://eitaa.com/namiramag/188
.
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دکتر بخشی: تنها پولی که در مقابل دلار ایستاده است ریال است!
🔻 اصل دعوا را دکتر بخشی به زبان ساده میگوید ...
🆔 @Namiramag
•🔰 نحوه اقناع سازی نفوذی، مهمتر از نفوذی!
🔘 مهمتر از نفوذ و نفوذی، مدل توجـیه و
نحوه اقناع شدن کارگزاران نظام در اجرای برنامههای خرابکارانه است!
نفوذی ممکن است برای اجرای طرحهای
نئولیبرالی، یکبار متوسل به مذهب شده و
از لباسهای گران قیمت امام صادق ع و امام باقر ع(به دروغ)، بگوید و زمینه تجملگرایی را فراهم کند و یکبار ممکن است به دروغ به مدل مصرف انرژی ایرانیان بپردازد و زمینه گران سازی انرژی را بچیند!
🔘 در مرحله آخر باید دید که نتیجه چیست
و آیا ماحصل فلسفه بافی و تئوریپردازیها
به نفع چه کسانی است؟!
مردم عادی، محرومان و حتی نظام و یا به نفع
صاحبان قدرت و ثروت!
🔘 چه در قالب ایده مانور تجمل از دهان
هاشمی رفسنجانی باشد و چه در قالب طرحهای گران سازی، آزادسازی بازار و یکدست سازی قیمتهای داخل با جهان باشد. البته جهانِ آمریکایی که با دلاری کردن زندگی، عملا گوشت را به گربه میسپاریم!
🆔 @Namiramag
♦️به عنوان یک دانشجوی علوم سیاسی
تنها چیزی که از سید جواد طباطبایی که به تازگی فوت کرده، یادم میاد و یاد گرفتم، اینه که در یک پست اینستاگرامی، خر اتریشی را از خر ایرانی، نظمپذیر تر دانست!
کل فلسفهبافی طباطبایی، در همین متن کوتاه خلاصه میشود و باقی همه سیاه کردن کاغذ بوده ...
🆔 @Namiramag
•
•🔰 به بهانه فوت سید جواد طباطبایی!
♦️در این نوشته سعی خواهم کرد با استفاده از یک نمای کلی از رابطه ناگسستنی نئولیبرالیسم با نئوفاشیزم، از اتفاقات سیاسی اجتماعی حال حاضر با محوریت هفتم آبان(روز کوروش) پرده بردارم. ابتدا ذکر این موضوع که کارکردها و ابزارهای حکمرانی در هر دوره تاریخی متفاوت میباشد اهمیت ویژه دارد. در حال حاضر ماهیت دولت مدرن در حال تطبیق خود با قانون بازار می باشد و برای همین ماهیت دولت یک ماهیت نئولیبرالی پیدا کرده و در این راستا با استفاده از قدرت سخت (حمله نظامی به عراق و افغانستان) و قدرت نرم (القا نیازبه حمله) خود برای اثرگذاری در بازار به دنبال گسترش عمق استراتژیک خود می باشد تا عنصر سرمایه که جز لاینفک نئولیبرالیسم است را تضمین نماید. نقش دولت در انتقال سرمایه و حجیم کردن آن اهمیت بالایی دارد پس نئولیبرال ها نه تنها با نهاد دولت مشکلی نداشته بلکه با مفاهیم دموکراسی خواهانه و مردم محور مشکل اساسی دارند ولی پشت نقاب دموکراسی و دولت حداقل پنهان شده اند. لذا برای رسیدن به یک دولت اقتدارگرا و تضعیف جنبش های مردمی گام برداشته و به دروغ می گویند به دنبال حذف فاشیزم برآمده از دل این جنبش ها هستیم. در واقع دولت مدرن برای رسیدن به اهداف خود نیاز به پیشتازی فاشیزم بوده تا با ایجاد یک نوع عقده عقب ماندگی همراه با برتری نژادی و حتی دینی و بازگشت به عظمت گذشته که هرچند از سوی دولت منفی و ممنوع اعلام می شود اما در جهتی کاناالیزه می شود که جنبشی با میل به اقتدارگرایی آفریده می شود. این ها همه روش جدیدی است برای حل شدن در سیستمی که سرمایه داری حرف اول را می زند.
♦️در شرایط فعلی ایران، پیوند نامیمون ایرانشهری ها و گروه های افراطی مذهبی تشیع با نئولیبرال ها تا حدودی ملموس می باشد. ایرانشهری هایی که بر عظمت گذشته ایران و عقب ماندگی فعلی تاکید دارند با شعارهای ضد دینی، شعارهای فاشیستی ضد عرب و سایر قومیت های دیگر همراهی می کنند. علاوه بر این رفتار بروز یافته که حاصل نوعی تحریک غیر طبیعی جامعه ایرانی است، وجود یک کارزار دیپلماسی با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نیز سبب تشدید این رفتارها شده است که جریانی خاص درون دولت با کمک دستگاه امنیتی به دنبال کانالیزه کردن آن برای رسیدن به اهداف خود می باشند.
چه برای آنان که به دنبال عینی سازی مفهوم ملت هستند و چه کسانی که امت سازی را تئوریزه می کنند باید جای نگرانی باشد چرا که این گونه اعمال فاشیستی و همینطور دمیدن بر آتش خودبرتربینی قوم فارس، سبب رادیکال شدن سایر قومیت های دیگر درون جغرافیای ایران شده و این خود هشداری است برای دغدغه مندان و علاقه مندان به ایران!
( متن مربوط به پنج سال پیش، زمانی که سیدجواد طباطبایی، از طرف حسن روحانی، تقدیر شد، نوشتم)
🆔 @Namiramag